|
|
#2761 | ||||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Znad kluch ziemniaczanych z boczkiem, odsmażonych na maśle
No niby tak, ale mimo wszystko wzięli mnie z zaskoczenia ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36875408]... To mówiłem ja, Luchutek, redaktor radiowego węzła kołchozowego [/QUOTE]Cytat:
![]() Aż mi nieswojo jakoś, że to w końcu już ![]() Przez tydzień nie wytrzeźwiejemy! Cytat:
![]() Takie też myśli przemkuy mi przez ómys ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Amsakreska jednym słowem, nie tylko u mnie, jak widać Pozostaje mi więc ino trzymanie ![]() I nie mam zaburzeń widzenia, tak baj de wej ![]() Nic, tylko się przytulić i zasnąć, mrrr Cytat:
Ale to pewnie błędne wrażenie jest i przemawia wrodzona ma nieśmiałość i społeczne niedostosowanie, i pewnie całkiem na odwrót jest, i pewnie im ciągle mnie mało Tak fogle to pewna pani zapytała mnie dzisiaj "A nie myślał pan o zostaniu na uczelni?" ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2762 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
Scanner Darkly jest i jeszcze mi się przypomniało - w klimacie są oba Patrole, w filmach tłumOczone na Straż - Straż Nocna, Straż Dzienna (czy jakoś tak), ale oba po rusku (polskie napisy znaleźć się da) i bez przeczytania książek to w ogóle traci sens a książki są mega ano ja... tak se przyjszłam się pocieszyć i oderwać od rzeczywistości |
|
|
|
|
#2763 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
i dzięki za głos w ankiecie ![]() Cytat:
![]() często i w barze rzeczywistość dopada...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-10-03 o 07:32 |
|||
|
|
|
#2764 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
trzymam ![]() Cytat:
![]() już się nie mogę doczekać ![]() Cytat:
kuśtykam znaczy, bo noga napierdziela, ale uciekać ze szpitala bez diagnozy nie mam zamiaru ![]() Cytat:
ad2. ![]() dzień dobry
|
|
|
#2766 |
|
To ja :)
|
Mogę mówić?? Bo z telefonu mnie odwala...
|
#2768 |
|
To ja :)
|
No cholera, taka epopeję wysmarowałam z telefonu i nie chce się załadowac na forum...
![]() Kameno, niestety Ci nie odpowiem, wszystko zależy od treści cesji na bank i OWU towarzystwa ubezpieczeniowego... Ja na dodatek operacyjna jestem, więc na przepisach się nie za bardzo znam... Ale ogólnie, dopóki płacisz, bank się nie będzie mieszał. Co najwyżej, jeśli coś się stanie i nastąpi wypłata świadczenia -co Ci automatycznie pomniejszy pulę do kolejnych ewentualnych wypłat, będziesz musiała zwiększyć sumę ubezpieczenia, żeby bank nadal mógł trzymac łapę na konkretnej sumie... Kurczę, znów dziki korek, co jest?? Juz usłyszałam, że to przez studentów, no ciekawe... ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- :d
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba już skończyli krojenie Ewusi nie? Macham znad deszczu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-10-03 o 10:32 |
|
|
|
|
#2770 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja się wczoraj dowiedziałam, że w tym semestrze mam już sobie wymyślić temat magisterki Dziś zajęcia od 11:30 do 20:00 ![]() Idę ómierać. |
|
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
muszę obmyśleć co spakować i co dokupić przed wyjazdem (dodatków tak jakbym nie posiadała wcale )mogę zabrać tylko 10kg (chociaż chop się zaoferował że dokupi mi bagaż, jak chcę kilka sukni wieczorowych przywieźć... )pomożecie? postaram się niebawem obfocić co mam na stanie i aktualnie używam upolowałam 2 pary butów ze skóry w niezłym fasonie za skandaliczną cenę, miałam kupić 1 płaskie, a mam 2 pary na obcasie
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2773 | ||
|
Zakorzenienie
|
joł
acz właśnie bywa - nie ma ratunku przed rzeczywistością ![]() Cytat:
o - vide rzeczywistość - i to prawdziwie polska jak w pytkę strzelił Cytat:
|
||
|
|
|
#2774 | |||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Sub! Cytat:
Jasne ze pomozecie.Cytat:
![]() Cytat:
Scanner Darkly jednak obejrzalam wczoraj... Nie wiem, moze taka forma do mnie nie przemawiala ale zupelnie mi nie podeszlo. Za to narysowany Keanu byl jeszcze lepszy od zywego (mam slabosc do chlopcow z anime )O Strazy slyszalam, ze warto przeczytac tylko kurde nie mam czasu. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Potzrebuję pomocy obuwniczej, a wiem że duuuza część z Was siedzi w temacie ![]() Otoż, zamarzyly mi sie ciężkie buciory na jesień/ zimę . Takie sama nie wiem...glany jakieś motocyklowe.., przynajmniej do połowy lydki, do noszenia do spódnic i sukienek...i nie mam zielonego pojecia gdzie szukać ani na co zwrócic uwagę. Stacjonarnie u mnie nie ma szans( uroki mieszkania na zadupiu)...mozecie podpowiedzieć, podrzucić jakieś linki?
|
|
|
|
#2777 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam za opis ![]() widziałam w CCC - ale szukam dalej choć przyznam ze droższe marki są obecnie poza moim zasięgiem sieciuniowo jeszcze nie szukałam |
|
|
|
|
#2779 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja raczej suwaki ale może dla Anastazji to strzał w dychę |
|
|
|
|
#2781 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ja posiadam same dlugaśne i szpilowate, teraz potzrebuje czegoś fajnego i niższego ![]() Cytat:
Cytat:
Ja tam ćwieki bardzo lubie
|
|||
|
|
|
#2782 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałam wiadomość od administracji, że planują wprowadzić zmiany w szafie i zapraszają mnie, jako aktywną uczestniczkę, do dyskusji na temat proponowanych nowości. Tymczasem dodałam tam dwa, może trzy wieszaki i to w 2009 r.
|
|
|
|
|
#2785 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2786 | |
|
Panaroja
|
Znad zielonej herbaty i bólu głowy
Cytat:
![]() 2. 3. 4. ![]() 5.pokochali Cię miłościom czystom i z miłości są chorzy na Twój widok i dlatemu nie chcom się rozstać ![]() Dziś przychodzą do mnie sprawdzać prąd w kuchni i w łazience zostawiłam małżona na stanowisku , ciekawe co będzie ![]() Ewusia chyba już ponaprawiana
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2787 | |
|
Nindżopesz
|
Nie mialam czasu
![]() Cytat:
Nie wiem jakiej grubosci masz lydki ale jesli chude to przemysl temat czy wciagane buty/na suwak nie beda smiesznie odstawac. Osobiscie dlatego zrezygnowalam z bikerow i kupuje tylko rozne sznurowane a'la glany. |
|
|
|
|
#2788 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak serio to ja się nad tym nie raz zastanawiałem, i prawdę mówiąc to oni muszą mnie lubić (mimo, że tak jakby tego nie okazują), bo na tle innych jestem wyjątkowo fajny i nie sposób takiej osoby jak ja nie lubić, i jestem teraz jak najbardziej obiektywny, naprawdę ![]() --- Kluch se odsmażę
|
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miejmy nadzieję że tak
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobiłeś mi dzień ale na pewno masz rację
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.

, dwa tygodnie to chyba standard?
[/QUOTE]

a mówiłam smarkatej , żeby nie olewała i się wzięła za robotę , no to teraz ma

Tak fogle to pewna pani zapytała mnie dzisiaj "A nie myślał pan o zostaniu na uczelni?" 

zostawiłam małżona na stanowisku , ciekawe co będzie