|
|
#2821 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2822 |
|
To ja :)
|
No więc właśnie...
Boniek ma inną metodę. Grzecznie podaje łapkę, nie szarpie się, tylko po prostu nie puszcza krwi. To jest po prostu jej krew i nie odda. Nie i już. Zawsze dostaje więc masaże gratis -żeby choć trochę krwi wytłoczyć...
|
#2823 | |||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2. ![]() właśnie zjadłam kanapkę i dalej jestem głodna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko w jednym ? ja we wszystkich ale niedawno usunęłam w ramach prac paleontolo-archeologicznych znaczy sprzątania ![]() Cytat:
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#2824 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
o, dopiero po tym opisie przypomniałam sobie co to ten Scanner Darkly, mnie znudził
ha! ostatnio, tzn. któregoś wieczoru tydzień czy dwa temu, przy okazji mycia drzwi umyłam klamki Cytat:
trzymaj się Cytat:
a teraz się pożalę bo za dwa tygodnie przyjeżdża do mnie mama no i jakoś muszę chatę ogarnąć
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2825 | |
|
|
Nawet mam jakąś ulotkę z pizzerii, ale minimalne zamówienie to musiałaby być średnia i resztki bym pewnie tachała do domu
, poza tym zostało mi jeszcze niewiele ponad 2 godziny, zanim tę pizzę zrobią i dowiozą to się pewnie będę zbierać. Jakoś przeżyję, H. dziś kończy wcześniej niż ja to jak wrócę będzie już pachniało obiadem ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
No co co - klameczki
No chyba, że tak ja my nie mamy żyrandoli, Ty masz drzwi bez klamek ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-10-03 o 18:48 |
|
|
|
|
#2827 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- oesu, tłumaczę właśnie listy referencyjne, jesteśmy np. "firmą o nieskazitelnej postawie"
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozesz wynająć ale czy ktoś taki posprząta akuratnie? czy na odwal się/ nie wiem może są porządne firmy sprzatające? nie wstydź się - po prostu pracujesz non stop w delegacji i nie ma Cię po całych dniach w domu ![]() właśnie Red chętnie dorobi se na ciuchy ? Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-03 o 16:37 |
||
|
|
|
#2829 |
|
|
|
|
|
#2830 | ||
|
Panaroja
|
Drogi Baru , masz pozdrowienia od Karkki , która zachorzawszy walczy z zielonym glutem
Cytat:
To masz mniej roboty ![]() Cytat:
więc w sumie to tak jakby ich nie było
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2831 |
|
|
Odpozrawiam i życzę zdrówka
|
|
|
#2832 | |||||
|
BAN stały
|
Tak mi mów ![]() Phi! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
, ze względu na kpiąco-żartobliwe podejście do mego osobistego uroku ![]() Cytat:
Cytat:
--- Jeśli chodzi o prace ogarniająco-sprzątające, najgorszy jest kósz, któren pojawia się już parę dni po jego starciu, normalnie robota głupiego
|
|||||
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2834 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.nie to nie *foch* 3.parę dni gdzie Ty mieszkasz , w sterylnej komorze u mnie mozna sprzątac od nowa po trzech godzinach ,a latem przy otwartych oknach juz po godzinie Przekażę jak i od Tru
|
|
|
|
#2835 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2836 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2837 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2838 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja chcę, ja chcę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2839 |
|
grozi wypollizowaniem
|
karkki niech zarzyje ad sinupret
![]() ![]() kurdwa....w zyciu nie myłam klamek ![]() i z innego wątku na temat sprządtania "wiadomo, porządek rzecz bezcenna.." yyyyy...jak zyje taka mysl mi nigdy nie przeleciała przez głowe..a tu okazuje sie ze to cos co jest powszechnie waiadome
|
|
#2840 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ad2. oczywiście, że wynajmij (kłamstewko, ale wiem o co chodzi )Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2841 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn ostatnio już rzadziej - bo zazwyczaj odpowiadam, że np. tak ma być, mi się tak podoba lub zmyję/wytrę jak będę miała wenę i to są najczęściej (choć nie zawsze ![]() ) zakamarki w stylu mysiej dziury Muszę sprawdzić u Niej te zakamarki czy są wypucowane ![]() A i jakby ktoś Wam powiedział, że macie gdzieś pajęczynę to mówcie, że się szykujecie na Halloween albo macie mroczną stylizację danego pomieszczenia. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A propos sprzątania jeszcze - macie dywany? Zauważam, że coraz mniej ludzi ma dywany. Ja obecnie mam tylko u Didki i dywaniki w łaźni i kajblu, ale pragnę mieć wszędzie Wolę odkurzać 3 razy dziennie dywan niż myć podłogę, która zaraz jest czymś uklejona albo widać na niej mazy srazy , no wkurzają mnie te podłogi Jutro muszę umyć ![]() I w ogóle a propos sprzątania 2 rozmrażam lodówkę, nie z własnej nieprzymuszonej woli, ino potrzeby i to nie serca ![]() I muszę Didce wymyślić/stworzyć/kupić strój jakiegoś zwierzątka
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam oj tam ![]() a tam jest najwięcej bakterii ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- byle nie jak w odcinku Gotowych an wszystko z sezonu 8go - cos o czarownicach
|
|
|
|
#2843 |
|
Konto usunięte
|
Jest Polly albo Ves na sali?
![]() Weźcie coś doradźcie w kwestii zakupu używanej lustrzanki (najlepiej Nikon lub Canon) dla początkującej osoby w kwestii fotografii. Jedyne wymagania jakie mam to cena do max 800 zł z obiektywem i aby był prosty w obsłudze w miarę Da redę coś w tych piniondzach? |
|
|
|
#2844 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Bylim z łojcem na wiosce, pyry do sklepu nosić
|
|
|
|
|
#2845 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Odetnijcie mnie od netu, poszłam na stronę Promodu i już bym chciała krótką kurtkę i długi sweter
|
|
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Promod od zawsze był na mojej liscie sieciówek najwyżej - i Jaqulin Riu - ojciec mi sto lat temu kupił w Promodzie skórzaną spódniecę i naszałam przez milion sezonów - swietna jakość - niestety z wszystkiego "wyrosłam" ![]() bosz pamiętam jak na nią zarwałam przed studiami kolesia kurtkie mają najlepszą z najlepszych - mówisz o skórzanej? po skosie front? choć inne też zacne - wyszłam szybciej niż weszłam bo za wysokie progi dla mnie aktualnie
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Może i ta sama
|
|
|
|
#2848 |
|
Piers do przodu
|
Jak za wysokie progi to wystarczy szpile obuć
|
#2849 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
kochana a która nie - podoba mi się tam wiele różnych
natomiast dla tej ... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

może się zgłoszę, będzie syf genuine a nie preparowany 

trzymaj się
bo i tak sie zabrudzi

, ze względu na kpiąco-żartobliwe podejście do mego osobistego uroku 
u mnie mozna sprzątac od nowa po trzech godzinach ,a latem przy otwartych oknach juz po godzinie 

Tzn ostatnio już rzadziej - bo zazwyczaj odpowiadam, że np. tak ma być, mi się tak podoba lub zmyję/wytrę jak będę miała wenę