|
|
#1321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
![]() ale ogolnie grzybki to ze wszystkim i pod kazda postacia ![]() Marsi, Ty to jestes agentka!!!! |
|
|
|
|
#1322 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wrzuciłam dziś zdjęcia do klubiku z początku 29 tyg. Jutro zaczynam 30 tydzień
|
|
|
|
|
#1324 |
|
Wtajemniczenie
|
Pstryczku, brzusio piękny
no ale nigdy szczupła nie byłam, więc co się dziwić ![]() dziewczyny, ja zmykam do sklepu po colę i będę robić małżonkowi na obiad żeberka w coli na 17 40 jedziemy na usg 4d więc trzymajcie kciuki za nas coś czuję, że Ani pisiorek urósł ![]() pojawię się dopiero jutro, bo później jedziemy pralkę kupić, a potem na trzaskanie (jest u was taki zwyczaj jak trzeskanie szkła/porcelany przed weselem?) także insesywne popołudnie mnie czeka, i jakie miłe! pozdrawiam, nie napiszcie za dużo bo potem ciężko was nadgonić
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje idę oblukać a potem marzy mi się drzemka ![]() edit- nina,sliczny brzuszek
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-10-04 o 14:48 |
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Ilkas, tak jak dzisiaj nawet pisałam
, moje pryszcze znikają po nim, w dodatku nie mam już przebarwień i podrażnień. W dodatku buzia jest gładka i nawilżona. Jest super i na pewno będę kupować dla Oliwki. Ninagg, ale ogromny, super.
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Pstryczku, ale piekny brzuchol! Kurcze ja mam chyba polowe z Twojego :-( Nina a Twoj w ogole, ogromny juz Black bambino z cynkiem mowisz? Musze wyprobowac, a na plecy tez by sie nadal? Tak mnie strasznie wysypalo, cale plecy az do posladkow lacznie, w zyciu czegos takiego nie mialam. Takie drobniutenkie krostki, sa wszedzie doslownie. Pogoda u nas cudowna wrecz, plakac mi sie chce ze ostatnie chwile sloneczka a ja znowu musze lezec. Rozbestwilam sie przez te 3 tyg jak moglam normalnie chodzic i wszystko robic i teraz ciezko mi lezec bo mnie nosi. Nie mowiac o tym, ze znowu celibat nalozony ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Dziewczyny, po jakim czasie sa wyniki z krzywej cukrowej? Za tydz w czwartek mam to paskudne badanie a w pn wieczorem wizyte, myslicie, ze sie wyrobia?
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5,79zł za 150ml to małe pieniądze i nie szkoda ich, nawet, jeśli na te plecowe krostki Ci akurat nie pomoże.
|
|
|
|
|
#1329 |
|
Konto usunięte
|
Nina, fajny brzucho :d
3 dni szpitalnych "atrakcji" za nami, jutro wreszcie przedszkole! Jak tak piszecie o tygodniach, to ja w szoku jestem :d ze to JUŻ tyle! |
|
|
|
#1330 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymamy kciuki! O matuchno, zwyczaj zwyczajem ale nie szkoda talerzy!?! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nina, wow!
|
||||
|
|
|
#1331 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki za USG, żeby dzidziuś ładnie pozował ![]() Cytat:
Ja wyniki miałam na drugi dzień, ale to zależy od laboratorium, najlepiej zadzwoń się zapytaj Ja zmykam na wizytę mam nadzieję, że wszystko u mojego bobasa dobrze bo coś brzuch mnie pobolewa od niedzieli , trzymajcie kciuki
|
|
#1332 | |||
|
Zakorzenienie
|
rozmiar 35
niestety nigdzie nie znalazłam, tak więc zrobie to co zwykle, musze kupić gruba wkladke i wlozyc i bedzie cacy, chociaz nie zawsze to sie sprawdza ;/ Cytat:
a bylam w ccc oczywiscie fajne buty na plaskim to chyba jakas zmora, nie ma nic... [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36905011]Czytanie was to walka z wiatrakami płodzicielki kochane ![]() W temacie polityki prorodzinnej, psia jego mać http://fakty.interia.pl/fakty-dnia/n...kowego,1849369[/QUOTE] wlasnie jak wracalam teraz z zakupów to mówili w radiu o tym heh, niech się cmokną. Wielką łachę robią. Cytat:
wowowowow ![]() Cytat:
![]() jeszcze byłam w lumpie.... troszki kupiłam ide pstryknę fotki.. za wsio zapłaciłam 20 zl ![]() Chyba dzis popiore te ciuszki wszystkie hmm ![]() Wlasnie obejrzalam nowy sezon mojego ulubionego serialu Chirurdzy ..... i becze jak oni mogli uśmiercic moja ulubioną postać ! na dodatek taki przystojniak ( esz!
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-10-04 o 16:37 |
|||
|
|
|
#1333 |
|
Rozeznanie
|
Ugotowałam obiad jak szalona na 4 dni starczy hehe, chyba zamroze. Ile gołąbki mogą leżeć w zamrazarce? Nigdy nic z gotowych dań oprócz rosołku nie mroziłam.
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Piękne brzusie i ciuszki---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Spróbuj makaron wieloziarnisty, jak lubisz to kasza gryczana jest ok, mój mąż uwielbia ale ja musiałam przez rok przyzwyczajać do niej, teraz mi nawet smakuje. Dzisiaj gołąbki nawet z nią z robiłam, bo ryż to masakrycznie dla męża cukier podwyższa lepiej już jest jak zje ziemniaki.
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idzie sie przyzwyczaic ale dziekuje - o makaronie wieloziarnistym nie słyszałam, poszukam ja narazie sie ucze co moge a czego nie, jak narazie tylko duza gruszka mnie zagiela a tak wszystko jest na szczescie ok.a Twoj mąz musi sobie mierzyc codziennie cukier? |
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też wole ciemne bo jednak są dłużej w żołądku, bardziej sycą, poza tym węglowodany z nich są lepiej przyswajalne, jest mniej kcal itp to tak jak z jasnym i ciemnym chlebem a ja przed chwilą pożarłam snickersa to ze smutku, bo TZ w delegacjiLady- mi też gin nałożył celibat
|
|
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1337 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszły prześcieradła i druga paczka z 2 kompletami poszewek + ochraniacz, kołdrą, poduszką i podusią z poszewką do wózka
![]() W lumpku kupiłam granatową bluzę za 4,70
|
#1339 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Haha Marsi nie dosc ze libido siega zenitu to jeszcze orgazmy ostatnio mialam tak silne ze
cholibka juz trzeba bylo ten celibat ciagnac do konca ciazy ![]() Hosenko a za ile kupilas przescieradla? U jakiego sprzedawcy? Maly mi cos sie malo rusza dzisiaj ((((
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to co ja mam powiedziec?
|
|
|
|
|
#1343 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ostatnio to w żadnej pozycji nie jest mi wygodnie i przewalam się w nocy jakbym robaki miała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za dzisiejsze wizyty
|
|||
|
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale też chyba niska dość przy tym jesteś? ![]() No spróbuj go, tak jak mówię, jest bardzo tani, u mnie skuteczny, no i na wizażu też ma super średnią - ok 4,5 na bardzo dużo ocen. Ten odcinek z poprzedniego sezonu, jak umarła Lexie, rozłożył mnie na łopatki, a teraz jeszcze Mark! Nienawidzę tych, co to napisali, bo to były moje 2 ulubione postacie.
|
|
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
O ile dobrze kojarzę to paski są na receptę. Zadzwoń do poradni po receptę. Moim zdaniem powinnaś mierzyć.
|
|
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz będę toczącą się kulką No wlasnie Lexi tak samo, ale Mark to już przesada ;(( szkoda że Avery zapuscił włosy i nie ma tego zarostu lekkiego haha
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście aaa no i wczoraj zaczęłam 24 tydzień
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
My teraz czekamy na kolejne odcinki Dextera i how i met your mother
![]() A poza tym robie totalny odwyk od seriali i tv bo to juz przechodzilo ludzkie pojecie ile czasu przed kompem spedzalam, staram sie jak najwiecej czytac. Dziewczyny tez macie wrazenie ze brzuch wam przeszkadza w oddychaniu? Mam czasem tak, jakby mi uciskalo straszliwie przepone i taki mega scisk w gardle, jedyne co mi wtedy pomaga to polozenie sie na lewym boku, kazda inna pozycja, lezaca siedzaca polzezaca nie skutkuje, okropne uczucie...... ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Aha i jeszcze jedno, czujecie kopniaki waszych maluchow jakby w hm.....odbycie? Czasem czuje, ze maly mnie ewidentnie kopie wlasnie w to miejsce. Moze to przez ta skrocona szyjke?
|
#1350 |
|
Rozeznanie
|
Kupisz bez recepty w aptece ale są dużo droższe, lepiej zadzwoń po receptę. Lepiej mieć zapas i ciągle mierzyć.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

Kupiłam w biedrze.
Mój to jeszcze taki maleńki jest....

no ale nigdy szczupła nie byłam, więc co się dziwić 

mam nadzieję, że wszystko u mojego bobasa dobrze bo coś brzuch mnie pobolewa od niedzieli
, trzymajcie kciuki

cholibka juz trzeba bylo ten celibat ciagnac do konca ciazy 
za dzisiejsze wizyty