Scent Bar XLIV - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-03, 21:53   #2881
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XLIV

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
stroopwafle, sery różniaste, sos z orzeszków ziemnych (pindasaus się toto zwie), dotwarzową pielęgnację Dove ciężką do dostania gdzie indziej
I cebulki tulipanów też warto .

na dobranoc pan z ☠☠☠☠ikami w...
wszędzie

http://fc07.deviantart.net/fs51/i/20...witterdich.jpg

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2012-10-03 o 22:00
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 21:57   #2882
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Musiał mnie zmylić wyraz Twojej twarzy

No chyba, że obiecasz poprawę i od teraz już zawsze będziesz dla mnie miła

I ode mnie też przekaż!
1.no fiesz
2.nooo , zastanowię się , bo takie postawienie sprawy niebezpiecznie o szantaż zaczyna zatrącać
3.

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Od wszystkich przekaż

Cytat:
Ja chcę imiennie, czasy urawniłowki już dawno minęły

Cytat:
Ja chcę, ja chcę Kolektyw górą
da się radę - ogólnie od wszystkich , a w szczególności od XY

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
karkki niech zarzyje ad sinupret

kurdwa....w zyciu nie myłam klamek

i z innego wątku na temat sprządtania
"wiadomo, porządek rzecz bezcenna.."

yyyyy...jak zyje taka mysl mi nigdy nie przeleciała przez głowe..a tu okazuje sie ze to cos co jest powszechnie waiadome
1.zarzywa
2.ja też , dlatego żem się zdziwiła
3.cenna , cenna , tyle cenna ile sprzątająca dochodząca bierze
4.

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
A i jakby ktoś Wam powiedział, że macie gdzieś pajęczynę to mówcie, że się szykujecie na Halloween albo macie mroczną stylizację danego pomieszczenia.

Pozdrawiamy drogą Karkki

A propos sprzątania jeszcze - macie dywany? Zauważam, że coraz mniej ludzi ma dywany. Ja obecnie mam tylko u Didki i dywaniki w łaźni i kajblu, ale pragnę mieć wszędzie Wolę odkurzać 3 razy dziennie dywan niż myć podłogę, która zaraz jest czymś uklejona albo widać na niej mazy srazy, no wkurzają mnie te podłogi Jutro muszę umyć

I w ogóle a propos sprzątania 2 rozmrażam lodówkę, nie z własnej nieprzymuszonej woli, ino potrzeby i to nie serca

I muszę Didce wymyślić/stworzyć/kupić strój jakiegoś zwierzątka
1.małżon mi ciągle jakieś gdzieś znajduje , a ja ich po prostu nie widzę , bom ślepa - zatem skoro ich nie widzę , to ich po prostu nie ma i tyle
2.przekazujemy
3.mamy jednego w salonie , obrabianego na wszelkie możliwe sposoby przez kothy , a drugi był w sypialni , ale mole postanowiły się nim pożywiać , więc już go nie ma
4.
5.mysza ? szara bluzeczka , spódnica/spodenki , szare uszy z polaru na opasce na głowę , ogon i namalowany nosek z wąsikami na buzi . No i kokarda

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
a tam jest najwięcej bakterii
najwięcej na komórce i klawirce kompowej
Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Również przesyłam pozdrowienia dla Karkki
przekazywam
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Porządków ciąg dalszy- lodówka rozmrożona, a obecnie piorę pendrive'a Ciekawe czy tym razem też przeżyje, bo to chyba ten sam, który został wyprany już kiedyś
na pewno - już ma wprawę

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 22:00   #2883
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Majek, czuję się zmolestowana!

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 22:05   #2884
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
przez tego pana?
Sama chciałabym, chciała...
Stary 2012-10-03, 22:17   #2885
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Witajcie, kochani.
Od progu pozdrawiam wszystkich chorych i zmartwionych.

Mam najpoważniejszy kryzys perfumowy od zawsze. Zostawiłam sobie tylko 3 zapachy, resztę wyprzedałam. Już mnie nic nie cieszy...

Żywsze bicie serca spowodował jedynie Odeur 71 CdG, ale kiedy się nie spodobał W. - też sprzedałam.

