Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-05, 09:43   #1411
mitabe
Rozeznanie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V

Ja dzisiaj bede ciastka robić, przepis z tv, a co tam wkleję wam może któraś też się skusi. Będę miała na weekend zamiast chemicznych słodkości:

CIASTECZKA Z CZEKOLADĄ

Składniki:

120 g miękkiego masła

80 g drobnego cukru

1 jajo

250 g mąki

1 łyżeczka proszku do pieczenia

1 tabliczka czekolady deserowej

50 g posiekanych orzechów włoskich

Przygotowanie:

Czekoladę pokrój na malutkie kawałki. Miękkie masło utrzyj z cukrem, używając miksera, dodaj jajko, wymieszaj, stopniowo dodawaj też mąkę, cały czas mieszaj ciasto. Na samym końcu do masy dodaj orzechy i czekoladę, wymieszaj tym razem łyżką. Z masy formuj małe kuleczki wielkości orzecha włoskiego, kładź je na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, lekko spłaszcz łyżką (zachowaj odstępy, gdyż ciastka trochę się „rozpłyną”). Piecz około 10-12 minut w temperaturze 180 stopni.

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 09:58   #1412
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Łapie mnie zapalenie zatok ;( najgorsze co może być, normalnie ciągałam się miesiąc jak chorowałam, a teraz bez leków silnych to aż się boje pomyśleć ile to może potrwać . Czy możemy używać jakiegoś spreju do nosa? Czy tylko woda morska mi zostaje?
Hipertonic Spray (od Ibupromu), jest na bazie wody morskiej, ale ma jakiś tam jeszcze składnik aktywny... Sól fizjologiczna wkraplana do nosa, maść majerankowa pod nos... I chyba tyle. Sama na początku ciąży tego używałam, bo byłam uzależniona od kropli i musiałam je odstawić, ale niestety nic mi nie pomagało. Dopiero w pewnym momencie problemy nosowe same z siebie przeszły i teraz mam spokój.

U mnie jeszcze 2 tygodnie do 100dniówki, będziemy z tej okazji z TŻem urządzać baby shower dla przyjaciół. Jego pomysł, wczoraj to zaproponował i spodobała mi się taka idea.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-10-05 o 10:00
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:12   #1413
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale macie brzuchole Mój jest naprawdę mały i codziennie się spotykam z wielkim zdziwieniem, że jestem w 6 miesiącu albo w ogóle w ciąży
Wiecie co ? Miałam bardzo miła sytuację na uczelni. Babeczka prowadząca jedne laboratoria okazała się bardzo wyrozumiała, pozwoliła mi "jakoś" je zaliczyć (będę chodzić tylko na wybrane ćw bo reszta szkodliwa), mam napisać sama pracę i jakoś się dogadamy A praca będzie o wpływie używek Tak więc istnieją jeszcze ludzie z życiowym podejściem

Miłego dnia ja zmykam do szkoły

Nie sciemniaj!:P w klubie widzialam jaki juz bebzon wielki
Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
dziewczęta, Dzień dobry Nie było mnie tu prawie 3 tygodnie i wiem, że nigdy w życiu Was nie nadrobię, ale wiedzcie, że często o Was myślę i brakuje mi forum. Mam nadzieję, że wszystko w porządku u Was, widziałam listę, prawie już wszystkie znamy płci Piękne fotki w klubie i brzuszki też piękne, mój wygląda tak jak brzuszek hope Bokeh, gratuluję, bo z tego co pamiętam, to już jesteś żoną Mieszkamy teraz w rodzinnym domu TŻta na wiosce. Każdy ma tu swojego kompa, z netem jest różnie i po prostu nie mam jak tu wchodzić. Do tego dochodzi brak czasu. TŻta siostra się wyprowadziła, ja już nie pracuję, więc zajmuję się teraz tym domem. Mąż ma młodsze rodzeństwo, ojca i dziadka i stałam się teraz kurą domową Wiem, że Wy prowadzicie swoje domy, macie rodziny i sobie radzicie, ale ja jeszcze nie potrafię tego wszystkiego ogarnąć, wstanę, ugotuję, posprzątam, poodrabiam lekcje z dzieciakami, a potem nagle jest już kolacja i idziemy spać. Ale w ciągu najbliższego tygodnia wyprowadzamy się Trochę zajmmie nam ogarnięcie mieszkania i podłączenie neta, więc mam nadzieję, że uda mi się wtedy do Was powrócić. O ile jeszcze nie macie mnie przeklęte... Trzymajcie się kochane, naprawdę jestem przy Was myślami. Mój bobasek zdrowy, fiutek nie odpadł, TŻ był ze mną na USG i też mu się łezka w oku zakręciła na widok serduszka i jak dzidzia susała paluszki , widziałam, ha Postaram się wrzucić jakąś fotkę ślubną. Buziaki kochane

Hej! Fajnie ze sie odezwalas, i ze wszystko w porzadku z Wami i duzo milosci zycze!
Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki...Was nadrobić to....PRZeKICHANE! ale zaraz...ja już po śniadanku...wczoraj byłam u koleżanki....mieliśmy obejrzeć ich łóżeczko dla dzieciątka..a tu bach - przynieśli śrubokręt...rozkręcili i mamy już łóżeczko z nowym materacem....(mała spała w nim miesiąc)....
zwykłe łóżeczko ale za darmochę...

O kurcze ale super a to w domu u nich zdjecie??? Bo swietna naklejka na sciane moglabys sie dowiedziec skad taka????

Black super pomysl z tym baby shower moze ja tez cos urzadze.... Ale nie chce zas nikogo obligowac do prezentow po tym slubie naszym....
Stary 2012-10-05, 10:14   #1414
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

U mnie jeszcze 2 tygodnie do 100dniówki, będziemy z tej okazji z TŻem urządzać baby shower dla przyjaciół. Jego pomysł, wczoraj to zaproponował i spodobała mi się taka idea.
Ale fajnie ! A jak wygląda takie baby shower?
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:21   #1415
pstryczek84
Zakorzenienie

Co sie dzieje z Basia_Bogusia? juz jej dawno na forum nie było... miała gdzies wyjechac?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:26   #1416
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Co sie dzieje z Basia_Bogusia? juz jej dawno na forum nie było... miała gdzies wyjechac?
Pstryczku odnosnie Twojej cukrzycy, mowili Ci cos ze mozesz miec przez to cesarke?? Bo wyczytalam wlasnie takie info
Stary 2012-10-05, 10:27   #1417
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

ALe się lenię, paskudna jestem Córa w przedszkolu.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:27   #1418
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie my zaczynamy dzisiaj 25 tydzień! Jak szybko to leci, chociaż nadal do mnie nie dociera co się bedzie działo, nie potrafię wyobrazić siebie jako mamę. Mimo, że 30 lat a w głowie wiosna jeszcze :p
mitabe do mnie też nie dociera.że będę miała 2 dziecko
ciągle nie mogę uwierzyć

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36918563]ALe się lenię, paskudna jestem Córa w przedszkolu.[/QUOTE]

a leń się na zdrowie, w końcu ostatnio troszkę przeszłaś z Agu co?
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:28   #1419
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Ale fajnie ! A jak wygląda takie baby shower?
No ja chcę zrobić jedzonko, torcik z napisem "100 dni do Oliwki" czy coś takiego, no i zaprosić samych najbliższych - przyjaciółki, rodzinkę itp itd. A czy kupią jakiś prezent, czy nie, to już nie moja sprawa, chcę się po prostu z nimi wszystkimi spotkać i tyle.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:31   #1420
ilkas
BAN stały

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36918563]ALe się lenię, paskudna jestem Córa w przedszkolu.[/QUOTE]

Należy Ci się po ostatnich przejściach

Czemu zamiast pracować siedzę ciągle na wizażu?
Stary 2012-10-05, 10:31   #1421
ILLUSION
Wtajemniczenie

nomenklaturabinominalna super że się odezwałaś. Jak juz będziecie na swoim i podłączycie neta to czekamy na wrażenia ze ślubu

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Ją na szybko bo dopiero co wlecialam do mieszkania ale pochwale sie zdobyczami. I idę nadrabiać
Przepiękne!!!!

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
aha, dowiedziałam się, że młodszy brat mojego męża będzie tatą w kwietniu starszy już drugi raz w lutym, więc trójka braci będzie miała dzidziaki z tego samego roku (chyba, że nasz coś wykombinuje i przyspieszy)
Super! Dbajcie tylko żeby częsty kontakt był a na pewno dzieci będą Wam później wdzięczne. Mój mąż ma siostrę cioteczną z jednego rocznika i mają naprawdę wspaniałe relacje. U mnie będzie pół roku różnicy między moim synkiem a synkiem brata (moim chrześniakiem) i też się bardzo cieszę i mam nadzieję że chłopakom będzie się fajnie razem dorastało i będą dobrymi kumplami

Cytat:
Właśnie my zaczynamy dzisiaj 25 tydzień! Jak szybko to leci, chociaż nadal do mnie nie dociera co się bedzie działo, nie potrafię wyobrazić siebie jako mamę. Mimo, że 30 lat a w głowie wiosna jeszcze :p
Szybciutko ten czas leci, ja już 27 tydzień zaczynam czyli jeszcze tydzień i 7 miesiąc I jak? Wybierasz się do szkoły rodzenia? Ja już 2 tydodnie chodzę, fajnie jest, polecam

Cytat:
Cześć dziewczynki...Was nadrobić to....PRZeKICHANE! ale zaraz...ja już po śniadanku...wczoraj byłam u koleżanki....mieliśmy obejrzeć ich łóżeczko dla dzieciątka..a tu bach - przynieśli śrubokręt...rozkręcili i mamy już łóżeczko z nowym materacem....(mała spała w nim miesiąc)....
zwykłe łóżeczko ale za darmochę...
Cytat:
aha...a wczoraj dostałam jeszcze od rodziców..
Super! Ładne ciuszki i odpada zakup łóżeczka i materacyka.

Ja zapracowana ostatnio dlatego rzadziej bywam. Muszę przygotowacć szkolenie dla osób z całego województwa które zajmują się tą samą tematyką. 26 października przeprowadzę z koleżanką to szkolenie i już od listopada uciekam na zwolnienie. A wczoraj w szkole rodzenia była jedna kobitka (wiek na oko około 35) z terminem porodu na 21 października i mówiła że dalej chodzi do pracy!
I jeszcze coś ...wczoraj złapałam się na tym że jak gdzieś wyżej po schodach wejdę to dostaję zadyszki, o matko czuję się jak stara babka To co to będzie pod koniec....dobrze że na parterze mieszkam

Edytowane przez ILLUSION
Czas edycji: 2012-10-05 o 10:33
ILLUSION jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:33   #1422
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
mitabe do mnie też nie dociera.że będę miała 2 dziecko
ciągle nie mogę uwierzyć

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

a leń się na zdrowie, w końcu ostatnio troszkę przeszłaś z Agu co?
Wiesz co, zwyczajnie zmęczona jestem psychicznie i tyle

Cytat:

Bo się lenisz jak ja?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:34   #1423
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Super! Dbajcie tylko żeby częsty kontakt był a na pewno dzieci będą Wam później wdzięczne. Mój mąż ma siostrę cioteczną z jednego rocznika i mają naprawdę wspaniałe relacje. U mnie będzie pół roku różnicy między moim synkiem a synkiem brata (moim chrześniakiem) i też się bardzo cieszę i mam nadzieję że chłopakom będzie się fajnie razem dorastało i będą dobrymi kumplami
Ja nie mam kumpelskich stosunków z kuzynostwem i mi tego nie brakuje

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:38   #1424
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Mam pytanko z innej beczki....mamy w tym i przyszłym tygodniu aż 4 imprezy...w tym dla rocznych dzieciątek (chłopca i dziewczynki ) oraz 11 letniej dziewczynki...z uwagi na nałożenie się tych imprez musimy kupić jakieś drobiazgi..w odpowiedniej cenie..proszę pomóżcie...
w tą sobotę mamy rocznicę chłopca..więc przez internet już nic nie zdążymy...ale na te urodziny za tydzień dalibyśmy może i radę..tylko pomysłów brak!!!!:m ur:

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:38   #1425
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja nie mam kumpelskich stosunków z kuzynostwem i mi tego nie brakuje
Wiesz..dorosłe życie to już co innego, wiele weryfikuje, kuzynostwo wyrasta na zupełnie różnych ludzi którzy nie zawsze nam odpowiadają. No ale ja np fajnie wspominam wspólne spotkania z kuzynami/kuzynkami w dzieciństwie i wieku nastoletnim. Fajnie razem spędzać czas i umieć się dogadać niż przy okazji jakichś świąt, wspólnych wakacji czy innych okazji siedzieć przy stole z rodzicami i dziadkami.
Stary 2012-10-05, 10:40   #1426
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:

bo jesteś uzależniona i nas uwielbiasz?

muszę już zaprzestać kupowania ubranek bo nie mam gdzie ich mieścić
w tym tygodniu ekipa kończy płytowanie i jeszcze chwilkę a będę mogła się brać za urządzanie pokoi dzieciaczkom
Stary 2012-10-05, 10:41   #1427
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A wczoraj w szkole rodzenia była jedna kobitka (wiek na oko około 35) z terminem porodu na 21 października i mówiła że dalej chodzi do pracy!
I jeszcze coś ...wczoraj złapałam się na tym że jak gdzieś wyżej po schodach wejdę to dostaję zadyszki, o matko czuję się jak stara babka To co to będzie pod koniec....dobrze że na parterze mieszkam
Znajoma z mojej pierwszej pracy pracowała do samego końca. Pewnego dnia nie przyszla i wtedy własnie urodziła.
Opowiadała, że w nocy czuła skurcze, ale wyszykowała się do pracy, potem po powrocie zrobiła obiad na pare dni, zrobiła z dziećmi zadania do szkoły, ogarnęła dom i wtedy spokojnie powiedziała mężowi: kochanie, możemy jechać do szpitala.
No ale rodziła 4 dziecko i wiedziała, ze ma jeszcze trochę czasu.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:42   #1428
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

ILLUSION....jak się dowiem co to za naklejka to dam znac..

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2012-10-05, 10:43   #1429
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz..dorosłe życie to już co innego, wiele weryfikuje, kuzynostwo wyrasta na zupełnie różnych ludzi którzy nie zawsze nam odpowiadają. No ale ja np fajnie wspominam wspólne spotkania z kuzynami/kuzynkami w dzieciństwie i wieku nastoletnim. Fajnie razem spędzać czas i umieć się dogadać niż przy okazji jakichś świąt, wspólnych wakacji czy innych okazji siedzieć przy stole z rodzicami i dziadkami.
ja też mam fajne relacje z kuzynostwem, a właściwie to z kuzynem- jest między nami 9 miesięcy różnicy
wspólne wakacje, znajomi kurde razem dorastaliśmy
teraz już tak często się nie widzimy bo on zapieprza i ma małego synka ale więź nadal pozostała
aaa i pewnie zostanie ojcem chrzestnym mojego synusia
mam jeszcze kuzynke, dużo starszą, fajnie mi się z nią gada tylko jest troszkę jędzowata, zazdrosna i lubi dupe obrabiać a ja już za tym nie przepadam
Stary 2012-10-05, 10:43   #1430
Delicjanka
Zakorzenienie

Hej Kobietki
ja w sumie tak na chwilę, jeju musze do Zusu jechać, po jakieś zaświadczenia że nie miałam odprowadzanych żadnych składek w tamtym roku, potrzebne do stypendium mi- ale wymyslili ;/ nigdy nie potrzebowali takiego czegoś a w tym roku już tak.. bez sensu. Skoro na papierku z US nie mam zadnych dochodów to jak mogę miec jakies skladki w zusie hmm..
wstawiłam całą pralkę ciuszków dla niuni, później druga wstawie tylko że teraz piore w zwykłym proszku a dopiero gdzies w grudniu popiore w dzidziowym
ale niunia się wierci, masakra

Szaja- odpoczywaj sobie
Black- fajny ten pomysł z baby shower ja chyba nie będę robić hmm ;p
łooj chociaż tyle, ze nie pada.
Nomen- fajnie że się odezwałaś

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:44   #1431
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Znajoma z mojej pierwszej pracy pracowała do samego końca. Pewnego dnia nie przyszla i wtedy własnie urodziła.
Opowiadała, że w nocy czuła skurcze, ale wyszykowała się do pracy, potem po powrocie zrobiła obiad na pare dni, zrobiła z dziećmi zadania do szkoły, ogarnęła dom i wtedy spokojnie powiedziała mężowi: kochanie, możemy jechać do szpitala.
ale gigantka
kiedyś to baby do pracy chodziły w polu i tam rodziły
a my tutaj takie delikatne hihihih
Stary 2012-10-05, 10:44   #1432
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam pytanko z innej beczki....mamy w tym i przyszłym tygodniu aż 4 imprezy...w tym dla rocznych dzieciątek (chłopca i dziewczynki ) oraz 11 letniej dziewczynki...z uwagi na nałożenie się tych imprez musimy kupić jakieś drobiazgi..w odpowiedniej cenie..proszę pomóżcie...
w tą sobotę mamy rocznicę chłopca..więc przez internet już nic nie zdążymy...ale na te urodziny za tydzień dalibyśmy może i radę..tylko pomysłów brak!!!!:m ur:
Cytat:
ILLUSION....jak się dowiem co to za naklejka to dam znac..
Podaj w jakich granicach cenowych to może Szaja coś podpowie
A o naklejkę to nie ja pytałam
Stary 2012-10-05, 10:48   #1433
ilkas
BAN stały

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36918696]Bo się lenisz jak ja? [/QUOTE]
Tylko ja kurczę, nie mam dobrego usprawiedliwienia na lenia

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
No ja chcę zrobić jedzonko, torcik z napisem "100 dni do Oliwki" czy coś takiego, no i zaprosić samych najbliższych - przyjaciółki, rodzinkę itp itd. A czy kupią jakiś prezent, czy nie, to już nie moja sprawa, chcę się po prostu z nimi wszystkimi spotkać i tyle.
Nooo mega fajny pomysł

Cytat:
hahahaha. BINGO
Stary 2012-10-05, 10:48   #1434
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
ale gigantka
kiedyś to baby do pracy chodziły w polu i tam rodziły
a my tutaj takie delikatne hihihih
Jak to mój kolega raz powiedział...moja matka ziemniaki kopała i orała pole w 9 miesiącu ciąży a teraz to cięzko za biurkiem posiedzieć. Phi, mądry się znalazł, posiedziałby 8 godzin z takim bębnem

Edytowane przez ILLUSION
Czas edycji: 2012-10-05 o 10:50
ILLUSION jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:49   #1435
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

w tym tygodniu ekipa kończy płytowanie i jeszcze chwilkę a będę mogła się brać za urządzanie pokoi dzieciaczkom
ja jeszcze trochę i też chyba przestane kupowac, miałam zamówić jakiś zestaw na allegro, ale nie wiem czy jest sens

Cytat:
łaaa nieźle
chociaż ja też zamierzam jak najdłużej chodzić do szkoły, no ale planowac to ja sobie mogę;] ..

