|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII
|
|
#962 |
|
Klientka w krawacie
|
Paninorge- zabolała ją krytyka hauli, dlatego tym razem mamy filmik o Ziaji. Aż oglądam z zainteresowaniem.
Tylko nie wiem, co Calmeblondie i Paninorge mają z tym "odkupywaniem" - odkupywanie kojarzy mi się z kupowaniem czegoś komuś, bo np. zniszczyło się pożyczoną rzecz ... Ostatnio oglądałam filmik xkareniny, która posługiwała się czasownikiem "nachkaufen". Intuicyjnie wiem, co to znaczy, ale zdecydowałam się wpisać w tłumacz Google - nachkaufen przetłumaczyło mi na polski jako "rebuy" .
|
#963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam serdecznie!---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- o jaaa LULU!! Dopiero zauważyłam teraz nagrałam filmik, który pojawi się jutro - wspomniałam w nim o Tobie!
|
|
|
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
Ogladalam Sarunie i .... nie wiem nic z filmiku,bo caly czas patrzylam na piesiunia - jest cudowny
![]() A w ogole to co ten YT wyskakuje ze zmiana nicka na swoje imie i nazwisko???Jak bym chciala uzywac swoich danych,to nie czekalabym na ich propozycje :/ Angel nagrala ponad godzinny(!?)filmik.Biore sie za ogladanie,bo lubie Jej sluchac ![]() http://www.youtube.com/watch?v=US2d4...nu5mplVYBUM0Kj |
|
|
|
#965 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się,że w ogóle dużo osób "siadło" na callmeblondiee po akcji z wodą mineralną i teraz wyżywają się w jakim filmiku tylko mogą Zresztą z tego co widzę, ona takkomentarzy nie filtruje jak np. nieesia,więc widzimy wszystko
|
|
|
|
|
#966 |
|
Raczkowanie
|
Callmeblondii zawsze miała spore grono krytykujących, zawsze znajdą coś, co rozdmuchają do rozmiarów afery.
Ja tylko mam nadzieję, że Żywiec jej porządnie zapłacił za kampanię, bo przez niego faktycznie sporo się nasłuchała na swój temat
|
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mnie to zawsze dziwiło, bo w sumie to taka kalka językowa z angielskiego chyba... Pamiętam, że pierwszy raz to "odkupienie" w znaczeniu "kupić ponownie" usłyszałam u Kasi D. Jednak niezmiennie razi mnie to, gdy usłyszę, że ktoś coś odkupi i do tego jeszcze ponownie
|
|
|
|
|
#968 |
|
zawsze mam racje
|
Na pewno przez brak strojów dnia znowu by się pojawiły jakieś domysły :P
|
#969 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=TYSNT...&feature=share przebombowa babka
|
|
#970 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oglądam czasem. ten vlog świetny i ładna z niej kobitka |
|
|
|
|
#971 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#972 |
|
Raczkowanie
|
To jest Klaudia z tv, chyba?
|
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jej kanał definitywnie uważam za nie-do-ogladania, ze wzgledu na paskudny sposób mówienia, oraz bardzo lekkie podejscie do kupowania podrób ( szminki z MACa), jak ktos chce sobie robic krzywdę, proszę bardzo, ale kręcąc filmiki na YT powinno sie mieć świadomość że inni bedą to naśladować. |
|
|
|
|
#974 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#975 |
|
Konto usunięte
|
Stój dnia u ciasteczko25:
http://www.youtube.com/watch?v=29AiesTevjM Musze powiedzieć że nie znoszę jak ktoś ubiera spodnie z zbyt długimi nogawkami , przez co nawet butów nie widać(01:18minuta). Komicznie to wygląda,a nawet brzydko.Ja wolę odwiedzić krawcową ,bo wstydziła bym się tak wyjść z domu.A wam się to podoba? |
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Szusz wygląda lepiej, bo wreszcie pofarbowała te żółte odrosty i włosy mają jednolity odcień. Chyba ogólnie była u fryzjera, bo włosy lepiej jej się układają. Pozytywna zmiana
![]() I dzięki za polecenie kanału Klaudii. Świetna babka Jej poczucie humoru bardzo trafia w moje. Przy filmiku o randce z taksówkarzem śmiałam się na głos ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- [1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;36927477] Komicznie to wygląda,a nawet brzydko.Ja wolę odwiedzić krawcową ,bo wstydziła bym się tak wyjść z domu.A wam się to podoba?[/QUOTE] Nie podoba mi się to, ale akurat osoby niskie powinny mieć jak najdłuższą tę nogawkę, żeby spodnie wyciągnęły całą sylwetkę. Sporo babek tak nosi, że but jest całkowicie przykryty.
