|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
Cytat:
gratuluje podjecia decyzji o podyplomowce ![]() w duchu zazdroszcze,bo sama chetnie bym pobiegala do szkoly Cytat:
widac ,widac ciaze,ale calkiem zgrabnie jak na taki balon to wyglada Cytat:
Cytat:
wypoczywaj i rozkoszuj sie widokami gratulacje za 37 tydzja tez nie chce spac z dzieckiem i ze strachu i z wygody moja mama spala z bratem do 7 roku zycia, jak wyszla a on sie obudzil,to potrafil zwymiotowac dodam,ze spalam obok na lozku,bo mielismy wspolny pokoj,ale to sie dla niego nie liczylo, musiala byc mama z nim i wbijal jej stopy w brzuch strasznie, bo byl duzy i sie w poprzek lozka przekrecal w nocy teraz jak mu wspomne (chlop jak dab, lat 17-scie,to mowi,ze nie prawda i ze to siara )Cytat:
gratulacje Cytat:
trzymam ogromne kciuki,zeby maz szybko prace znalazl ![]() happy_eve, magdaef hej dziewczynki narazie tyle nadrobilam niestety kiepsko dzis z moimi pachwinami i nogami (znow wilgoc bylam w carrefurze,bo jest kilka produktow,ze drugi za grosz:kupilam jajka, kawe i zel meski addidasa. Straszne klotnie przy kasach byly, bo sie okazalo,ze jedna osoba moze tylko jeden produkt za grosz z kazdego rodzaju. Nie wiedzialam i wzielam jajka podwojnie i mi sie wracac nie chcialo,wiem powiedzialam pani w kasie, ze jestesmy dwie ![]() lece z psami, choc to nie jest takie proste nadrobie reszte jak wroce
|
|
|
#1652 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ufffffffffff kamień z serca zeby kobiete w ciaży tak stresować !!!!!!!!!!!!!!!!! daj im jutro popalić ! ![]() kuurde... ale bym się BURNA napiła |
||
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
przyznam się wam że nie mogłam się powstrzymać i wzięłam 2x śpiochy dla Janka i półśpiochy
ale już takie na 68 bo malutkie mama dla siebie jakieś pierdoły co mi się pokończyły i kosmetyczkę mniejszą bo mamy tylko taką wielgachną wspólną z mężem więc jej tachać do szpitala nie będę ![]() zajrzałam też do sklepu z wózkami - cena tako tak jak na all w sumie i mogą sprowadzić każdy model także luz kupimy na miejscu |
|
|
|
#1654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chcesz utworzyć inną perfekcję niż PPD?
|
||
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie jak to jest .. ja odrazu sie wkrecilam ze mam zapalenie watroby .. ze Adasia moge zarazic . ze bede musiala sie leczyc . kto sie dzieckiem zajmie i tego typu czarne mysli .. Nie daruje im tych nerwow .. wyraznie mowilam antygen . a nie przeciwciala ! przeciez to dwa tak odemiennie slowa !
Jutro sie tam przejde . oj przejde ! ![]() Zjadlam wlasnie calutka tabliczke czekolady . Jak emocje opadna to sie poloze bo dzisiaj malo spalam . i ledwo zyje . ehh ..
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Antygen HBs ujemny(-) i wszystko jest ok u mnie.
|
|
#1657 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mam zimniutki w lodówce od ho, ho. I chyba się chrzcin doczeka.
|
|
#1658 |
|
Zadomowienie
|
peperonik
za kreatywność i udane zakupy DeKajka już się nie denerwuj kochanie, najważniejsze, że sprawa wyjasniona T'ai i na jakie Tako się zdecydowałaś? |
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1660 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja miałam podobne emocje przy tej różyczce, więc wiem co czujesz ![]() Cytat:
też chcę!
|
|
#1661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kurcze jak wyniki nie przekraczaja normy to gdzie on cukrzyce widzi paranoja jakas, te normy po cos sa w koncu ![]() ale gratuluje ze poza tym jest oki ![]() Cytat:
chyba bym baby zabila , kochana niech Ci pieniazki oddadza za dzisiejsze badanie, albo jutro nie powinnas placic, bo to juz przegiecie jest![]() jeny w 90 to ja piore jak plamy sa masakryczne i nie schodza ![]() a tak w 60 gora, czesciej w 40 my juz po szczepieniu maly histeryzowal nie chcial dac sie zwazyc ani zmierzyc, a co dopiero dac wkluc igle ![]() ale jakos sie udalo w koncu ehhh teraz spi zmeczony biedak specjlanie dla Marti brzuszek w koncowce 32 tc ![]() lustro niestety brudne bo nie mialam plynu do mycia szyb, a wode nam zakrecili i nawet prania wstawic nie moge ![]() no i niewyrazne jest bo z telefonu, a aparat gdzies sie zapodzial |
|||
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
ja bylam w miescie ogolnie to chyuba ostatni moj wypad tramwajem..mam dosc..ledwo wrocilam do domu tak mi duszno bylo i po bokach mnei bolało, jeszcze mialam wrazenie ze wszyscy sie na mnie gapią i na mkoj brzuch mam juz dosc wiem jestem przewrazliwiona, ale wk..urwia mnie jak wszysycy sie patrza a w tramwaju nikt ci miejsca nie ustapi
![]() oczywisci e jak weszlam do tramwaju bylo jedno miejsca wolne ale taka baba jak zobaczyla ze do neigo zmierzam to zroboila ku..rde sprint i nie bylo miejsca mam dosc. ja zawsze ustepowałam miejsca kobietom w ciązy i starszym dekajka ojj to nieladnie cie porobily te baby wredne dobzre ze się wyjasnilo, szkoda ze najadlas sie nerwow |
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Judka - właśnie dojrzałam Twojego synka na zdjęciu - jaki ładny chłopiec
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
judkama piekny brzyuszek
![]() ![]() klask i:![]() tez bym sie napila szampana..nawet na swoim ślubie nei wypilam..mmmm pychotka jak juz bede mogla kupie se reddsa, zmroże i normalnie wypije z namaszczeniem ![]() |
|
|
|
#1666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ma któraś z Was może KREDYT STUDENCKI ??
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
|
#1667 |
|
Zadomowienie
|
judkama przepiękny brzusio (z Dominiką czy z Matyldą?
) Anielko ja też nie znoszę mzk, co tydzień na sr muszę autobusem
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
No ja już jestem
my już po obiadku ziemniaczki kotlecik i kalafiorek
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
#1670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To z takich alkoholowych to na mnie czeka Lemoncini... Cin cin cytrynowy.. jeszcze nigdy nie piłam, a tż dostał od kogoś i tak sobie czeka i czeka tylko jak będę karmić to chyba nieprędko się napiję ;p już w ogóle to sobie wyobrażam.. przed ciążą nawet małym piwem się upijałam a teraz po piwie to chyba zgon zalicze
|
|
|
|
|
#1671 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja
|
|
|
#1672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- na wesele dostalismy ;P
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
100% jeszcze nie ale raczej laret
Cytat:
|
|
|
|
|
#1675 |
|
Zadomowienie
|
a nei wiesz moze jak pozniej to jest ze spłatą tego kredytu?
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
#1676 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
piekny Cytat:
rozwala mnie to ! jak weszłam do tramwaju, wszyscy look na brzuch i do szyb przytuleni.... a z tym ogłądaniem się na brzuch to nie wiem o co chodzi...? czy to coś dziwnego, że jest się w ciązy O_O albo to niespotykane zjawisko ?
|
||
|
|
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj kochana sama się ostatnio nad tym zastanawiałam, bo odnosiłam wrażenie że jako jedyna kobieta na tym świecie noszę brzuszek gały takie na mnie O_O
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co jak skonczysz studia to chyba po roku zaczyna sie spłata , chyba ze wczesniej pfu pfu cos sie dzieje ze rezygnujesz ze studiow to wtedy wczesniej się spłata zaczyna a spłaca sie po 300 zł miesiecznie wtedy , no a jaki czas spłaty to zalezy ile lat mialaś
tyle wiem, moj byly akurat zostal ze studiow wyrzucony, wiec musial wczesniej a zenie pracuje to wiem ze jego tata splaca bo byl poręczycielemzrsezta jak pojdziesz do banku to ci wszystko powiedza, tylkko musisz wczesniej bo wiem ze to jakos dlugo trwa chyba Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-10-03 o 14:05 |
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, wogóle to muszę udać się do jakiegoś lekarza bo pomiędzy pachwiną a nogą dosłownie rano czuję jakby mi kość przeskakiwała
a boli jak sam skurczysyn... chodzić się nie da
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

. Zwłaszcza, że te o spełnieniu marzeń już zaczęły się spełniać: złożyłam papiery na studia podyplomowe
. W mojej mieścinie nie ma magisterskich na tym kierunku, a ja mam licencjat z polonistyki, więc na razie zrobię te podyplomowe, zawszeć to dodatkowe kompetencje. I taki sobie prezent urodzinowy strzeliłam 

)
Zostawił tego oszusta... tylko teraz trzeba mu jakąś robotę znaleźć ehhhh....

ale już takie na 68 bo malutkie mam

-ale to chyba nie bede musiala tego świństwa zaś pic ?! 
, kochana niech Ci pieniazki oddadza za dzisiejsze badanie, albo jutro nie powinnas placic, bo to juz przegiecie jest

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)