|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
mam strasznie sucha cere-help!
od kilku dni mam strasznie sucha cere...doslownie w dotyku jak jakas skorupa i skora mi sie luszczy...glownie na czole policzkach.doradzcie jakas maseczke ktra moglabym zrobic sama w domu albo kupic tylko taka z tanszych bo niestety potfelik prawie pusty.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: mam strasznie sucha cere-help!
Moze lipobase-mniejsze opakowanie nie kosztuje chyba wiecej niz 15zł.
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12297 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
jakich kremów używasz? dobry (nie koniecznie drogi, ja używam Ziaji za kilka zł) krem to podstawa |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Dla mojej bardzo suchej skóry najlepszy okazał się krem pielęgnacyjny nivea dla niemowląt ( juz wczoraj pisalam w innym wątku). Uważam , że miedzy innymi świetnie nawilża . Koszt ok 10 zł
Wcześniej uzywałam vichy , la roche i avene i niestety się nie sprawdziły |
|
|
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
od jakiegos czasu uzywam kremu do twarzy z serii avon care.na poczatku mi sluzyl wiec to chyba nie jego wina...podejrzewam ze to po prostu zima i mroz wysuszyly mi cere.w sumie zawsze mialam dosc sucha skore ale teraz...masakra!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
wlasnie wróciłam od dermatologa, w podobnej do Twojej sprawie Zapisala mi witaminy : Cforte, A+E, PP i jakis kremik robiony w aptece do tego na co dzien krem VITELLA Ictamo
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Droga Agooo-o
![]() nie wiem czy to pomoze, ale zawsze warto sprobowac. Moja mama miala taki sam problem, uzywala tych kremow co ty i jeszcze paru innych (w zasadzie wydawala 20-100zł na jeden specyfik po czym wszystkie ladowaly w szafie w lazience), a teraz uzywa na noc najzwyklejszej masci ochronnej z witamina A (z HASCO-LEK - ladnie pachnie) i mowi, ze jest o niebo lepiej. Moze warto sprobowac, poniewaz podobno kosztuje 3-4 zl? |
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Oj przepraszam, pomylilo mi sie - mialo byc drogi Aangelku
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
czyli po prostu mam kupic masc z witamina A?w aptece beda wiedziec o co chodzi.i faktycznie,wlasnie mi sie przypomnialo ze chyba ta masc jest bardzo dobra.dzieki
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
tak, powinni wiedziec - jedna pachnie ladniej, druga troche gorzej - przed chwila sama nia posmarowalam i jestem troche swiecaca sie, wiec radze uzywac w malych ilosciach, a najlepiej to na noc i spanko na pleckach
![]() mam nadzieje,ze pomoze. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.