|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
|
|
|
|
#4892 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jest coś ciekawego/w dobrej cenie w znaczkach?na pewno za jakiś czas zadziała przez net i będziesz mogła zamówić pastylki. ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
Cytat:
ciekawe czy pozwolą na coś spoza cennika.
Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2012-10-03 o 20:06 |
|||
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
też się nad tym zastanawiałam, ale nie widzę nic dla siebie w cenniku urody dołączonym do oferty październikowej.
ciekawe czy pozwolą na coś spoza cennika.[/QUOTE]Zawsze pozwalają ![]() Wysyłam zamówienie przez internet i od razu jak dostane potwierdzenie na maila odpisuję zwrotnie że proszę o zamianę prezentu na ..., i tutaj wpisuje co tylko zechcę Ostatnio wzięłam nawet krem Culture Bio w tubce którego w cenniku nie było już dość dawno i nie było problemu.Myślę że fajnym zamiennikiem jest też woda Ode l'amour 30ml albo płyn po goleniu dla TŻ Nature. |
|
|
|
#4894 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za odpowiedź
Kupując te nowe kremy Pani przestrzegła mnie,że to dla cery bardziej dojrzałej , powiedziałam ,że w internecie jest przypisane 35+ ,ale Pani stwierdziła,że są na pewno dla "starszej" grupy wiekowej. Co o tym myślicie????? p.s. próbką tego kremu byłam zachwycona ,ale te kupione dziś i tak poszły na prezent. p o z d r a w i a m
|
|
#4895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutro Wam napiszę, bo dziś jestem u TŻ już i nie mam tego blankietu przy sobie. To przy okazji zeskanuję Wam znaczki i jeszcze tę ofertę z zapachami Ale to musicie być cierpliwe, bo jutro dopiero mogę
|
|
|
#4896 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4897 |
|
Konto usunięte
|
rudy kocie, super, poczekamy.
|
|
|
|
#4898 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki za informację!
|
|||
|
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może i niezbyt się opłacało, ale odkąd jedna wizażanka napisała, że zapach jest podobny do Bright Crystal to chciałam przetestować tę wodę ![]() złożyłam zamówienie przez Internet i od razu napisałam mejla, że chcę zamienić prezent, ale dostałam odpowiedź, że tego zamówienia nie da się zamienić, bo już jest zafakturowane, więc wyślą dwie paczki, ale tej pierwszej (z zegarkiem) mam nie odbierać
|
|
|
#4900 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Panie ekspedientki w sklepie raczej wykształcenia kosmetycznego nie mają i jak bym się zbyt nie przejmowała tym co mowią nt pielęgnacji. Ogólnie takie określenia typu "30+" powinny być traktowane jako wskazówka a nie ścisły nakaz. Znając kremy YR to wątpie, żeby w tym kremie były jakieś składniki nienadające się dla młodszych klientek
|
|
|
|
|
#4901 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) Ja na składach się nie znam, więc jakbyś mogła coś doradzić . Mam 31 lat i zastanawiam się nad nim...
Edytowane przez marlena_m Czas edycji: 2012-10-03 o 21:28 |
|
|
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z kolei pisałam do BOKu w tej sprawie i mi odpisali, że prezent mogę tylko zamienić telefonicznie albo listownie..
|
|
|
|
#4903 |
|
Konto usunięte
|
niestety październikowa oferta z gratisową wysyłką od 70zł jest inna niż ta od 100zł. nie ma 3 produktów -50% i 2 produktów 2za1.
są tylko ceny specjalne i 30%.czy ktoś może wkleić skany tej oferty/znaczków? może ktoś ma nr oferty z wysyłką gratis od 70zł, ale i z dowolnymi produktami 50%? ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- pybanr04- nie było chyba skanów tej oferty? mogę jutro wrzucić zdjęcia. |
|
|
|
#4904 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Roślinne komórki macierzyste w kosmetykach to wynalazek ostatnich lat i póki co nie są szeroka stosowane - a jeśli już są, to w kosmetykach drogich marek m.in .Dior Capture XP, Helena Rubinstein Prodigy Extreme. i w polskiej Dermice. Mają rzekomo pełnić dwie głowne funkcje: wspomagać regenerację skóry i chronić ja przed czynnikami zewnętrznymi ( UV, wolne rodniki, zanieczyszczenia...). Czy one naprawdę tak działają? - na razie są "w obrocie" dopiero od kilku lat i nie są szeroko stosowane więc niewiele osób miało szansę sie przekonać ale wywołują u niektórych spory entuzjazm.Do jakiej grupy wiekowej są przeznaczone - wszędzie spotkałam się z określeniami " do skóry dojrzałej" ale jedni producenci zaznaczają przy tym wiek 30-35 lat, inni 35+, czasemi 50. Chyba najczęsciej zalecane są po 30stce. Reszta składników jest już bardziej standardowa, jest wszystko to co deklaruje producent ,w przyzwoitych ilościach: roślinne komórki macierzyste, oligosacharydy z jabłka, guma tara, betaina, żeń-szeń, mangiferyna, olejek z soi, masło karité, skwalen z oliwek, witaminy A, E. Duże emolientów i substancji nawilżających. Na początku jest gliceryna i coco caprylate - może zapchać, dalej jest alkohol stearylowy który też moze tak zadziałać i dołożyć cegiełke do zapychania porów. Jak na krem do cery "dojrzałej" to i tak niewiele, one są z reguły załadowane ciężkimi emolientami. Poza tym nie wiem co mogę jeszcze napisać, ja też nie jestem ekspertką, ale skład wydaje mi się bardzo przyzwoity, nie ma się czego przyczepić. Niektórzy się boją tetrasodium Edta, jest to konserwant, w niskich dawkach nieszkodliwy - niemniej teraz jest chyba moda na straszenie nas wszelkimi chemicznymi konserwantami z parabenami na czele- lepiej nie dawać się zwariować. Sądząc po składzie krem powiniem mieć dobre włąsciwości nawilżające (skwalan, masło karite), antyoksydacyjne i regenerujące (żeń-szeń, witamina A+E, komorki macierzsyte), łagodzące (betaina). Myślę, że do skóry 30+ będzie w sam raz, jedyne ryzyko, że cery tłuste może zapchać. Napisałam co wiedziałam, nie biorę za to odpowiedzialności ![]() Co do oferty pybanr04 to skany się pojawiły tydzień temu, tj nr oferty był chyba inny ale katalog ten sam - widziałam je na wątku zanim dostałam swoją ofertę pocztą
Edytowane przez 201604131205 Czas edycji: 2012-10-03 o 22:52 |
|
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
No i złożyłam zamówienie
![]() żel do twarzy Pure Camille żel fioletowy ryż żel nowy jabłkowy ![]() zestaw miniaturek So Elixir Purple, Vanille, Jasmin + prezent do 65 zł
|
|
|
|
#4906 |
|
Wtajemniczenie
|
Obiecana oferta urodzinowa
Nr to 9pybaba03, już wchodzi, sprawdzałam ![]() W załączniku macie wszystkie znaczki oraz broszurę z zapachami do wyboru. Cennik Urody do tej oferty jest taki jak wklejałam w poprzednim moim poście, więc Umbra jakbyś mogła to go dodaj do tej oferty Darmowa wysyłka jest od 100zł niestety, nie widać tego na blankiecie, bo mi skaner uciął.
|
|
#4907 |
|
Konto usunięte
|
dodałam
pybaba03 październik pow. 49 gratis do wyboru EVIDENCE edp/NATURELLE/SO ELIXIR edp + do 7 niespodzianek za zamówienie 14 produktów: 2 kupione produkty =1 prezent aż do 7 niespodzianek + blankiet dla przyjaciółki pyb2mm12 za zam. pow. 19 dowolny kosmetyk z cennika do 140zł i kosmetyczka+ pow. 39zł niespodzianka o wart. 95zł wysyłka gratis od 70 skany skany skany jeśli ktoś dostał z wysyłką gratis od 70zł, to oczywiście prosimy o podanie numeru. |
|
|
|
#4908 |
|
Wtajemniczenie
|
Jednak chyba nie będę zamawiać "na pastylki", bo zapłacę 60 zł, a mogą mi przyjść rzeczy, których nie chcę. Mam pytanie, miała może któraś ten korektor w słoiczku 5g? chodzi mi o kolor porcelanowy.
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
Dla milosniczek YR z Niemiec:
Nowe prezenty w e-sklepie ![]() YR 10.12.jpg Seria Winterapfel jest juz dostepna (nie ma EdT 100ml )Woda CuE jest w nowej limitowanej szacie, nr 87551 YR CuE Lim..jpg Jest nowa paleta do makijazu nr 85449 YR paleta.jpg Czekam na paczke
|
|
|
|
#4910 |
|
Wtajemniczenie
|
Paleta do makijażu
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam się nad kliknięciem Naturelle z oferty urodzinowej "metodą na pastylki"
chciałabym zestaw misek, boje się, że dostanę tandetną biżuterię.
|
#4912 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie ja też bym chciała Naturelle, ale z kolei miski już mam i nie chcę drugiego zestawu, bo i po co mi tyle? Zresztą mam dużo gratisów od YR i nie chcę żeby mi się powieliły. To już wolę zamówić coś co mi się przyda, przynajmniej wiem za co zapłacę, bo pastylki to też jak dla mnie bez szału. Ładnie pachną, no ale bez przesady...
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
kończy mi się Naturelle, nic więcej nie potrzebuję
misek nie posiadam, a stwierdziłam ze przydałyby mi się. są dobrej jakości? właśnie, ja również mam sporo gratisów YR i nie chciałabym dostać drugi raz torby tweedowej lepiej kupić pastylki niż pompki jeszcze się waham
|
#4914 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym wolała sobie zrobić zapas żeli pod prysznic chociażby, bo je zużywam w takim tempie, że szok
A miski są super, dokładnie takie jak na zdjęciu. Porządnie zrobione. W sumie to sama nie wiem co bym chciała dostać z tych niespodzianek, bo albo już mam, albo mi nie potrzeba, albo nie lubię Więc zamówię tylko to co mi potrzebne (żele, bo już ostatni mam, i tylko mały JdM w zapasie) i tyle. A co tam mi wyślą to i tak tylko dodatek
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
przemyślę jeszcze
staram się podchodzić zdroworozsądkowo do zakupów kosmetycznych, wiem ze nie skorzystam z e-sklepu i z wysyłkowej w październiku, do stacjonarnego wybiorę się po płyn do demakijażu, śniadaniówkę i pieczątki ![]() żele schodzą u mnie w ilościach hurtowych- mam mały zapas, nie jestem oszczędna. zawiodłam się na truskawce PN strasznie mnie wysuszyła.
Jaś 20.06.2015 06.09.2014 Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2012-10-04 o 13:31 |
|
|
|
#4916 |
|
Konto usunięte
|
pybaba05 to nr oferty urodzinowej na październik z wysyłką gratis od 70zł.
![]() z tym że widzę, że w tej ofercie pastylki nie wchodzą 2za1, tylko 1 szt w cenie promocyjnej 3,5. więc wyjdzie taniej, ale z mniejszą ilością pastylek. jeśli komuś nie zależy na pastylkach tylko an niespodziankach, to chyba się opłaca. ![]() to teraz brakuje nam tylko nr oferty październikowej z wysyłką gratis od 70zł, ale i z dowolnymi produktami 50%. Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2012-10-04 o 13:45 |
|
|
|
#4917 |
|
Rozeznanie
|
No raczej nie będzie...Chociaż w tamtym roku pod koniec listopada coś mi się kojarzy, że taka albo bardzo podobna była. Dzwoniła do mnie babka z YR i pytała dlaczego nie zamawiam i czy otrzymuje oferty i takie tam...I , że są oferty dnia i m,in. ta paleta była. Ale oczywiście zadzwoniła jak nie mogłam rozmawiać. A jak zadzwoniłam następnego dnia bo zmiękłam i chciałam zamawiać to nie było już tych palet. Ale tak,tak były, przypominam sobie
|
|
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
No i sie doczekalam
Zamowienie 4.10.12.jpg to moje zamowienie, jako gratis dostalam torbe ![]() Torba.jpg A w skrzynce znalazlam kolejna ulotke do stacjonarnego: YR Ulotka.jpg Gratis bransoletka, przy zakupie za min. 10€ gratis mini zel, -50% na 3 dowolne produkty, bez zielonej kropy. Ja tam na razie mam dosc ![]() Czekam, czy bedzie w tym roku cos pachnacego na swieta..... |
|
|
|
#4919 |
|
Konto usunięte
|
jak pachnie jabłko?
bransoletka nawet fajna, ciekawe jak na żywo.
|
|
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jablko jest swieze, z aromatyczna skorka, soczyste, ale jakby tak "ciapniete" w karmelu ![]() Mnie nie zachwyca od pierwszego psika (tak jak zrobila to kiedys wersja Marron de Noël), ale tez juz nie odrzuca, jak przy pierwszym tescie. Moze sie jeszcze nawet polubimy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

jest coś ciekawego/w dobrej cenie w znaczkach?

) Ja na składach się nie znam, więc jakbyś mogła coś doradzić
. Mam 31 lat i zastanawiam się nad nim...

są tylko ceny specjalne i 30%.

06.09.2014
Więc zamówię tylko to co mi potrzebne (żele, bo już ostatni mam, i tylko mały JdM w zapasie) i tyle. A co tam mi wyślą to i tak tylko dodatek