|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII
Brzucha nie widać, bo właśnie ma taka luźną tunikę, żeby się za bardzo nie odciskał. Jak ją trochę naciagnęła, to wyraźnie widać zarys i nic dziwnego, że Nieesia, która jest szczupła nie jest przyzwyczajona do takiej wielkości brzucha.
|
|
|
|
#902 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36874324]Ja ten filmik ze słynnym biletem autobusowym dopiero teraz zobaczyłam i szczerze też mi się jej zachowanie nie podoba. Niech sobie już nabija wszystkich w butelkę jak musi, ale chwalenie się publicznie, że tak trzeba i że to fajne to już dla mnie na prawdę nie halo...[/QUOTE]
Już odbiegając od tych biletów, teraz to co napiszę może kogos urazić, ale wytrzymałam kilka minut ogldajac jej fimlik, wybaczcie, ale ona tak bez sensu pier doli, ze tego sie słuchać nie da. W ogóle nie rozumiem sensu i ogldalanosci(!) filmików, gdzie laski opowiadaja o swoim życiu, co robią na codzien, ze ah sa takie zabiegane, albo ta cała akcja moje sekrety- dobrze ze nie pokazują porannego stolca. Jak najbardziej lubie filmy z których moge się czegoś dowiedzieć, ale wiekszosc niestety to jest takie klapanie japą bez sensu i bez końca.
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
#903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#904 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...lamastrze.html
|
|
|
|
|
#905 |
|
Raczkowanie
|
Zmalowana tą strzałkę subscribe ściągnęła od Gossa, co więcej on od dawna po tej strzałce dodaje jakieś cytaty i proszę ostatni filmik zmalowanej - cytat po strzałce, przypadek???
http://www.youtube.com/watch?v=oIkIljjDMj4&feature=plcp A w ogóle to śmieszy mnie fakt, że otrzymała z Daglasa jakiś błyszczyk Daglasa, krem Daglasa, bronzer Clarins i talon na makijaż i dla widzek rozdaje te dwa produkty Daglasa i talon, bo to dzięki nim wzięła udział w szkolenia, a bronzer zdecydowała się sprzedać i pyta w filmiku czy ktoś nie jest zainteresowany Hmmm..... jak dla mnie śmiech na sali
|
|
#906 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
|
|
#907 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Włączyłam właśnie jej filmik. Haha też mnie to rozbawiło Zmalowana strasznie działa mi na nerwy, zaczęła naśladować swoją koleżankę RGP i wygłupia się w filmikach przestałam ją oglądać...---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu, jaka ta Zmalowana jest irytująca
Jak jakaś dziewczynka z 6 klasy.
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- rozumiem, że produkty, które dostała jej się nie podobają. ale przedstawiła je w bardzo negatywny sposób- widać, że liczyła na coś więcej. Dobrze wie, że produktów Douglasa drogo nie sprzeda, ale róż z Clarins już tak - mogła to pominąć w filmiku, bo wyszła na pazerną. Wiadomo, że dziewczyny na yt nie zawsze dostają kosmetyki z których są zadowolone, ale jakoś organizują takie rozdania z większym taktem. i oczywiście bije po oczach jej wielka łaskawość- te produkty są nieciekawe, ale są dla WAS, a róż Clarinsa sobie sprzedam, bo za niego mogę dostać kasę, a na rozdanie go szkoda. |
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zaskoczona - najpierw mina "łe, co oni mi dali", a następnie "ojezu, zobaczcie, chcę Wam rozdać te wspaniałe produkty"
dżizas
|
|
|
|
#911 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
masakra
![]() ![]()
|
|
|
|
#913 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=h55uS...feature=relmfu o co chodzi w tym filmiku?
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#917 |
|
Łotewa
|
http://www.youtube.com/watch?v=5HbPp...re=b-cat-howto
wystarczyło, że poczytałam komentarze... Panna RGP jest jakaś hm... Inna? ps. nie wspomnę ile jedzenia dla dzieci zmarnowali... |
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
karolina baszak jest w maroko, razem z blogerką macademian girl.
ona wygrała konkurs, czy jak ? |
|
|
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Btw. jakie sweterki A film bez sensu, ni to ciekawe,ni to śmieszne.
|
|
|
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mark fajnie wygląda. mnie tam nie obchodzi ile jedzenia zmarnowali, jej kasa. niektórzy wydają na kosmetyki, ona na słoiczki. a może je dostała ? ![]() widać w komentarzach, że nerwy jej puszczają. ciekawa jestem czy rgp jest z markiem, fajną parę tworzą
|
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
W komentarzach pisala, ze obaj sa w zwiazkach.
|
|
|
|
#922 | |
|
Łotewa
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#923 |
|
Rozeznanie
|
Nie rozumiem o co chodziło RGP w jej ostatnim filmiku ,jaki jest cel w pokazywaniu facetów jedzących papki dla dzieci .
Widac ,że youtuberki nie mają pomysłów na nowe filmiki i nagrywają takie pierdoły aby było. |
|
|
|
#924 |
|
Wtajemniczenie
|
Dlatego RGP chyba od ponad roku nie oglądam, szkoda czasu na taką youtobowczkę, niech ją młodzież w wieku 14 lat ogląda...
|
#925 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#926 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A filmik beznadziejny. Nigdy nie lubiłam RGP, i teraz tylko utwierdziłam się w przekonaniu, że nie warto jej oglądać. Edytowane przez Inka_1 Czas edycji: 2012-10-04 o 10:22 |
|
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehej ![]() a zmalowana... faktycznie irytujaca
|
|
|
|
|
#928 |
|
Łotewa
|
no wiesz kosmetykami sobie nie pojesz...
|
|
|
|
#929 |
|
Zadomowienie
|
Każdy moje swoje zasady i się nimi kieruje. Ktoś nie zmarnowałby jedzenia, a ktoś nie używałby w ogóle kosmetyków, bo wolałby przeznaczać te pieniądze na pomoc dla najuboższych. Każdy ma prawo do własnych zachowań i czynów, póki nie ingeruje w czyjeś życie i tyle.
a co do ciąży Nieesii i informowaniu o tym, to raz- uważam to za wpuszczanie obcych ludzi do mojego prywatnego życia, a dwa-nigdy nie wiemy, jak ciąża będzie przebiegała, czy kobieta, dziecko będą zdrowe, jak będzie przebiegał poród i gdyby stało się coś złego to nie można tego przeżyć z własnym mężem/partnerem/w gronie rodziny, bo niestety, ale kilkadziesiąt tysięcy widzów wie o ciąży i na pewno będzie pytać o dziecko, o poród itd.
Edytowane przez ladymln Czas edycji: 2012-10-04 o 11:44 |
|
|
|
#930 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe jak tam dieta 3d chilli... Chciałabym zobaczyć porównanie przed/po.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

przestałam ją oglądać...