|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
Cytat:
mój TŻ mi na gwiazdkę sprawił
|
|
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłałam TŻtowi jak wygląda ciąża i poród - łopatologicznie dla faceta... Zaraz Wam wkleję - stwierdził łaskawie, że to przesadzone, bo ja tak często do lekarza nie chodzę---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Co ma zrobić mężczyzna, aby zrozumieć, jak to jest, kiedy jest się w ciąży? Instrukcja - krok po kroku: 1-3 miesiąc 1. Każdego wieczora organizuj sobie zatrucie - na przykład zjedz przeterminowaną rybę i popij mlekiem. Później dowiesz się, po co. 2. Następnego ranka wstań, weź pigułkę nasenną i idź do pracy. Jeśli rzeczywiście bardzo źle się czujesz - zostań w domu, ale nie zapomnij posprzątać i ugotuj obiad. 3. Do kostek u nóg przywiąż woreczki z piaskiem - po półtora kilograma na każdą nogę. 4. Przed wyjściem włóż do kieszeni koszuli zdechłą, dobrze zleżałą, mysz i nie wyjmuj jej! 5. Tego nie jedz, nie wolno ci. Tego też. I tego. Najlepiej zjedz jabłko. 6. Powaliło cię? Rzuć te papierosy! Coca-colę, piwo i inne napoje gazowane też! I kawę! 7. Usiądź wygodnie i zjedz jogurt. Jeśli nie masz ochoty - to chociaż trochę. 8. Porzygałeś się? Posprzątaj po sobie. Nie wołaj żony - jest zajęta. 9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Muszą zrobić niezbędne badania. 10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. 3-6 miesiąc 1.Do brzucha przywiąż materac z wodą. 2. Gdy się ubierasz - nie odwiązuj go, nawet, gdy próbujesz założyć buty. 3. Śpij również z materacem. Jak to, JAK? Na boku! 4. Nie zapomnij rano zażyć pigułki nasennej. 5. A przed wyjściem do pracy - wypij litr wody i weź furosemid. 6. Przed pójściem spać również wypij litr wody i weź furosemid. 7. Do nosa włóż wacik, tak, aby powietrze przechodziło, ale odczuwało się lekką duszność. Wacik noś stale. 8. Masz duszności? Otwórz okno - niektórym pomaga. 9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, PO CO? Zrobić niezbędne badania. Co z tego, że już robiłeś? 10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Materaca nie odwiązuj! 6-9 miesiąc 1. Każdego ranka siadaj na fotel obrotowy i kręć się przez 10 minut. Gdy już organizm odmówi Ci całkowicie współpracy - wstań i szykuj się do pracy. No co ty, kręci ci się w głowie? Współczuję, to na pewno minie. 2. Dolej wody do materaca. 3. Wypij coś moczopędnego, a w pracy wypijaj szklankę wody co godzinę. 4. Postaraj się nie opuszczać miejsca pracy zbyt często. Bądź czujny i dyspozycyjny przez cały dzień. Jeśli przychodzi ci to z łatwością - weź dodatkową pigułkę nasenną. 5. Zwiększ również wagę woreczków z piaskiem, które masz przywiązane do nóg - do 2 kilogramów każdy. 6. Wieczorem, nie odwiązując materaca, połóż się do łóżka i bądź perfekcyjnym, namiętnym kochankiem! 7. Jeśli wydaje ci się, że twoja żona interesuje się innymi mężczyznami - pozostań wspaniałomyślny i wybaczający. 8. Poświęcaj żonie więcej czasu i uwagi. Wyobraź sobie, że jej też jest ciężko! 9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, po co? Po to samo, co zawsze - niezbędne badania. 10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Oczywiście, że z materacem, co za pytanie? Epilog Wloz sobie w tylek nieduzego ananasa. Juz? To teraz oddychaj gleboko i mocno przyj. Przyj! PRZYJ!!! Udalo sie? Wspaniale! To teraz juz mozesz wyrzucic zdechla mysz, odwiazac worki z piaskiem i wylac wode z materaca. Za to przyczep sobie do sutkow metalowe klamerki do firanek, takie oldskulowe, z zabeczkami. Niech sobie wisza. Kilka razy dziennie powies na nich zaslony. Wloz w gacie zwoj drutu kolczastego i zawsze siadaj tak, zeby drut sie wbijal.
|
|
#4353 |
|
Konto usunięte
|
haha nie widzialam tego ale dla faceta lopatologicznie rzecyzwiscie
![]() matko zrobilam sptrzatanie kosmetykow, ile mam niepootwieranych wgl ![]() i 9 perfum matko nie wiem kiedy to nakupowalam
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Zakupoholiczka no! Wychodzi szydło z worka, że nie tylko książkowa....
|
#4355 |
|
Konto usunięte
|
balsamow zeli pod prysznic niepootwieranych tyle ale nakupowane bo ladne owocowe zapachy
![]() ale pomalu wyuzyje musze przestac nowe kupowac tylko ![]() juz powiedzialam mojej konsultantce zeby mi nie dawala katalogu nawet do obejrzenia najblizsze 2 kampanie bo nawet tusz do rzes mam w zapasie, 2 nieotwarte ![]() kiedy to sie stalo nie mam pojecia hahahaha |
|
|
|
#4356 |
|
Rozeznanie
|
Jak dobrze pójdzie to dzisiaj skończe "Miasto sniących ksiązek" w miedzyczasie podczytuje Piekare, (chce skończyc cała serie o Mordimerze) w kolejce czeka na mnie "Miasto i psy" lub "Dallas'63" Kinga i nie wiem za która sie brać ???
|
|
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4358 |
|
Konto usunięte
|
nie widze u nas tegow sklepach bo sprawdzalam jak pisalas wtedy
|
|
|
|
#4359 | ||||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Ikeę mam daleko
Ale jutro podjadę do Reala i zobaczymy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak powieszę, to zrobię zdjęcie Zazdroszczę ![]() Cytat:
Kojarzę skądś ten tekst Prawdziwy niestety ;/Cytat:
![]() Aż mi się zachciało poczytać coś tych panów. Aż wstyd się przyznać że nigdy się nie zapoznałam jedynie Feliksa W. Kresa
|
||||
|
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
Ponoć Sephora ma wyłączność - widzisz, to tym bardziej podpada, bo na all piszą, że z UK wysyłają.
Ja mam sporo kosmetyków, ale jak teraz nie wychodzę z domu to właśnie wykańczam różne prysznicowe cuda itp. Też nie szaleję z tym specjalnie, bo mam zawsze stresa, co niby w ciąży można, a co nie. Takie tam różne żele pod prysznic to pewnie nie zaszkodzą, bo zbyt krótko są na skórze, żeby coś się stało, ale z innymi cudami nie eksperymentuję. Zresztą w necie pełno jest sprzecznych opinii jakie kosmetyki niby można używać, a jakich nie. Jak już pisałam nie raz generalnie ilość rzeczy mi ciąży więc przetrzebiam wszystko co się da
|
#4361 | |
|
Konto usunięte
|
nie ma czego bo nie bylam ;/
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
http://www.sephora.com/women-fragrance |
|
|
|
|
#4362 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Polecam obie metody ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
Ten fotel, który pokazywałyście boski! Co prawda w ciąży nie jestem ale chętnie bym przygarnęła ![]() Odebrałam paczkę z Weltbildu- już wiem co zamówiłam Ale pochwalę się dopiero po weekendzie jak będę mieć możliwość zdjęcia zrobić.Skończyłam właśnie "Dobry adres" i nie wiem za co się zabrać dalej. |
||
|
|
|
#4363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja skończyłam Smażone zielone pomidory i zastanawiam się co czytać dalej. |
|
|
|
|
#4364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a mi się marzą USA wzdłuż i wszerz, a w szczególności południowy - zachód
|
|
#4365 |
|
Konto usunięte
|
A ja myslalam ze o perfumy jakies chodzi
|
|
|
|
#4366 |
|
Wtajemniczenie
|
Obejrzałam właśnie GA 9x02. Ale nuuudy. Nic ciekawego się nie dzieje, a to ciągłe przeskakiwanie z czasem akcji jest strasznie męczące.
|
#4367 |
|
Konto usunięte
|
to na stronie superdruga.uk, boots.uk i debenhams uk poszukaj
|
|
|
|
#4368 |
|
Raczkowanie
|
no i się rozchorowałam!
|
|
#4369 |
|
Konto usunięte
|
kuruj sie
![]() u mnie zimno i leje;/ nawet czytac mi sie nie chce;/ |
|
|
|
#4370 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
A ja zaczynam czytać ,,Zieloną milę''. Ale wydanie kieszonkowe, ciekawe kiedy padnę
|
|
|
|
#4371 |
|
Raczkowanie
|
Zieloną milę kieszonkową ostatnio sprawiłam swemu chłopu.
|
|
#4372 | |
|
Konto usunięte
|
wlasnie skonczylam czytac "One Thing Led To another" Katy Regan, lekka ksiazka fajna szybko poszla :d
teraz odpalam simsy ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem kiedy to zużyje |
|
|
|
|
#4374 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
![]() Wciągnęła mnie ta książka. A obawiałam się, że będą mnie wkurzać te małe literki
|
|
|
|
#4375 |
|
Konto usunięte
|
ale film z klimatem obejrzalam polecam
![]() http://www.imdb.com/title/tt1486185/ |
|
|
|
#4376 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, jestem nieprzytomna
|
|
|
|
#4377 | |
|
BAN stały
|
Hi Girls
Jesteście niesamowite, tyle stron?! Ja zaczęłam studia. Chyba wcale za nimi nie tęskniłam... No może trochę ... Dobra moliki- teraz książkowo ![]() Czytnik (amazon kindle) jest moim nieodłącznym elementem Świetnie się na nim czyta. Wzrok się nie męczy. Jest super lekki, więc opasłe tomiska jakimi się karmię są leciutkie i ręka nie drętwieje. Mąż podkrada i czyta swoją ukochaną fantastykę Boski sprzęt!Cytat:
|
|
|
|
|
#4378 |
|
Konto usunięte
|
Ja tez, do 2.30 usnac nie mogłam zombie będę No normalnie dzis
|
|
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
ja od rana w szkole ![]() taka pogoda, każdy chory.Cytat:
w ogóle lubię Amandę Seyfried ale ją powaliło z tym tatuażem (http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=23167) . Kto sobie coś takiego tatuuje na stopie co do perfum ja mam fazę na Vanille Noire z YR piękne są
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

Irytuje mnie.
Spojrzałam na nią i od razu pomyślałam o tobie
mój TŻ mi na gwiazdkę sprawił 
Wysłałam TŻtowi jak wygląda ciąża i poród - łopatologicznie dla faceta... Zaraz Wam wkleję - stwierdził łaskawie, że to przesadzone, bo ja tak często do lekarza nie chodzę

liczę, że może uda się bilety z Ryanaira za grosze kupić to polecę
wstyd az
jedynie Feliksa W. Kresa 

i czyta swoją ukochaną fantastykę