|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI)
Kurde, fajne te sukienki, ale chyba przyjmę postawę Ineso - że nie dla mnie.
Przypomnijcie mi, gdzie miały być te kupony zniżkowe do sklepów? ELLE? Glamour? I to miało być na ten weekend? Byłam wczoraj na pierwszych zajęciach z englisza.... iiiiii... podobało mi się ![]() Dostaliśmy materiały - podręcznik w formie segregatora z wkładem, płytę cd oraz klucze aktywacyjne do strony www, na której jest platforma do nauki (jeszcze się nie logowałam). W grupie jest nas ostatecznie 5 osób na faktycznie równym poziomie - nie muszę się więc martwić, że ze swoim dukaniem się nie przebiję. Dukamy jednakowo Z podręcznika korzystaliśmy tylko 3 razy w ciągu półtorej godziny i trwało to w sumie max. 10 min. Praktycznie cały czas był poświęcony komunikacji. Mieliśmy 5 minutową przerwę, w trakcie której można korzystać z kuchni zaopatrzonej w kawę, herbatę, cukier, mleko, kubki, talerzyki itp itd. Co by tu jeszcze...... aha. Po raz kolejny (tiaaa, tak jak bym nie wiedziała o tym ) jestem zażenowana moim poziomem języka Jakieś pytania? ![]() Edit: Popatrzyłam na sukienkę-kimono i chyba zmieniam zdanie.... może wezmę Ale nie wiem który kolor. I jaki rozmiar? I kto organizuje zamówienie? Help?
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-10-05 o 11:04 |
|
|
|
#1562 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Dzięki za pociechęPrzyglądałam się tym wypełniaczom w sklepie i nie mam pojęcia jak się z tym obchodzić, a skarpeta już brzmi mega abstrakcyjnie Może chcesz mi rano zrobić koka?![]() Wg mnie koral dla Ciebie za mdły. Cytat:
2. Ty naprawdę nie wchodzisz do Klubu! |
||
|
|
|
#1563 |
|
Copyraptor
|
Lenka
|
|
|
|
#1564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() <skrucha> Nie wchodzę, bo jak już wejdę to potem magicznym sposobem mam najwięcej do zapłacenia rock, Berlitz. Nie wiem, czy uczą innych - nie interesowałam się.
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-10-05 o 11:40 |
|
|
|
|
#1566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że zapłaciłaś za kurs z góry-to świetna motywacjaCytat:
Miałam robić sobie to cudo na wesele ale partner powiedział, że woli mnie w rozpuszczonych włosach więc miałam problem z głowy![]() Póki co oglądałam trochę filmików na YT-wygląda to na proste Przyszła moja halka-jeżeli to jest rozmiar 38/40 to 36 jest chyba na 4-letnią dziewczynkę
|
|
|
#1567 |
|
Przyczajenie
|
Lekko odbijając od tematu... Witam
![]() Kim jestem... ? 20 letnim studentem zaocznym (pierwszy rok) który wylądował 500 km od domu i nie ma tu żadnych znajomych zaś chętnie nadrobił by te zaległości w tak doborowym towarzystwie jakie znajduje się tu na forum
|
|
|
|
#1568 |
|
Konto usunięte
|
Mam paczkę z kosmetykami i ze sweterkami
|
|
|
|
#1569 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nigdy tak bardzo nie chciało mi się nic robić.... robota leży a ja patrzę w ścianę. dzisiejszy poranek w pracy wypalił ze mnie resztki jakiejkolwiek wiary w pracę w tej firmie
![]() Mall- ![]() Cytat:
![]() nie ma sprawy oczywiście że nie pamiętam- robiła mi odlewkę OMD, może ona będzie pamiętać?dzięki za lakier- podoba mi się ciekawe jak będzie z trwałościąCytat:
ja też chcę!!!!Cytat:
miałam nawet Cię ostatnio pytać, bo myslałam, że już te zajęcia trwają. Cytat:
uwielbiam tego koczka
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pamiętaj, że jest mnie więcej niż Ciebie ![]() Tak w temacie sukienek, kupiłam sobie ostatnio takie szare rajty 33RPM, pierwszy rodzynek ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#1571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na jakiej uczelni studiujesz i jaki kierunek?
|
|
|
|
|
#1572 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Towarzystwo jest tu dobre, nie da się ukryć, ale mam nadzieję, że wiesz, iż DAMSKIE ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36920395]Mam paczkę z kosmetykami i ze sweterkami i BB, i BB... Dżidżi ![]() Do Twoich nóg
|
|
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1574 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. Oleje to hmm kokosowy i amla ![]() 3. a ja już nie chcę-bo mam podobną, fioletową Nawet raz w niej byłam z Tobą i Lenką na imprezieCytat:
![]() Ładne
|
|
|
