Walka o zdrowe i piękne włosy część XIII - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-02, 21:45   #4081
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XIII

Cytat:
Napisane przez alex1989 Pokaż wiadomość
pierwsza noc więc nich mi się przysi coś dobrego

śliczne
i jak sen?
Witamy w Krakowie

ufff... rok akademicki się zacząl a ja nie mam na nic czasu...
trochę Was nadrobiłam, a resztę może jutro... ;p ;p ;p
xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 22:07   #4082
Lethie
Zadomowienie

dawno mnie nie było Włosy trochę zaniedbałam ale się obroniłam przynajmniej od stresu zaczęły mi mocno wypadać więc teraz muszę je zagęścić no i poolejować bo też oleju dawno nie widziały. Poza tym cały czas się puszą i cokolwiek bym nie robiła nie mogę ich ujarzmić więc postanowiłam że pobawię się w wydobywanie skrętu i teraz pytanie, czy polecicie mi jakich fajny żel do włosów bo glutek to trochę za słaby? Szukałam w rossie ale wszystkie jakie znalazłam mają denat. na początku składu a chyba są jakieś bardziej przyjazne żele

Moje włosy
Lethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 22:26   #4083
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lethie Pokaż wiadomość
dawno mnie nie było Włosy trochę zaniedbałam ale się obroniłam przynajmniej od stresu zaczęły mi mocno wypadać więc teraz muszę je zagęścić no i poolejować bo też oleju dawno nie widziały. Poza tym cały czas się puszą i cokolwiek bym nie robiła nie mogę ich ujarzmić więc postanowiłam że pobawię się w wydobywanie skrętu i teraz pytanie, czy polecicie mi jakich fajny żel do włosów bo glutek to trochę za słaby? Szukałam w rossie ale wszystkie jakie znalazłam mają denat. na początku składu a chyba są jakieś bardziej przyjazne żele
Żel Bielenda Bardzo mocny z Czarną Rzepą

Wcale nie taki mocny, ale stylizuje A z hardcorowych trzymaczy to Isana męska czarno - pomarańczowa i (tego nie testowałam na sobie) Joanna mrożąca.
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 22:35   #4084
Dinulka
Zakorzenienie

Hej
Od czwartku mnie nie było, nie wiem kiedy to nadrobię...
póki co przyszłam się pożalić, że jestem kompletnie zdemotywowana, w załącznikach możecie zobaczyć dlaczego... ostatnio się popłakałam, nic nie pomaga na te wypadające włosy i zamiast dbania myślę o obcięciu i tyle. Wygląda to tak słabo, że jeśli nawet za miesiąc czy dwa wypadanie ustąpi to nie będzie o co i po co dbać.
Ale zanim złapałam takiego doła zdążyłam kupić balsam Isany, Alterrę Perfumfrei, oliwkę na rozstępy BDFM (uzywałyście na rozstępy czy włosy?), Isanę Haarkur Intensiv Pflege i myślałam nad tą z jedwabiem z tej serii, ale nie wiedziałam czy one mają silikony czy nie? No i przyszła mi paczka z masłem shea i babassu oraz pudrem/maską Amli, której notabene na razie boję się używać. Bezsens totalny. Mimo tylu dobroci nie mam w ogóle podjarki i nie chce mi się ich używać. No dół totalny...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (64,0 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (92,0 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (68,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (125,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (44,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (42,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (110,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (49,3 KB, 31 załadowań)
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 22:37   #4085
Dinulka
Zakorzenienie

*nie dodały się wszystkie fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (105,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (142,3 KB, 18 załadowań)
Stary 2012-10-02, 22:46   #4086
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
*nie dodały się wszystkie fotki
Cytat:
Hej
Od czwartku mnie nie było, nie wiem kiedy to nadrobię...
póki co przyszłam się pożalić, że jestem kompletnie zdemotywowana, w załącznikach możecie zobaczyć dlaczego... ostatnio się popłakałam, nic nie pomaga na te wypadające włosy i zamiast dbania myślę o obcięciu i tyle. Wygląda to tak słabo, że jeśli nawet za miesiąc czy dwa wypadanie ustąpi to nie będzie o co i po co dbać.
Ale zanim złapałam takiego doła zdążyłam kupić balsam Isany, Alterrę Perfumfrei, oliwkę na rozstępy BDFM (uzywałyście na rozstępy czy włosy?), Isanę Haarkur Intensiv Pflege i myślałam nad tą z jedwabiem z tej serii, ale nie wiedziałam czy one mają silikony czy nie? No i przyszła mi paczka z masłem shea i babassu oraz pudrem/maską Amli, której notabene na razie boję się używać. Bezsens totalny. Mimo tylu dobroci nie mam w ogóle podjarki i nie chce mi się ich używać. No dół totalny...
Nic Ci nie wyszło w badaniach?
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 22:50   #4087
Dinulka
Zakorzenienie

