|
|
#1111 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann - część XV
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;36913772]Bylam dzis w rossmanie a tam pelna polka odzywek isany tych "poszukiwanych" rozowych czyli z jedwabiem. Olejki byly, bizuteria w promocji, a mnie nic nie kusilo
[/QUOTE]poszukiwana jest ta z olejkiem babassu. Opakowania maja podobne |
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dokładnie tak samo, nie mówiąc już o olejku z pomarańczą
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jestem rękami i nogami za ziajką
![]() a...i uważam że zakup pudru babydream był strzałem w 10;D jest super-oczywiście to dzięki Wam go zakuplam
|
|
#1115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może głupie pytanie ale wolę się upewnić
|
|
#1116 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1117 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też się tego obawiam, ale może krzywdy nie zrobi. |
|
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ta ulotka z produktami rossmana ważna jest do bodajże 25-go pażdziernika (?) - czy możliwe jest że dołożą cos czego teraz nie ma na półce? albo jak jest ale w innej cenie?
użyłam drugi raz tego olejku isana med do mycia, jednak ten zapach mnie drażni ![]() to oprócz tej gazetki są jakies inne promocje? bo do mnie nie dotarła inna ulotka |
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Oby
Jakby co, to daj znać, bo chcę ją kupić, gdy skończę żel BourjoisCytat:
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1121 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#1122 |
|
Zadomowienie
|
Nieplanowane zakupy
Kupiłam zapas mydła w płynie z Isany, zieloną herbatę, podpaski, zieloną herbatę i krem do stylizacji włosów Isana Wszystko na promocji Chciałam jeszcze wziąć polecany przez Was ostatnio krem do stóp ale przypomniałam sobie, że mam dwa Nie kupię nigdy tuszu w R.! Babeczka stała, otwierała każdy, który jej się podobał i dwoma pomalowała sobie oczy...
|
|
#1123 |
|
Zadomowienie
|
Malowała?
I nikt tego nie widział?Jestem za wprowadzeniem kartonowych opakowań na tusze- tak jak w USA!!
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#1124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jakbym zobaczyła coś takiego to poszłabym do ochroniarza
|
|
#1125 |
|
Zadomowienie
|
Pan ochroniarz bardziej chodził za mną bo nie miałam koszyka
A na pewno widziała to jedna z pań pracujących bo niedaleko wykładała towar. Widziałam już malowanie paznokci, ust ale rzęsy to dla mnie nowość
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widzialam w Naturze w łodzi na plantowej dokladnie rok temu jak pracownica wykonywala biegiem poranny makijaz, kladla co popadlo, napisalam do centrali i podziekowali tylko za informacje
|
#1127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1128 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja zdecydowanie też polecam dwufazową ziaję ( po zdecydowanie niepochlebnych opiniach myślałam, że tylko ja jestem jej durną fanką ) oraz jeszcze tańszą ( i większą), a równie skuteczną Delię ( do dziennych makijaży idealna- tylko takie noszę i śmiem twierdzić, że nawet mniej tłusta niż ziaja)I dziękuję za odpowiedź dotyczącą promocyjnych odzywek z Eveline
|
|
|
|
|
#1129 |
|
Rozeznanie
|
Kochane!
Otworzyłam dziś ostatnią z zapasów Isanę z babassu..... Jak to teraz będzie?!? Wczoraj byłam w Ross, alterry olejku pomarańcza brzoza jak nie było tak nie ma. Nawet nie ma na niego miejsca!... Kupiłam ukochane mydło w kostce lawendowe (wkładam do szafy tam gdzie trzymam pościel i ręczniki - polecam, pięknie pachną). Złapałam także krem do rąk 5% UREA, bo mam na wykończeniu (fajnie wygląda z naklejką KWC Kupiła też płyn do kąpieli BD fur mama (jako szampon) - byłam sprawdzić cenę w kasie bo na półce nadal było 9,99 , a przy kasie 6,99 (kasjerka zaraz krzyczała do koleżanki, że kolejny produkt na który ceny nie zmieniły - czyli chaos będzie trwał do końca promocji). Chusteczek facelle brak (normalnych i podróżnej wersji też), zastępczo kupiłam paczkę babydream zielonych, nie pamiętam dokładnie za ile. Mam pytanie do płynów domol : do prania i do płukania : używałyście? Jakie jest wasze zdanie? I ogólnie innych produktów domol - co polecacie?
|
#1130 |
|
Rozeznanie
|
ale wy dużo piszecie:d neta nie miałam z tydzień a tyle zaległości
|
|
|
|
#1131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do marki Domol - używam zarówno żeli do prania (biały, czarny, kolor) jak i płynów do płukania. Jestem zadowolona - pranie ładnie się dopiera (mam w domu przedszkolaka więc plam mnóstwo!) bez dodawania odplamiacza. Płyn delikatnie zmiękcza i delikatnie pachnie - jeśli jesteś zwolenniczką mocno pachnącego prania to odradzam Poza tym płyn jest mega wydajny - średnio na pranie daje się 1/2 lub 1/3 nakrętki, a w butelce jest 1,5l. Używam jeszcze płynu do mycia naczyń pomarańczowego, wszystkiego do zmywarki, mokrych chusteczek do sprzątania (cytryna lub jabłko) - teraz są w promocji za 50% ceny, środków do czyszczenia płyty i zlewu, granulek udrażniających, płynów do mycia parkietów i płytek. Hmmm...chyba prościej byłoby napisać czego nie używam z marki Domol
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1133 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam drogie Rossmaniaczki
![]() Dziewczyny polecicie mi jakąś maseczkę oczyszczającą do twarzy?? Coś co naprawdę działa mam oczyszczającą z biedry i zmywam ją godzinami z twarzy a efektu żadnego.CZy to mydełko lawendowe działa też antymolowo? mam całą pakę ciuchów po dziecku i myślę czym je zabezpieczyć a skoro piszecie że ładnie pachnie to może się nada ![]() Pozdrawiam ![]()
|
#1134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdebiałam. pytam-moge? a ona-"pewnie!!wszyscy tak robia-dziwie sie że Pani pyta" ...nawet nie próbowałam żadnego, bo na sama mysl że przede mna mogło sie malowac kilkaset osób zrobiło mi sie niedobrze. Lubie bardzo obslugę w hebe. Tam panie które maluja maja kilka rodzajów tuszów i podkładów do makijazy i mozna poprosic o dobranie odpowiedniego tuszu czy odcienia i zobaczyc czy odpowiada. Lubie kupowac tusze, które wiem jaki daja efekt. Za essence za 6-10zl nie bede zalowac jak bedzie do kitu, ale jakbym miala wydac 50zl to byłabym juz zla.. Cytat:
a co do delli to ja niestety jestem na moze dlatego że dośc mocno maluje oczy i ona sobie z tym nie radzi
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo też bym się skusiła ![]() A ktoś się orientuje czy pieluszki kąpielowe z rossmanna jako tako dadzą radę na basen ?
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1137 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-nagietka.html tylko opakowanie troszkę inne. Nie nadają się do torebki, ale do domu ok. Z Domola też używam tych ściereczek i chyba jeszcze po zapas pójdę póki promocja trwa Zachęciłaś mnie do tych płynów, więc kupię i wypróbuję.
|
|
#1138 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też lubię dwufazówkę Ziaji, teraz mam Bielendę i wielkiej różnicy w tłustości nie widzę.
I niech te promocje się już skończą bo mój portfel usycha!
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
A jak stosujesz ten puder? Bo z tego co czytałam to niektóre dziewczyny stosują do włosów, a niektóre normalnie jak puder do twarzy, ja na razie kończę puder z Kobo i właśnie też go zakupiłam, za poleceniem dziewczyn i tak się zastanawiam czy lepiej na włosy, czy na twarz?
|
|
|
|
#1140 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

[/QUOTE]

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye

I nikt tego nie widział?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)