#1575 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1576 | ||||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, to jest bielizna wyszczuplająca, może biust też ma wyszczuplić ![]() Co do rurek to zależy. Za takimi materiałowymi się nie rozglądałam, ja kupiłam takie dżinsowe w Diversie http://www.diversesystem.com/kolekcj...-xiv-grey.html ( i sweterek http://www.diversesystem.com/kolekcj...ator.html#ecru )---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Tylko że jedną sukienkę do nich mam
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chciałam szare ale takie nieprzecierane w ogóle..Bo nakupiłam sobie ostatnio dużo czarnych 'gór' i takie szare rurki by mi spasowały ![]() Z tymi halkami to zapewne zależy z jakiego materiału jest zrobiona...ja ze swojej chyba później wyjmę fiszbiny bo i tak chciałam ją na stanik nosić-jako typową halkę pod lekko prześwitujące sukienki Tylko najpierw muszę ją GG pokazać :P
|
|
|
#1579 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buuu, to po ptokach ![]() Cytat:
Dodam tylko, że przy zapisie pytałam o "naukę w domu". Generalnie zadawane są prace domowe, ale Pani zapewniała że zdają sobie sprawę z tego, że ludzie pracują, studiują i mają swoje obowiązki, więc nauka do domu zadawana jest w takiej ilości, aby można było uporać się z nią w ciągu ok. 15 min. Po pierwszych zajęciach mam zadane 2 ćwiczenia z podręcznika, które na mój rzut oka zajmą mi z 6 minut plus przerobienie rodziału 1 na www, ale tutaj się nie wypowiem bo jeszcze nie logowałam się. Podobno ma to zajmować chwilę ![]() Cytat:
![]() Tak, dlatego napisałam - gdybyś miała czas ... co w domyśle oznaczało (jeśli dzisiaj) ![]() Wiesz co? Tak sobie myślę, że jeśli chcesz, to mogę Ci pożyczyć swój wypełniacz oraz wsuwki-kokówki. Ba, mogę nawet podjechać do Ciebie. A co! Znaj me serce - Ty która mnie tak zbeształa, bo miałam awaryjną sytuację i nie pojawiłam się na spotkaniu (chlip chlip). Jak coś, to daj znać
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-10-05 o 12:51 |
|||
|
|
|
#1580 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1581 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cześć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
odebrałaś sukienkę, przymierzałaś do niej żakiet?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#1582 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Dziękuję bardzo za propozycję Jak ustalimy dziś o której w ogóle jedziemy, to dam znać - nie chciałabym Cię bladym świtem targać do siebie. No chyba, że zakupiłaś już tą złotą biżuterię, o której Ci tu gdzieś kiedyś gg pisała?
|
|
|
|
|
#1583 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ineso mogę Ci tego pączka pożyczyć tylko musiałabyś go odebrać jutro rano ode mnie bo koło 9-10 wyjeżdżam na rolki...Zresztą teraz też uciekam nad Wisłę więc będę tu później ![]() Mój pączek jest brązowy, nie mam tylko odpowiednich wsuwek
|
|
|
#1585 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwalę się jeszcze moim mini płaszczykiem, jestem bardzo zadowolona z koloru
|
|
|
|
|
#1587 |
|
Przyczajenie
|
Wiedziałem że ta umiejętność kiedyś się przyda, mowa o kawie
![]() Co do dziwności, cóż mam w sobie też coś z normalnego faceta miłość do siłowni, samochodów i dobrej szkockiej. Edytowane przez 33RPM Czas edycji: 2012-10-05 o 12:54 |
|
|
|
#1588 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odebrałam, mierzyłam, żakiet jest za błyszczący. Okazuje się, że nie do końca zapamiętałam jak wygląda sukienka, bo tak po prawdzie jest więcej matowa niż błyszcząca Zdecydowanie nie jest to satyna Cytat:
A moja propozycja dotyczyła tego, że dzisiaj bym Ci podrzuciła te rzeczy, nie jutro. Jutro jestem out! ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() Możesz odpowiedzieć na pytanie - jak sobie wyobrażasz swoją obecność tutaj? I czego się po niej spodziewasz?
|
|
|
#1589 |
|
Matka Smoka
|
Lenka - najwidoczniej przeczytałam to, co chciałam przeczytać: że przyjedziesz i Ty mi zrobisz
W sumie chyba dziś będę zmotoryzowana i będę załatwiać parę spraw - ale i tak mam obawy czy się ze wszystkim jutro wyrobię, więc dokładanie sobie eksperymentów z kokiem to chyba przerost formy. 33 - co to za dziwny nick? |
|
|
|
#1590 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oj nie polubimy się... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

) jestem zażenowana moim poziomem języka
Ale nie wiem który kolor. I jaki rozmiar? I kto organizuje zamówienie? Help?

Może chcesz mi rano zrobić koka?
Mam nadzieję, że zapłaciłaś za kurs z góry-to świetna motywacja
Miałam robić sobie to cudo na wesele ale partner powiedział, że woli mnie w rozpuszczonych włosach więc miałam problem z głowy

ja też chcę!!!!