|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
nie ma za co
![]() Cytat:
![]() jezzuuu a ja nie widzialam ani jednego odcinka ![]() ![]() ja dawalam 2 lyczeczki potem pol sloiczka a potem to juz ile miala ochoty (najczesciej caly sloiczek-tzn miare sloiczka 130ml) Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | ||
Zakorzenienie
|
Wróciłam z fat burning i jestem niezadowolona. W skrócie kiepska prowadząca. Za tydzień wracam do ulubionego pana Krystiana na płaski brzuch +stretching a jak się rozruszam do na body bar. Na plus wyszłam z domu, pogadałam z dziewczynami i odpoczęłam od dziecka
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
Twin fat burning?? Na czym to polega??
oo mam parowar ![]() ![]() Chwaliłam sie Wam, że znowu zaczęłam jeździć autem?? 10 lat nie jeździłam, bałam sie jak cholera. Ale wzięłam sobie 5 jazd i już 3 raz jechałam sama naszym autem, to znaczy mąz siedział obok bo jeszcze miałam kilka pytań do niego, poza tym razem jechaliśmy gdzieś więc sie przydał. Ale niedługo planuje sama bez męża wyruszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurde kupilam sobie dzis lakier.......wyszukany... rudy.......pomalowalam paznokcie i jest krwisto czerwony ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marchewkę pokrojoną w kostkę parowałam coś koło 15-20 minut, ziemniaczki krócej. Gratulacje wznowienia jazdy. ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Twin oo widzisz ile to się człowiek może dowiedzieć. Fajnie z tymi cwiczeniami
![]() Kurde mi mąż zaczął studia. Teraz ma 3 weekendy pod rząd zjazdów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Ale jeszcze nie oglądałam nowego... muszę nadrobić, choć po ostatniej serii jestem sceptycznie nastawiona... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja się noszę już od dłuższego czasu z powrotem za kierownicę, tylko - choć też ostatnio prowadziłam 10 lat temu - muszę najpierw zdać egzamin ![]() Odświeżam teorię i mam zamiar lada moment zapisać się na jazdy - przynajmniej próbne, żeby zobaczyć, czy to w ogóle dla mnie. ------------------------------ Byłam wczoraj u dermatologa, mam beznadziejny wysyp trądziku. Nowością są wypryski na szyi pod żuchwą, tak źle jeszcze nie było. Nie zdecydowałam się na doustny antybiotyk, na razie mam epiduo i duac miejscowo. Na razie toleruję nieźle, trochę jestem ściągnięta, ale ok. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
Emilko to powodzenia na jazdach. Ja sie tak zbierałam za te jazdy, ze szok. Współczuję trądziku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Moje pierwsze kroki w diagnozie to było, jak kosmetyczka stwierdziła, że wypryski na linii żuchwy to znak problemów hormonalnych, że normalnie trądzik ma się na twarzy, a nie w tym miejscu |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My jednak głównie gadamy i słuchamy muzyki...jakikolwiek film, czy serial oglądałam ostatnio jak Mania się urodziła- wtedy człowiek miał czasu a czasu ![]() Cytat:
Cytat:
ja sobie nie wyobrażam nie jeździć- szczególnie jak dziecko sie pojawia. heh..teraz to ja sobie w ogóle nie wyobrażam mieć jeden samochód ![]() Cytat:
![]() ja poszłam ostatnio w brązy i zielenie ![]() ---------------- Obejrzałam Dexa- podoba mi się. Szczególnie końcówka, bo już się bałam że wszytsko rozejdzie się po kościach ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
Haniu no właśnie mnie urodzenie się Mai zmobilizowało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mój 4 rzut trądziku, przy 2 i 3 robiłam badania hormonów i były w normie - ale wtedy nie miałam pod żuchwom wyprysków. Więc może rzeczywiście powinnam pójść znowu do gina po skierowanie... ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- A w ogóle zapraszam na wirtualne ciacho urodzinowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda że tylko wirtualnie to ciacho ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Emilko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też żałuję, że ciacho wirtualne! Ale może trzeba myśleć o jakimś wątkowym zlocie??? ---------------------------- Butter, boski przepis wrzuciłaś na bloga! Uwielbiam tego typu dania ziemniaczane! Bomba! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Emilko, sto lat
![]()
#2178 |
Zakorzenienie
|
Emilko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
dziękuję za wstawienie zdjęć, już zapomniałam jaka Wenecja jest cudowna ![]() a propos ciacha, wczoraj jak wróciłam do domu w kuchni zobaczyłam 5kg czekolady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Emi spełnienia marzeń
![]() Jakieś plany na świętowanie? Prezent od męża dostałaś? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bomba ![]() Taki prezent? Czy nowy pomysł na wystrój wnętrz ![]() Fakt. Ale może jakiś układ wyjazdów-delegacji, czy innych wizyt się zdarzy - kiedyś... tak jak w maju w Katowicach ![]() Fajnie by było ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
![]() Na razie dostałam życzenia, a prezent ma być wieczorem. Planów brak - tzn. moich planów, ale pewnie mąż coś wymyśli ![]() W sobotę robimy spotkanie ze znajomymi, w plenerze (ognisko) lub obiad w knajpce przyjaznej rodzicom z dziećmi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
gorzej, jeść! najgorsze, że TŻ nie rozumie (albo raczej nie chce), że ja w domu czekolady (jeszcze ulubionej na M) mieć nie mogę i twierdzi, że to zapas na rok
jak w tamtą zimę przyniósł 2 kg, to zeżarłam je chyba w 3tyg i jadłam codziennie bez żadnego dnia przerwy. Wczoraj oczywiście zjadłam pokaźną ilość, ale dzisiaj mam w planie jej nie tykać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
Emilko 100 lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh..widzę że tez już musicie plany pod dzieci układać. Ja wydałam rozkaz że zrobię spotkanie urodzinowe- ale w grę wchodzi takie bez dzieci. Dlatego padło że 13 października dopiero może być- ferajna do babć - a my balujemy. Najpierw u nas potem w miasto ![]() Cytat:
Gdybym miała w domu taką ilość też bym jadła co najmniej 100 g dziennie.
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
napiszę dokładnie w klubie o tej czekoladzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, z tymi dziećmi to naprawdę kłopot. Mamy małe mieszkanie, więc piątka bardzo aktywnych dzieciaków nie miałaby za dużo atrakcji plus najfajniejsza dla nich zabawa wiązałaby się pewnie z lekką demolką - rok temu mieliśmy próbkę ![]() Zresztą w sobotę byliśmy ze znajomymi i ich dwójką dzieciaków na obiedzie - skończyło się roztrzaskaniem ceramicznych pojemników na sól i pieprz o podłogę i zwaleniem zawartości sąsiedniego stołu, która znajdowała się na serwecie... Z drugiej strony nasi znajomi nie mają luksusu babci na miejscu, więc muszą sobie sami radzić, taka akcja większej imprezki (skompletowania gości) w ogóle nie wchodzi już w grę... Tego mi akurat baaaardzo brakuje. Więc szukamy jakichś alternatyw ![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() Ja też bym pożerała w szybkim tempie... Sama ostatnio mam fazę na gromadzenie słodyczy i to nie służy zdrowym nawykom, które udało mi się wykształcić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
Odnośnie czekolady: byłam wczoraj z przyjaciółką na kawie w takiej czekolaterii nowej, i tam mają kawy w fajnych cenach, praliny, bloki itp. Zamówiłyśmy sobie trochę pralinek do tej kawy, ale to było tak dobre, że o matko, rozpusta a nie czekolada. Będę tam wracać.
Ale w domu też nie mogę mieć dużej ilości ulubionych czekolad, bo zapas się nie sprawdza, po prostu byśmy z Tż zjedli. Chociaż - teraz w ciąży mniej mi się chce słodkiego niż zwykle - chyba, że coś mega dobrego. |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
Ostatnie
![]() ![]() Edycja - ostatnie!!!! Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2012-10-04 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
jak 2 z przodu i do tego nie po raz ostatni, to całkiem młode z Ciebie dziewczę
![]() ja ostatnio w necie natknęłam się na coś z Joanną Horodyńską, gdzie pisało, że ma 37 lat. Moja myśl - taka stara? niemożliwe! kliknęłam wikipedię, czytam datę urodzenia i myślę, nie no pomylili się, tylko 10 lat starsza ode mnie... czyli się zgadza! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.