Cytat:
ja też mam fajne relacje z kuzynostwem, a właściwie to z kuzynem- jest między nami 9 miesięcy różnicy
wspólne wakacje, znajomi kurde razem dorastaliśmy
teraz już tak często się nie widzimy bo on zapieprza i ma małego synka ale więź nadal pozostała
aaa i pewnie zostanie ojcem chrzestnym mojego synusia
mam jeszcze kuzynke, dużo starszą, fajnie mi się z nią gada tylko jest troszkę jędzowata, zazdrosna i lubi dupe obrabiać a ja już za tym nie przepadam
ja nie mam w ogóle z mojej rodziny zadnego kontaktu, mam b.małą rodzinę, a z rodziną ojca nie utrzymuje żadnego kontaktu co za tym idzie nie mam nawet kontaktu z moimi chrzestnymi ;/ .. no ale cóż.. ale za to Tzt ma fajne kuzynki hehe młodsze ale fajne ;p jedna z nich będzie chrzestną Patrysi

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:50   #1436
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Podaj w jakich granicach cenowych to może Szaja coś podpowie
A o naklejkę to nie ja pytałam
a to Bokeh pytała....ok..pomyliłam się...

wiesz co no ja myślałam że max 50 zł na głowę ...bo poza tą trójką...jeszcze dla 2 dorosłych urodzinowe...ale to chyba kupimy po małym bukiecie...bo idzie się osr@@@@@ać z tymi wydatkami....mamy duża rodzinę..znaczy TŻ..co chwilę jakaś impreza...a najgorsze jest to że to akurat my mamy najskromniejsze pensyjki...a teściowa wogóle nie rozumie jak ja mówie że poprstu na jakąś imprezę nie idziemy bo nas nie stać...wtedy mówi że się "odcinamy"...tylko że jak jedna rodzinka w jednym dniu wyprawia urodziny dwójki swoich dzieci i imieniny jednego z małżonków...to idzie się powiesić żeby kupić prezenty....tym bardziej że oni nie biedni....

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2012-10-05 o 10:51
Stary 2012-10-05, 10:50   #1437
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

Witam się w 28 tygodniu- czyli zaczynamy z bejbikiem 7 miesiąc

ja również witam w 28 tygodniu
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:51   #1438
maluchna30
Zadomowienie

Witajcie!!!
Noc przespana,chociaz Ola rowno szalala.Dzisiaj na 18.20 mam wizyte,wiec trzymajcie kciuki.
Wczoraj kumpela przywiozla mi 4 torby ciuszkow,wiec wieczor mialam zajety.
lenova przeslij mi swojego maila to postaram sie cos ci na zadanie domowe podeslac.
Stary 2012-10-05, 10:55   #1439
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja sama mam kuzynostwo co prawda młodsze rok, dwa, cztery ale mam y super kontakt, większość jużma druga połówkę wiec jak się na grilla zjedziemy to just kupa zabawy. I rodzimy dzieci tez w rocznych odstępach, jedno ma 3 lata, potem 2, bratanica 8miesięcy no i wlutym rodzę ja i bratowa znowu
Cytat:
Ja też, ale jak tu się obszeć
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:58   #1440
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to mój kolega raz powiedział...moja matka ziemniaki kopała i orała pole w 9 miesiącu ciąży a teraz to cięzko za biurkiem posiedzieć. Phi, mądry się znalazł, posiedziałby 8 godzin z takim bębnem
taaa mój TZ też mówi,że strasznie marudna jestem w ciąży
to mi się zaraz przypominają teksty z tego bloga co go kiedyś Szaja wrzucała

pamięta ktoś tego linka?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości