|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
|
|
|
|
#2462 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale chyba rzeczywiscie na poczatek taki jeden kupie
|
||
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
wogól jak cycwe w nich wyglądają.. no ale chociaż tydzień będę musiała w nich pochodzić :/
|
|
#2465 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ta.... pewnie sie okaze ze z mojego marnego B z przed ciazy po pol roku bedzie znow B w wersji flaczek :/W ogole to boli mnie d"upa.... :/ rwa kulszowa?? macie z tego co c=kojarze niektore prawa?? kurcze.... przy poruszaniu noga takie klucie w posladku, a do tego jak chodze do czuje jak by mi glowka naciskala na kosci slynnego " podpiździa" po lwej stronie, tej samej do posladek I co?? uznalam to za naturalna kolej rzecyz, ale moze powinnam sie martwic?? A kolejna sprawa, skora na brzuchu przestaje dawac rade..... chyba jestem wyrodna matka bo chce juz urodzic zeby sie rozstepy nie powiekszyly ;( |
||
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. cisnienie 185/90 .. tez wysokie .. ale co sie dziwic .. Szkoda mi wydawac ponad stowe .. A tak wogole to sie witam Bylysmy z siostra w lumpku .. kupilam TŻetowi 2 bluzy , koszulke , spodnie a dla mnie tez dwie bluzy i jedna ciązawą bluzke i zaplacilam 48 zl .. takze bardzo malo a rzeczy jak nowe .. Odebralam tez wyniki Antygen HBs ujemny
|
|
#2467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dlatego pierdziele, kupie jeden, widzialam taki w miare z fiszbinkami - najwyzej dostane opierdziel od poloznych, a potem albo tak jak mowicie wroce do dotyhczasowych albo kupie ladne, odpinane |
|
|
|
|
#2468 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() za 8 miesiącCytat:
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczynki
![]() juz posprzatałam, umylam podlogi, poscieralam kurze i umylam kibelek to od razu mi sie humor poprawil i juz nie mysle o głu..potach..ale czasem mnie dobija jak widze te dziewczynjy takie śmigające a ja jak ślimak z wielkim brzusiem..mąz mi ciagle gada ze jestem piękna ale on by tak powiedzial pewnie nawet jakbym wysz,la własnie z bagna ![]() a tak sprzatam bo tesciowie przyjeżdzaja dzisiaj ..tak sie ciesze ze matko ![]() pewnie jutro przyjadą z samego rana do nas, bo dzis odwiedzaja babcie najgorzej ze beda do neidzieli a jego mama jest tak absorbująca ze juz gadala cos ze chce mnie zabarc na cale dnie na miasto wiec oszalejeco do stanikow ja mam jeden dostalam , caly odpinany 80 D ale jest jakis beznadziejny tzn beznadziejnie w nim wyglądam mimo ze wymiary pasuja ale cycki wyglądają tak jak krowie placki mimo ze mam jedrne .nie wiem czemu.ale nosze go bo to jeden z dwoch stanikow w ktore sie mieszcze obecnie.drugi mam miękki ale na fiszbinach bez odpinanej miseczki ale łatwo ją odchylic wiec tez moglby sie nadac jak co.bede musiala jakies dokupic ale chcialabym jednak na fiszbinach.---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2470 | ||
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
30 stron do nadrobienia.............. ....... litości ![]() ja ostatnio się wykurowałam,k a wczoraj coś mnie znów złapało - tym razem gardło mnie nie boli, ale mam zapchany cały nos.... chyba spróbuję z tym czosnkiem. Wrzucam fotki - wczoraj firma mojego tżta robiła catering u takiego producenta "ogrodów" i różnych takich ogrodowych rzeczy i pojechałam sobie to pooglądać - bo tak normalnie to nie bardzo można, chyba, że się zamawia, a ja raczej przez następne kilkadziesiąt lat nie będę miała okazji zbudować domu i ogrodu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() jadę do ZUSU dać kolejne zwolnienie, później odebrać badania, chcę do Pepco wstąpić i do banku i do Textil Marketu więc nadrobię pewnie po południu ![]() miłego dnia Kochane
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
jezuuuuu ale lecicie a ja nie mam dzis kompletnie n anic czasuuu no masakra zakupy i pokoj spzarka kuchnia zrobione jeszcze kbelek zostal ale siadlam booo nie mam sily jem czerwony barszczyk z ziemniaki i jejkiem kawa i prasowanie koszul tz na jutrooo
wogole t sie smieje ze on na wesele a ja na prodowke |
|
|
|
#2472 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ogarnęłam się z tym fb i grupą na fb - tzn dokładnie zaprosiła mnie Judkama (
Nie mam zdjęcia profilowego (bo z tym to mi idzie pod górkę). Ale jakby coś to ja jestem.... Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2012-10-16 o 10:40 |
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
no tzowi sie podobają :P niby zawsze mu sie podobały ale wiem, że teraz są lepsze hehe
![]() głupie babiszony ![]() doszłam do tego jak on jej pokazał ten pokój "zabaw", potem mają podpisywać te całe papiery a ona mu mówi, że jest dziewicą i cały opis jak ma ten pierwszy raz. teraz jestem na tym jak ją brał od tyłu
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
anielkoooo co ty chcesz od siebie jestes cud kobietka
nie zartujeco do biustonoszow jedyna rzecz jaka musze jeszcz ekupic ale nie wiem jaki rozmiar |
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Dekajka ciśnienie to pierwsze powyżej 140 wymaga konsultacji, a Twoje to już kosmos, to bardzo niebezpieczne w ciąży
|
|
#2477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A te krowie placki.....hmm dobrze obrazuje to wyglad piersi wlasnie w tych stanikach.... coz, przezyje sie ![]() tż dzisiaj jak dobrze pojdzie to zamowi nasz wozeczek jednak zamwiamy u producenta, zobaczymy czy bedzie jakis rabacik...oby bo juz 3 raz tego producenta odwiedzamy i koles juz nas kojarzy a jeszcze justynka ma swoje wymagania bo kolka chce od innego modelu i rączke od innego tylko ze ta raczka to taka moja glupia fanaberia, niekoneicznie praktyczna :/ Wozek bedzie na bialek ramie, raczka skorzana czarna ale na tej raczce taki pasek i przeszycie biale.... ludzie mowia ze to glupota bo taki szew szybko sie brudzi ale co jak to tyle uroku dodaje?
|
|
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aniela sz.
|
|
|
|
|
#2479 |
|
Zadomowienie
|
oczywiście zapomniałam zdjęć
|
#2480 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wyniku i udanych zakupów
|
|||
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ratuję się póki co herbatkami z cytryną i miodem. Jakie jeszcze domowe sposoby polecacie (albo i nie domowe) - o co chodzi z czosnkiem? |
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2484 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przystopuj kobietoooo ![]() a swoja droga jak zwykle czuje sie jak nierób przy ogromie pracy jaa Ty jestes w stanie zrobic do tego czasu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2485 |
|
Zadomowienie
|
za wynik! Całe szczęście, że wszystko jest dobrze.A to ciśnienie, to może skontroluj? Zadzwonić do lekarza nie zaszkodzi, a zawsze będziesz miała pewność, że nic Wam nie grozi... Dziewczyny, TŻ mnie zagiął wczoraj. Kupiłam 2kg grzybów i wymyślił sobie, że on chce na obiad "grzyby na gęsto"...a ja nie mam zielonego pojęcia co to jest? Wytłumaczył mi jedynie tyle, że dodaje się tam jedno jajko i pietruszkę, sam nic więcej nie wie. A do teściowej przecież nie zadzwonię zapytać, o co dokładnie chodzi. Słyszałyście może o takim przepisie, robicie w domu? Ja znam jedynie jajecznicę z grzybami, ale zdaje się nie o to chodzi...
|
#2486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja poza herbatą z miodem i cytryną robię sobie czasem mleko z miodem i czosnkiem, a wczoraj pół dnia jadłam kanapki z cebulą i czosnkiem Hardcore Ale jak mi się dobrze po tym oddycha, nos odetkany natychmiast
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
jaaaaa JA CHCĘ TAKI FOTEL DO POKOJU!!!!! ciekawe czy by się dało
![]()
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może chodziło mu o gęsty sos z grzybami do tego dodaję pietruszkę do smaku
|
|
|
|
|
#2489 | |
|
Zadomowienie
|
Hehe a ja juz wlasnie w albumie grzebalam bo nie widzialam na forum tych zdjec
![]() Taki foootel w ogole cieplutko mmmm sloneczko takie fajneCytat:
A co do powrotu - nie nie, niemozliwe! podobdo zdaarza sie cud i zostaja wieksze o!! i nikt mi poki co nie wmowi ze bedzie inaczej ! ja juz sie tak przyzwyczailam do tego ze mam piersi ![]() :brzyda l:
|
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie pomoge
kochanna robie w takim slimaczym tempie ze szooook nawet lezalam pol godz bo muszeeeee ale juz po malu konczymy wlaczam bajki i ide lezec z niunia zeby jutro nie urodzic a wogole to niechce miiii sie isc wczoraj tzz zawiozl mnie na sale zebym trafila z moja byska ciekawe jak ja jutro ja uspie jak w domu tyle ludzi bedzie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

Przez te pół roku zjadłam może ze 2 paczki 
32 tygodnia
i masz tak myśleć a nie tu jakieś głupoty wypisywać 

ale chyba rzeczywiscie na poczatek taki jeden kupie
Nie był zachwycony bo liczył na więcej 

nie zdawałam sobie sprawy że mojee 103 cm wyglądaja tak obficie 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
Klaudia 16.10.2009