mi włosy zaczęły wypadać dokładnie w dniu pofarbowania ich, więc nie łączę tego ze zdrowiem tak szczerze, zaczęłam jakos niedługo po tym brać tab anty, ale właśnie zaczęły wypadać przy farbowaniu, a na ulotce anty jest że działa na wzmocnienie włosów, a nie że skutkiem ubocznym będzie wypadanie, więc z hormonami też tego nie wiążę... No na 99% to od farby
Stary 2012-10-02, 22:57   #4088
alex1989
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
W końcu postanowiłam pokazać Wam te głupie, niewdzięczne strąki. Zetnę je w końcu na łyso!
Znacie może jakąś alternatywę dla płukanki octowej, coś, co również dobrze domknie łuski włosa? Szykuję się do mycia włosów szamponem z sodą.
bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
i co ci się sniło ?
no nic kufa nic

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Chociaż tyle, normalnie jak nagroda pocieszenia w Idź na całość. Kot w worku
Dżołk Baw się tam dobrze, a ja podszkolę się w szperaniu w katowickim sh

nie omieszkam ale najpierw musze znaleźc mieszkanie bliżej centrum bo dojazdy mnie wykończą
W ogóle to sprawdzałam dla Was pewnego newsa ale niestety nie zdązyłam przed wyjazdem
W tym sklepie zielarskim na Kochanowskiego babka ma przedstawiciela z Bingo Kazałam jej zamówić maski więc przejdźcie się tam od czasu do czasu żeby jej o tym przypomniec albo zapytac czy przedstawiciel ma możliwość dostarczenia jej tych masek

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość
i jak sen?
Witamy w Krakowie
dupa nie sen
Wy mnie tu a forum nie witajcie lepiej mówcie kiedy idziemy na piwo

Cytat:
Napisane przez Lethie Pokaż wiadomość

gratuluje obrony
i prosze się zając włosami bo jak nie to będą baciki

moje włosiaki

"Może niektórych kobiet nie da się poskromić. Może potrzebują biegać na wolności, dopóki nie znajdą kogoś, tak dzikiego, aby biegał z nimi."

Edytowane przez alex1989
Czas edycji: 2012-10-02 o 23:01
alex1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 23:25   #4089
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ejzii Pokaż wiadomość
nie no to już przesada żebym w myciu wyzbierała tyle włosów... kolejna garstka, i kolejne powyciągane włosy. Zawsze ale to zawsze musza jakies wisieć do wyciągnięcia...Nie czeszę już ich ok. 1,5 tygodnia bo boję sie. To jest straszne. Stracić tyle włosów i nawet nie wiadomo gdzie i jak szukać pomocy Codziennie płakać mi się chce, bo zawsze było tak, że chociaż nadrabiam włosami. Teraz nie mam już czym nadrabiać( Jakby wykryli u mnie jakąś chorobę, to bym była przynajmneij pewna co robić, a tak ? Nie używam już żadnych masek, nie olejuje, wcierek też nie używam, witaminy biorę (skończyłam trzecie opakowanie CP, zażywam też magnez), płukanek już nie stosuję.
A mama zawsze powiadała "nie eksperymentuj z włosami bo możesz być uczulona na jakis składnik i ci włosy wylecą" a ja zawsze mama, to są sprawdzone metody przecież.
Zaluję, strasznie żałuję..
Najgorzej jak są mokre i zwisają smutne liche strączki. Prostych już dawno nie widziałam - nie chcę nawet. Od razu zaplatam warkocza, w rozpuszczonych nie chodzę.
A najgorsze że nawet nie mam drugiej osoby, która mnie może wesprzeć (płci męskiej)
bardzo chciałabym Ci pomóc, ale niestety nie wiem jak... wiem, że pisanie 'nie przejmuj się' nic nie da, ale pamiętaj, że masz w nas oparcie. staraj się myśleć pozytywnie, bo stresem dodatkowo możesz potęgować wypadanie.
miałaś wcześniej podobny problem?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 23:44   #4090
world_by_lena
Rozeznanie

