Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-05, 12:16   #2461
Ma_majka
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
która ma ochotę na laysy fromage
Aż się sama sobie dziwię, ale w ogóle nie mam ochoty na chipsy w ciąży Przez te pół roku zjadłam może ze 2 paczki
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:17   #2462
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
32 tygodnia

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Czarnamadonna - jesteś piękna i masz tak myśleć a nie tu jakieś głupoty wypisywać

Tak, kupiłam. Tzn. mam dwa - jeden dostałam, drugi kupiłam a potem po wszystkim jak już trochę ochłonę i się ogarnę po porodzie to dopasuję i dokupię jakiś 1 czy 2 fajniejsze, dobrze leżące itd. Tylko zaznaczam że nie mam doświadczenia.
Teraz mam bawełniane. Położna na sr mówiła nam żebyśmy pamiętały że obwód pod biustem nam się nie zmieni, a jeśli chodzi o miseczkę to mamy przymierzyć teraz biustonosz i włożyć tam dłoń - prawdopodobnie o tyle się zwiększy. Mi wyszła miseczka o jeden większa.
Az tyle wieksze?? maaatko nie wierze ze bede miala takie wiekie cycuszki

Cytat:
Napisane przez agrafka85 Pokaż wiadomość
ja na razie kupiłam jeden: czarny, miękki bez żadnych fiszbinów czy poduszek, taki z odpinaną całą miseczką i na pewno dokupię jeszcze jeden biały tylko nie wiem czy taki sam czy z mniejszym odpięciem tzw "trójkątem" tzn widać całą brodawkę z otoczką a resztę piersi tylko trochę albo prawie wcale

położna na sr doradzała nam te z całą miseczką odpinaną żeby dziecko miało jak największy kontakt z piersią, a te z mniejszym odpięciem to tylko żeby mieć na wyjścia jak ktoś chce, bo są dyskretniejsze.

Ale ja chyba kupię ten z odpinaną całą miseczką, bo gdzie ja w zimie będę chodzić? Na dworze przecież nie będę karmić, a jak się do kogoś pójdzie to mogę przecież przejść do drugiego pokoju i po problemie

i rozmiar miseczki też mnie zaskoczył: wcześniej nosiłam 80 B a ten do karmienia mam 85 D
Jak ja nie lubie tych zwyklych bawelniakow ale chyba rzeczywiscie na poczatek taki jeden kupie
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:20   #2463
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Dobra dobra, specjalnie Cię napasł, wiesz że niektórzy lubią takie mocne doznania Nie był zachwycony bo liczył na więcej
o ja to juz hard core jakiś

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:23   #2464
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Aż się sama sobie dziwię, ale w ogóle nie mam ochoty na chipsy w ciąży Przez te pół roku zjadłam może ze 2 paczki
a ja właśnie od kilku dni mam ochotę na takie śmieciowe żarcie do tej pory tez nie miałam ochoty

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość

Jak ja nie lubie tych zwyklych bawelniakow ale chyba rzeczywiscie na poczatek taki jeden kupie
ja też nie cierpię takich wogól jak cycwe w nich wyglądają.. no ale chociaż tydzień będę musiała w nich pochodzić :/
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:24   #2465
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ja pomierzę i zobaczę... ten mam 70E to do karmienia może kupię 70 F bo jak mierzyłam F to miałam troszkę luzu tak na 1 palec
O matko Micia szalejesz z rozmoarem - tz musi byc wniebowziety

Cytat:
ja na początek kupie ze dwa bawełniane a jak już się pokarm w miare ustabilizuje zakupię coś lepszego... a jaki rozmiar to zależy od tego jaki masz
No bo licze ze obwod pod biustem szybciutko spadnie a miseczka bedzie wieksza, w ogole niech juz taka miseczka zostanie i bedzie cudnie ta.... pewnie sie okaze ze z mojego marnego B z przed ciazy po pol roku bedzie znow B w wersji flaczek :/

W ogole to boli mnie d"upa.... :/ rwa kulszowa?? macie z tego co c=kojarze niektore prawa?? kurcze.... przy poruszaniu noga takie klucie w posladku, a do tego jak chodze do czuje jak by mi glowka naciskala na kosci slynnego " podpiździa" po lwej stronie, tej samej do posladek
I co?? uznalam to za naturalna kolej rzecyz, ale moze powinnam sie martwic??

A kolejna sprawa, skora na brzuchu przestaje dawac rade..... chyba jestem wyrodna matka bo chce juz urodzic zeby sie rozstepy nie powiekszyly ;(
Stary 2012-10-05, 12:25   #2466
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karla1983 Pokaż wiadomość
iW Lidlu sa chyba te nadgarstkowe o ile dobrze pamietam. Ale polecalabym Ci naramienne, sa wprawdzie drozsze, ale zdecydowanie bardziej dokladne
Kupilam ten nadgarstkowy .. mierzy chyba dobrze bo mialam puls 119 a wchodzilam na 3 pietro .. cisnienie 185/90 .. tez wysokie .. ale co sie dziwic .. Szkoda mi wydawac ponad stowe ..

A tak wogole to sie witam
Bylysmy z siostra w lumpku .. kupilam TŻetowi 2 bluzy , koszulke , spodnie a dla mnie tez dwie bluzy i jedna ciązawą bluzke i zaplacilam 48 zl .. takze bardzo malo a rzeczy jak nowe ..

Odebralam tez wyniki Antygen HBs ujemny .. wiec moje nerwy na marne

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:26   #2467
justa86
Zadomowienie

Cytat:
a ja właśnie od kilku dni mam ochotę na takie śmieciowe żarcie do tej pory tez nie miałam ochoty

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

ja też nie cierpię takich wogól jak cycwe w nich wyglądają.. no ale chociaż tydzień będę musiała w nich pochodzić :/
To nawet nie jest kwestia tego jak on wyglada ; on po prostu NIE WYGLADA

Dlatego pierdziele, kupie jeden, widzialam taki w miare z fiszbinkami - najwyzej dostane opierdziel od poloznych, a potem albo tak jak mowicie wroce do dotyhczasowych albo kupie ladne, odpinane
Stary 2012-10-05, 12:29   #2468
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
Dojotka napisała że została w szpitalu, podłączona jest do kroplówki, na KTG wyszły skurcze, czeka na obchód

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
a 50 twarzy spoooooko jakie ten Grey ma upodobania sexualne jeeezu ale fajnie wszystko opisane tego oczekiwałam hehe

To ja dopiszę, że zaczynamy 32 tydzień = 8 miesiąc
Szybko Ci idzie ta książka, że już doszłaś do tego

za 8 miesiąc

Cytat:
Dziwczyny kupilyscie staniki do karmienia?? jakie?? a przede wszystkim rozmoar?? przeciez bedzie inny niz teraz:/ ja mysle kupic 1 zwykly a potem w trakcie cos dokupic juz fajniejszego ale jak bede pewna jaki rozmiar
A co Wy z tym robicie??
Ja kupiłam 2 zwykłe bawełniane (babcine jakieś :/) - jeden rozmiar taki jak mam teraz, a drugi rozmiar większy. Jak już urodzę zainwestuję w jakiś fajniejszy.

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Stary 2012-10-05, 12:33   #2469
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

dzieki dziewczynki
juz posprzatałam, umylam podlogi, poscieralam kurze i umylam kibelek to od razu mi sie humor poprawil i juz nie mysle o głu..potach..ale czasem mnie dobija jak widze te dziewczynjy takie śmigające a ja jak ślimak z wielkim brzusiem..mąz mi ciagle gada ze jestem piękna ale on by tak powiedzial pewnie nawet jakbym wysz,la własnie z bagna

a tak sprzatam bo tesciowie przyjeżdzaja dzisiaj ..tak sie ciesze ze matko pewnie jutro przyjadą z samego rana do nas, bo dzis odwiedzaja babcie najgorzej ze beda do neidzieli a jego mama jest tak absorbująca ze juz gadala cos ze chce mnie zabarc na cale dnie na miasto wiec oszaleje
co do stanikow ja mam jeden dostalam , caly odpinany 80 D ale jest jakis beznadziejny tzn beznadziejnie w nim wyglądam mimo ze wymiary pasuja ale cycki wyglądają tak jak krowie plackimimo ze mam jedrne .nie wiem czemu.ale nosze go bo to jeden z dwoch stanikow w ktore sie mieszcze obecnie.drugi mam miękki ale na fiszbinach bez odpinanej miseczki ale łatwo ją odchylic wiec tez moglby sie nadac jak co.bede musiala jakies dokupic ale chcialabym jednak na fiszbinach.

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:

No bo licze ze obwod pod biustem szybciutko spadnie a miseczka bedzie wieksza, w ogole niech juz taka miseczka zostanie i bedzie cudnie ta.... pewnie sie okaze ze z mojego marnego B z przed ciazy po pol roku bedzie znow B w wersji flaczek :/

W ogole to boli mnie d"upa.... :/ rwa kulszowa?? macie z tego co c=kojarze niektore prawa?? kurcze.... przy poruszaniu noga takie klucie w posladku, a do tego jak chodze do czuje jak by mi glowka naciskala na kosci slynnego " podpiździa" po lwej stronie, tej samej do posladek
I co?? uznalam to za naturalna kolej rzecyz, ale moze powinnam sie martwic??

A kolejna sprawa, skora na brzuchu przestaje dawac rade..... chyba jestem wyrodna matka bo chce juz urodzic zeby sie rozstepy nie powiekszyly ;(
mam to samo,dupa boli, noga boli ogolnie kiszka
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:36   #2470
agasobo
Zadomowienie

cześć dziewczynki

30 stron do nadrobienia.............. ....... litości

ja ostatnio się wykurowałam,k a wczoraj coś mnie znów złapało - tym razem gardło mnie nie boli, ale mam zapchany cały nos.... chyba spróbuję z tym czosnkiem.

Wrzucam fotki - wczoraj firma mojego tżta robiła catering u takiego producenta "ogrodów" i różnych takich ogrodowych rzeczy i pojechałam sobie to pooglądać - bo tak normalnie to nie bardzo można, chyba, że się zamawia, a ja raczej przez następne kilkadziesiąt lat nie będę miała okazji zbudować domu i ogrodu

Cytat:

Ale za to zmolestowałam mojego małża i cyknął mi wczoraj kilka fotek- w ALBUMIE bo nie będę pokazywać się publicznie nie zdawałam sobie sprawy że mojee 103 cm wyglądaja tak obficie
wyglądasz bosssko

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Mów o brzuszku Anielka zwracając się do TŻta, jak się osłucha, to już mu inne imię nie będzie pasowało
ja tak robiłam i podziałało - mój tż najpierw tak "bezosobowo" się zwracał, ale jak zobaczył, że ja "po imieniu" to też zaczął, chociaż do tej pory preferuje wersję" Mały" niż "Antek"

jadę do ZUSU dać kolejne zwolnienie, później odebrać badania, chcę do Pepco wstąpić i do banku i do Textil Marketu więc nadrobię pewnie po południu
miłego dnia Kochane

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:38   #2471
weronika23
Zakorzenienie

jezuuuuu ale lecicie a ja nie mam dzis kompletnie n anic czasuuu no masakra zakupy i pokoj spzarka kuchnia zrobione jeszcze kbelek zostal ale siadlam booo nie mam sily jem czerwony barszczyk z ziemniaki i jejkiem kawa i prasowanie koszul tz na jutrooo
wogole t sie smieje ze on na wesele a ja na prodowke
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:38   #2472
niteczka83
Zadomowienie

Dziewczyny ogarnęłam się z tym fb i grupą na fb - tzn dokładnie zaprosiła mnie Judkama ( dziękuję ).
Nie mam zdjęcia profilowego (bo z tym to mi idzie pod górkę). Ale jakby coś to ja jestem....

Edytowane przez niteczka83
Czas edycji: 2012-10-16 o 10:40
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:38   #2473
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:38   #2474
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
no tzowi sie podobają :P niby zawsze mu sie podobały ale wiem, że teraz są lepsze hehe
Cytat:

głupie babiszony
Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Szybko Ci idzie ta książka, że już doszłaś do tego
doszłam do tego jak on jej pokazał ten pokój "zabaw", potem mają podpisywać te całe papiery a ona mu mówi, że jest dziewicą i cały opis jak ma ten pierwszy raz. teraz jestem na tym jak ją brał od tyłu

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:39   #2475
weronika23
Zakorzenienie

anielkoooo co ty chcesz od siebie jestes cud kobietka nie zartuje
co do biustonoszow jedyna rzecz jaka musze jeszcz ekupic ale nie wiem jaki rozmiar
Stary 2012-10-05, 12:39   #2476
musso4
Zakorzenienie

Dekajka ciśnienie to pierwsze powyżej 140 wymaga konsultacji, a Twoje to już kosmos, to bardzo niebezpieczne w ciąży
Stary 2012-10-05, 12:42   #2477
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
dzieki dziewczynki
juz posprzatałam, umylam podlogi, poscieralam kurze i umylam kibelek to od razu mi sie humor poprawil i juz nie mysle o głu..potach..ale czasem mnie dobija jak widze te dziewczynjy takie śmigające a ja jak ślimak z wielkim brzusiem..mąz mi ciagle gada ze jestem piękna ale on by tak powiedzial pewnie nawet jakbym wysz,la własnie z bagna

