|
|
#3031 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XLIV
rano obudziły mnie ciepłe kaloryfery
Cytat:
co do siwizny, może nie na całość, ale srebrne pasemka na skroniach... ![]() o, a na jaką? jakiś konkretny system czy po prostu joga?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3032 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z czego? W lipcu mierzyliśmy se ciśnienie na imieninach u mej Mamy, no i mierzymy ciotce - lat 50 - 170/110 (nie piła wtedy alko ), no i my w letkim szoku, a Ona mówi, że :1. Bardzo dobrze się czuje ( no w to akurat wierzę). 2. Ona już tak ma od lat ![]() 3. Lekarz nigdy jej nic nie mówił, że za wysokie ![]() I np moja Babcia, która od lat się leczy na nadciśnienie jak se mierzy ciśnienie i ma 140/90 lub 150/90 to mówi że dobre bo przy niższym by się źle czuła ![]() Parabelko i jak to jest - spooro wylewów zdarza się nad ranem...więc jeśli człowiek wieczorem weźmie lek od nadciśnienia, to to i tak gówno da, bo może nie dotrwać do rana? Czy to tyczy przypadków, gdy się nie weźmie? No bo w końcu, po to się bierze leki, żeby właśnie się przed takim czymś chronić? I jeszcze, nad ranem "organizm w stanie spoczynku" teoretycznie powinien mieć najniższe ciśnienie? A tu się okazuje, że nie ![]() No i ja uważam, że najbardziej nadciśnieniu "sprzyja" stres ![]() Także ludzie nie stresujmy się Dobre c'nie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-10-05 o 13:47 |
|||
|
|
|
#3034 | |||
|
Zakorzenienie
|
A 40 parę lat to jest osoba młoda czy stara? O np 43? Albo 47? Cytat:
![]() Cytat:
Też to Ci miałam pisać, tak mi się skojarzyło, że za dużo netu ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() Przez dotyk?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3035 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3036 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) ![]() Cytat:
--- Lete się ogolić, gdyż wyglądam jak kloszard
|
||||
|
|
|
#3037 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I tak już nic Ci nie pomoże
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3038 | ||
|
Zakorzenienie
|
no co? nie miałaś nigdy badanego dna oka?
![]() z nauczalni, szkoły znaczy, bo ja już w średniej szkole miałam nadciśnienie a organizm się też przyzwyczaja do ciśnienia i jak potem spada to się człowiek źle czuje
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę nad odlewką Szpilkówny i się zastanawiam, czy chcę jeszcze na zapas.
I niestety chyba chcę10 ml Będzie ktoś jeszcze rozbierał, bo na poprzednie się nie załapałam?
|
#3040 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na ciśnieniu się nie znam ale umyłam włosy
|
|||
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3042 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ołkrajst
|
|
|
|
#3043 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I tyle czasu włosów nie myłaś?
|
|
|
|
#3044 | ||
|
To ja :)
|
A bo zaraz w drogę -parampampam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na hatha... Nie wiem, co to, ale nie każą przestać jeść mięsa, więc dam radę jakoś może
|
|
#3045 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
z neta:
on the phone Me: Hello Ripping Yarns. Customer: Do you have any mohair wool? Me: Sorry, we're not a yarns shop, we're a bookshop. Customer: You're called Ripping Yarns. Me: Yes, that's 'yarns' as in stories. Customer: Well it's a stupid name. Me: It's a Monty Python reference. Customer: So you don't sell wool? Me: No. Customer: Hmf. Ridiculous. Me: ...but we do sell dead parrots. Customer: What? Me: Parrots. Dead. Extinct. Expired. Would you like one? Customer: Erm, no. Me: Ok, well if you change your mind, do call back.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3047 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Psa skończyłam.
Wkleję dwa- w słońcu i w cieniu. I ma normalnie srebrne kałuże i okienka. spaniel całość 001.jpg spaniel całość 2.jpg spaniel kałuża fajna.jpg spaniel gałęzie liść i okienka.jpg
|
#3050 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
jak zwykle wpadłaś na dobre rozwiązanie
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
podmrożon Kobieto, weź mi znajdź tę terpentynę, coś mi mówi, że własnie do Ciebie powinnam się zwrócić Ale pracochłonne- po 4-5 warstw srebra trzeba kłaść, żeby było ładnie
|
#3052 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3053 |
|
BAN stały
|
Znad ziemniaków i śledzi w śmietanie
Widzę, że Melk i Teziak odeszli już od tradycji sprawozdań kulinarnych ![]() Sample dojszły I jedno no logo tak pięknie na początku sosną zajeżdża, a później się wykadzidla (Szpilkówna to to?) ![]()
|
|
|
|
#3054 |
|
BAN stały
|
O, Gryx mnie przywołał, widzę
![]() No cóż, ja nie mam o czym pisać, bo i jeść nie mam czasu. Jadę na kanapkach, jogurtach, ewentualnie słoikach od mamy, jak mam czas odgrzać ![]() Dziś z okazji piątku zaszalałam i zrobiłam makaron z sosem szpinakowym ![]() Za to herbaty kupuję i piję namiętnie. O, był temat kawy, to możecie mi teraz jakieś herbatki polecić ![]() A, w Realu promocja na Jacobs Cronat Gold - ten duży słój 200 g za 20 zł. |
|
|
|
#3055 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
a 2 no logo?
|
|
|
|
#3056 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Początek nie bardzo, ale jak już się rozwinie, mniut odchodzi na plan dalszy (dzięki Bogu), a czuć tytoń z kadzidłem Cytat:
To Lutek jest? ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3057 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
To już, rozdziewiczaj ogierze a ja se niedawno wzięłam sampla no logo ze swojego pudełka, wąchłam, myślę, ale fajne- a to Scent
|
|
|
|
#3058 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Zgadzam sie z kazdym slowem Objetnie jaka byle dodac soku imbirowego Cytat:
![]() A na powaznie nie ma flakow ani nic z tych rzeczy, mozna sie nawet posmiac. Jest mocny ale nie w sensie okrutnych scen. Ad sinupret filmow, czy Polly widziala Moje wlasne Idaho? Ja nie zdzierzylam, w 1/3 stwierdzilam, ze dosc tego belkotu ale pomyslalam o Tobie A czy Mic widziala Jablka Adama? Chociaz to chyba nie w Twoim guscie, zbyt optymistyczne
|
||
|
|
|
#3059 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak w ogóle Ju to boski piesio
|
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj był barszcz czerwony i uszka - Wigilia pauperum ![]() Dużo nie zjadłam, bo rano ugotowałam dwa opakowania budyniu czekoladowego, TŻ nie chciał jeść, więc co miałam zrobić...? Nie lubię marnować jedzenia... Ju, oczywiście gratuluję, świetny obraz
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2012-10-05 o 17:15 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.

Z czego?
), no i my w letkim szoku, a Ona mówi, że :

I jeszcze, nad ranem "organizm w stanie spoczynku" teoretycznie powinien mieć najniższe ciśnienie? A tu się okazuje, że nie
Dobre c'nie? 
Były tam dwie kobiety chyba i jeden facet, usiadłem z dzieckiem na kolanach, facet w fartuchu z plamą krwi naprzeciwko (dziwiłem się w tym śnie, że tak prosto od sekcji przyszedł, że to takie nie do końca higieniczne chyba), i tak mi żal tego dziecka było, tak je obejmowałem mocno w obawie przed tym, co się zaraz będzie działo, tuliłem główkę do policzka, że z tego wszystkiego poryczałem się i sen się urwał 

I tyle czasu włosów nie myłaś?