Ślubujące w 2012 - część II - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-04, 13:43   #3871
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

pradip ja mysle ze nie musisz wymieniac dokumentow bo nic zupelnie w nich ci sie nie zmienia , byc moze sam fakt zamazpojscia trzeba zglosic w ZUSie ale chyba nic wiecej.

magnusia nawet nazwisko rodowe sie nie zmienia przeciez bo ona ma juz je wpisane bo az zerknelam na swoj niewymieniony dowod
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 16:38   #3872
blair_90
Raczkowanie

Jako, że kobieta zmienna jest pojechałam po czerwona a wyszłam z czarno-niebieska w zupełnie innym fasonie I buty juz kupiłam też

11.01.2012 Najszczęśliwszy dzień. Anielka nasz córeczka <3
blair_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 17:20   #3873
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blair_90 Pokaż wiadomość
Jako, że kobieta zmienna jest pojechałam po czerwona a wyszłam z czarno-niebieska w zupełnie innym fasonie I buty juz kupiłam też

pokazuj

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
magnusia nawet nazwisko rodowe sie nie zmienia przeciez bo ona ma juz je wpisane bo az zerknelam na swoj niewymieniony dowod

a faktycznie- jakoś mi to umknęło
Stary 2012-10-04, 19:12   #3874
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
no jkby się trochę zatrzymał... ale z drugiej strony ja jestem tak zaganiana z innymi sprawami, że mam latanie jak przed ślubem

nie wiem jak jest ze wspólnym rozliczaniem ale na stronie US powinna być informacja. Dokumenty chyba musisz wymienić pomimo braku zmiany nazwiska... nie wiem ale chyba wtedy wpisują w panieńskie te co obecnie masz...
Ja mam wrażenie że u mnie się zatrzymał chociaż w ta sobotę minie nam już/dopiero 4 tygodnie...
Nawet jeśli powinnam to trochę z tym poczekam bo jak na razie spłukaliśmy sie na wymianie dokumentów dla Małża
Cytat:
pradip ja mysle ze nie musisz wymieniac dokumentow bo nic zupelnie w nich ci sie nie zmienia , byc moze sam fakt zamazpojscia trzeba zglosic w ZUSie ale chyba nic wiecej.

Juz sama nie wiem czy muszę w końcu mężczyźni nie wymieniają nic po ślubie wiec jeśli nie musiałabym się przemeldowywać żeby sie rozliczyć to pewnie prędko nie wymienię
Cytat:
Dobra jesteś pokaż nam
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 20:16   #3875
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - ja po wymianie dowodu w sumie zostawiłam swój adres domowy, a mój mąż ma inny no właśnie kwestia czy musisz się przemeldować

Blair - hahaha typowa kobieta z ciebie pokazuj sukienkę i buty

Ja dziś właściwie nic sobie (oprócz trampek) nie kupiłam a mojemu tż-towi taka fajną puchową kamizelkę i kurtkę taką cieplejszą do pracy i wydałam za te dwie jego rzeczy 30euro
Stary 2012-10-04, 20:24   #3876
szczesliwa25
Rozeznanie

Malgos, a ja w ramach odstresowania wybieram się na zakupy zaraz po weselu ) będę szukać patelni, garnków, etc.

ktoś pytał o to co z moimi paznokciami w czasie remontu - mam manicure hybrydowy który sprawdza się rewelacyjnie.

Drzwi do nas nie dotarły, nie dotrą. Jutro będziemy coś kombinować z drzwiami choćby tymczasowymi. Jeszcze teraz są u nas stolarze i mój Tż.
Jutro od rana razem z mama będę sprzątać żeby po weselu móc tam się przenocować )

Mam dużo na głowie więc zupełnie omija mnie przedślubny stres )

blair - pokazuj nową sukienkę! ))
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 20:59   #3877
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość

Drzwi do nas nie dotarły, nie dotrą. Jutro będziemy coś kombinować z drzwiami choćby tymczasowymi. Jeszcze teraz są u nas stolarze i mój Tż.
Jutro od rana razem z mama będę sprzątać żeby po weselu móc tam się przenocować )

Mam dużo na głowie więc zupełnie omija mnie przedślubny stres

jak to nie dotrą? O masz to ładny balet- coś na pewno wymyślicie tymczasowego- może parawanik .

Ty tam z tym sprzątaniem uważaj i nie szarp się za bardzo i nie dźwigaj broń boże.
Stary 2012-10-04, 21:53   #3878
szczesliwa25
Rozeznanie

Hahahaha, parawanik byłby dobry ;-)))) tatuś postanowił zaingerować i jedne drzwi - te które odgradzają nasze mieszkanie od innych lokali usługowych (bo to budynek mieszkalno usługowy) zamontuje jakieś stare wygrzebane.. bo na dzień dzisiejszy mimo, że przejście jest zastawione czym się da to jednak w godz. 9-17.00 gdyby ktoś był ciekawski mógłby wejść )

Dzisiaj mija 6 tydzień - już tak dokładnie policzyłam i na razie czuję się wspaniale ) I jestem coraz bardziej szczęśliwa.

Pakuję się powoli, jakoś tak mi dziwnie po ostatnich 3latach spędzonych u rodziców znów się na stałe od nich wyprowadzać ))
Stary 2012-10-05, 09:54   #3879
katie99kasia
Rozeznanie

Dzień dobry dziewczynki

Mam do was kolejny raz sprawę... otóż fotograf poprosił żebyśmy wybrali sobie ok 15 piosenek do prezentacji ze zsjeciami wszystko byłoby ok tylko nie mam pomysłu na te piosenki... kilka mam już, ale może 5 a nie 15
Macie jakieś piosenki na myśli, które nadawałyby się do tego? Błagam o pomoc

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 11:03   #3880
Malgos_12
Zakorzenienie

może troszkę smutna melodia ale Perfect day, poza tym Picture of you, Love me tender (Nory Jones)... hmmm nie jestem w tym zbyt dobra
Stary 2012-10-05, 14:27   #3881
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki

Mam do was kolejny raz sprawę... otóż fotograf poprosił żebyśmy wybrali sobie ok 15 piosenek do prezentacji ze zsjeciami wszystko byłoby ok tylko nie mam pomysłu na te piosenki... kilka mam już, ale może 5 a nie 15
Zależy co lubicie ja pomyślałam o "Marry you" Bruno Marsa, "Night like this" Caro Emerald i nowych wersjach przebojów Abby czyli o ścieżce dźwiękowej z filmu "Mamma Mia!"

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 16:34   #3882
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dziś właściwie nic sobie (oprócz trampek) nie kupiłam a mojemu tż-towi taka fajną puchową kamizelkę i kurtkę taką cieplejszą do pracy i wydałam za te dwie jego rzeczy 30euro
I ja muszę wyciągnąć męża na zakupy i dobrać mu zimową kurtkę
Cytat:
Malgos, a ja w ramach odstresowania wybieram się na zakupy zaraz po weselu ) będę szukać patelni, garnków, etc.

A mi już przeszła chęć na zakupy. Tez przed ślubem myślałam ze kupię coś do kuchni ale teraz oczywiście stwierdziłam ze są ważniejsze rzeczy do zrobienia i te garnki które mam jeszcze muszą nam wystarczyć...
A czemu drzwi nie dotarły?
Cytat:
Dzisiaj mija 6 tydzień - już tak dokładnie policzyłam i na razie czuję się wspaniale ) I jestem coraz bardziej szczęśliwa.
Oby tak dalej a nawet lepiej
Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki

A co lubicie? szybkie, wolne, romantyczne, podniosłe?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 17:54   #3883
magnusia
Zakorzenienie

coś tu dzisiaj cisza zapadła
ledwo żyję - dopiero z pracy wróciłam przez to cholerne stolicowe metro. Marszałkowska zamknięta bo się ziemia osunęła, korki niemiłosierne- ścisk w autobusach, zaduch i smród dramat. Do tego wysiadł mi dziś kręgosłup i zaraz mi chyba plecy odpadną
no nic ale mamy weekend- otworzyłam sobie browara bo normalnie ten dzień mnie wykończył
Stary 2012-10-05, 22:27   #3884
jojla
Zakorzenienie

Cool Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
coś tu dzisiaj cisza zapadła
ledwo żyję - dopiero z pracy wróciłam przez to cholerne stolicowe metro. Marszałkowska zamknięta bo się ziemia osunęła, korki niemiłosierne- ścisk w autobusach, zaduch i smród dramat. Do tego wysiadł mi dziś kręgosłup i zaraz mi chyba plecy odpadną
no nic ale mamy weekend- otworzyłam sobie browara bo normalnie ten dzień mnie wykończył
współczuję

Ja byłam dziś ostatni dzień w pracy, muszę wpaśc tam jeszcze w poniedziałek załatwi trochę papierkologii ale oficjalnie rozpoczęłam właśnie 3 tyg. urlop
Jutro idziemy na ślub do znajomych TŻ, idę zrobic sobie próbną fryzurę i makijaż, będzie test w bojowych warunkach
Ślub za tydzień a mi jak na złośc wyskakują na twarzy a szczególnie na nosie syfy mam syfa na środku nosa - nie wiem co ale kosmetyczka która jutro będzie mnie malowac będzie musiała sprawic jakiś cud, żeby to zatuszowac

Jutrzejszym PMkom: niki19, JJJustynAAA, szczesliwa25,
pięknej pogody, super zabawy i spełnienia marzeń wszystkiego najlepszego

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 23:02   #3885
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
współczuję

Ja byłam dziś ostatni dzień w pracy, muszę wpaśc tam jeszcze w poniedziałek załatwi trochę papierkologii ale oficjalnie rozpoczęłam właśnie 3 tyg. urlop
Jutro idziemy na ślub do znajomych TŻ, idę zrobic sobie próbną fryzurę i makijaż, będzie test w bojowych warunkach
Ślub za tydzień a mi jak na złośc wyskakują na twarzy a szczególnie na nosie syfy mam syfa na środku nosa - nie wiem co ale kosmetyczka która jutro będzie mnie malowac będzie musiała sprawic jakiś cud, żeby to zatuszowac

3 tyg urlopu... eh szczęściara
udanej zabawy życzę i szalej ile wlezie.
Co do syfków na licu- sprawdzony sposób (jak dla mnie)- 2x tyg piling enzymatyczny a po nim maseczka głęboko nawilżająca. Sama mam non stop problem z syfkami, zaczerwieniami itp. Do tego mam tak wrażliwą skórę, że np od zimna robią mi się takie czerwone placki które szczypią i bola i jeszcze się potrafią łuszczyć masakra normalnie. Generalnie robią sie od zimna, wiatru i 1000 innych czynników-wrrrr . Pilng i maseczki pomagają. Na miejscowe syfki (takie mega wulkany) polecam clotrimazolin- maść od wszystkiego
Stary 2012-10-05, 23:02   #3886
Malgos_12
Zakorzenienie

Jojla - ale zazdroszczę urlopu - ehh 3 tyg też by mi się przydało

Magnusia
- łączę się w bólu - też mam dziś dość.... a jutro muszę wstać po 6-tej rano ....
Stary 2012-10-05, 23:03   #3887
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Jestem i ja wpadlam do was na chwilke.
Szczesliwa i niki zycze slonca jutro i udanej zabawy??? Mam nadzieje ze jestescie zadowolone a nie zestresowane.

U mnie dzis rano pojawil sie stres a to dlatego ze nie mielismy kilku rzeczy zalatwionych ale obecnie sie udalo.

Tak wiec teraz po dlugiej kapieli siedze tu z wami i delektuje sie chwila. \jutro o tej porze bede juz malzonka bawiaca sie w ramionach swojego meza.

Powiem wam ze bylismy na sali porozkladalismy winietki, przetanczylismy I taniec, zaplacilismy za sale, zalatwilismy spowiedz i wrocilismy zmeczenie do domu... Alkohol iciasta tez zalatwione i mysle ze jutro powinno sie wszystko udac.

Tz nocuje dzis u siebie

Jojla dziekuje za zyczenia...

SZczescliwa i niki bede pamietala jutro o was ...

bawcie sie dobrze i cieszcie chwilá..
wpadne najszybciej jak sie da do was

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 23:09   #3888
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Jestem i ja wpadlam do was na chwilke.
Szczesliwa i niki zycze slonca jutro i udanej zabawy??? Mam nadzieje ze jestescie zadowolone a nie zestresowane.

U mnie dzis rano pojawil sie stres a to dlatego ze nie mielismy kilku rzeczy zalatwionych ale obecnie sie udalo.

Tak wiec teraz po dlugiej kapieli siedze tu z wami i delektuje sie chwila. \jutro o tej porze bede juz malzonka bawiaca sie w ramionach swojego meza.

Powiem wam ze bylismy na sali porozkladalismy winietki, przetanczylismy I taniec, zaplacilismy za sale, zalatwilismy spowiedz i wrocilismy zmeczenie do domu... Alkohol iciasta tez zalatwione i mysle ze jutro powinno sie wszystko udac.

Tz nocuje dzis u siebie

ajjjj to już za parę godzin!!!! ale super Kochana już dziś życzę Ci samego słoneczka w Waszym wspólnym życiu. Radości, miłości i duuuuużo szczęścia

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

niki19, szczesliwa25--- Dziewczynki kochane- oby ten dzień był dla Was najpiękniejszym dniem i obyście zawsze były tak szczęśliwe i uśmiechnięte jak jutro. Dużo miłości, radości i samych szczęśliwych chwil!!!!!
Stary 2012-10-05, 23:12   #3889
Malgos_12
Zakorzenienie

Justynaa, Niki, Szczesliwa - wszystkiego co najlepsze, niech uśmiech nie schodzi z waszej twarzy i duuuużo miłości!!! (i pięknej jesiennej pogody)
Stary 2012-10-05, 23:36   #3890
szczesliwa25
Rozeznanie

Justynaa ) będziesz jutro ślubowała 2h przede mną ) także kiedy ty będziesz tańczyła pierwszy taniec, ja dopiero będę wchodziła do kościoła )

Dziewczynki nie mam stresa, bo i nie miałam kiedy go mieć - o teraz 30min wcześniej wróciłam do domu rodziców bo nasze nowe M czyściłam żeby choć do w miarę czystego jutro trafić ))

Czuję, że to podniosła chwila, czuję się nieco inaczej, ale naprawdę dobrze )) i chciałabym już być żoną )
Stary 2012-10-06, 00:19   #3891
blair_90
Raczkowanie

Justynaa, Niki, Szczeliwa - Dziewczyny wszystkiego najlepszego! I oby pogoda dopisała Trzymam kciuki!

Zdjęcia nowej sukienki wrzucę po panieńskim, w sensie wrzucę zdjęcia z Panieńskiego to zobaczycie
W niedziele jedziemy zapłacić za sale i ustalić menu. Ciągle się waham co do potraw. I muszę kupić jeszcze figurkę na tort, etykiety na wódke i księgę gości. No i we wtorek odbieramy zapowiedzi TŻ i od razu pójdziemy załatwić resztę w kościele. Zastanawiam się jeszcze nad pudelkiem na koperty. Miała któraś z Was? Warto?

11.01.2012 Najszczęśliwszy dzień. Anielka nasz córeczka <3
blair_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 05:48   #3892
szczesliwa25
Rozeznanie

blair jeśli się wahasz co do potraw śmiało pytaj, na co dzień pracuję z młodymi parami i szefem kuchni więc myślę, że mogę trochę rozwiać ewentualne wątpliwości ))

Nie dałam rady spać, dopiero teraz dopadł mnie nerw ;P
Stary 2012-10-06, 07:28   #3893
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
współczuję

Dobrze ze bedziesz miała test na skuteczność makijażu Zobaczysz jak twarz zachowuje się w ekstremalnych warunkach (taniec, pot, syfki)

Justynaa, Niki, Szczesliwa wszystkiego najwspanialszego na nowej drodze życia samych szczęśliwych chwil w tym najpiekniejszym dniu w waszym życiu

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ----------

Cytat:
Zastanawiam się jeszcze nad pudelkiem na koperty. Miała któraś z Was? Warto?
Nie miałam ale zastanawiałam się też nad tym potem wpadłam na pomysł z torebka na prezenty (niestety w praktyce okazała sie na mała) i dawaliśmy koperty do koszyków (przygotowanych pod roznoszenie alkoholu) jako że życzenia mieliśmy na sali- padał deszcz

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-10-06, 08:49   #3894
Viollet87
Zakorzenienie

Justyna, Niki, Szczęśliwa - wszystkiego najlepszego! Mam nadzieję, że to będzie dla Was bardzo szczęśliwy dzień

Dzień dobry

ja też idę dzisiaj na wesele jako gość oczywiście w małopolsce pogoda jest wprost wymarzona jak na październik! Niebo niemal czyste, pełne słońce i ciepło

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 09:12   #3895
magnusia
Zakorzenienie

Witajcie

Cytat:

Zdjęcia nowej sukienki wrzucę po panieńskim, w sensie wrzucę zdjęcia z Panieńskiego to zobaczycie
W niedziele jedziemy zapłacić za sale i ustalić menu. Ciągle się waham co do potraw. I muszę kupić jeszcze figurkę na tort, etykiety na wódke i księgę gości. No i we wtorek odbieramy zapowiedzi TŻ i od razu pójdziemy załatwić resztę w kościele. Zastanawiam się jeszcze nad pudelkiem na koperty. Miała któraś z Was? Warto?

co do menu masz może proponowaną listę potraw czy sama wymyslasz? Tak czy inaczej ja osobiście uważam, że potrawy powinny być "neutralne" tak aby każdy mógł zjeść i znalazł coś dla siebie. Np. Schabowego wszyscy znają i zje go babcia i mały dzieciak a np. ośmiornicę większość nie tknie .
My nie mieliśmy pudełka na koperty - mieliśmy dwie duże torby na prezenty- takie kolorowe i świadek do nich wkładał koperty. Pomysł się sprawdził i był tańszy a do tego wszystkie koperty się zmieściły bo dostawaliśmy też takie duże kartki z życzeniami (do pudełka by nie wlazły)

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość

ja też idę dzisiaj na wesele jako gość oczywiście w małopolsce pogoda jest wprost wymarzona jak na październik! Niebo niemal czyste, pełne słońce i ciepło

ale masz fajnie my za tydzień idziemy. W stolicy pogoda taka sobie- pochmurno i trochę wieje ale na szczęście nie pada

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:

Czuję, że to podniosła chwila, czuję się nieco inaczej, ale naprawdę dobrze )) i chciałabym już być żoną )

bycie żoną fajna sprawa
Stary 2012-10-06, 09:31   #3896
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Justyna, Niki, Szczęśliwa - wszystkiego najlepszego! Mam nadzieję, że to będzie dla Was bardzo szczęśliwy dzień

Dzień dobry

No dokładnie- pogoda jest przepiękna u mnie świeci słoneczko i jest cieplutko jak ja widzę taką pogodę to mi smutno że ja miałam tak paskudna pogodę na własnym ślubie
Ty ze Skawiny, prawda? Macie piękny Park Miejski Zabrał nas tam fotograf na sesję... (tak mi się teraz przypomniała ta sesja bo też tam nam pięknie słonko świeciło)

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-10-06, 09:49   #3897
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Wpadłam do was na chwilkę. Rano byłam mocno zestresowana ale po woli odchodzi stres. Najbardziej obawiam się że się rozkleję. Ech mój tato jest bardzo delikatnym człowiekiem jeśli chodzi o takie imprezy zwłaszcza że wydaje swoją jedyną córcię )

Właśnie odbywa się po kolei u nas makijażowanie i fryzurowanie jest 8 pań do umalowania.

Bukiety już mam są śliczne

Zmykam na kawkę i pod prysznic.

Miłego dnia dzieczynki i udanego weekendu.

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 10:25   #3898
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Wpadłam do was na chwilkę. Rano byłam mocno zestresowana ale po woli odchodzi stres. Najbardziej obawiam się że się rozkleję. Ech mój tato jest bardzo delikatnym człowiekiem jeśli chodzi o takie imprezy zwłaszcza że wydaje swoją jedyną córcię )

Właśnie odbywa się po kolei u nas makijażowanie i fryzurowanie jest 8 pań do umalowania.

Bukiety już mam są śliczne

Zmykam na kawkę i pod prysznic.

Miłego dnia dzieczynki i udanego weekendu.

ha ha niezła jesteś - jeszcze do nas zajrzałaś i skrobnęłaś wszystko będzie pięknie- zobaczysz, trzymam aby wszystko ułożyło się tam jak sobie wymarzyłaś

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Dziewczynki ja z innej beczki. Szukam fotki fryzury z wywiniętymi końcami- takie lekkie włoski powywijane warstwowo. Nie moge w necie nic namierzyć- macie może w swoich zbiorach?
Stary 2012-10-06, 10:58   #3899
Neave
Raczkowanie

Najpierw się przywitam już jako mrożonka, po dłuuugiej nieobecności, mam nadzieję, że mi wybaczycie
Od wtorku już zaczęłam wielkie przygotowania do otwarcia, więc ledwo odpoczęłam w poniedziałek i znowu zaczął się pęd jak przez ostatni miesiąc

Teraz lecę Was nadrabiać, postaram się też jeszcze dzisiaj wrzucić do klubiku chociaż krótką relację
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 12:12   #3900
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
Najpierw się przywitam już jako mrożonka, po dłuuugiej nieobecności, mam nadzieję, że mi wybaczycie
Od wtorku już zaczęłam wielkie przygotowania do otwarcia, więc ledwo odpoczęłam w poniedziałek i znowu zaczął się pęd jak przez ostatni miesiąc

Teraz lecę Was nadrabiać, postaram się też jeszcze dzisiaj wrzucić do klubiku chociaż krótką relację

Witamy w gronie mrożonek
czekam niecierpliwie na relację i zdjęcia

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości