Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-02, 20:41   #1021
Ewik86
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V

hej, byłam dziś w lumpkach i kupiłam sporo rzeczy. Wydałam 34 zł Ale oczywiście nie żałuję skoro to dla Dominisi

nazeczona gratuluję synka!

U mnie też się mówi pazłotko

Jadłyście kiedyś przycieraki? U mnie w domu tak się zawsze mówiło na siwe kluski - tę nazwę poznałam dopiero ze 3 lata temu. Ciekawi mnie czy w Waszych rejonach też się je jada? Albo kartoflaka?

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 20:42   #1022
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Kurcze, nie wiem, nie umiem tak ocenić bo nie brałam ja kupiłam zwykły wapń bez dodatków, jak 1000 potrzebne a ma np 250 to brałabym 4 tabsy i tyle

Hope, bardzo fajny temat

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Kartoflanka tak Szare kluski to pyzy. Pozłotko/pazłotko znam, ale nie używam, zawsze złotko albo sreberko
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 20:42   #1023
BlackSanctum
Zakorzenienie

Kartoflanka czy kartoflak? A co to są SIWE kluski? Zapewne chodzi o takie zwykłe, gotowane, ale nie wiem... Szaja, ja też raczej mówię "sreberko" na tę folię, a u mojego TŻa funkcjonuje określenie "pazłótko", przez ó.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-10-02 o 20:43
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 20:44   #1024
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
hej, byłam dziś w lumpkach i kupiłam sporo rzeczy. Wydałam 34 zł Ale oczywiście nie żałuję skoro to dla Dominisi

Jadłyście kiedyś przycieraki? U mnie w domu tak się zawsze mówiło na siwe kluski - tę nazwę poznałam dopiero ze 3 lata temu. Ciekawi mnie czy w Waszych rejonach też się je jada? Albo kartoflaka?
Nie rozumiem zadnego z tych okreslen

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36877479]Kurcze, nie wiem, nie umiem tak ocenić bo nie brałam ja kupiłam zwykły wapń bez dodatków, jak 1000 potrzebne a ma np 250 to brałabym 4 tabsy i tyle

Hope, bardzo fajny temat [/QUOTE]
Szaja, a wiesz moze czy jednostki (endo kazala mi brac cos, co ma minimum 1000 jednostek), to jest to samo co np mg?
Chyba zapytam w aptece...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 20:45   #1025
Debrah
Zakorzenienie

Ewulka : ja chyba nie znam nikogo komu by magisterka nie szła jak krew z nosa właśnie
Dobrą metodą jest - NIE ZACZYNAĆ od wstępu a od razu do rozdziału przejść, wstęp na końcu.
Ale to jeszcze lata świetlne przede mną.:P
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 20:48   #1026
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
no... ja oglądałam na tvn24, rozmawiali z ojcem, to mówił że Kacperek jest już wypisany, a narzeczona w stanie ciężkim, stabilnym w śpiączce farmakologicznej jeszcze go reporter ciągnął za język czy zdaje sobie sprawę, że ledwo uniknął uderzenia bo odskoczył, czy zdaje sobie sprawę, że najpierw podbiegł do samochodu a potem do narzeczonej -pff, też bym najpierw pewnie z chęcią mordu do kierowcy się rzuciła
"brawo" dla dziennikarza
Cytat:

Dawaj fotki łupów Ja też się kiedyś muszę zmobilizować i pokazać Wam moje perełki

U mnie też mówi się pazłotko
U mnie się jada babkę ziemniaczaną na którą mówi się też kartoflak

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .

Edytowane przez insolito
Czas edycji: 2012-10-02 o 20:49
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 20:58   #1027
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

to u mnie są to kluski tarte, trzesz surowe ziemniaki odsaczasz krochmal dodajesz mąke jajko.... i kulasz moje ulubione

a kartoflak nie wiem co to?

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

http://allegro.pl/patchwork-kpl-2-el...642333463.html fajna ta pościel ale czy do małego łózeczka też się nada???
Stary 2012-10-02, 20:58   #1028
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
to u mnie w domu mówi się kapcie (u dziadków lacie ) a u tż pantofle a dla mnie pantofle to jak już buty takie do sukienki ale w ogole nie uzywam tego słowa,
U mnie też pantofle to takie na po domu. Bardziej mi pasuje niż na określenie eleganckich butów

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 21:08   #1029
eff8
Zakorzenienie

Ja po wizycie wszystko jest OK, wyogladala dzidzie dokladnie z kazdej strony wazy juz 520g no i pokazala mi siusiaka takze plec sie nie zmienila

jestem przeszczesliwa

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 21:08   #1030
laurka23
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36873658]Ekhm, więc tak - złapałam lekarkę na brzuch Dorotka wyświadczyła przysługę starszej siostrze, i dzięki temu jesteśmy do szpitala dochodzące.
Dzisiaj - pobranie krwi do 3 probówek (płacz! płacz! płacz!) na kilkanaście badań, mocz i kał do analizy (musiałam przynieść), i krzywa laktozowa - czyli po pobraniu krwi córa dostała do wypicia laktozę (dzielnie wypiła, chociaż z płaczem i po łyczku), po godzinie pik w palec, po następnej jeszcze jedno pik - i do domu. Wcześniej jeszcze badanie stetoskopem i obmacanie (delikatne!) brzuszka - straszny, straszny płacz, wyrywanie się... Agatka przed serią zastrzyków z antybiotykiem była pacjentką idealną, teraz sobie odbija ;-) Ale personel BARDZO wyrozumiały, a najlepsze, że po kłuciu mała mówiła dziękuję i do widzenia

Jutro ciąg dalszy - ale ponoć lajcik, bo próby potowe, czyli naklejanie jakiś plasterków z chlorkami i MOŻE, jak się uda, co widzę czarno - konsultacja kardiologiczna i eeg. Pojutrze jeszcze jedna próba potowa i wsio, mam nadzieję.

Sam szpital dziecięcy w Sosnowcu, ten na Zapolskiej - ok. Czysto, kolorowo, przestrzeń, na gastrologii obsługa BARDZO pozytywna - przynajmniej dzisiaj [/QUOTE]

Dzielna Agatka!

Cytat:
ja tak mam z licencjacką dokładnie tak samo
Dobrze że to już za mną, ale też mi szło jak krew z nosa

Cytat:
no bo ja się zastanawiam... jak to się ciągnie, że smarków nie wciągnie?
Tam jest filterek W życiu gruszki nie kupię, siostra chwali fridę przy dwójce dzieci używała. Jest jeszcze wersja podłączana do odkurzacza Nie bójcie się smarków się nie najecie
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 21:11   #1031
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
U mnie też pantofle to takie na po domu. Bardziej mi pasuje niż na określenie eleganckich butów
u mnie tez wlanie tak

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

ja na poczatku mialam gruszke a pozniej dokupilam fride i pozinej uzywalam tylko fridy i jest super

Edytowane przez eff8
Czas edycji: 2012-10-02 o 21:13
eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 21:18   #1032
bokeh
Zakorzenienie

http://allegro.pl/baby-raj-rozek-z-f...661471744.html

fajne rożki
Stary 2012-10-02, 21:20   #1033
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
dzielna maleńka ! trzymam kciuki żeby wyjaśniły się przyczyny wszystkich dolegliwości Agu.

Ja miałam glukoze w 22tc
Hmm ja miałam glukozę w 20 tc robioną. A na ostatniej wizycie się pytałam czy to jeszcze raz będę robić to powiedziała, że nie. Że jeśli tamta wyszła dobrze to nie ma takiej potrzeby

Może warto zrobić jeszcze raz ?? Jak myślicie???
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 21:39   #1034
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Hmm ja miałam glukozę w 20 tc robioną. A na ostatniej wizycie się pytałam czy to jeszcze raz będę robić to powiedziała, że nie. Że jeśli tamta wyszła dobrze to nie ma takiej potrzeby

Może warto zrobić jeszcze raz ?? Jak myślicie???
ja też miałam tak wcześnie... nic nie mówiła o powtarzaniu

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 22:06   #1035
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
tez mi się podobają

Cytat:
Fajne, ale mnie przeraża taka ilość różowego.... nawet dostałam ost dwie siatki ubrań od kuzynki Tż i WSZYSTKO jest różowe oczopląsu dostawałam, parę fajnych reszta troche widać zużyta ale myśle że się przyda.
Jedno wiem na pewno różówi mówię stanowcze NIE
mnie tak samo przeraża, staram się unikać tego koloru ale ciężko! chociaż niektóre ciuszki są naprawde mega, ale wlasnie nie ma co przesadzić, ja mam duzo takich uni ciuszków co mnie cieszy bo lubie kolor beżowy chciałam kupić jakieś żółte też ubranka ale nie widzialam nic ladnego;(
no i mam straszną zajawkę na ciuszki Disneya masakra, ale są piekniutkie

bylismy z tztem na dzialce, sadziliśmy tuje tzn ja obserwowałam haha i podlewałam i tak zeszło....... ajć.
zamówiliśmy pizze dzisz tztem ostatnio chyba jadlam hmmm...... nie pamietam w czerwcu moze wczesniej tak wiec pozwolilam sobie na ten mały rarytas a co!

