|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
a ja chcialabym maj wehikul czasu to bylby cud
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
ej!! nie tak się umawiamy hehe
to dawaj na l4 po co sie meczyc ale jaja!!!!! oglądam sobie tv leże z ręką na brzuchu i nagle czuje jak mi się coś tam w brzuchu wierci!!!!!! nie wiem jak to opisać ale to musi być to!!!!
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie kopie i mówi- zgadnij kim jestem?U mnie kilka razy dziennie cos puka i strzela a ja wtedy gadam do brzucha, co mamę zaczepia
|
|
|
|
|
#1684 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a wynikami to nie znam się za bardzo ale mam nadzieję, że dobrze Cytat:
Cytat:
teraz w 18tyg też miałam dopochwowo chwilkę
|
|
|
#1685 |
|
Raczkowanie
|
ja już po wizycie, która przeciągnęła się jeszcze do poradni zakaźnej.
z krwi wyszło, że mam toxoplazmozę, niedawno złapaną... ![]() po przeczytaniu info w necie panika mnie straszna ogarnęła. kota nie mam, nie miałam. przez te ostatnie trzy miesiące spotkałam tylko 2 koty domowe i żadnego nie dotknęłam. nieumytych owoców w ogóle nie tykam, mięso tylko i wyłącznie mocno przetworzone... masakra jakaś. termin do zakaźnika mam na 10.10. mam nadzieję, że dziecku nic się nie stanie. jedyny plus dzisiejszej wizyty to to, że dzieć sobie wesoło brykał, machał łapkami. Gin obstawia już płeć, kazał tz zdjęcie zrobić, żeby porównać za miesiąc czy ma rację, mi na szczęście ani słowem nie wspomniał kto to może być, chociaż jak "widać" to pewnie jajka no bo i co innego?
|
#1686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... gratulacje !---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
|
|
#1687 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja też zazdroszczę tych bezpiecznych szpitali :/ No Julcia moja biedna tyle musi wycierpieć, a ja cierpię razem z nią zdrówka ![]() Cytat:
Chciałabym wziąć ten jej ból na siebie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
no i toxo się nie przejmuj, dość często pojawia się w ciąży. Oby szybko zaleczyli wpisałam Ci do listy synka to już 14 facet na wątku
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2012-10-04 o 17:33 |
|||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest wykryte wiec wszystko bedzie pod kontrola a nie pytalas co obstawia? hehe no chyba tak no dziewczynki godzina zostala!!! hehe za pol godziny wychodze ide sie szykowac ale jestem podekscytowana ;p
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
a toxo dobrze, ze zdiagnozowana. na pewno wiedza co robic
|
|
#1690 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale wolałabym dziewczynkę no to trochę się uspokoiłam z tą toxo... chociaż czarne scenariusze mi w głowie siedzą... Dragusia trzymam kciuki, żeby pięknie pokazało co tam ma
|
|
#1691 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra żegnam się, koniec odliczania trzeba powoli iść aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa hehe jak bede musiała znowu w poczekalni czekać 2 godziny to zwariuje
|
|
#1693 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kobietki.
Zanim zaszłam w ciążę to myślałam, że oczekiwanie jest fajne. Ale patrząc i po sobie i jak Was czytam, ile niektóre mają zmartwień i problemów w ciąży, to zmieniłam zdanie. Trzymam kciuki za plamiące, będzie wszystko dobrze na pewno Klaudynkaja- bądź dobrej myśli- ważne, że wykryli, teraz wyleczą i dzidzi będzie zdrowiusia. Strippi, Ty to już w ogóle jesteś biedna ostatnio z Julką... Ale paluszek się wygoi. Jak mi mama całowała albo dmuchała na "ziaziu" to zawsze szybko przechodziło- mamusiowa tajemna moc uzdrawiania ![]() Ja odwiedziłam dziś jeden szmateks i taka jestem zadowolona z zakupów, że szok! Kupiłam sweterek taki za tyłek do leginsów (chyba jest nowy bo nie ma na nim ani jednego kudełka i wygąda jakby miał kanty od sklepowego składania) i dwie pary dresików. Czarne mają kieszonki na tyłku i niski stan, a drugie są szare i mają ten szeroki panel ciążowy. I za wszystko zapłaciłam 23 zł Czarny flamaster: ja mam termin na 18 marca i jeszcze nie czuję dzidziusia. Edytowane przez Villga Czas edycji: 2012-10-04 o 17:54 |
|
|
|
#1694 | |
|
Raczkowanie
|
obojętne mu to. jak nie będę chciała wiedzieć ok, jak będe chcciała też ok
![]() Cytat:
|
|
#1695 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1696 | ||
|
Zadomowienie
|
Też bym zadzwoniła, chociaż pewnie nic się nie dzieje, mi ostatnio przy takim plamieniu położna powiedziała że może się zdarzyć... Ale wiadomo człowiek się martwi.
Cytat:
![]() Ja też bym już chciała żeby końcówka była... eh... Cytat:
za chłopca i czekamy na relację (;a ja jutro do ambasady niemieckiej muszę jechać, więc wolne mam... mam nadzieję że wszystko załatwię i nie będę musiała tam wracać.
23.11.2010 02.02.2012 prawo jazdy ![]() http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png 12.02.2013 Jasmine Edytowane przez Agnjeska Czas edycji: 2012-10-04 o 18:11 |
||
|
|
|
#1697 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A dziurka jak nawet trochę zarośnie to po porodzie zawsze można podejść do kosmetyczki i ponownie przekłuć ![]() Współczuję stresów, ale postaraj się wyluzować, będzie dobrze!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja na Twoim miejscu poszłabym na L4, bez zastanowienia. Po co się przemęczać i ryzykować, dobre samopoczucie Twoje i maluszka jest w tym momencie najważniejsze. Jeju nie strasz. Ja też nie przechodziłam toxo i jeszcze nie robiłam ponownych badań, aż się boję, że mogłabym to gdzieś złapać... A ja dziś byłamw tym lidlu. I poducha mi coś nie spasowała, ale za to ciuszki dla synusia pokupiłam -ogrodniczki -bluze z misia z uszami -spodnie sztruksowe -dresik welurowy Tak mi się spodobały te ciuszki że nie mogłam się oprzeć
|
|
#1698 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
D Cytat:
za zakupy ) superno to prawda, ja dmucham całuję więc mam nadzieję, że szybko się uleczy. Cytat:
no właśnie obejrzałam jeden film "Gniew tytanów" fajny był zaraz kolejny włączę dziś mam dzień bez Julci, sama w domku jestem więc luz Laski jak się nazywał ten film o ciąży?? zapomniałam tytuł
|
|
|
#1699 |
|
Raczkowanie
|
Ale się dziś ucieszyłam
jechalam tramwajem i zobaczyłam bilbord że 6-7 paź w moim miescie bedzie akcja dla kobiet w ciązy, będą udzielać porad m.in. w zakresie:przygotowania do porodu, zalet karmienia piersią, pielęgnacji niemowląt i małych dzieci, właściwej diety kobiety w ciąży i mamy karmiącej, tworzenia unikalnej więzi pomiędzy rodzicem a niemowlęciem, wpływu noszenia, przytulania dziecka w chustach na jego rozwój emocjonalny, powracania do formy po porodzie, przygotowania rodziców posiadających czworonogów na pojawienie się niemowlaka w domu. W trakcie prowadzonej akcji przewidziane są również: Badania okulistyczne instruktaż masażu niemowlęcia instruktaż bezpiecznej kąpieli prezentacja sposobów układania dziecka w chuście liczne konkursy z nagrodami I będą robić za darmo USG I USG 4d i oczywiscie jedziemy z Tż w sobote
Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym glosie po marzeniach w pył obróconych, sercu na pół złamanym i ramionach rozpaczliwie pustych po imionach nie nadanych i łzach w ukryciu wylanych po smutku lepiej lub gorzej skrywanym po tym wszystkim poznasz aniołkowe Mamy Edytowane przez 22Paula22 Czas edycji: 2012-10-04 o 18:27 |
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
fajny taki pokoaz
))idę oglądać jak urodzić i nie zwariować, bo oglądałam do połowy tylko
|
|
#1701 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Moderna jak Cie koleżanki same namawiają to idź na zwolnienie
no chyba, że będziesz miała później jakieś nieprzyjemności z tego powodu?Cytat:
Cytat:
warto pójść!
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
jaaa u nas taka wichura, że masakra
stoję w oknie, patrzę jak ludzie na balkony wlatują i zbierają pranie, stoję, stoję i nagle "choleraaa, ja też mam pranie" lecę na balkon, krzesło wywróciłam z tego wszystkiego Potem prądu nie mieliśmy przez 5min, więc dopiero teraz idę oglądać.
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
i od początku zacznę narzekać xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx miałam tyle pocytowane poszłam pokroić jabłuszka przychodzę robię odpowiedz i zero zaznaczonych cytatów wszystkie wsiąkły ![]() ![]() ![]() Wybaczcie nie chce mi się aż tyle przeglądać by znowu cytować, a z moją pamięcią ostatnio zawodnie więc nie chcę mieszać której co miałam napisać .Idę choć na dziś odpowiedzieć |
|
|
|
#1704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wczoraj było pięknie. A ja wcinam cheetosy serowe całą paczkę zjem znając siebie
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale smaka mi zrobiłaś, serowe chrupki to mój smak ostatnio
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam smaki, ale na chipsy....tak wiem, ze to sama chemia ale tak bardzo lubie, ze czasem kupie sobie paczuszkę
A przed chwila wciagnełam 3 parówki taką miałam ochote na Berlinki ![]() http://www.mamazone.pl/artykuly/ciaz...w-brzuchu.aspx właśnie przeczytałam i się az wzruszyłam, niby nic takiego, ale jakos tak aż mi łzy pociekły jak pomyślałam, jaki mam już kontakt z maluszkiem....Ale bym Go chciała go już przytulić... Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2012-10-04 o 19:10 |
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj paczke keczupowych wciagnelam
|
|
#1708 |
|
Wtajemniczenie
|
o też pycha są
ja ogólnie nie jem chipsów ale dziś miałam mega ochotę i całą drogę do domu o nich myślałam jak wracałam ze sklepu bo nie mogłam się doczekać aż otworzę![]() Moderna pytałaś o poduchę. Ta w Lidlu to zwykła prosta chyba 150cm miała. Ale jak dla mnie zbyt wypchana. Nie lubie takich. Ale dziewczyny kupowały to niech powiedzą czy wygodna jak przetestują
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1710 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Proszę nie panikować różowe kropki na wkładce, brązowe lub brązowo podobne plamki to normalka w początku ciąży, przestawia się w środku obciera itp. jak pani będzie miała czerwoną podpaskę to dzwonić do mnie i na pogotowie kropkami się nie przejmujemy to normalne ewentualnie notujemy" ja wiem, że to łatwo się mówi ale może ma rację nie ma co panikować w sumie ja nie miałam okazji i mam nadzieję, że nie doświadczę lecz co wizyta w wc zanim ściągnę majtki modlę się by była czysta wkładka, i że dzidziuś jest zdrów. Cytat:
tak samo mam choć już 2 dzień czuję się lepiej chyba mi dolegliwości 1 trymestru mijają. Ale staram się od 16:30 czyli po obiedzie leniuchować i leżeć w łóżku co za tym idzie zwiększa się bałagan w chacie ![]() Cytat:
Nie dość, że mi się wlecze czas wydaje mi się że stoję w miejscu z tą ciążą, to jeszcze schizy z każdym wyjściem do toalety czy wszystko ok, plus na przemian grypka, przeziębienie, teraz zapalenie dróg moczowych i tabletki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wczoraj na kolację zrobiłam sałatkę domową z serem feta i grilowanym kurczakiem dziś zostało na obiad plus grzanki czosnkowe, wczoraj wyszły ok dziś za dużo czosnku i własnie zagryzam go raz chlebem z dżemem truskawkowym to jakbłkiem Oczywiście więcej pocytowałam ale znowu wsiąkły ile można cytatów w jednym poście 10? |
||||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

wehikul czasu to bylby cud

podswiadomie 
jak mi się uda, nadrobię wieczorem
gin powiedział, że to ostatni raz kiedy widzę go w całości na usg, bo potem już się nie będzie mieścił. Prawie się nie ruszał, raz tylko nóżka drgnęła, leniuszek

a Juleczka biedna i Ty tez, bo nie wybrazam sobie zmieniac takiego opatrunku

za chłopca i czekamy na relację (;
wystarczylo, ze lekko podrapalam sie po brzuszku nad umywalka i nagle slysze tylko brzdek... i kulka wypadla z brzucha wprost do odplywu.. no i jestem bez kolczyka