Tak się zastanawiam, czy mi tak zostanie? Nie chce mi się nawet wchodzić do Seph. albo Dougl., nic mnie nie ciekawi.

Nie wiem, czy może fakt, że zapachy które są dla mnie interesujące, nie podobają się W. i nauczyłam się z nich rezygnować, miało wpływ? oczywiście mam odlewki i zamierzam ze swoich potworów korzystać, ale już mnie to nie bawi.

Chciałabym znaleźć coś w niszowcach, ale nic, poza Odeurem, nie widzę ciekawego.
Tak mi jakoś pusto i smutno bez zapachów.

Jutro razem z W. wybieramy się na testy do Galilu i Horna, bo jednak marzy mi się, ze znajdziemy coś ciekawego. Nie, zeby od razu kupić, tylko sobie upatrzeć.

Oj, cienżko.
Ajjjj , niedobrze ale przejdzie . Zwłaszcza , kiedy trafisz w autobusie blisko jakiegoś menela

Cytat:

Ja odkryłam, że są miejsca, których posprzątanie nawet nie przyszłoby mi do głowy

Albo, że się lubi pająki

O!

Ludzie, co warto przywieźć z Holandii? Tylko nie piszcie, że przyprawę do spaghetti
1.ja tak samo
2.
3.Vermeera ? Rembrandta ? fajanse z Delft ? Brylanty z amsterdamskich szlifierni ?
Wiem ! Czekoladę van Houtena ! O ile jeszcze istnieje
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Że takie brudne dane były???

Wróciłam od weta. Otóż jednak polała się krew ludzka... Nie chcielibyście słyszeć tych przekleństw rzucanych przez Arturka pod adresem wszystkich obecnych... Na znal protestu wbiła małżowi w palec swój brudny, zakamieniony kieł -aż po dziąsła... W łeb wziął też Boniek, który się temu przyglądał, zamiast ratować... Teraz jej chwilowo zlość przeszła, bo żreć dostała (od rana był post), ale boję się zemsty i ja...
oj , cienżko masz , ze zacytuję Ju ale jak się naje i wyśpi , to może jej minie...

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2012-10-03, 22:18   #2886
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

wszędzie

Może sikał za krzakiem?
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 22:23   #2887
Sabbath
Wiedźma

Cytat:

wszędzie

Jakiż ón mhrroczny w tych gatkach od emporyjo armanijego.

Cytat:
Nie wiem, czy może fakt, że zapachy które są dla mnie interesujące, nie podobają się W. i nauczyłam się z nich rezygnować, miało wpływ? oczywiście mam odlewki i zamierzam ze swoich potworów korzystać, ale już mnie to nie bawi.
Zgubny.

A poważnie, może rzeczywiście nastąpiła jakaś deprywacja potrzeb. Czy tam gustów.

Ja nigdy nie zrezygnowałam z zapachu, bo się nie podobał B. A on ewidentnie lubi zapachy lekkie i owocowe. I co?
Ano, ostatnio doczekałam się efektów. Komplementuje i twierdzi, że oudy i drewniaki są zmysłowe. Jak sam wydedukował (i zwerbalizował), tak mu się już kojarzą ze mną, że odbiera je jako nieodparcie seksowne. To jest COŚ! Warto robić swoje.

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
najwięcej na komórce i klawirce kompowej
Komórkę mam mniejszą, niż dywan.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 22:32   #2888
rachell111
Zakorzenienie

kotka sąsiadka szylkreta umarła na koci katar pono - Król go miał i żyje bęcwał jeden
wiem wiem że to nie miejsce na takie cusie ale kurde jaka chamska dżastis

dżisas ja się boję mieć swoją prajwet wychodzącą kotkę - juz być miałą już chuop niemal wiózł ale u nas opcja niewychodząca nei wchodzi w grę - tak technicznie zatem boję w ogóle brać bo nabierze złych nawyków i tragedia gotowa

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Ja nigdy nie zrezygnowałam z zapachu, bo się nie podobał B. A on ewidentnie lubi zapachy lekkie i owocowe. I co?
Ano, ostatnio doczekałam się efektów. Komplementuje i twierdzi, że oudy i drewniaki są zmysłowe. Jak sam wydedukował (i zwerbalizował), tak mu się już kojarzą ze mną, że odbiera je jako nieodparcie seksowne. To jest COŚ! Warto robić swoje.
Ty wiesz że i ja aktualnie przezywam takie cuś? jesli u Ciebie od dawna to uwierzę w prawdziwość intencji chuopinej ale jeśli to świeża sprawa - obstawaim wirusa - co działą na męskie powonienie

ja tego nawet w kategoriach warto/ nie warto nigdy nie rozpatrywałam - a tu taki niespodziewanek no że to zmysłowe że takie moje i takie zmysłowe że o bosze i mrrrrrrrrr
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 22:38   #2889
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Komórkę mam mniejszą, niż dywan.
1.ja takoż - i coraz częściej słyszę , że moje śmierdziele pięknie pachną , a Opium jest wspaniałe cierpliwością i pracą , kropla drąży skałę i takie tam , a poza tym On Nie Ma Wyjścia - Musi To w Końcu Polubić , Bo inaczej Nie Będzie
2.ale bakterii na niej więcej niż na dywanie

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2012-10-03, 22:39   #2890
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Niestacjonarnie to nie wiem (oczywiscie Allegro tak swoja droga pod haslami sztyblety biker bikery motocyklowki) ale na zywo widzialam podobne w Wojasie (drogie, prawdziwa skora, sliczne), New Looku, Zarze np. http://www.zara.com/webapp/wcs/store...RZ%C4%84CZKAMI Stradivariusie np. http://www.stradivarius.com/webapp/w...tki%2Bwojskowe chociaz te to juz jak glany.
Nie wiem jakiej grubosci masz lydki ale jesli chude to przemysl temat czy wciagane buty/na suwak nie beda smiesznie odstawac. Osobiscie dlatego zrezygnowalam z bikerow i kupuje tylko rozne sznurowane a'la glany.

Dzięki
Teraz wiem pod jakimi haslami szukać

Łydki mam normalne( chyba ) więc jak coś od nich lekko odstaje to sprawiają wrażenie szczuplejszych, czyli odstawanie mile widziane
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Poczytalam watek o sprzataniu i jestem strasznym brudasem, np. nie myje zyrandoli

To to sie myje ??
Cytat:
Ja znam, ale drogich firm i dlatego mi smutno, bo sama nie kupię
Maupa

Cytat:
kochana a która nie - podoba mi się tam wiele różnych

natomiast dla tej ...
Świetna
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 22:44   #2891
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Świetna
toć ba!

ale ni moja a buuuu

coś Florek był dziś mało aktywny pewnie życie na oddziale kfitnie
Stary 2012-10-03, 22:57   #2892
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
W Galilu obecnie remont do końca pażdziernika więc nie radzę wybierać się na macanie donosowe osobiście
ale rozmawiałam z panienką dziś i jesteśmy na jutro umówione w trójkącie z Wojtkiem

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Szaleństwo
Też jestem zdania, że przerwa (na luzie, bez napięcia nerwowego spowodowanego koniecznością poznania czegoś nowego, niezwykłego) dobrze Ci zrobi - inspiracje przyjdą wtedy same
Masz rację - w to wierzę.
inspiracje to ja nawet mam, tylko zapachu takiego nie wąchałam- zimny oud, lizolowy albo zimne mokre kamienie

Cytat:
Ajjjj , niedobrze ale przejdzie . Zwłaszcza , kiedy trafisz w autobusie blisko jakiegoś menela
co tam w autobusie! Na dworzec od razu się wybiorę

Cytat:

A poważnie, może rzeczywiście nastąpiła jakaś deprywacja potrzeb. Czy tam gustów
Ano, ostatnio doczekałam się efektów. Komplementuje i twierdzi, że oudy i drewniaki są zmysłowe.
Dryndusami go nie dręczyłaś. I masz większe mieszkanie. I podejrzewam, ze nie pracujecie oboje w domu.
Ja własciwie nie zrezygnowałam- mam Aromatics, Tendre Poison i Eden.
Poza tymi trzema zapachami, każden inny w końcu zaczynał mnie irytować- a to, że czegoś ma za dużo, a to, że za mało

Ale na Odeur mam wielką ochotę- zostawioną odlewkę prawie wysączyłam

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 23:05   #2893
gryx82
BAN stały

Cytat:
Mam najpoważniejszy kryzys perfumowy od zawsze. Zostawiłam sobie tylko 3 zapachy, resztę wyprzedałam. Już mnie nic nie cieszy...

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36893545]...
Da redę coś w tych piniondzach?[/QUOTE]
A nawet i Rumię
Cytat:
Ludzie, co warto przywieźć z Holandii? Tylko nie piszcie, że przyprawę do spaghetti

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Wróciłam od weta. Otóż jednak polała się krew ludzka... Nie chcielibyście słyszeć tych przekleństw rzucanych przez Arturka pod adresem wszystkich obecnych... Na znal protestu wbiła małżowi w palec swój brudny, zakamieniony kieł -aż po dziąsła... W łeb wziął też Boniek, który się temu przyglądał, zamiast ratować... Teraz jej chwilowo zlość przeszła, bo żreć dostała (od rana był post), ale boję się zemsty i ja...
Biedni...
Cytat:
wszędzie

Maaajeeek!
Cytat:
1.no fiesz
No właśnie nie wiem
Cytat:
2.nooo , zastanowię się , bo takie postawienie sprawy niebezpiecznie o szantaż zaczyna zatrącać
Pfff, doprawdy dobre sobie! Pozostaje Ci tylko zadać sobie pytanie, co się bardziej opłaca
Cytat:

Cytat:
kotka sąsiadka szylkreta umarła na koci katar pono - Król go miał i żyje bęcwał jeden
wiem wiem że to nie miejsce na takie cusie ale kurde jaka chamska dżastis

---

Cały czas utrzymuje mi się temperatura 37,2/37,3, ale czuję się dobrze A! Te kurtki Łin i Rejcz wyglądają, jakby z ceraty były

gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 23:14   #2894
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Cały czas utrzymuje mi się temperatura 37,2/37,3, ale czuję się dobrze A! Te kurtki Łin i Rejcz wyglądają, jakby z ceraty były

stan podgorączkowy - stres i przebyta choroba norma - zlej to bier cynk i rutynę - albo tfuuuuuuuuuu nie bier cynku pij wapno herbatę z malin i bzu czarnego i czosnek i cebulę

wypacaj się nocom miej rześki umysł rano a za 2 tyg mi podziekujesz

i moją kurtkie macałam jest bynajmniej nie z ceraty - jest niestety z czyjejś skóry - nie wiem czy to dobrze czy nie ale ale jest the best, joł
Stary 2012-10-03, 23:15   #2895
Polly_
grozi wypollizowaniem

zrobiłam se iste pierdyliarda rzeczy na ten tydzien...i juz wiem ze nic nie uda mi sie zrealizowac :...znowu...i tak tydzien za tygodniem leci...
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 23:23   #2896
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
zrobiłam se iste pierdyliarda rzeczy na ten tydzien...i juz wiem ze nic nie uda mi sie zrealizowac :...znowu...i tak tydzien za tygodniem leci...
też sie tak wkokufiam jak mi lista nie wychodzi - i nie że mi nie wychodzi bo mam gópią listę ino u nas tak szysko trwa i trwa i na szysko czeba czekac

także jeśli lista idzie szybko to fuks i trza się cieszyć

mam też swoją - i juz wiem że 1 : 0 dla listy

ktoś mógłby rzec że zrobiłaś se za dugą listę jak na realia tego kraju

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2012-10-03 o 23:24
Stary 2012-10-03, 23:26   #2897
Polly_
grozi wypollizowaniem

ja czekam na taki dzien kiedy nie bede miec nic na zadnej liscie..po prostu nic do załatwienia......

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

ale kupiłam se farby artego do kudłów-na allu ofkors...
god bless allegro

i pieczątke za ☠☠☠ana zgodnośc z oryginałem
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 23:34   #2898
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ja czekam na taki dzien kiedy nie bede miec nic na zadnej liscie..po prostu nic do załatwienia.....

ale kupiłam se farby artego do kudłów-na allu ofkors...
god bless allegro
miałam takie - są cudowne (byle nie za długo )

ale warto nie mieć nic do załatwienia

gratki za szybką decyzję
Stary 2012-10-03, 23:41   #2899
justynaneyman
Zakorzenienie

I jeszcze terpentyny/żywicy szukam- ale chyba, po latach mam - dzięki próbkom od 3 Ryb - Mad et Len XLIII Encens.
Cud! Wojtek powiedział "bardzo ładne, przyjemne"

Stary 2012-10-03, 23:42   #2900
gryx82
BAN stały

Cytat:
stan podgorączkowy - stres i przebyta choroba norma - zlej to bier cynk i rutynę - albo tfuuuuuuuuuu nie bier cynku pij wapno herbatę z malin i bzu czarnego i czosnek i cebulę

Ale to dziwne jest, drzewiej już przy niecałych 37 czuł żem trawiący mię ogień, a tera - zero reakcji, jakby w normie wszystko było, choć chyba w sumie nie jest, ktoś nie bez powodu prawidłową temperaturę człowieka na 36,6 ustalił
Cytat:
i moją kurtkie macałam jest bynajmniej nie z ceraty - jest niestety z czyjejś skóry - nie wiem czy to dobrze czy nie ale ale jest the best, joł
Stary 2012-10-03, 23:47   #2901
rachell111
Zakorzenienie

dopowiadam posta o myciu podłóg - bo dalej twierdze jak twierdze że nie warto - ale one takie piękne po umyciu miesiąc ich tak nie widziałam

gdyby tylko tak scedować mycie podłóg na chopa - ale po śmieciach (segregacja organiczne tfuu ) i kajblu cienszko go będzie skusić

ale spróbuję - postaram sie jak mogę - te moje stawy nie wytrzymają juz wiele a po mopie są zacieki

o bosz jakie one piękne - chyba muszę sce na pewno

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2012-10-03 o 23:49
Stary 2012-10-03, 23:55   #2902
justynaneyman
Zakorzenienie

Skąd wziąć to Mad et Len, jeśli w Lului nie majom?
Help!

Stary 2012-10-04, 00:29   #2903
gryx82
BAN stały

Cytat:
...
o bosz jakie one piękne - chyba muszę sce na pewno

Stary 2012-10-04, 00:33   #2904
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

hyhy się śmiej - pikne som - od jutra akcja SCE

ciao all

i Flo i Karrki niewidoczne gdzies tam bidulki
kisses i tulassses i rosess (bez kolców)
czekamy an wasz kombak
Stary 2012-10-04, 01:12   #2905
gryx82
BAN stały

Cytat:
hyhy się śmiej - pikne som - od jutra akcja SCE
...

---

Dibrinic więc
Stary 2012-10-04, 07:55   #2906
Florens
Zakorzenienie

wstawać

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 08:28   #2907
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
chce tom kurtke z cwieakmi

ciekawam po ile

W necie za 50 euro, czyli w sklepie pewnie jakieś 250 zł. Ja jadę w sobotę oblukać, ale może jej nie być stacjonarnie
Cytat:

A! Te kurtki Łin i Rejcz wyglądają, jakby z ceraty były
Dziękujemy za opinię Panie Magistrze

Za 2 godz jadę do lekarza ogólnego do przychodni, po pnad 8 latach przerwy odczuwam pewien niepokój

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 08:33   #2908
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
wstawać
Tajest Obywatelu Generale!!
Powstałam i pędzę do roboty. Jak Ci Flo? Jak Miećka? Moja Artur się nie zemścila na mnie za wczorajsze upuszczanie krwi, czuje się chyba usatysfakcjonowana stanem palca malza. Otóż jest spuchnięty, boli i nie wygląda atrakcyjnie...
Chce mi się kawy z wanilią, a zapomniałam wziąć laski z domu... O wlasnie, holenderski Van Houtten robi pyszną kawę waniliową...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 08:34   #2909
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

coś Florek był dziś mało aktywny pewnie życie na oddziale kfitnie
padua byłwam/jestem i wkokufiona, bo chodzić nie mogę

Cytat:
i Flo i Karrki niewidoczne gdzies tam bidulki
czekamy an wasz kombak
fenksssss

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 08:35   #2910
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Za 2 godz jadę do lekarza ogólnego do przychodni, po pnad 8 latach przerwy odczuwam pewien niepokój
Weź książkę, zatyczkę na nos i coś na uspokojenie

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości