|
|
#1651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
Cytat:
Zadzwoniłam do mojej gin. Powiedziała, że mam brać dupka 4 razy dziennie i nos-pe. No i dziś mam leżeć cały dzień. Całe szczęście moi rodzice wzięli Julię dziś na cały dzień. Nie wiem, może to ze stresu też i tego że wzięłam Julcię na ręce, ale dziś mieliśmy zmianę opatrunku i jej się to wszystko przykleiło do ranki i tak płakała. Musiałam wodą polewać i odrywać powoli Matko ile wycierpiała moja córeczka ( Ten palec okropnie wygląda bez tego paznokcia Po prostu instynktownie wzięłam ją na ręce by ją tulić.
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1653 |
|
Wtajemniczenie
|
Strippi - to pewnie krwiak się ewakuuje. Współczuje przeżyć. Ostatnio macie ciągle pod górkę ze zdrowiem
Co do becikowego to było wiadomo, że sejm cofnie każdemu zabierają tylko nie sobie.
|
|
#1654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
odpoczywaj Kochana...
|
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wczoraj po lekarzu zaczęłam łazić po mieszkaniu i rano znalazłam brązowawy ślad a wkładce |
|
|
|
|
#1656 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale narobiłaś smaka![]() Cytat:
za wizytę i potwierdzonego siusiakaCytat:
Cytat:
za 16 u mnie po jutrze 16 Ja jak na razie nic nie czuję, a przynajmniej nic co by przypominało ruchy dzidzi Strippi w takim razie odpoczywaj i oszczędzaj się A mnie dziś pobolewa brzuch ale to z nerwów bo Tż miał dziś stłuczkę na szczęście nic poważnego no ale nieoczekiwane wydatki |
||||
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez jeszcze nie czuje ruchow a przynajmniej nie jestem swiadoma hehe 4 godziny do wizyty w dodatku komp mi szwankuje, nie umiem dodac emotow , cytowac kilka osob. eh
|
|
#1658 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
odpoczywaj.. przynjamniej wiesz co i jak, na pewno będzie ok.. ![]() ja też czasem biorę małą na ręce z rozpędu, a mąż krzyczy.. brakuje mi tego.. Cytat:
Cytat:
|
|
#1659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak chce sie Julka przytulic to albo kucam i ja przytulam albo siadam a ona mi na kolana![]() Cytat:
ja wczoraj sie przestraszylam bo wyjechalam komuś ale naprawde go nie widzialam, na szczescie szybko ruszam wiec wyrwałam jak zawsze ale strachu sie najadłam jak zobaczyłam jak na mnie pedzi
|
|
#1660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawa jestem bardzo kto tam u Ciebie siedzi w brzuszku
|
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
no ba
juz sie nie moge doczekac najchetniej juz bym poszla sie wryc w kolejke hehe. ale musi byc dobrze prawda ? oglądam chirurgów Izzy żyje ale teraz jakas konkurencja z innym szpitalem nie fajnie---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
|
|
#1662 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja też odliczam.. do 15- go.. ile jeszcze zostało..? ja sobie zawsze wizyty ustalam jako pierwsza.. na 14.40.. żebym nie musiała czekać.. gin jedzie prosto ze szpitala..
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
![]() Ja się umawiam w soboty na 8.00 zeby byc pierwsza , we wtorki zawsze gin przyjmuje po szpitalu i wieczne jest opóznienie;/
|
|
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1665 |
|
Rozeznanie
|
klementyna na pewno Ci już powie..
![]() , to będzie już w 19tc.. zjedz coś słodkiego przed wizytą, to maluch będzie rozbrykany.. ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- ja czekam na potwierdzenie siusiaka.. ![]() oby nie odpadł.. dragusia no tak 11 dni.. ale zleci.. mam nadzieję.. ostatnio tak mi szybko lecą tygodnie, że szok..
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tez
![]() Cytat:
mi ten tydzien szybko leci bo codziennie po pracy coś mam
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam na ujawnienie siusiaka hehe
ale czuje ze bedzie dziewuszka eh niech bedzie co ma byc tylko zeby sie ujawilo noi zdrowe. 3,5 godziny zwariuje
|
#1668 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem w domu, śluz biało-żółty czyli normalny więc nie panikuje i już jestem spokojna. Jak się powtórzy to odrazu bede do gina dzwonic. Tak sobie pomyślałam że wczoraj mnie coś infekcja łapała i troche się drapałam więc mogłam sobie coś podrażnić, bo to takie bladziutko różówe że tylko taki obserwator papieru jak ja mógł to zauważyć
![]() Biore lody z bitą śmietaną, włączam Zmierzch i leże ![]() Cytat:
Cytat:
chciałabym chociaż to śmieszne uczucie co TyCytat:
![]() Cytat:
ale u mnie od pon do sro jest poradnia w szpitalu i tam idziesz własnie jak się coś dzieje, a ja na poradnie chodze normalnie na wizyty, może tez masz coś takiego? I nie trzeba się zapisywać, wystarczy tylko iść ![]() a mi się zawsze coś dzieje i niepokoi od czw do niedzieli kiedy tam nikogo nie ma Cytat:
i o której nie przyjde czy to 8 czy 9:30 to i tak wchodze odrazu.. a w kolejowej nieraz 2 godziny...słonecznikowej najwieksze wady to wyniki na drugi dzień i cena jest zdecydowanie wyższa.. wcześniej tylko tam chodziłam Cytat:
a Juleczka biedna i Ty tez, bo nie wybrazam sobie zmieniac takiego opatrunkuCytat:
Napewno będzie już widać
|
|||||||
|
|
|
#1669 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mi dzis u lekarzy zeszło 6h padam z nóg. na przeziebienie i kaszel dostałam prenalen mam siedziec w domu bo jak sie pogorszy to bedzie krucho i bez antybiotyku sie nie obejdzie... no nic ide chwile odpoczac i zmykam jadło na tz szykowac
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you Edytowane przez booziaczek Czas edycji: 2012-10-04 o 15:15 |
|||
|
|
|
#1670 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To niech nie fixuje ten komp bo my tu będziemy na relację czekać ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
To uważaj na siebie Cytat:
![]() Cytat:
bo mam wizytę w środę ale nie wiem czy coś będzie widać
|
|||||
|
|
|
#1671 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie da się wielocytowac wiec robie kombinacje ciekawe czy wyjdzie
Cytat:
a którą część Zmierzchu? ja dziś oglądałąm pierwszą i też jadłam lody :P hehe już się listopada nie mogę doczekać premiery najnowszej części Cytat:
6h masakra wspolczuje to teraz leż i odpoczywaj. już 3 godziny leci w11, spakowałam sie na poniedziałek do szkoły hehe, teraz na wizyte sie spakuje wyniki, karta ciazy, pytania do ginki, jeszcze szybki porządek w bluzkach bez rękawów i jakoś zleci :P
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i szybkiego wyzdrowienia
|
|
#1673 | ||||
|
Zakorzenienie
|
będę
Cytat:
my to mamyja bym chciała by był już 36tydzień Cytat:
a ruchami się nie przejmuj, ja w 1 ciąży mimo że byłam szczupła i bez brzucha poczułam dopiero koło 21-22 tygodnia, potem jak się zaczęło, to czasami było jedno wielkie "aaaałaaaa" Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Strippi - Trzymaj się kochana, niestety nie znam się na krwiakach, ale na pewno to nic groźnego, bo ostatnio masz już za dużo i tak głowie! więc głowa do góry
|
|
|
|
|
#1675 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() też czekam na premierę ostatniej części.. a czy tam w tej przychodni to można wszystkie badania zrobić? i w którym miejscu się to odbiera w szpitalu?
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ja też uwielbiam i ogladam po setki raz ostatnio non stop zwiastuny nowej czesci ogladalam hehe . noi co 2h 15 min hehejuż sie nie mozecie doczekac az poje i przestane truc hehe
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki za "ujawnienie płci"..... jestem też taka ciekawa.......
no bo teraz jak patrzę na te nasze ujawnione siusiaczki to coś niesamowitego aby prawie cały wątek męski był -jakaś dyskryminacja no, bo ja tak osobiście to w tej chwili niewyobrażam sobie aby mój chłopiec miał okazać się dziewczynką.... to nie chodzi o jakieś preferencje płciowe-bo przecież mam i Kubusia i Ninkę i naprawdę było mi wszystko jedno (ale silne przeczucie na chłopca już przed ciążą było... ) ale jakoś tak przyzwyczaiłam się i nawet dzieci do brzucha mówią: "cześć Antoś" " dobranoc Antoś" ..........
|
#1678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kocham Was podczytywać wieczorami. Wieczorami czuję smeranie w brzuszku i takie rozpychanie się.
|
|
#1679 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
ojjj ciezko bylo... w dodatku na 8 godzin.. jestem padnieta
![]() a moje kolezanki, w tym kierowniczka dzialu namawiaja mnie na L4.. praca jest rzeczywiscie ciezka, caly czas stanie na nogach, albo kasa, albo odwieszanie ubran z przymierzalni, roznoszenie towaru - czyli dzwiganie, schylanie sie, obciazenie nog i kregoslupa. No i mnie namawiaja, zebym sobie przemyslila przejscie na "zakaz wykonywania pracy" (tak sie w Niemczech to nazywa).. porozmawiam jutro z lekarzem,, gdyz faktycznie po dzisiejszym dniu bola mnie nogi, spuchniete kolana, i bol plecow.. a niby sie oszczedzalam )nie no kochana, gdzie tam moj ja bym takich cudownosci w zyciu nie zrobila ![]() przepis zmodyfikowany skopiowalam ze swojego bloga, ale on jest tu na wizazu, dostepny na zaproszenie... glownie o modnych ciuszkach Cytat:
Cytat:
Lunka, chyba piszesz jednak o czyms innym czy czasem nie o kromce chleba, ktora sie obtacza w jajku i smazy na patelni?No to nie sa proziaczki ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
wystarczylo, ze lekko podrapalam sie po brzuszku nad umywalka i nagle slysze tylko brzdek... i kulka wypadla z brzucha wprost do odplywu.. no i jestem bez kolczyka ![]() a pepuszek nie wyglada ladnie z taka brzydka dziura pokolczykowa ![]() Cytat:
Mam nadzieje, ze wszystko u Was bedzie dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
podswiadomie trzymam kciuki ![]() a ja mialam tez miec dzisiaj termin i lekarz przesunal na jutro... wiec czekam jeszcze jeden dzien
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
ja też. jak ktoś mi powie, że mam się cieszyć bo ciąża to taki piękny stan i szybko się kończy to zamorduję. owszem, cieszę się, ale do tego dochodzi tyle stresu i nerwów związanych z plamieniami/krwiakiem, wcześniejszą stratą, że czasami na prawdę chciałabym, żeby już była końcówka.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.

05.07.2008
każdemu zabierają tylko nie sobie.

dziewczyny, przed chwilą byłam w wc i patrzę a na papierze mam 2 plamy czerwonej krwi... 

gin powiedział, że to ostatni raz kiedy widzę go w całości na usg, bo potem już się nie będzie mieścił. Prawie się nie ruszał, raz tylko nóżka drgnęła, leniuszek
za wizytę i potwierdzonego siusiaka

brakuje mi tego..
ja jak chce sie Julka przytulic to albo kucam i ja przytulam albo siadam a ona mi na kolana
mi ten tydzien szybko leci bo codziennie po pracy coś mam
a Juleczka biedna i Ty tez, bo nie wybrazam sobie zmieniac takiego opatrunku