a tak sprzatam bo tesciowie przyjeżdzaja dzisiaj ..tak sie ciesze ze matko pewnie jutro przyjadą z samego rana do nas, bo dzis odwiedzaja babcie najgorzej ze beda do neidzieli a jego mama jest tak absorbująca ze juz gadala cos ze chce mnie zabarc na cale dnie na miasto wiec oszaleje
co do stanikow ja mam jeden dostalam , caly odpinany 80 D ale jest jakis beznadziejny tzn beznadziejnie w nim wyglądam mimo ze wymiary pasuja ale cycki wyglądają tak jak krowie plackimimo ze mam jedrne .nie wiem czemu.ale nosze go bo to jeden z dwoch stanikow w ktore sie mieszcze obecnie.drugi mam miękki ale na fiszbinach bez odpinanej miseczki ale łatwo ją odchylic wiec tez moglby sie nadac jak co.bede musiala jakies dokupic ale chcialabym jednak na fiszbinach.

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

mam to samo,dupa boli, noga boli ogolnie kiszka
Nooo czyli wszystko w normie

A te krowie placki.....hmm dobrze obrazuje to wyglad piersi wlasnie w tych stanikach.... coz, przezyje sie

tż dzisiaj jak dobrze pojdzie to zamowi nasz wozeczek łi łi łiiiiii jednak zamwiamy u producenta, zobaczymy czy bedzie jakis rabacik...oby bo juz 3 raz tego producenta odwiedzamy i koles juz nas kojarzy a jeszcze justynka ma swoje wymagania bo kolka chce od innego modelu i rączke od innego
tylko ze ta raczka to taka moja glupia fanaberia, niekoneicznie praktyczna :/
Wozek bedzie na bialek ramie, raczka skorzana czarna ale na tej raczce taki pasek i przeszycie biale.... ludzie mowia ze to glupota bo taki szew szybko sie brudzi ale co jak to tyle uroku dodaje?
Stary 2012-10-05, 12:43   #2478
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ogarnęłam się z tym fb i grupą na fb - tzn dokładnie zaprosiła mnie Judkama ( dziękuję ).
Nie mam zdjęcia profilowego (bo z tym to mi idzie pod górkę). Ale jakby coś to ja jestem - http://www.facebook.com/kinga.staszek.7
zaprosiłam cie aniela sz.
Stary 2012-10-05, 12:43   #2479
agasobo
Zadomowienie

oczywiście zapomniałam zdjęć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0396.jpg (116,6 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0393.jpg (74,0 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0398.jpg (65,6 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0394.jpg (162,8 KB, 31 załadowań)

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:43   #2480
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam właśnie bawełniane. Wcale nie dużo - podobno to ryzykowne tylko tyle większe co ja mam (bo mam malutko). A potrafią skoczyć dużo.

Cytat:
Później podobno wracają - ale żeby od razu flaczek

Cytat:
A tak wogole to sie witam
Bylysmy z siostra w lumpku .. kupilam TŻetowi 2 bluzy , koszulke , spodnie a dla mnie tez dwie bluzy i jedna ciązawą bluzke i zaplacilam 48 zl .. takze bardzo malo a rzeczy jak nowe ..
wyniku i udanych zakupów
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:44   #2481
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
anielkoooo co ty chcesz od siebie jestes cud kobietka nie zartuje
co do biustonoszow jedyna rzecz jaka musze jeszcz ekupic ale nie wiem jaki rozmiar
a wiesz ze dzis sie obudzilam i tak poymyslałamm ze ty jutro na to wesele idziesz
Stary 2012-10-05, 12:44   #2482
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
ja ostatnio się wykurowałam,k a wczoraj coś mnie znów złapało - tym razem gardło mnie nie boli, ale mam zapchany cały nos.... chyba spróbuję z tym czosnkiem.
no to łączę się w bólu - obudziłam się dziś ze ściśniętym gardłem i katarem po prostu bosko się czuję. Myslałam ,że uda mi się dotrwac do końca beż żadnego przeziębienie a tu dupa
ratuję się póki co herbatkami z cytryną i miodem.
Jakie jeszcze domowe sposoby polecacie (albo i nie domowe) - o co chodzi z czosnkiem?
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:46   #2483
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
super, ale ten fotel najlepszy az bym sie rozsiadła
Stary 2012-10-05, 12:46   #2484
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
jezuuuuu ale lecicie a ja nie mam dzis kompletnie n anic czasuuu no masakra zakupy i pokoj spzarka kuchnia zrobione jeszcze kbelek zostal ale siadlam booo nie mam sily jem czerwony barszczyk z ziemniaki i jejkiem kawa i prasowanie koszul tz na jutrooo
wogole t sie smieje ze on na wesele a ja na prodowke
Weronika tyran pracy, jak zwykle przystopuj kobietoooo
a swoja droga jak zwykle czuje sie jak nierób przy ogromie pracy jaa Ty jestes w stanie zrobic do tego czasu

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
Dekajka ciśnienie to pierwsze powyżej 140 wymaga konsultacji, a Twoje to już kosmos, to bardzo niebezpieczne w ciąży
Ja jakos nie wierze zeby Dakejka miala takie cisnienie, to chyba czary cisnieniomierza
Stary 2012-10-05, 12:47   #2485
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
za wynik! Całe szczęście, że wszystko jest dobrze.

A to ciśnienie, to może skontroluj? Zadzwonić do lekarza nie zaszkodzi, a zawsze będziesz miała pewność, że nic Wam nie grozi...

Dziewczyny, TŻ mnie zagiął wczoraj. Kupiłam 2kg grzybów i wymyślił sobie, że on chce na obiad "grzyby na gęsto"...a ja nie mam zielonego pojęcia co to jest? Wytłumaczył mi jedynie tyle, że dodaje się tam jedno jajko i pietruszkę, sam nic więcej nie wie. A do teściowej przecież nie zadzwonię zapytać, o co dokładnie chodzi. Słyszałyście może o takim przepisie, robicie w domu? Ja znam jedynie jajecznicę z grzybami, ale zdaje się nie o to chodzi...
Stary 2012-10-05, 12:49   #2486
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość
no to łączę się w bólu - obudziłam się dziś ze ściśniętym gardłem i katarem po prostu bosko się czuję. Myslałam ,że uda mi się dotrwac do końca beż żadnego przeziębienie a tu dupa
ratuję się póki co herbatkami z cytryną i miodem.
Jakie jeszcze domowe sposoby polecacie (albo i nie domowe) - o co chodzi z czosnkiem?
Czuję się dokładnie tak samo
Ja poza herbatą z miodem i cytryną robię sobie czasem mleko z miodem i czosnkiem, a wczoraj pół dnia jadłam kanapki z cebulą i czosnkiem Hardcore Ale jak mi się dobrze po tym oddycha, nos odetkany natychmiast
Stary 2012-10-05, 12:51   #2487
ImmortalWoman
Zakorzenienie

jaaaaa JA CHCĘ TAKI FOTEL DO POKOJU!!!!! ciekawe czy by się dało
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:52   #2488
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Dziewczyny, TŻ mnie zagiął wczoraj. Kupiłam 2kg grzybów i wymyślił sobie, że on chce na obiad "grzyby na gęsto"...a ja nie mam zielonego pojęcia co to jest? Wytłumaczył mi jedynie tyle, że dodaje się tam jedno jajko i pietruszkę, sam nic więcej nie wie. A do teściowej przecież nie zadzwonię zapytać, o co dokładnie chodzi. Słyszałyście może o takim przepisie, robicie w domu? Ja znam jedynie jajecznicę z grzybami, ale zdaje się nie o to chodzi...
Grzyby na gęsto?
Może chodziło mu o gęsty sos z grzybami do tego dodaję pietruszkę do smaku Ale bez jajka
Stary 2012-10-05, 12:52   #2489
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Hehe a ja juz wlasnie w albumie grzebalam bo nie widzialam na forum tych zdjec
Taki foootel w ogole cieplutko mmmm sloneczko takie fajne

Cytat:
Ja mam właśnie bawełniane. Wcale nie dużo - podobno to ryzykowne tylko tyle większe co ja mam (bo mam malutko). A potrafią skoczyć dużo.

Później podobno wracają - ale żeby od razu flaczek

wyniku i udanych zakupów
To jak potrafia skoczyc duzo to trzeba bedzie smarowac oliweczka zeby te pieronskie rozstepy sie ni zrobily, tylko gdzie ja bede w tym czasie o tym pamietac :/

A co do powrotu - nie nie, niemozliwe! podobdo zdaarza sie cud i zostaja wieksze o!! i nikt mi poki co nie wmowi ze bedzie inaczej ! ja juz sie tak przyzwyczailam do tego ze mam piersi :brzyda l:
Stary 2012-10-05, 12:55   #2490
weronika23
Zakorzenienie

ja nie pomoge
kochanna robie w takim slimaczym tempie ze szooook nawet lezalam pol godz bo muszeeeee ale juz po malu konczymy wlaczam bajki i ide lezec z niunia zeby jutro nie urodzic
a wogole to niechce miiii sie isc wczoraj tzz zawiozl mnie na sale zebym trafila z moja byska ciekawe jak ja jutro ja uspie jak w domu tyle ludzi bedzie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości