|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
ona ma takie śmieszne te cycki, nie wiem czy zwróciłyście uwage jak miała t-shirt bez stanika, takie luźne i dyndające są jak nie żelki, dopiero stanik daje u niej żelkowy okrągły kształt, obstawiam, że musiała mieć wcześniej sporego zwiska i duże naturalnie piersi. ale właśnie dzięki tej luźności co nie założy to fajnie leży bo pierś się rozlewa w staniku i dopasowuje do niego a nie tak jak w przypadku sterczących zwartych piersiaków to stanik musi się dopasować do nich i ciężko dobrać odpowiedni
|
|
|
#3962 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
|
|
|
#3963 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widziałam ją ostatnio w jakimś wywiadzie i mówiła, że kilka lat temu miała piękny duży jędrny biust ale z wiekiem obwisł i że zrobiła op. po to żeby wyglądał tak jak kiedyś i że dokładnie taki efekt osiągnęła Ale pewnie coś tam dopompowała więcej No tak czy siak to cycki jej się udały ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-10-02 o 21:16 |
||
|
|
|
#3964 |
|
Wtajemniczenie
|
belsenko teoria jest taka, że nam żelkowym po wygojeniu wolno wszystko i tak Twój dr głosi w programie
ograniczenia głównie w naszej głowie siedzą, wiadomo, że ryzykując możemy je uszkodzić ale tak samo możemy złamać rękę czy nogę a z tego powodu nie siedzimy w fotelu bez ruchu![]() mięśnia pocietego raczej nie masz bo zniszczony mięsień dałby Ci ograniczenia w ruchomości ręki. ale tam w środku wszystko jest zrywane albo odcinane od żeber, u Ciebie dodatkowe ciachania były to i dłuzszy dyskomfort. brak czucia to z pociątych nerwów, ja mam wciąż jedno miesce na brodawce tkliwe i spód piersi z czuciem ale taki troche omrówczony a zaraz rok mi stuknie. nie przejmuj sie tym któregoś dnia nagle odkryjesz, że nic nie czujesz i jest fajne
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-10-02 o 21:21 |
|
|
|
#3965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z wawy??tego z programu?
|
|
|
|
|
#3967 |
|
Raczkowanie
|
Mi lewy implant się nie odznacza akurat.
|
#3968 |
|
Zadomowienie
|
kasikkk87 tak wyszło
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- a prawy?
|
#3969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Muszę poczekać i rozciągnąć.
|
|
#3970 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eeee pewnie ciężko powiedzieć, bo też coś sobie przypominam że pisałaś że twarda się zrobiła... no to sobie odpowiedziałam ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
|
|
#3971 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to twój ''wielki''brzuch jest mały ,masz dłlugie nogi i rewelacyjne,najpiękniejsz e piersi!!!!!!!!!!!to jedyne co widziałam nago więc mogę się w 100%wypowiedzieć..a ty mnie widziałaś w warkoczyku,bez makeupu,w za duzej piżamie..hi hi...JOAŚ..noo takk![]() BALSENO,ja blondynka to dopiero teraz zakumałam dr SZ Cię operował..to brawo dla niego...on takii fajny chyba co???ja tam bym do niego poszła w ciemno..dobre wrażenie robiSABA gratuluję wyboru ![]() ![]() AGATKO..hejka...co tam u Ciebie???
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja tylko napisze bede pisac teraz w klubie troszke a na forum zagladam ale nie dam rady pisac z uwagi na natlok zajec. Fizycznie nie ma mnie w domu calymi dniami wiec nie mam jak zajrzec do internetu.
Ale myślę o Was tęsknię za Wami i caluje gorąco |
|
|
|
#3974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z moimi nie miałabym co próbować, stwierdzili by, że mam coś z głową i na drugi dzień dostałabym wypowiedzenie Mam z deczka dziwnych szefów - mam jakiś 99% pewności, że gdyby na rozmowie o pracę widzieli moje tatuaże, to by mnie nie zatrudnili pomimo zbyt dobrego cv jak na market, woleli by kogoś z samym gimnazjum niż z tatuażami O cyckach to już w ogóle by był śmiech na sali Nie lubię ich Ale 2 znajome z pracy wiedzą, że jak tylko zacierpię na jakiś nieplanowany przypływ gotówki, to pójdzie on na cycki i niespecjalnie mi się dziwią, bo same nie cierpią na nadmiar biustu Nawet odnoszę wrażenie, że bardzo chętnie mnie będą w pracy wyręczać jak przyjdzie co do czego |
|||
|
|
|
#3975 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hihihi- Twój Tż dostał super zalecenia A teraz jak chce nowe to musi jechać na konsultacjęCelinko - dzięki za wyliczankę Cytat:
A wiesz ilu jest w Polsce takich rzeźbiarzy którzy potrafią odratować piersi raz już ratowane???? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Katarsisi i edzia1985- bardzo Was proszę o przeczytanie naszych zasad które są w pierwszym poście tego wątku. Nie używamy tu nazwisk lekarzy- wysyłamy je w privach jeśli ktoś jest zainteresowany lub korzystamy z klubu. Bardzo Was proszę o edycję postów ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||||||||
|
|
|
#3976 |
|
Zadomowienie
|
JOAŚ w ogóle miałam napisać że ja też właśnie mam z odczuwaniem implantu,czuję go strasznie jeszcze,i boję się że mi spod mięśnia wyskoczy
![]() MAYU WITAJ,,jak się pojawiasz to jakoś tu raźniej
|
#3977 | |
|
Zadomowienie
|
klaudeczko no bez przesady...nie mam w podpisie nawet inicjałów więc skąd niby masz kojarzyć
ale pewnie gdyby nie zrobił na mnie pozytywnego wrażenia to bym wiała z tamtąd---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
A i wogóle sutkom moim się przypomina, że istnieją bo odkrywam, że mi czasami przebijają przez bluzke klauduś za ten beżowy stanik to dałaś 199zł? Czy udało Ci się go gdzieś taniej wyhaczyć?
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-10-02 o 23:27 |
|
|
|
|
#3978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aaaa no widzisz..zapracowany pan dr ale dokonał cudu!!!![]() a stanior kosztował mnie 180,różnica mała w outlecie w sklepie!!!super jest ale wyjęłam fiszbiny i odstają mi miski
|
|
#3979 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A czemu wyjęłaś fiszbiny?
|
|
#3980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pisz babo mi na priv jak coś pominę, pisz i pytaj - i odpisuje zawsze. No może czasem z poślizgiem -ale odpisuję No a zresztą to Ci będę słodzić- kurka ciałko jak marzenie , cycki wzorcowe układają się grzecznie i pięknie - i co tu pisać A taka jesteś pozytywnie nakręcona ostatnio, że aż miło![]() Buziaki jeszcze raz czekam, że może Gwen zadzwoni bo właśnie ląduje w W-wie
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#3981 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie dziewczynki
: cyk cyk i dzień znikł celina777 12.11- 39 ![]() Alexo912 12.11- 39
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-10-03 o 07:45 |
|
|
|
#3982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja pozytywnie zakręcona bo stwierdziłam ze może tym odmienię złą karte która ciąży nad nami,ale to w interesach a najważniejsze że wszyscy zdrowi![]() noo następna...rozstępy mam i to nie mało-chociaż cieńkie na szczęście !!!jak chyba jestem fotogeniczna po prostu![]() BALSENO wyjęłam bo się boję że krzywdę cyckom zrobię,ale może włożę nie wiem...ja miałam w zaleceniach po pół roku fiszbinki!!a co do twojego dr to szczere i wielkie brawa dla niego ![]() ![]() klaski:
|
|
#3983 |
|
Raczkowanie
|
I po pieprzykach
|
#3984 |
|
Raczkowanie
|
Dobra dziewczynki, wklejam zdjęcia do albumu, oczywiście moich cycków po przeróbce. Mija dzis 7 dzień od operacji ( a właściwie 6 - operacja była w nocy)
Jak widać widok nie fajny , baaardzo martwi mnie ułożenie prawej piersi, opada, sutek jest dziwny i w ogóle mi się to nie podoba. Dla przypomnienia : miałam mastopeksje, wycięcie skóry w 1/3, wyrównanie piersi ( w prawej wiekszy implant o 150ml) , zmniejszenie i umiejscowienie sutków w innym miejscu. Zdjęcia w albumie...prosze wszystkie kobitki po operacji o wyrażenie swojego zdania i ewentlalnie podpowiedzenie mi co z tym dalej robić ![]() i przepraszam za widok nie fajnych rozstępów na brzuchu - kolejna sprawa i kwestia do usunięcia ...
Edytowane przez olcikk_92 Czas edycji: 2012-10-03 o 14:38 |
|
|
|
#3985 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pamiętaj, że piersi są świeżo po poważnej operacji i jeszcze mocno się powinny zmienić itp. Wyglądają podobnie jak moje po podciągnięciu ale nie powiększałam ich wtedy, jedynie usuwałam nadmiar skóry. Jak będziesz mogła cała się wykąpać już normalnie i zejdą Ci ślady od markera sądzę, że też poczujesz się dużo lepiej. Nie przejmuj się na zapas, noś stanik taki jak lekarz Tobie polecił, na pewno się na tym zna. Piersi są ładne a co ważne będą jeszcze ładniejsze.
|
|
#3986 |
|
Zadomowienie
|
..idę dzisiaj na konsultację na 16:30, denerwuję się trochę. Nie dociera do mnie, że naprawdę to robię
ta decyzja dojrzewała we mnie od lat i jestem na to gotowa.
|
|
|
|
#3987 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny! Ja sie pojawilam w końcu. Wakacje super. O jezu nic nie odpoczeałam bardziej sie chyba zmeczyłam
caly czas cos robilismy. Mya niestety nie zadzwoniłam bo przyleciałam 00.30 a juz jechalam do gdanska o 5.30 wiec nie miałam kiedy! Tyle mam do nadrobienia ze chyba nie bede nadrabiac ale pozdrawiam wszystkich
|
#3988 | |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje serdecznie za opinie i słowa pocieszenia, są mi bardzo potrzebne bo martwi mnie to co widzę.
Bólu juz praktycznie nie ma, na zajęcia na studia już chodze, chociaż słabo mi strasznie jak z nich wracam (możliwe że mam anemie?) Tak czy siak daję rade, w tym momencie mam łzy w oczach że coś z nimi nie tak i opracja nie wyszła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
|
|
|
#3989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3990 |
|
Przyczajenie
|
Mam 24 lata. Miesykamy razem. Ogolnie sa ok tzlko sa bardyo male
. Uwielbiam cwiczyc, tanczyc chodzic na silownie wiec moje cialo wzglada bardzo dobrze i wlasnie tylko piersi brakuje mi do dobrego samopoczucia.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.

A na jej żelkach każdy staniorek prezentuje się rewelacyjnie 

to twój ''wielki''brzuch jest mały ,masz dłlugie nogi i rewelacyjne,najpiękniejsz e piersi!!!!!!!!!!!to jedyne co widziałam nago
więc mogę się w 100%wypowiedzieć..a ty mnie widziałaś w warkoczyku,bez makeupu,w za duzej piżamie..hi hi...JOAŚ..noo takk

czekac do tego 16 czy szukac dalej?
. Pani dr podczas zdejmowania szwów wzięła mojego starego w obroty i kazała mu wyręczać mnie we wszystkich domowych czynnościach
[COLOR=Silver]
A wiesz ilu jest w Polsce takich rzeźbiarzy którzy potrafią odratować piersi raz już ratowane???? 
celina777 12.11- 39
klaski: