|
|
#3001 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3003 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam kandydata na półkę- l'Artisan l'Ete et Douce- LIPA!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
aż mnie dreszcz przeszedł ![]() Cytat:
![]()
|
|
#3004 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Redsiny i z Filmwebu
i chyba się bojeu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to ja już wolę przepsikiwanie do atomka ![]() Cytat:
starałam sie jak mogłam Umyłam się ![]() A za oknem nawałnica z piorunami ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
właśnie od dwóch dni nie pachnę, jutro to koniecznie trzeba nadrobić może jakieś testowanie uskutecznię, w domu będę to mogę straszyć
|
||||
|
|
|
#3005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rowerzysta się zachwiał ostatnio koło mnie (Odeur 71)
|
|
#3006 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#3007 | ||||||
|
BAN stały
|
Za jedno tylko? Za dwa o wiele łatwiej [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36912094]Może lepiej za nic Pfff! Nie, to nie Jeszcze mnie na kolanach błagał będziesz, żebym Cię za cokolwiek złapał... ale ja wtedy zimny i niedostępny i nieugięty będę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
niczę! On jakieś wtyki ma, czy co? ![]() Cytat:
![]() Ci powiem, że dla mnie optymalna chyba, bo czuje się jak nigdy dobrze (ale ja jakiś inny być muszę, bo funkcjonuję jak ta lala przy temperaturach cielesnych, które innych zwalają z nóg) ![]() A nawet i dowcipny ![]() Też tak myślałem, pókim na dół nie spojrzał ![]() |
||||||
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3009 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
No a jak
![]() Podwójnie- bo z Wojtkiem było bardzo wesoło- suchej nitki nie zostawił na zapachach, które Mu się nie podobały (czyli prawie wszystkich)
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc,
Macham do Was z tramwaju jade na dniowke do pracy ![]() Ze mna dzieje sie cos zlego spac w nocy nie moge...Dzisiaj co 1h sie budzilem bo balem sie ze zaspie do pracy...Mimo ze biore leki na sen to i tak lipa
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3012 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dziękuję, że nikt się nie przejał moim nadcisnieniem, foch
![]() Idę więc popracować
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3013 | |
|
|
Cytat:
A to obniża ciśnienie? Bo mi praca raczej podnosi. Trochę dziś na to liczę,bo chyba mam w zaniku. Pierwsza kawa (z wanilia) nie pomogła...
|
|
#3015 | |||||
|
Panaroja
|
Znad widzianego przez okno na parkingu mientowego samochoda
i kawusi Cytat:
2.ale zabrzmiało drrramatycznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.i znowu ta podejrzliwość ![]() 3.no burzuj , burżuj i kamienicznik ja na niecałych czterech mam wannę , pralkę najmniejszego rozmiaru , umywalkę i szafkę stojącą . A , i jeszcze kosz na pranie . Kajbel już sie nie zmieścił ![]() Cytat:
ale ostrożnie pracuj , bo wisz , jak praca na ciśnienie działa w naszem fachu Postanowiłam zminimalizować posiadane zasoby środków myjąco-pielęgnacyjnych (bo nie mam już gdzie ich przechowywać ) , i wykończyłam kolejny żel pod prysznic , już mam dwie flaszki na półeczce mniej I wypollizowali mi moje ulubione miciele - miraculumowy i bielendowy in vitro więc nabyłam jakiś z biorokitnika , swoją drogą ciekawe , czy może być rokitnik nie-bio ale jakisi za bardzo lepki mi się zdaje . I się nie pieni
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3016 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Teraz toś mnie opluł
ale niech bedzie(się wyciera) ważne zeby jej nie miała![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poka, poka ![]() Cytat:
Kurcze za muoda chyba jeszcze jestes na takie mierzenie wiem, wiem mam złe podejscie ale ja jeszcze mam myślenie starsze że tylko starsi mają zawały, wysokie ciśnienie i poważne choroby![]() Cytat:
Fitam znad bólu mięśni
|
|
#3017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3018 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.monitor pęknie 3.efekt białego fartucha ![]() 4.dzieci też mają nadciśnienie i to coraz więcej 5.to coś Ty robiła ![]() Cytat:
![]() 2.ano
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3019 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie z nauczalni odsyłali z ciśnieniem 180/114
|
|
#3020 | |
|
|
Cytat:
Jeszcze tylko 2 godzinki i do domku
|
|
#3021 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3022 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
|
|
|
|
#3023 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak się w pracy wkurzę to nawet sobie nie zmierzę, bo jeszcze wyląduję na sorze pod kroplówką
|
|
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak wiem ale stare myślenie mi zostało ![]() 2. Nie wykręcaj się i dawaj foty 3. No właśnie nie bo zawsze mierzę u lekarza i zawsze mnie pyta czy z kimś przyszlam bo to niebezpiecznie chodzić z tak niskim ![]() 5. No tak mnie bolą i mięśnie i stawy zwalam to na żelazo
|
|
#3025 | |||||
|
BAN stały
|
Znad wielkiej guli nad prawom brwjom (
) To może potrójną dawkę bierz? ![]() ![]() Ło Booożeeesz Ty móóój!!! Bieeedna Ty, bieeedna Ty moooja!!! No tak, teraz to podobno passe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobra, jest ~3,5 (zmierzył żem salon kąpielowy linijką) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co tak wcześnie dzisiaj? ![]() --- Alem miał sen okropny! Śniła mi się dziewczynka, tak koło 10-12 miesięcy, z którą (nie wiem skąd i jak) przyszedłem do przyszycia obciętego palca do zakładu medycyny sądowej Były tam dwie kobiety chyba i jeden facet, usiadłem z dzieckiem na kolanach, facet w fartuchu z plamą krwi naprzeciwko (dziwiłem się w tym śnie, że tak prosto od sekcji przyszedł, że to takie nie do końca higieniczne chyba), i tak mi żal tego dziecka było, tak je obejmowałem mocno w obawie przed tym, co się zaraz będzie działo, tuliłem główkę do policzka, że z tego wszystkiego poryczałem się i sen się urwał
|
|||||
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się śniło, że byłam znów mała, poszłam w pole po krowy, a jak byłam na miejscu i się obejrzałam, to lew biegł za mną drogą. Schował się w zbożu, wpadły tam moje psy, które kiedyś miałam i jeden wrócił z odgryzioną łapą. A potem nagle jakiś wielki byk z uczepionym jakimś drągiem (dyszel od woza? pługa?) wściekle przybiegł skądś i o mało mnie nie stratował. Szczere pole, uciec ani schować się nie ma gdzie, to wracałam z walącym sercem z tymi krowami do domu odwracając się co chwila modląc się, żeby lew nie zapolował na mnie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-10-05 o 13:02 |
|
|
|
|
#3028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx, paskudny sen
![]() Nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień. Nawet z domu nie chce mi się wychodzić. Szaro, zimno, deszcz pada, zjadłam za dużo budyniu.... Na dodatek My Insolence zwietrzało na blotterze... Świat się kończy. Może paznokcie pomaluję? |
|
|
|
#3030 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pojęcia nie mam (może to przez artykuły o Madzi z Sosnowca?) ![]() Często, gdy mam jakiś strasznie schizowy sen, uświadamiam sobie, że to sen jest i obudzić się muszę, najczęściej działa ![]() Straszny był
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

, winterkowej nie było

ale nie ma jak dom... chociaż pewnie będę go mieć dość bo L4 mam na 4 tygodnie
a od zgorzeli zmiana ropna pod korzeniem 

to ja już wolę przepsikiwanie do atomka

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)