|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
dziewczyny nie działają mi podstrony typu: makijaż, paznokcie, włosy
jak klikam na którąś ze stron to nic się nie dzieje. w edycji strony zamiast adresu URL pisze "javascript:;" i chociaż zapisuję adres tagu, to za każdym razem jest tak samo... pomocy!
|
|
|
|
#752 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czarna magia, normalnie, czarna magia! ![]() Cytat:
I Zmierzch i Pamiętniki. I swoją drogą, stanęłam dzisiaj przed jedną półką i saaaaame książki o wampirach Cytat:
![]() Byłam dzisiaj w Rossmanie, kupiłam farbę do włosów.. i dostałam okresu
|
|
#754 |
|
Raczkowanie
|
Ładny ten Flormar, wieczorem przetestuję swój
A poza tym chciałam się przywitać, podczytuję wątek od dawna, ale nie miałam śmiałości się odezwać
|
|
|
|
#755 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Polly, Kasiu- wysłałam Wam PW w sprawie podlinkowania |
|
|
|
|
#756 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Zazdroszczę wyprawy grzybiarskiej. Sama bym się wybrała, ale nie mam jak ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36902501]Ciężka noc [/QUOTE]O, Tobie też zdrówka i szybkiego ustąpienia bólu. Cytat:
Swoja droga słyszałam kiedyś, że nie da się umrzeć we własnym śnie Intrygujące...Mi faktycznie się nigdy nie zdarzyło. Cytat:
![]() U mnie kolejny dzień bez weny. Dobrze, że przynajmniej notkę mam z głowy i wiem, o czym będę pisać.
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#758 |
|
w krainie snu i marzeń
|
właśnie kurier przywiózł mi tangle teezer
|
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
おはよう! anna mun kaikki kestää! ![]() Edytowane przez kaarooo Czas edycji: 2012-10-04 o 15:03 |
|
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() Jej, czuję się jakby mnie tu sto lat nie było! Przeglądałam chyba przez godzinę bodajże 3 części, które opuściłam i Wam powiem, że pędzicie jak nie wiem. Znaleźć aktualną... nie lada problem . Zniknęłam na trochę, bo maturalna klasa to już nie przelewki. 20.11 próbne się rozpoczynają... I potem studia. Zastanawiam się czy starczy mi czasu na Wizaż, na bloggowanie (na blogu też zaczęłam pojawiać się rzadziej). Chyba się jednak zapiszę na zaoczne, żeby mieć na to czas. ![]() Ostatnio na blogu dodałam dość luźny out-fit i recenzję produktów Green pharmacy. Mam też do Was pytanie- dostał ktoś może propozycję współpracy od Onperformy? Jestem ciekawa co o tym sądzicie.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#763 |
|
w krainie snu i marzeń
|
Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2012-10-04 o 15:09 |
|
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Kascyko nie wiesz jak szybko wysyłają minerały AM?bo tego samego dnia dostałysmy propozycję
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, ja raz we śnie umarłam... Jak się obudziłam, to byłam przerażona. Potem zaczęłam o tym czytać, bo w moim śnie po "śmierci" byłam taka spokojna, było tak cicho... I czytałam, że to takie uspokojenie, że śmierć nie boli, etc...
|
#768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mi zdarzyło się w śnie umierać, jak miałam rozwaloną tętnice udową, a drugim razem była strażacka akcja i przydusiła mnie butla z gazem, aż się obudziłam i ciężko mi było oddech złapać a na blogu makijaż na konkurs u Trust
|
|
#769 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio miałam taki sen - w sensie w zasadzie powinnam umrzeć (dostałam kulkę w głowę z pistoletu), ale po akcji tylko udawałam, że nie żyję, a potem niby normalnie funkcjonowałam...
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, miała któraś z Was badania w swojej pracy magisterskiej? Zastanawiam się, jak rozpocząć rozdział dotyczący badań właśnie. Aktualnie kończę III rozdział, plus wysyłam do promotora propozycje pytań ankietowych i muszę ostro wziąć się za ich realizację i opracowanie, a w sumie zbytnio nie mam pojęcia jak... Pracę licencjacką miałam czysto teoretyczną...
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#774 |
|
Life is a drink ...
|
Dziewczyny i wróciłam jakby z makijazu zrobionego przez wizażystkie firmy JOKO ..
Nie żeby to był jakiś koszmarny makijaż ... bo zapytała się mnie w jakich kolorach bym chciała i tak dalej... Natomiast podkład mam dziwnie taki na twarzy wyglądający jak gips ...
|
#775 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Daj foto
![]() zawsze ciężko mi przekonać się do powierzenia komuś robienia mi makijażu, bo zaraz czuje, że mam za dużo podkładu na buzi, za dużo pudru, za dużo tego, śmego i owego, fuj
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#777 |
|
Life is a drink ...
|
Pare fotek zrobiłam ... zaraz zobacze jak to na komputerze wygląda.
Nie ma nic takiego nadzwyczajnego ... Jakiś ciemniejszy fioletowy na środek różowy ... kreska z fioletowego cienia (której nie widać) Podkład był troszeczkę za jasny ... ale z bliska wygląda jak cellulit.
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na oczach to nie poszalała nic a nic...spodziewałam się czegoś więcej
|
|
#779 |
|
Life is a drink ...
|
Nie wygląda źle ... ale jak ktoś dłuższą chwile zawiesi na twarzy to dosłownie jak taka zastygnięta cienka masa gipsowa... Niektóre podkłady tak robię..
W sumie nie wiem czy to ten podkład sam w sobie to robi bo mi jeszcze w kamieniu poprawiała to całkiem możliwe, że to ten puder dorobił swoje .Z oczami nie zaszalała bo zbytnio wyboru nie miała ...
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
selfish wydaje mi się, że podklad był za cięzki i podkreślił pory
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

jak klikam na którąś ze stron to nic się nie dzieje. w edycji strony zamiast adresu URL pisze "javascript:;" i chociaż zapisuję adres tagu, to za każdym razem jest tak samo... pomocy!

Wracałam z zajęć z kolegą. Akurat szedł w moją stronę. Idziemy i rozmawiamy o idiotycznym pomyśle jednego z wykładowców (wygląda na to, że co tydzień każdy z nas będzie wyrzucał 20 zł w błoto), nagle z drugiej strony ulicy wyskoczyła jego dziewczyna z wrzaskiem, że go zamorduje i zaczęła okładać go torebką. Z daleka musiało to wyglądać zabawnie, ale dla nas wcale takie nie było. Swoją drogą nigdy nie wiedziałam, dlaczego moja koleżanka jest taka uprzedzona do jego dziewczyny. Może miała podobną akcję
No więc mnie to tak strasznie dziś w nocy denerwowało, że wrzasnęłam z całych sił, tylko że tym razem zupełnie na serio.
おはよう!

[/QUOTE]
a zdarzało już mi się uciekać przed mordercami