|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perełki zdobywamy bo w sh'ndach się kochamy - nasze łowy i zdobycze - cz.XIII
Cytat:
kiedyś tam poszłam i zobaczyłam tłum właśnie we wtorek, z resztą przy dostawie nie ma co się dziwić, ale faktycznie tam sa ogromne tłumy...odwróciłam się na pięcie i jednak zdecydowałam iść na pierwsze lekcje do szkoły hahah
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perełki zdobywamy bo w sh'ndach się kochamy - nasze łowy i zdobycze - cz.XIII
Cytat:
|
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
moja z dzis-cropp-1zeta:d
fota z netu
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe po co mu była potrzebna, ble :P
|
|
|
#3875 |
|
Rozeznanie
|
a może się nie zorientowała, że majty 50 gr kosztują bo w tych lumpkach co ja "bywam" to za stare, śmierdzące, pożółkłe majty ( sorki za ten brutalny opis) krzykają sobie po 3-5 zł tak jak i za skarpety po 5 zł, uwierzycie w to ? bo na bazarku czy w jakimś NN sklepie można kupić skarpetki za 1-2 zł a majtki za 2.50.
|
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na dostawie niezależnie czy to skórzana kurtka, czy sweterek, pasek, książka czy "stare, śmierdzące, pożółkłe majty" (epicki opis
) 9 zł. A co dziwniejsze - są ludzie, którzy potrafią kupować skarpetki za 9 zł... A co do kradzieży - do mojego lumpka czasem zaglądają takie rozochocone gimnazjalistki z pobliskiego gimnazjum, które potrafią wynieśc na sobie ciucha - ubierają pod bluzę czy spodnie i wio. już parę razy je kobitki łapały i musiały płacić, ale co dziwne - policji jeszcze nie widziałam. |
|
|
|
#3877 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Po prostu spakowałam ją do siatki, a że brałam jeszcze dużo produktów i nie wzięłam koszyka, po prostu zawiesiłam sobie siatkę na łokciu. Miałam ją cały czas przewieszoną przez łokieć podczas płacenia i zabierania produktów z taśmy, a zorientowałam się dopiero po powrocie do domu, było mi strasznie głupio, normalnie to bym cukierka ze sklepu nie ukradła.
|
|
#3878 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Potem pomyślałam, że im takie grube stówy tam już zostawiłam, że coś mogli mi w gratisie dać za bycie stałą klientką.
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Nie raczej nie przeoczyła bo ochrona od razu do niej podeszła i po zachowaniu jej było widać że ukradła. Mnie sie wydaje że ta Pani jest kleptomanką to by tłumaczyło że za zakupy zapłaciła ale mniejszą i najtańszą rzecz musiała ukraść. U Nas cały lumpek jest pod kamerami więc albo wyłapują na taśmie i potem jak winowajca przyjdzie do sklepu to proszą go na zaplecze albo ochrona od razu łapie.
Raz jedna dziewczyna załozyła na nogi buty z lumpa i wyszła nastepnym razem zaprosili ją na zaplecze kazali 200zł za buty zapłacić więc nie miała wyjścia i zapłaciła ciekawe czy dalej w tych butach chodzi i czy nie parzą jej w stopy
|
|
|
|
#3880 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3881 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a powyżej już przestępstwo.Chyba, że jakieś betonowe gacie by chciał ukraść.
|
|
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba ze wstydu to tam spłonęła tym bardziej że każdy pamięta ten incydent i do dziś słysze jak inni o tym wspominają.
|
|
|
|
|
#3884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja muszę zrobić zdjęcia moim zakupom i wkleić;d ostatnio udało mi się kupić spodnie z metkami z h&m i z atmosphere, ale za obie pary muszę się zabrać i ostro je zwęzić;d ;]
|
|
#3885 |
|
Zadomowienie
|
Elsi81, anielska diablica - dziewczyny dziekuje!
Plaszczyk po wypraniu jest przesliczny )Elsi81 fajne te Twoje zdobycze z H&M
Edytowane przez margueri Czas edycji: 2012-10-04 o 13:09 |
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję |
|
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Wracajac dzis od dentysty zobaczylam szyld NOWA DOSTAWA no coz nalog wygral musialam wejsc do srodka ![]() SH z sama wycena Kupilam : 1. Leggi z zamszowymi wstawkami H&M (23 zl) 2. Sweter czarny ze srebna nitka H&M (24 zl) Jak wam widza sie takie ceny w lumpku, bo ja oczywiscie wolalbym to kupic na wage, ale uwazam, ze za fajne ciuszki ponad 2 dyszki to nie tak duzo.... |
|
|
|
#3888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też wolę na wagę, ale jak coś mi się bardzo spodoba, że aż majty płoną, to nie patrzę na cenę. ![]() Dziś o 19 idę układać nowy towar w lumpku, i pewnie wcześniej jak 2 nie wyjdę.
|
|
|
#3889 |
|
Zadomowienie
|
A to moje z dzisiaj
1. Bluzka z sową, najbardziej mi się podoba, jest urocza 2. oversize - 7zł 3. Tunika z odkrytymi plecami - 8zł
|
#3890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale raczej rzadko się to zdarz i liczą dokładnie, a czasem nawet sobie dodają 5- 10 zł/ dlatego ja zawsze na komórce sobie wszytsko sumuje i przy kasie nie ma niespodzianki/ u nas jest tak ze maja kasy, dają paragony... lecz uwaga NIE ZAWSZE : przy kasie wyjdzie ze mam zapołacić np 65 zł, celowo nie nabija takiej sumy na kase tylko mniej i wtedy domyślcie się gdzie ląduje różnica?? ============= a ja dzisiaj wydałąm prawie 90 zł :/ w 2 SH byłam |
|
|
|
|
#3891 |
|
Zadomowienie
|
Moje zakupy robione od czerwca jakoś, często kupowałam tylko np. 1 sztukę, bo towar u nas marny jak nigdy. Cena to zawsze 49zł/kg. Niektóre ceny pamiętam, niektóre nie.
1. koralowa koszulka TOPSHOP 3,70 zł 2. ciepłe skarpeciochy takie na zimę, pod koc lub do spania / majtasy victoria's secret i majtaski w pięknym kolorze z primarka wszystko nówki. 3. tunika w kwiaty z kokardkami new look 4. tunika z dużym dekoltem na plecach new look 5. kamizelka h&m ok 15 zł 6. spódniczka w kwiaty, nosiłam ją latem i bardzo ją lubię ![]() 7. sukienko- tunika marynarska new look z dużym dekoltem na plecach 8. bluzka z koronką 9. 2 koszulki, jedna jasny pudrowy róż h&m, druga ciemniejsza brudny róż z new looka. Koloru nie mogłam uchwycić jakoś ;/, ok 3,50 każda 10. koronkowa narzutka koronka jest na całych plecach ok 7 zł
![]() Edytowane przez Sag etwas Czas edycji: 2012-10-04 o 18:00 |
|
|
|
#3892 |
|
Zadomowienie
|
Ciąg dalszy
11. legginsy wallis ok 7 zł 12. kurteczka h&m nóweczka 30zł 13. koszula, można w niej podwinąć rękawy lub mieć długie, ma piękne kolory, ale ciężko było uchwycić 14. długi zielony sweter, kolor jest ciemniejszy 15. edukacyjna zabawka dla dzidzi 16. koszulka i czapeczka 17. skarpetki, buciki, czapeczki, śliniaczek 18. dla dzidzioliny 19. koszulka nocna debenhams gorgeous 20. torba h&m w ciepłym kolorze brąz z ćwiekami , 15 zł
|
|
#3893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie raczej się nie widzą takie ceny ale jak coś jest ładnego i w super stanie to tez kupuję ale w moim sh tylko kurtki i sukienki w takich cenach mogę spotkać a czasem i buty jak są nowe.Cytat:
Cytat:
a spódniczka śliczna |
|||
|
|
|
#3894 |
|
Raczkowanie
|
Jak wszyscy to i ja pochwalę się ciuszkami z ostatnich 2 tygodni, bo troszkę się zebrało i kasy ubyło z portfela ale oprzeć się tak trudno
1. Srebrna sukienka H&M 2. Różowa panterka "skóra węża czy innego zwierza " Tally Weijl3. Tunika, niestety za krótka jako sukienka, wiec do getrów będzie z fajnym okrągłym kołnierzykiem w centki- St Bernard za te 3 rzeczy 35 zł. 1. Spodenki z wyższym stanem River Island 2. Długa turkusowa koszula H&M 3. Getry takie grubsze z szyciami z przodu nie widać tego na zdjęciu chyba zbyt Top Shop za te 3 rzeczy tez ok.35 zł. sensiblee: 3. Nowiutkie buty coś a la emu ale porządne, na gumowej podeszwie i z usztywnianą piętą. Wytargowane z 34zł na 8zł ! 4.Kurtka-płaszczyk na jesień - 25zł 6. Następne a la emu - 14zł 7. Marynarska bluzka - 7zl Piękne te ciuszki 3. Tunika z odkrytymi plecami - 8zł przymierzałam ostatnio b.podobna, niestety za duzy miała dekolt ![]() margueri: super płaszczyk ![]() enamour: Kurtka w stylu parki - miss selfridge- fajna kurteczka na jesień a firma angielska, ma ciuszki ciekawe i dobrej dosyć jakości tzw. średnia półka candygirl666: 1. Leggi z zamszowymi wstawkami H&M - super Sag etwas: 3. tunika w kwiaty z kokardkami new look 4. tunika z dużym dekoltem na plecach new look 6. spódniczka w kwiaty, nosiłam ją latem i bardzo ją lubię 7. sukienko- tunika marynarska new look z dużym dekoltem na plecach 12. kurteczka h&m nóweczka 30zł wymienionych ciuszków zazdroszczę, bo cudne
|
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3896 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Pracujesz w lumpeksie? Możesz sobie odkładać? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
Dorabiam sobie.
![]() W każdy czwartek wieczorem rozkładam towar i tak, mogę sobie odkładać. ![]() Teraz nie wzięłam nic, bo przyjechał taki dupny towar, że aż płakać się chciało. Nawet do wycierania podłóg bym większości nie wzięła. ![]() Ale za to kupiłam fifty shades of grey, bo jest w biedronce za niecałe 28zł.
|
|
#3898 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pozazdrościć:P ja to właśnie chciałabym mieć taką osobę znajomą, żeby mogła mi ciuszki dla dziecka poodkładać, teraz szukam kombinezonu i nie mogę nic dorwać ładnego, bo niestety rano w dzień dostawy nie mogę być, a po południu już nie ma takich rzeczy ![]() polly, a w jakim mieście?
|
|
|
|
|
#3900 |
|
Przyczajenie
|
Wracam do Was
po 3 miesięcznym odwyku i z nowym kontem 1. Sweterek Lyle&Scott 2.Sweterek atmo (przed goleniem) ![]() 3.Sweterek F&F 4.Tunika New look piękny kolor, niestety go nie widać aż tak ![]() 5. Tunika no name 6.Koszula dla TŻ 7.Koszula pudrowy róż ![]() Za wszystko 13 zł )Ps. sorki za jakość, ale aparat już stary
Edytowane przez nuulqaa Czas edycji: 2012-10-05 o 18:03 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

a myslalam ze juz mnie nic nie zaskoczy
Po prostu spakowałam ją do siatki, a że brałam jeszcze dużo produktów i nie wzięłam koszyka, po prostu zawiesiłam sobie siatkę na łokciu. Miałam ją cały czas przewieszoną przez łokieć podczas płacenia i zabierania produktów z taśmy, a zorientowałam się dopiero po powrocie do domu, było mi strasznie głupio, normalnie to bym cukierka ze sklepu nie ukradła.
32-34-✄-31-...-37-✄-30-32-34-36-38-40-42-44-46-48-50 

)
a spódniczka śliczna