|
|
#977 |
|
Rozeznanie
|
Podoba mi się to jak Szusz zaprezentowała się w ostatnim filmiku
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=-169...2&feature=plcp
Chodzi mi o ten filmik. Edytowane przez dacn Czas edycji: 2012-10-05 o 20:01 |
|
|
|
#979 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#980 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Ale to była chyba tylko jednorazowa wtopa.
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem ze niektóre kosmetyki są drogie ale jak mnie na nie nie stać, a często tak jest, kupuje tańsze kosmetyki ale oryginalne. Po za tym od dziewczyn z kanałów urodowych wymagam przygotowania do kręcenia filmiku, a takim przygotowaniem jest np zorientowanie sie czy dany kolor wogóle istnieje!! ( w tamtej kolekcji były tylko 2 kolory) A co najważniejsze uważam ze kupowanie MAC-a na allegro jest dość niepoważne, większość, jak nie wszystkie produkty to podróby. |
|
|
|
|
#982 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chodzi mi o to, że gdyby taka dziewczyna miała normalnie dopasowane spodnie z "normalnej" długości nogawkami nawet nie zwróciłabym uwagi jakie ona te nogi ma,i jaką ma sylwetkę.A tak bardziej koncentruje się na tym co prawdopodobnie człowiek chciał ukryć. Edytowane przez 5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf Czas edycji: 2012-10-05 o 22:34 |
|
|
|
|
#983 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Co do wytworzenia i niebezpieczeństwa - zgadzam się z tobą. Ale zdarza się też, że szkodzą nam produkty dopuszczone do normalnego obrotu, z legalnego źródła .No przygotować też by się wypadało... Czy była w ogóle taka edycja limitowana i czy był takiego typu kosmetyk w takim kolorze.
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze wypadało sie przygotować, nie zrobiła tego ok. Wiele z nas czasem tez cos kupi pod wpływem chwili.
Moim zdaniem powinna napisać, co z reszta zrobiła, że to podróba, dodać notke że podrób się nie kupuje a ona zrobiła to pod wpływem chwili, ładnego koloru, niskiej ceny itd. Pomadke ja bym wyrzuciła, nie jest to marnotrastwo, pomadka malujemy usta i zjadamy ją w ciągu dnia, jak sama napisałaś zaszkodzic nam moze i kosmetyk z legalnego źródła. |
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;36927477]Stój dnia u ciasteczko25:
http://www.youtube.com/watch?v=29AiesTevjM Musze powiedzieć że nie znoszę jak ktoś ubiera spodnie z zbyt długimi nogawkami , przez co nawet butów nie widać(01:18minuta). Komicznie to wygląda,a nawet brzydko.Ja wolę odwiedzić krawcową ,bo wstydziła bym się tak wyjść z domu.A wam się to podoba?[/QUOTE] NIEKTÓRE elementy jej garderoby mnie rozwalają, np buty z timerlanda, futerko z primarka, zapewne ciasteczko jest niska (żeby nie napisać, że jest kurduplem) i dlatego nosi taki krój. co nie zmienia to faktu, że jest brzydkie i niepraktryczne. najgorsze jest to, że ona ma orygianlna torebkę Mulberry Bayswater 13″ NVT Oak, a dla mnie wygląda jak podróba z primarku. |
|
|
|
#986 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Ryzyk - fizyk, może zaszkodzi, a może nie. Widocznie CB chciała podjąć ryzyko .
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#988 |
|
Zadomowienie
|
Od wychowania są rodzice, a nie filmiki na youtube.
|
|
|
|
#989 | |
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

.

bardzo sympatyczna dziewczyna