|
|
#2851 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
|
|
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj kolejny wypad z koleżanką do kina na lejdis night
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się jakoś trzymam, raz lepiej, raz gorzej. wczoraj nie odzywaliśmy się cały dzień, ale miałam ogromną chwilę kryzysu, gdy podczas spacer z koleżanką zobaczyłam jak on wchodzi do sklepu.. gdyby nie ona pewnie też bym tam weszła, albo czekała pod na niego, na szczęście dziewczyna szybko zareagowała i natychmiast pociągnęła mnie w przeciwnym kierunku. ![]() ogólnie to widzimy się z daleka kilka raz dziennie, wczoraj zero kontaktu, dziś pisaliśmy (odpisałam na jego wiadomości po kilku godzinach, mały sukces ), wyjaśnialiśmy sobie kilka rzeczy. aa i jak wracałam od dentysty musiał mnie widzieć z samochodu z pracy, ja go nie widziałam, bo dostałam sms, coś w stylu, - kilka dni beze mnie, a już takie szpile, chyba radzisz sobie lepiej niż ja - dobrze, że chociaż z daleka dobrze wyglądam, bo wczoraj jak spotkałam kumpla, to jego pierwsze słowa to - widać po Tobie - więc z bliska chyba już tak dobrze nie wyglądam.
|
|
|
|
|
#2854 |
|
Raczkowanie
|
Hej.
Wróciłam właśnie z wieczoru z koleżankami do pustego mieszkania i znów dopadło mnie to okropne uczucie. Idę szybo spać, żeby za wiele nie myśleć. |
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() a ja mam dylemat jego siostra poprosila mnie czy moge w sobote sie zaoopiekowac dziewczynkami bo ona ma uczelnie a mąż jest w pracy, a jej brat nie ma czasu a do mamy się nie odzywa.zgodzilam się bo wiem że żywcem nikogo nie mają...sąsiadka do pracy, druga na uczelnie nie wiem czy dobrze robie
|
#2856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To miło z Twojej strony, że zgodziłaś się pomóc siostrze eksa. Nie wiem jak wcześniej układały się Wasze relacje, ale rozstanie z jej bratem nie musi oznaczać, że z nią też zerwiesz wszelkie kontakty
|
|
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie dzisiaj mija zaledwie miesiąc od rozstania. Chciałabym dla odmiany popchnąć ten czas do przodu, żeby poczuć się wreszcie normalnie. Bardzo się to ciągnie, jak jest się ciągle smutnym. Khloestic, możesz przypomnieć w paru zdaniach swoją historię? Bo to chyba nigdy nie jest tak, że ludzie kończą związek sami nie wiedząc dlaczego?
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-10-05 o 10:59 |
|
|
|
|
#2858 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Byłam z eksem prawie 2 lata. Przez ostatnie wakacje razem mieszkaliśmy głównie ze względów organizacyjno-ekonomicznych. Po wakacjach mieliśmy poszukać czegoś razem już bardziej na stałe, ale na tym tle pojawiło się sporo konfliktów. Eks chciał mieszkać po studencku, a ja już "po dorosłemu", tylko we dwoje w samodzielnym mieszkaniu. Za nic nie chciałam pójść na żadne ustępstwo, musiało być tak, jak ja chciałam, a na jego odmienne zdanie reagowałam płaczem i awanturą. W pewnym momencie mój eks miał tego dość i odszedł, ale twierdzi, że dalej mnie kocha i żałuje, że nasz związek się rozpadł. Mam ciężki charakter i skłonności do wpadania w histerię z błahych powodów. Po rozstaniu opowiadałam o tym rodzicom, a oni powiedzieli, że od dziecka tak miałam, nie wiadomo dlaczego. Teraz zaczęłam chodzić do psychologa i myślę, że przy którejś wizycie również poruszę ten problem. |
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro sprawa rozbija się tylko o wspólne mieszkanie, dlaczego nie możecie mieszkać osobno i na początek, zamiast się przenosić jedno do drugiego na stałe, po prostu się widywać, czasem nocując u siebie nawzajem? Przecież przez samo osobne mieszkanie nic się nie rozpadnie, jeśli są uczucia. Teraz mieszkacie osobno - pomyśl, czy gdyby było tak jak na początku związku, nie byłoby to dobrym rozwiązaniem?
Zaczęlibyście jakby od nowa, wszystko byłoby świeże. Pomyśl o tym w ten sposób, zamiast histeryzować i nalegać na coś na co on nie jest widocznie gotowy (na zabawę w dom) - nie musicie być przylepieni do siebie 24 na dobę, żeby być razem i się miłować
|
#2860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bardzo przyjemnie wspominam mieszkanie razem
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zamieszkać ze sobą później ze względu na siebie nawzajem, a nie na chęć zastąpienia sobie domu facetem - dla niego było to może za szybko, i po tym okresie "próbnym" na wakacjach doszedł do wniosku, że to był błąd.
|
|
#2863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2864 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To przykre, ale trzeba to sobie powiedzieć wprost. Zależy mi na nim, ale jakoś nie umiem sobie wyobrazić powrotu do etapu spotkań. Może za bardzo wybiegam myślami w przyszłość i to jest mój błąd?
|
|
|
|
|
#2865 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na facetów szpilki działają nieziemską Kochana, to u Ciebie jest jeszcze nadzieja na powrót, a Ty oo... Masz wyglądać zjawiskowo, by Twój myślał jaką to On super laskę stracił ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
Chyba za dużo oczekiwałaś ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
Edytowane przez Kornelciaczek Czas edycji: 2012-10-05 o 13:43 |
||||||
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam u fryzjera i ścięłam połowę włosów.
|
|
|
|
#2867 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem, jeśli się kochacie, taki powrót do początków może być czymś ożywczym dla waszego związku, w ten sposób będziecie każdego dnia dla siebie "nowi", oboje będziecie wyczekiwać spotkań. I wcale nie jest powiedziane, że muszą to być klasyczne randki - tak jak mówiłam, jedno u drugiego może raz, dwa zanocować. A Ty byś od razu chciała prawie że zabawę w małżeństwo - jakbyś chciała przeskoczyć na siłę jakiś etap.
|
|
#2869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham mojego fryzjera, więc okay. Były za łopatki, teraz są znacznie krótsze, zwłaszcza z przodu, ale mam kobiecą fryzurkę, skręt jest lepszy no i były zniszczone. Czuję się odświeżona, a włosom dobrze zrobi.
|
|
|
|
#2871 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Chciałabym zobaczyć efekt
![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
Dziewczyno, przebudź się i wyciągnij wnioski!!
|
|||
|
|
|
#2872 |
|
BAN stały
|
(ja wiem, że rzadko piszę i mało pomagam, ale błagam, błagam, trzymajcie za mnie kciuki dziś, mam RANDKĘ [przezabawne słowo] o 1830 i strrrasznie się denerwuję, bo chyba troszkę mi zależy, proszę proszę proszę)
|
|
|
|
#2874 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pisałam tu jakiś czas temu. Zeszłam się ze swoim chłopakiem, ale nadal między nami jest fatalnie i niestety nic nie wskazuje na to że coś się w tym względzie zmieni. Nie widzę już takich chęci po jego stronie. Możliwe że on nie widz też po mojej. Nie wiem co robić. |
|
|
|
|
#2876 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ze predzej czy później chciałby tego a teraz nie jestesmy razem i brakuje mi chocby raz na tydzien spotkania więc moze przemysl i warto byc z nim nawet jak on narazie nie chce iść dalej... ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
|
|
|
#2877 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2878 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
Czy obok Was też po rozstaniu grupka wielbicieli się pojawiła?
Ja za dwa tygodnie lecę na weekend zagranicę, potem mam zaproszenie do UK od przyjaciela, zainteresowałam się stażem w miejscu, które mi się podoba i będę o niego walczyć. |
|
|
|
#2880 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisz jak było ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
Po prostu Ona chyba nie doświadczyła nigdy związku na odległość, ale taka powiedzmy około 100 km, spotkania maksymalnie dwa razy w tygodniu, itp.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

achh, aż chce się żyć 

jego siostra poprosila mnie czy moge w sobote sie zaoopiekowac dziewczynkami bo ona ma uczelnie a mąż jest w pracy, a jej brat nie ma czasu a do mamy się nie odzywa.

To przykre, ale trzeba to sobie powiedzieć wprost. Zależy mi na nim, ale jakoś nie umiem sobie wyobrazić powrotu do etapu spotkań. Może za bardzo wybiegam myślami w przyszłość i to jest mój błąd?