|
|
#541 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Fanki ,,Supernatural"- zapraszamy! :D
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, że jakoś to odkręcą... |
|
|
|
|
|
#542 | |
|
Zadomowienie
|
nie wiem jak Wy, ale ja naprawde tesknie
Promo 8 sezonu (z nowymi scenami) Promo 8x01 - We Need to Talk About Kevin wspominany wczesniej sneak peek z tego odcinka ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Oficjalny opis 8. sezonu podany przez CW: Cytat:
---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- i najlepszy filmik moim zdaniem... mialam ciary Supernatural Season 8 Official Description |
|
|
|
|
|
#543 |
|
Zadomowienie
|
o, pierwszy raz widzę ten temat, dziwne, bo uwielbiam Supernatural
![]() ten ostatni filmik - rany! nie mogę się doczekać nowego sezonu...
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam do grona fanek serialu!
Jestem pod koniec 2 sezonu dopiero, ale naprawdę bardzo mi się podoba! Dean
|
|
#545 |
|
Klientka w krawacie
|
Już się nie mogę doczekać nowego sezonu, noooooooooooo!
|
|
#546 |
|
Zadomowienie
|
Juz jutro premiera
Wywiad, ktory bardzo lubie, bo jest taki na luzie A Misha to ostatnio dolaczyl do Jareda w klubie mlodych tatusiow (z tym, ze akurat u niego to juz drugie dziecko, tym razem dziewczynka)
|
|
|
|
|
#547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawe jak dadzą jej na imię, bo chyba jeszcze nie zdecydowali. Ale na pewno będzie równie szalone jak w przypadku Westa Anaximandera
Edytowane przez lanavera Czas edycji: 2012-10-02 o 22:30 |
|
|
|
|
|
#548 | ||
|
Zadomowienie
|
Fajny kawalek imo, przynajmniej muzycznie, bo sam tekst to nie napawa zbytnim optymizmem, no ale mozna popatrzec na Jareda w wersji human
![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]() pewnie nie moga wybrac z tylu swoich propozycji ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:58 ---------- Cytat:
![]() ---------------------------------------------- chlopak z gitara |
||
|
|
|
|
#549 |
|
Zadomowienie
|
cos sie nie dodalo
wiec jeszcze raz, a przy okazji pare innych oraz deanowy bonus ![]() |
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Czyżby już dziś była premiera nowego sezonu?
|
|
|
#551 |
|
Zadomowienie
|
Odliczanie
http://countdown.teamfreewill.net/Niestety u nich trochę później słońce wstaje, więc obejrzymy dopiero jutro
|
|
|
|
|
#552 |
|
Raczkowanie
|
mam nadzieję że w tym sezonie będzie więcej Castiela
|
|
|
|
|
#553 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#554 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
|
#555 |
|
Raczkowanie
|
Powiem wam, że wspaniały odcinek! Oglądałam go i on tak nagle się skończył, nie zauważyłam kiedy minęło to 40 minut!
Co by wam nie spoilerować to napiszę na biało to z czym chłopaki będą musieli się zmierzyć w relacjach między sobą, to poczucie winy, to jak Dean zawiódł się na Samie, och... Aż ma się ochotę ich przytulić tyle ich przytłacza. I Crovley to jak będzie polował na chłopaków i Kevina, zapowiada się świetna akcja w tym sezonie. I na dodatek jeszcze Benny... Ciekawe co takiego knuję? Obawiam się, że Dean straci trochę przez tą "przyjaźń".
|
|
#556 |
|
Zadomowienie
|
Z reguly jak cos ostatnimi czasy ogladam, to tak raczej w tle, glownie sluchajac, co jakis czas zerkajac na ekran i robiac w tym samym czasie mnostwo innych rzeczy.
Ale oczywiscie z SN jest zupelnie inaczej Odcinek zaczyna sie glosem Deana... jak mi go brakowalo )Fajnie zrobili skrot poprzednich wydarzen. No i uwielbiam sciezke muzyczna chyba z kazdego odcinka. Humor sytuacyjno-slowny wciaz dopisuje , a Sam i Dean jak zwykle nie moga sie spotkac w jednym punkcie, bo jak nie jeden jest po jakis przejsciach, to drugi. Faktycznie chcialoby sie ich przytulic No i malo kto wyglada tak dobrze w garniturach. Chuck Bass niech sie schowa ![]() I co tam jakies laski, romanse.... Dean i hamburger, to dopiero milosc ![]() Ale ejże, ejże -jak uda im sie zamknac bramy piekielne na zawsze, to co wtedy? Nie bedzie demonow? Crowleya? I innych? Ja sie tak nie bawie Widac, ze Crowley moglby ich zabic z palcem w nosie. Ciekawe, co go powstrzymuje ![]() Odcinek bardzo mi sie podobal. Ogolnie zapowiada sie, ze maja pomysl na ten sezon, z czego sie oczywiscie bardzo ciesze. No i jeszcze ten watek poboczny z Bennym. Dziewczyna Sama ciekawe czy wroci, czy jej rola bedzie po prostu polegac na retrospekcjach. Edytowane przez trawa_morska Czas edycji: 2012-10-05 o 21:22 |
|
|
|
|
#557 |
|
Klientka w krawacie
|
Ciekawy odcinek. Interesuje mnie, jak nowy "kumpel" Deana namiesza, bo coś czuję, że będzie gorąco.
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jest nas tu tak mało, że chyba nie ma sensu pisać na biało
![]() Przed chwilą obejrzałam odcinek. Dean
|
|
|
#559 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Ciekawa jestem, co się stało z Casem.
|
|
|
#560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy wyjscie, zalezy z jakiej strony patrzec
|
|
|
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak myślicie - koleś uwolniony razem z Deanem będzie kolejnym złym charakterem?
|
|
|
|
#562 | |
|
Zadomowienie
|
Wypraszam sobie! Castiel nie 'spieprza' !
Na pewno stało się z nim coś złego, pewnie jest jakiś zonk w kwesti aniołów czyśćcu czy coś... ale mam nadzieje, że sobie poradzi i pojawi się w tym sezonie na dłużej....Cytat:
|
|
|
|
|
|
#563 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Cytat:
Zastanawia mnie fakt, że skoro w czyśćcu tyle drani, to jaki byt ma piekło .
|
|
|
#564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A koles będzie spoko, z odrobina mrocznej natury, myślę. Coś tam pewnie namiesza, ale ostatecznie będzie po dobrej stronie mocy. Ogólnie ma potencjał na ciekawa postać, scena z pogrzebem była niezla, tak samo zresztą jak jego strój
Edytowane przez trawa_morska Czas edycji: 2012-10-06 o 09:25 |
|
|
|
|
|
#565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#566 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No wlasnie, o co chodzi z tym pogrzebem? A tak nawiasem mowiac to zastanawia mnie czas. W sensie ze Dean w piekle spedzil 40 lat z tego co pamietam, a co z czasem w czysccu? Plynie rownolegle do naszego? I o co chodzi z ta "czystoscia" ![]() I dlaczego Dean z Bennym nawiazali az taka wiez, bo przeciez mowia do siebie per bracie, a to jednak swiadczy o bardzo zazyles relacji ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cos o Bennym. Opisywany jest przez CW jako mroczny i niebezpieczny ![]() Jensen powiedzial o nim, ze nie jest dobrym facetem. Ze Dean robil pewne rzeczy w Czysccu, o ktorych nie chce, zeby dowiedzial sie Sam i dlatego jego obecnosc sprawia mu pewne problemy. |
|
|
|
|
|
#567 |
|
Zadomowienie
|
10.10 premiera odcinka drugiego What's Up, Tiger Mommy?
promo 1 promo 2 sneak peek i filmik z planu A nizej promocyjne zdjecia z odcinka
|
|
|
|
|
#568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żebyśmy oglądali następne odcinki. jestem pewna, że jeszcze do tego nawiążą. na pewno Dean robił w czyśćcu jakieś paskudne rzeczy, ale ostatecznie chyba nic gorszego nic z piekle już być nie może, nie? przecież tam torturował ludzi przez 10 lat i czerpał z tego satysfakcję, jak dla mnie gorzej nie będzie już nawet w czyśćcu. a z wypowiedzi Mishy nie wynika wcale, czy będzie występował w sezonie. wręcz miałam wrażenie, że nie bardzo będzie uczestniczył w fabule, bo nie wiedział, co odpowiedzieć na pytanie - bo może nie ma co opowiadać... |
|
|
|
|
|
#569 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
generalnie on za bardzo nie moze mowic, wiec sie zamotal ![]() wciaz go wszyscy pytaja, a jak wspomnial na CC, ciezko mu powiedziec tak, zeby niczego nie powiedziec, a jednak cos powiedziec, zeby fani byli chociaz troche usatysfakcjonowani ![]() retrospekcje z Casem, jak widac z materialow promocyjnych beda juz w nastepnym odcinku, a tworcy obiecuja, ze cala sprawa stanie sie bardziej klarowna jakos w siodmym, osmym odcinku ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]() niby chodzi o to, ze Dean teraz jest cos w stylu zolnieza wracajacego do kraju po okresie ciaglej wojny, walki i napiecia z tym zwiazanego, no ale tego sie raczej przed Samem nie moze wstydzic |
||
|
|
|
|
#570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a raczej zmuszali go, żeby motał ale tym razem jakoś tak miałam wrażenie... ze naprawdę nie ma za wiele do powiedzenia. ale mam nadzieje, że się mylę ech, retrospekcja zawsze coś... ale najlepiej, jak bierze udział w akcji, jest zawsze zabawnie wtedy (poza tym jestem z nim absolutnie zakochana) ![]() A Dean faktycznie, zrobili z niego taki standardowy model świeżo upieczonego weterana wojennego. nie ma się czego wstydzić przed Samem, za to Sam... powinien się trochę wstydzić |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

wiec jeszcze raz, a przy okazji pare innych oraz deanowy bonus