dobra lece w kimke buziaki kochane)

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 22:18   #1036
Debrah
Zakorzenienie

Będziecie dziewczyny polować na te ciuszki z Lidla co mają wyjść w czwartek?
Ja bym poszła zobaczyć, może jakiś sweterek czy pajacyk bym kupiła, bo mam tylko jeden pajacyk póki co
Stary 2012-10-02, 22:39   #1037
ewulkaaa
Wtajemniczenie

ehhh, ja piszę nt. "Rozrachunki z tytułu dostaw i usług w systemie rachunkowości na przykładzie firmy X." ale dziś właśnie zaczęłam od rozdziału, napisałam całe 1,5 strony + tabelka na 1 stronę

co do różu - niby też nie chciałam od razu jej skrzywiać, ale te różowe teraz mi się wydają najukochańsze i najsłodsze ale będę miała sporo rzeczy po dzieciach mojej siostry, ona miała dwóch chłopców, więc wszystkiego różowego na pewno nie będzie miała

ps. mąż kazał mi napisać wszystkim na wizażu, że go kocham najmocniej na świecie no to piszę

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 23:04   #1038
nafiyqa
Zakorzenienie

Ja uciekam spac, bo jutro pierwszy dzien na uczelni.
Ciekawa jestem reakcji na moj bębenek

Nie naskrobcie za duzo przez caly dzien

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 23:53   #1039
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
ehhh, ja piszę nt. "Rozrachunki z tytułu dostaw i usług w systemie rachunkowości na przykładzie firmy X." ale dziś właśnie zaczęłam od rozdziału, napisałam całe 1,5 strony + tabelka na 1 stronę

co do różu - niby też nie chciałam od razu jej skrzywiać, ale te różowe teraz mi się wydają najukochańsze i najsłodsze ale będę miała sporo rzeczy po dzieciach mojej siostry, ona miała dwóch chłopców, więc wszystkiego różowego na pewno nie będzie miała

ps. mąż kazał mi napisać wszystkim na wizażu, że go kocham najmocniej na świecie no to piszę

Stary 2012-10-03, 00:00   #1040
Debrah
Zakorzenienie

Ewulkaa : o matko, to ja się nie dziwię, że weny nie masz

Pytanie allegrowe: co wpisujecie w wyszukiwarkę jak szukacie ciuszków? Jakie słowa kluczowe?
Stary 2012-10-03, 07:38   #1041
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:

jakie tabsy dostał Twój TŻ? Przepraszam za pytanie
no nie dowcipne Flumycon sie nazywają- ma ich 7 sztuk, także 3,5 dnia kuracji, tak na wszelki wypadek

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Ale ty jesteś mała zbereźnica tylko o jednym myślisz
Super że wszystko z malcem ok jestem pewna że mu już nic nie odpadnie
Baaaardzo mnie to zdziwiło, bo nigdy mi nie odpuscił tego badania. Bo moja szynka z tych krótkich i mówił, że trzeba sie miec na bacznosci.

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Gratuluje wizyty, super, że maluch zdrowy Masz fotki?

Coraz większe te nasze dzieci, ciekawe ile będzie ważyć mój w czwartek

Dzięki wiem, że rennie jest bezpieczne, ale akurat nie mam w domu

:
no niestety nie mam zdjęc, chociaz niewiele chyba byłoby widac, bo się mały wypiął na nas i był tyłem do aparartu. A chodziło ginowi głównie o wszystkie pomiary.

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
sylwietta, super, ze z maluszkiem wszystko ok Duzy juz!!
no duzy, duży jak się przekręca i wypina to mi się taki smieszny stożek robi koło pępka
Cytat:
Nooo, chodzilo mi o te okolice na gorze po prawej stronie mapy Polski
Ja tam sie nie czepiam, ze jest niepoprawne czy cos, tylko zauwazylismy kiedys ze znajomymi, ze uzywaja go przewaznie ludzie z Warmii/Mazur

Tak samo jak np pazłotko
u nas mówi się złotko wygląda jak sreberko a jest z aluminium
Cytat:
to u mnie w domu mówi się kapcie (u dziadków lacie ) a u tż pantofle a dla mnie pantofle to jak już buty takie do sukienki ale w ogole nie uzywam tego słowa,
ja mówie ciapki albo kapcie, a lacki to są takie buty do szybkiego wkładania, zeby w nich smigac po podwórku

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Ja po wizycie wszystko jest OK, wyogladala dzidzie dokladnie z kazdej strony wazy juz 520g no i pokazala mi siusiaka takze plec sie nie zmienila

jestem przeszczesliwa
no i super niech się zdrowo chowają te nasze szkraby

zaczełam wczoraj kuracje tymi dopochwowymi, działaja jak cholera- tak mnie swędzi, że wysiedziec nie mogę.......
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 07:48   #1042
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
no nie dowcipne Flumycon sie nazywają- ma ich 7 sztuk, także 3,5 dnia kuracji, tak na wszelki wypadek

zaczełam wczoraj kuracje tymi dopochwowymi, działaja jak cholera- tak mnie swędzi, że wysiedziec nie mogę.......
Mój tzt też brał flumycon

Ja od dzis biore antybiotyk na paciorkowca, a dopwcipnie nic nie dostałam a nie pani dr dała mi krem dowcipny GYNAZOL no i zobaczymy czy cos pomoze;/;/ wrrr

kurna, ale pogoda do d... a mialo byc slonce.. ;/ ;/ ;/ nie chce mi się isc w taką pogodę do szkoly abuuu

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-10-03, 08:01   #1043
ilkas
BAN stały

hej kochane

Mąż mi dzisiaj wyjeżdża wieczorem i jakoś tak mi smutno. Wróci może w piątek..może w sobotę... Odkąd jestem w ciąży to się ze mnie takie przytulak i rzep zrobił Nie mogę z nim jechać, bo muszę pilnować tu na miejscu interesu więc dupka...

Od soboty zaczynamy pierwsze kroki w stronę remontu Najpierw trzeba piwnicę opróżnić ze starych gratów. Będzie to wszystko trwało pewnie wieki...bo możemy robić głównie tylko na weekendy.

Mąż mi wczoraj malował paznokcie u stóp...dawno się tak nie uśmiałam Najpierw zabierał się do tego jak do malowania ścian - przynajmniej tak mi się to kojarzyło Skórki dookoła upaciane..musiał potem zmywać bagietką..ale końcowy efekt oceniam tak na 4-
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 08:08   #1044
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
toć wiadomo że nie dowcipne ani dochujne
pytam bo zwykle metronidazol przepisują a dostał 50, 100 czy 200 mg? następnym razem jak mi się coś będzie dziać to mu załatwię receptę na te

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Mój tzt też brał flumycon

Ja od dzis biore antybiotyk na paciorkowca, a dopwcipnie nic nie dostałam a nie pani dr dała mi krem dowcipny GYNAZOL no i zobaczymy czy cos pomoze;/;/ wrrr

kurna, ale pogoda do d... a mialo byc slonce.. ;/ ;/ ;/ nie chce mi się isc w taką pogodę do szkoly abuuu
kuruj się

Edytowane przez hope01
Czas edycji: 2012-10-03 o 08:11
Stary 2012-10-03, 08:19   #1045
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Będziecie dziewczyny polować na te ciuszki z Lidla co mają wyjść w czwartek?
Ja bym poszła zobaczyć, może jakiś sweterek czy pajacyk bym kupiła, bo mam tylko jeden pajacyk póki co
Nie

Po cenach lumpkowych te w Lidlu sa dla mnie za wysokie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 08:29   #1046
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Nie

Po cenach lumpkowych te w Lidlu sa dla mnie za wysokie
w sumie za cenę bluzy z lidla na lumpku kupi się ładną kurteczkę lub kombinezonik

Stary 2012-10-03, 08:49   #1047
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bishonka Pokaż wiadomość
Co do dzieckowych spraw.
Dziewczyny,kupujecie już łóżeczka?
Ja mam dylemat,to dopiero 21 tydzień ale aż mnie ściska żeby kupić już komplet włącznie z pościelą bo takie śliczne na allegro.
Wczoraj TŻ nawet oglądał i mówił że nie moze się już doczekać "małej skrzeki"
Ja mam łóżeczko kupione bo była promocja, materac do niego przyszedł w tym tygodniu, pościel chyba w następnym miesiącu bo jedna co mi się podoba drooooga jest, druga jakąś tańszą później kupię. Ale na razie wszystko na strychu leży, nia składamy jeszcze.
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Idziecie do Lidla obczaić te ciuszki co mają być? Kiedy? Jutro?
Ja jutro rano przed pracą skoczę, ale jakby co to tylko jedną bluzę kupię bo na tablicy się obkupiłam i nie mam kasy za bardzo.
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Wstawiam fotki ubranek które nabyłam za 15zł
oprócz pajacyka prosiaczka, kupiłam dzis za 12
Śliczne, a prosiaczek , ja mam żebę w podobnym stylu z H&M
Cytat:
Dziekuje, smakowicie brzmi
I co jesz do tego, jakas surowke czy same placki?
No pyszne, dużo czosnku dałam jak nigdy o to na korzyść wpłynęło. A do tego sosik i np dzisiaj buraczki na ciepło
Cytat:
Ubranka dziecięce mają być też w Realu (w moze kończy sie juz promocja? )
Kończy się tylko do dzisija, a daleko mam i nie zaglądnę
Cytat:
Nie zainteresowały mnie za bardzo, bo ceny lumpkowe mnie rozbestwiły. Podobnie jak te ciuszka z Lidla które mają być (czy są?) - drogie mi sie wydają
A ja fajnego ciuchlandu nie mam i musze się zdać na all albo na nowe właśnie
Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Ja tam rozumiem, bo sama już przeglądałam pościel, wybrałam mniej więcej komplety i też dobieram kolorystycznie i prześcieradło i te ochronki do łóżeczka Tż to nawet nie pytam bo by powiedział dokładnie to samo co Twój
Dlatego ja bym tam brała jedno niebieskie co by było pod tą jedną pościel...bo sama mam tak zamiar zrobić
Mój tez tak mówi jak o pościeli gadam: Zdaję się na Ciebie
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36873658]Ekhm, więc tak - złapałam lekarkę na brzuch Dorotka wyświadczyła przysługę starszej siostrze, i dzięki temu jesteśmy do szpitala dochodzące.
widzenia
[/QUOTE]
o współczuję ale przynajmnie w szpitalu nie musicie siedzieć. Z tego co piszesz Mała bardzo dzielna
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 08:55   #1048
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cześć dziewczyny

Wczoraj na spotkaniu z dziewczynami było fajnie trochę się rozerwałam, poplotkowałam itp
Dziś nie mam nic w planach, na dodatek leje od rana !!! nie wiem co mam zrobić ze sobą, obiad jest, posprzątane jest, to będzie ciężki dzień.

Miłego dnia
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 08:56   #1049
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Cześć dziewczyny,
Wczoraj poszłam na zakupy i napaliłam się na żabkę:
http://www.hm.com/pl/product/02587?a...rticle=02587-C
ale nie było jej w H&M Magnolii, może dzisiaj na Bielanach poszukam, bo normalnie zakochałam się

PS. Byłam w Auchanie i w TX Maxx i szufelki ze zmiotką w groszki nie znalazłam

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny z Wrocławia słyszałyście coś na temat szkoły rodzenia, która znajduje się na Placu Dominikańskim Dostałam namiar od koleżanki dzwoniłam tam wczoraj i jutro mam przyjść bo kompletują nową grupę. Ta szkoła jest za darmo i dlatego się zastanawiam czy to nie jakaś lipa
Nic nie słyszałam, ale również chętnie dowiem się czegoś więcej, mogłabyś napisać na priv ich numer?

a i jeszcze się Wam pożalę, że boli mnie gardło, mam żółty katar i czuje się jak wirujące gówno w klozecie a w pracy wyjazdy służbowe, spotkania z klientami .. ciężki okres

Edytowane przez nazeczona
Czas edycji: 2012-10-03 o 08:58
nazeczona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 09:07   #1050
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nazeczona Pokaż wiadomość

a i jeszcze się Wam pożalę, że boli mnie gardło, mam żółty katar i czuje się jak wirujące gówno w klozecie a w pracy wyjazdy służbowe, spotkania z klientami .. ciężki okres
Bidula, zrób sobie ten syrop z cebuli i czosnek na noc ozdrowiejesz
ajjj idę się szykować, nie chce mi sie nic;p przed wczoraj taki mialam skurcz nogi ze jeszcze teraz mnie boli.

Musze wyprać maskotki jak je wyprać zeby się nie zniszczyły? wrzucic na pranie ręczne? i nie wirować czy lekko wirować? nie mam pojęcia ;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości