|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
![]() na dobranoc pan z ☠☠☠☠ikami w... wszędzie ![]() ![]() http://fc07.deviantart.net/fs51/i/20...witterdich.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-10-03 o 22:00 |
|
|
|
|
#2882 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.nooo , zastanowię się , bo takie postawienie sprawy niebezpiecznie o szantaż zaczyna zatrącać ![]() 3. da się radę - ogólnie od wszystkich , a w szczególności od XY ![]() Cytat:
2.ja też , dlatego żem się zdziwiła 3.cenna , cenna , tyle cenna ile sprzątająca dochodząca bierze ![]() 4. Cytat:
![]() 2.przekazujemy 3.mamy jednego w salonie , obrabianego na wszelkie możliwe sposoby przez kothy , a drugi był w sypialni , ale mole postanowiły się nim pożywiać , więc już go nie ma 4. 5.mysza ? szara bluzeczka , spódnica/spodenki , szare uszy z polaru na opasce na głowę , ogon i namalowany nosek z wąsikami na buzi . No i kokarda ![]() najwięcej na komórce i klawirce kompowej ![]() przekazywam Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2883 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Majek, czuję się zmolestowana!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
przez tego pana?
Sama chciałabym, chciała... ![]()
|
#2885 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
ale przejdzie . Zwłaszcza , kiedy trafisz w autobusie blisko jakiegoś menela ![]() Cytat:
![]() 2. 3.Vermeera ? Rembrandta ? fajanse z Delft ? Brylanty z amsterdamskich szlifierni ? Wiem ! Czekoladę van Houtena ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2887 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() A poważnie, może rzeczywiście nastąpiła jakaś deprywacja potrzeb. Czy tam gustów. Ja nigdy nie zrezygnowałam z zapachu, bo się nie podobał B. A on ewidentnie lubi zapachy lekkie i owocowe. I co? Ano, ostatnio doczekałam się efektów. Komplementuje i twierdzi, że oudy i drewniaki są zmysłowe. Jak sam wydedukował (i zwerbalizował), tak mu się już kojarzą ze mną, że odbiera je jako nieodparcie seksowne. To jest COŚ! Warto robić swoje. ![]() Komórkę mam mniejszą, niż dywan.
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
kotka sąsiadka szylkreta umarła na koci katar pono - Król go miał i żyje bęcwał jeden
wiem wiem że to nie miejsce na takie cusie ale kurde jaka chamska dżastis dżisas ja się boję mieć swoją prajwet wychodzącą kotkę - juz być miałą już chuop niemal wiózł ale u nas opcja niewychodząca nei wchodzi w grę - tak technicznie zatem boję w ogóle brać bo nabierze złych nawyków i tragedia gotowa ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() ja tego nawet w kategoriach warto/ nie warto nigdy nie rozpatrywałam - a tu taki niespodziewanek no że to zmysłowe że takie moje i takie zmysłowe że o bosze i mrrrrrrrrr
|
|
|
|
|
#2889 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
cierpliwością i pracą , kropla drąży skałę i takie tam , a poza tym On Nie Ma Wyjścia - Musi To w Końcu Polubić , Bo inaczej Nie Będzie 2.ale bakterii na niej więcej niż na dywanie
|
|
|
|
#2890 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Teraz wiem pod jakimi haslami szukać ![]() Łydki mam normalne( chyba ) więc jak coś od nich lekko odstaje to sprawiają wrażenie szczuplejszych, czyli odstawanie mile widziane ![]() Cytat:
To to sie myje ?? Maupa ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2892 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
inspiracje to ja nawet mam, tylko zapachu takiego nie wąchałam- zimny oud, lizolowy albo zimne mokre kamienie Cytat:
![]() Cytat:
Ja własciwie nie zrezygnowałam- mam Aromatics, Tendre Poison i Eden. Poza tymi trzema zapachami, każden inny w końcu zaczynał mnie irytować- a to, że czegoś ma za dużo, a to, że za mało Ale na Odeur mam wielką ochotę- zostawioną odlewkę prawie wysączyłam
|
|
#2893 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36893545]... Da redę coś w tych piniondzach?[/QUOTE] A nawet i Rumię Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No właśnie nie wiem ![]() Cytat:
Pozostaje Ci tylko zadać sobie pytanie, co się bardziej opłaca ![]() Cytat:
![]() --- Cały czas utrzymuje mi się temperatura 37,2/37,3, ale czuję się dobrze A! Te kurtki Łin i Rejcz wyglądają, jakby z ceraty były ![]()
|
||||||
|
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pij wapno herbatę z malin i bzu czarnego i czosnek i cebulę wypacaj się nocom miej rześki umysł rano a za 2 tyg mi podziekujesz ![]() i moją kurtkie macałam jest bynajmniej nie z ceraty - jest niestety z czyjejś skóry - nie wiem czy to dobrze czy nie ale ale jest the best, joł |
|
|
|
|
#2895 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zrobiłam se iste pierdyliarda rzeczy na ten tydzien...i juz wiem ze nic nie uda mi sie zrealizowac :
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() także jeśli lista idzie szybko to fuks i trza się cieszyć mam też swoją - i juz wiem że 1 : 0 dla listy ![]() ktoś mógłby rzec że zrobiłaś se za dugą listę jak na realia tego kraju Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-03 o 23:24 |
|
|
|
|
#2897 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja czekam na taki dzien kiedy nie bede miec nic na zadnej liscie..po prostu nic do załatwienia......
---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- ale kupiłam se farby artego do kudłów-na allu ofkors... god bless allegro ![]() i pieczątke za ☠☠☠ana zgodnośc z oryginałem
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale warto nie mieć nic do załatwienia gratki za szybką decyzję
|
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze terpentyny/żywicy szukam- ale chyba, po latach mam - dzięki próbkom od 3 Ryb - Mad et Len XLIII Encens.
Cud! Wojtek powiedział "bardzo ładne, przyjemne"
|
#2900 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale to dziwne jest, drzewiej już przy niecałych 37 czuł żem trawiący mię ogień, a tera - zero reakcji, jakby w normie wszystko było, choć chyba w sumie nie jest, ktoś nie bez powodu prawidłową temperaturę człowieka na 36,6 ustalił ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
dopowiadam posta o myciu podłóg - bo dalej twierdze jak twierdze że nie warto - ale one takie piękne po umyciu
gdyby tylko tak scedować mycie podłóg na chopa - ale po śmieciach (segregacja organiczne tfuu ) i kajblu cienszko go będzie skusić ale spróbuję - postaram sie jak mogę - te moje stawy nie wytrzymają juz wiele a po mopie są zacieki ![]() o bosz jakie one piękne - chyba muszę sce na pewno Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-03 o 23:49 |
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Skąd wziąć to Mad et Len, jeśli w Lului nie majom?
Help!
|
#2903 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2905 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
wstawać
|
|
#2907 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
W necie za 50 euro, czyli w sklepie pewnie jakieś 250 zł. Ja jadę w sobotę oblukać, ale może jej nie być stacjonarnie Dziękujemy za opinię Panie Magistrze ![]() Za 2 godz jadę do lekarza ogólnego do przychodni, po pnad 8 latach przerwy odczuwam pewien niepokój
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2908 |
|
To ja :)
|
Tajest Obywatelu Generale!!
![]() Powstałam i pędzę do roboty. Jak Ci Flo? Jak Miećka? Moja Artur się nie zemścila na mnie za wczorajsze upuszczanie krwi, czuje się chyba usatysfakcjonowana stanem palca malza. Otóż jest spuchnięty, boli i nie wygląda atrakcyjnie... Chce mi się kawy z wanilią, a zapomniałam wziąć laski z domu... O wlasnie, holenderski Van Houtten robi pyszną kawę waniliową...
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
padua byłwam/jestem i wkokufiona, bo chodzić nie mogę
![]() Cytat:
|
|
|
#2910 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

rozmrażam lodówkę, nie z własnej nieprzymuszonej woli, ino potrzeby i to nie serca
ale przejdzie . Zwłaszcza , kiedy trafisz w autobusie blisko jakiegoś menela 

A! Te kurtki Łin i Rejcz wyglądają, jakby z ceraty były 
)