Czasami włosy wypadają od nadmiernego dbania o nie. Tak było w moim przypadku. Odstawiłam olejowanie i inne mikstury i wszystko wróciło do normy. No ale to wszystko oczywiście zależy od różnych czynników u różnych osób.

world_by_lena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 23:55   #4091
Dinulka
Zakorzenienie

czy ten olejek na rozstępy to taka emulsja? myślałam, że to będzie oliwka a to bardziej lotion/płynny balsam i nie wiem czy dobre wzięłam...
Stary 2012-10-03, 00:04   #4092
201605170931
Konto usunięte

Cytat:
czy ten olejek na rozstępy to taka emulsja? myślałam, że to będzie oliwka a to bardziej lotion/płynny balsam i nie wiem czy dobre wzięłam...
pewnie nie wzięłaś olejku, tylko balsam na rozstępy kich opakowania wyglądają prawie identycznie
201605170931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 00:18   #4093
Dinulka
Zakorzenienie

chyba tak, a to coś warte? Na razie wysmarowałam udziska. fuck.
Stary 2012-10-03, 06:59   #4094
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
mi włosy zaczęły wypadać dokładnie w dniu pofarbowania ich, więc nie łączę tego ze zdrowiem tak szczerze, zaczęłam jakos niedługo po tym brać tab anty, ale właśnie zaczęły wypadać przy farbowaniu, a na ulotce anty jest że działa na wzmocnienie włosów, a nie że skutkiem ubocznym będzie wypadanie, więc z hormonami też tego nie wiążę... No na 99% to od farby
Mnie po anty włosy wypadały...
Limone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 07:53   #4095
weronka19
Rozeznanie

Mnie teraz też włosy zaczęły znów więcej wypadać. Przy czesaniu nie, ale przy myciu leci ich znowu dużo, a było już tak, że wypadało ich 5-10. Wyniki mam w normie, piję drożdże i pokrzywę i coraz bardziej zaczynam podejrzewać moją ukochaną odżywkę do mycia
Zapuszczam naturalne, zdrowe włosy
weronka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 08:25   #4096
supamolly
Raczkowanie

Do wszystkich utrapionych!

Ostatnio rozmawiałam z moją Panią Doktor na temat wypadania włosów, z którym też od jakiegoś czasu się męczę, zwróciła moją uwagę na to, że zbliża się jesień i to całkiem normalne że włosy mogą bardziej wypadać w tym sezonie.
Także głowa do góry, zażywajmy dalej suple, a za jakiś czas się sytuacja unormuje
Ja staram się nie zwracać uwagi na to, ile włosów zostaje na szczotce, bo im się bardziej tym denerwuje, tym więcej ich będzie wypadać
supamolly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 08:30   #4097
201605170931
Konto usunięte

Cytat:
chyba tak, a to coś warte? Na razie wysmarowałam udziska. fuck.
ja też kupiłam go przez przypadek, a teraz jest moim KWC mam po nim taką mięciutką skórę
201605170931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 08:49   #4098
Kaveri
Spaceroholiczka

Znów jestem chora Katowice nie dla mnie. Zimno, brudno, pełno ludzi i dojazdy mnie wykańczają.

Przynajmniej będę miała więcej czasu dla włosów
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 08:58   #4099
supamolly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Znów jestem chora Katowice nie dla mnie. Zimno, brudno, pełno ludzi i dojazdy mnie wykańczają.

Przynajmniej będę miała więcej czasu dla włosów
Na początku studiowania w Kato, też ich nienawidziłam. Ale po tych kilku latach idzie się w nich zakochać i przyzwyczaić Mają swój urok

Dzisiaj dzień wolny od zajęć (do końca tygodnia.. Uch ) więc już mam olej z alterry na włosach później nałożę moją nową miłość - maskę bingo
Stary 2012-10-03, 08:58   #4100
weronka19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez supamolly Pokaż wiadomość

Ostatnio rozmawiałam z moją Panią Doktor na temat wypadania włosów, z którym też od jakiegoś czasu się męczę, zwróciła moją uwagę na to, że zbliża się jesień i to całkiem normalne że włosy mogą bardziej wypadać w tym sezonie.
Także głowa do góry, zażywajmy dalej suple, a za jakiś czas się sytuacja unormuje
Ja staram się nie zwracać uwagi na to, ile włosów zostaje na szczotce, bo im się bardziej tym denerwuje, tym więcej ich będzie wypadać
Z tym że niedawno przeczytałam wypowiedź jednej z wizażanek, że przesilenie jesienne to bzdura i nie ma żadnego powiązania między jesienią a wypadaniem włosów. A w kwestiach włosowych bardziej wierzę wizażankom niż lekarzom...
Stary 2012-10-03, 09:10   #4101
supamolly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez weronka19 Pokaż wiadomość
Z tym że niedawno przeczytałam wypowiedź jednej z wizażanek, że przesilenie jesienne to bzdura i nie ma żadnego powiązania między jesienią a wypadaniem włosów. A w kwestiach włosowych bardziej wierzę wizażankom niż lekarzom...
Każdy ufa osobom, którym chce. Ja też w większości kwestii, które poruszają wizażanki się zgadzam. Aczkolwiek moim zdaniem taka aura jaka panuje na zewnątrz dzisiaj, i ogólne moje osłabienie fizyczne (i nie tylko) spowodowaną nią, w jakiś sposób może wpłynąć na kondycję moich włosów
Stary 2012-10-03, 09:17   #4102
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Na początku studiowania w Kato, też ich nienawidziłam. Ale po tych kilku latach idzie się w nich zakochać i przyzwyczaić Mają swój urok

Dzisiaj dzień wolny od zajęć (do końca tygodnia.. Uch ) więc już mam olej z alterry na włosach później nałożę moją nową miłość - maskę bingo
Mnie się wydaje, że nigdy ich nie polubię
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 09:52   #4103
weronka19
Rozeznanie

Cytat:
Każdy ufa osobom, którym chce. Ja też w większości kwestii, które poruszają wizażanki się zgadzam. Aczkolwiek moim zdaniem taka aura jaka panuje na zewnątrz dzisiaj, i ogólne moje osłabienie fizyczne (i nie tylko) spowodowaną nią, w jakiś sposób może wpłynąć na kondycję moich włosów
Zgadza się, ale ja na przykład żadnego osłabienia nie odczuwam, a co do aury to tej jesieni może z 5 dni było deszczowych, więc nie wydaje mi się, żeby to jakoś spowodowało u mnie wzmożone wypadanie szukam przyczyny gdzie indziej
Edycja: jedyne powiązanie jakie uznaję między jesienią a włosami jest takie, że je się mniej warzyw i owoców i organizm ma mniej witamin

Edytowane przez weronka19
Czas edycji: 2012-10-03 o 09:53
Stary 2012-10-03, 10:21   #4104
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez weronka19 Pokaż wiadomość
Zgadza się, ale ja na przykład żadnego osłabienia nie odczuwam, a co do aury to tej jesieni może z 5 dni było deszczowych, więc nie wydaje mi się, żeby to jakoś spowodowało u mnie wzmożone wypadanie szukam przyczyny gdzie indziej
Edycja: jedyne powiązanie jakie uznaję między jesienią a włosami jest takie, że je się mniej warzyw i owoców i organizm ma mniej witamin
Tak jak pisze weronka, dni deszczowych było mało. Odżywiam się w miarę dobrze. Studia i rozregulowany zegar biologiczny zacznie mi się od jutra, a włosy wypadają już od paru miesięcy. To samo u ejzi, wypadają od miesiąca, a z tego co wiem wrzesień w większości był pogodowo udany.
Takie pitolenie, gadki szmatki mnie wstrzymują od lekarzy ginekologów i dermatologów. Bajarze jakich mało Jak sobie o tym myślę to mam ochotę rozrywać ich na strzępki
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 10:44   #4105
say-hello
Zakorzenienie

u mnie wypadanie też się zwiększyło, podejrzewam, że to od wody podczas wyjazdu. nie jest to aż tak mocne wypadanie, jak opisujecie, jednak i tak trochę to mnie martwi. oby szybko przeszło

dzisiaj wolny poranek, jak miło!
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 10:52   #4106
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

mi tez zaczely wlosy leciec :/

maneo444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 11:04   #4107
grudniowa
Rozeznanie

Mi tez troche wiecej ostatnio wypada, ale ja mam tak co roku na jesieni. Normalnie to leca garsciami, zobaczymy jak bedzie tym razem. Nie wiem z czym to jest zwiazane.
W tym roku jedyne tabletki jakie biore to zelazo i jakis rybi olej A+D. Przy czym dopiero zaczelam olejowanie 3 tygodnie temu, wiec moze to pod nowe wlosy?
grudniowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 11:24   #4108
Fram
Raczkowanie

Wtrącę się

Ja znalazłam dwie rzeczy, które poleca wiele wizażanek i dziewczyn mających popularne blogi włosowe, a mi zaszkodziły

1. Mycie delikatnymi szamponami - babydream, hipp... Długo szukałam przyczyny wypadania włosów, zmieniłam szampon na porządny z sls i okazało się że tamte szampony były winne - niedokładnie myły włosy i to cała przyczyna. Sporo osób to potwierdziło jako przyczynę wypadania włosów, w innych wątkach.

2. Potem znowu zaczęły wypadać, co prawda mniej ale zawsze. Okazało się, że znowu dlatego, że były brudne Wyczytałam gdzieś że powinno się myć tylko skórę głowy, a piana spływająca po włosach je wystarczająco umyje... U mnie przynajmniej na pewno nie! Na początku zauważyłam że mam dziwne końcówki, takie jakby zniszczone, przyjrzałam się im na słońcu i zobaczyłam że mam pełno pyłków we włosach, trzeba je po prostu umyć Znowu wypadają mniej, uf.

U mnie sprawdza się najlepiej mycie codziennie, porządnym szamponem z slsami, po całej długości i wtedy włoski są najbardziej szczęśliwe
Może komuś się to przyda.
Fram jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 11:47   #4109
MesaVerde
Raczkowanie

Przecież zawsze na jesień wypadają włosy, nawet kaścysko pisała o okresowym linieniu

Cytat:
Napisane przez Fram Pokaż wiadomość
1. Mycie delikatnymi szamponami - babydream, hipp... Długo szukałam przyczyny wypadania włosów, zmieniłam szampon na porządny z sls i okazało się że tamte szampony były winne - niedokładnie myły włosy i to cała przyczyna. Sporo osób to potwierdziło jako przyczynę wypadania włosów, w innych wątkach.
Zdarza się, gdy włosy są niskoporowate. Ale w większości wypadków to kwestia techniki mycia. Od zawsze jesteśmy przyzwyczajone, żeby myć silnymi szamponami i potem lekkich nie potrafimy dokładnie wmasować w skalp. Widziałam to nawet u TŻeta w wersji ekstremalnej (no ale wiadomo, facet xD), ani BD, ani Facelle nie potrafił zmyć dokładnie, znacznie szybciej mu się przetłuszczały niż po użyciu SLSa. Podsunęłam mu jeszcze Hippa i sprawuje się najlepiej, nawet olej zmył za pierwszym razem Najbardziej się pieni i najmniej plącze włosy, u mnie w sumie też się najlepiej sprawuje, zobaczymy jak będzie dalej, nie chciałabym nadużywać SLSów.

Cytat:
Napisane przez Fram Pokaż wiadomość
2. Potem znowu zaczęły wypadać, co prawda mniej ale zawsze. Okazało się, że znowu dlatego, że były brudne Wyczytałam gdzieś że powinno się myć tylko skórę głowy, a piana spływająca po włosach je wystarczająco umyje... U mnie przynajmniej na pewno nie! Na początku zauważyłam że mam dziwne końcówki, takie jakby zniszczone, przyjrzałam się im na słońcu i zobaczyłam że mam pełno pyłków we włosach, trzeba je po prostu umyć Znowu wypadają mniej, uf.
Na długości włosy mogą być nie wiem jak brudne i tłuste i nie będą wypadać, jeśli skalp i przy skalpie są czyste. (No chyba, że warstwa brudu jest zbyt ciężka i cebulki nie wytrzymują ). Włosy nie mogą wypadać od brudnych końcówek, to niemożliwe, zresztą końcówki zwykle dostają dość sporo silikonów, oblepiaczy i ochraniaczy i nie ma to wpływu przecież skalp Wypadają dopiero jak skóra głowy nie może oddychać od zaczopowania łojem.
Uwielbiam oleje.
Czytam, słucham, jestem szczęśliwa.

Będę:
Ćwiczyć i pływać- kondycja i sylwetka.
Precz z celulitem i naczynkami.
Badania kontrolne.
Zorganizować się i popchnąć życie do przodu.
MesaVerde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 12:39   #4110
grudniowa
Rozeznanie

Czy odzywke d/s mozna uzywac tak jak bez splukiwania i zostawic ja sobie na wlosach? np Isane babassu? Ktoras z Was probowala?
grudniowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości