|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
ewalucja, a ktory krem Holiki kupilas? Ja od jakiegos czasu uzywam Moisture Petit.
_polly_, a moze po prostu cos uzytkowego, bardziej dla rodzicow? Mojemu dziecku 5 dni temu stuknal roczek i z racji tego, ze nie kumalo kompletnie, o co cho, zafundowalismy sobie z mezem dobry obiad Moi rodzice natomiast przyslali jakis pieniadz, zebym cos kupila i pewnie kupie ciuchy i pieluchy. Zabawek mamy w cholere, w dodatku mala woli sie bawic opakowaniami :PWitam sie! Ledwo spalam, bo cos mnie potwornie boli w klatce piersiowej i mam wrazenie, ze mam afte na pol gardla. Ledwo mowie :/ Mam nadzieje, ze szybko przejdzie. Ide malucha karmic. A potem siebie
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Llorandare clearing
dziś pierwszy test i na razie mi się podoba
|
|
|
|
#933 |
|
Raczkowanie
|
ewalucja, czyli odwrotny do mojego hehe
Daj znac, jak sie sprawdza, ja jeszcze myslalam o Essential, ale jak wykoncze co mam, chyba przeskocze jednak na cos innego - mam wrazenie, ze mi zycia na testowanie nie starczy ![]() W dodatku przeczytalam recenzje BB Omorovicza i mam ochote sie pochlastac - krem kosztuje ponad 100 dolcow.
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
moje ukochane, ulubione prawie że jedyne jeansy, uwaliłam dzisiaj smarem...odprowadzałam samochód do garażu, wieczore.. gdzie nie ma światła nie ma nic, i się tak wybrudziłam teraz licze na moc ludwika
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Chwalę się: załapałam się na wizażowy test cetaphilu!
![]() Ale dłużą chwilę mi zajęło dojście kto mi mógł ten krem wysłać ^^ |
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro jade na ten kurs i juz nie moge sie doczekac
|
|
|
|
#937 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Hej matko ile orzechów zebrałam z 50kg jak w zeszłym roku nic nie było tak teraz nie nadążam ze zbieraniem
![]() U mnie makijaż nowymi matami My secret
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się nie załapałam |
|
|
|
|
#941 |
|
Moderator
|
Ja nie oglądałam tego filmu Q. Bardzo mało mam czasu na filmy. Tylko serial oglądam - już 4 serię CH zaczęłam
Ale z tego co zerknęłam to w tym Q gołymi dupami świecą więc chyba sobie daruję. Wole dobry thriller włączyć
|
|
#942 |
|
w krainie snu i marzeń
|
u mnie ulubieńcy września
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś chciałam oglądnąć ten "Q" ale zabrakło mi 20 minut bo musiałam do pracy wyjeżdżać, więc zostało mi na jutro
Ciekawam jak się to skończy. Generalnie to taki...dość specyficzny film ![]() O dziwo mam świetny humor dziś Mimo iż w pracy kibluję ;D
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio testowałam szampon i odżywkę Welli i byłam bardzo zadowolona.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Żal czasu, serio!
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36924265]Ja oglądałam Q i dopiero po skończeniu oglądania stwierdziłam, że nawet fajny film - przynajmniej jego sedno i zakończenie. Ale w trakcie kilkukrotnie myślałam nad wyłączeniem go i zajęciem się czymś pożyteczniejszym ![]() Też myślę, że nie udawali[/QUOTE]Ja nie powiem czy fajny. Bardziej szokujący, że Ci ludzie się nie wstydzili. Cytat:
![]() Cytat:
I nie oglądaj. Dupami, tam cipkami świecą. |
||
|
|
|
#946 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj miałam zajęcia organizacyjne z wf, sala gimnastyczna daleko, dojazd okropny, zmarzłam, przemokłam, dopiero niedawno wróciłam, ale za to poznałam trochę nowych ludzi
|
|||||
|
|
|
#947 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
A mi coś kinomaniak szwankuje.
![]() I nie mogę obejrzeć supernatural. Byłam dziś w textil markecie i kupiłam sobie piękny lakier do paznokci Jutro wrzucę na bloga. ![]() I TŻ ma jutro służbę. Ale od poniedziałku idzie na prawko na C. Z jednostki go wysyłają.
|
|
#949 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Jak byłam u rodziny, to wybrałam się do Textil Marketu, ale bardzo przebrane były te lakiery ze Smart girls get more .
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej się nudzić jutro nie będę, jak TŻ nie ma. ![]() U mnie też średnio z kolorami, większość podobnych już mam, ale trafiła się perełka.love:
|
|
|
#951 |
|
Moderator
|
a co mi tam, wrzuciłam ten nieszczęsny gradient
zapraszam Boże jestem tak blogowo płodna, że nie nadążam sama za sobą
|
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu się tak cieszysz?
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Bo za darmo zrobi prawo jazdy kategorii C i nie będzie musiał za to płacić.
A sam coś wcześniej wspominał, że chce zrobić, ale nie mieliśmy wolnych 2 tysięcy, czy ile to tam teraz kosztuje. No i jak zrobi to prawko, to musi podpisać kwitek, że przez dwa lata nie może zmienić jednostki. A kontrakt kończy mu się na początku roku, czyli automatycznie mu przedłużą.
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym przedłużeniem to też fajnie
|
|
#955 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36916020]Ten mapowy, co dziś na blogu pokazywałam
[/QUOTE][1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36918248] ![]() [/QUOTE] już mi lepiej ![]() Cytat:
lubię go! chociaż ostatnio cera gorzej się miewa więc musze dołożyć korektora, bo nie wszystko kryje niedługo zamawiam dla koleżanki , wczesniej dla czytelniczki bloga (też zadowolona po pierwszych testach)pisałam już na blogu, bo tam też pytałaś, zwykle palcami, czasem pędzlem (ostatnio nakładam takim ściętym edm do bronzera, wg mnie wygodniej niż płaskim, bo jest mniejszy, a bronzer i tak nakładam innym tak więc nalazłam dla niego nowe zastosowanie, do tego szybciej wysycha, bo jest mniej włosia)wczoraj w nocy też tak miałam ![]() ja z kolei po Twojej recenzji zdecydowałam się na Skin79 Intense, ale mam mieszane uczucia jakoś za dużo mi w nim silikonu, przypomina mi trochę Revlona CS, a mniej BB jakie do tej pory stosowałam Cytat:
ja tę holikę bardzo lubię, ale innych nie testowałam...te kotki są dla mnie przeurocze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja też chciałam ale się nie udało, znowu...to ciekawe, ale ten film Q oglądałam wczoraj z Sylwestrowym, ani mnie nie zniesmaczył, ani nie zbulwersował, ale w sumie niewiele w nim jakiejkolwiek treści... dzisiaj byłam tez u Orto, coś tam pomotał jakieś druty i tak mnie zęby bolą, że ratunku! a jutro weekend, a ja zamiast odpocząć to do studium kosmet. jutro pracownia chemii, może coś zaczniemy pichcić? dzisiaj dostałam pierwszą wypłatę ![]() zapłaciłam za dwa miesiące za szkołę, za avon, jutro za mieszkanie (pokój, bo się dorzucam rodzince), potem 11stego ściąga mi kredyt i mało chyba zostanie ale i tak jestem z siebie dumna! w październiku będzie więcej, bo więcej godzin mam
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-10-06 o 00:06 |
||||
|
|
|
#956 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że lepsze C+E, ale nie ma co marudzić, jak za darmo. ![]() TŻ ojciec też w wojsku był i tam zrobił prawko na wszystko co się da, nawet na autobus. ![]() Spać mi się nie chce, a przydałoby się kimnąć, bo muszę wcześnie wstać.
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, witam się poranną kawą.
Odkryłam wczoraj, że mam umowę z ... września 2010 roku! Cóż, wiem, że to będzie świństwo, ale jadę w poniedziałek do PIPu. Druga rzecz - Po, będę Cię dzisiaj linkowała w poście ![]() Zgubiłam w nocy skarpetkę. Na nodze miałam, co ja zrobiłam, to nie wiem, bo druga nadal jest na nodze, a tej pierwszej nie ma nigdzie, ani pod łóżkiem, ani za łóżkiem, ani w pościeli, pod prześcieradłem, pod poduszkami, w łazience, na podłodze, nigdzie...
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Eee.. nie rozumiem tego szału na smart girls get more. Mialam dwa lakiery w jeszcze kwadratowych buteleczkach i mam 4 w nowych. Jak dla mnie jakość jest mniej więcej taka jak miss selene...
|
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36930522]Ojjj współczuje
Cytat:
![]() ![]() ![]() oo długo już nosisz aparat?, ja już chyba 1,5 roku temu jestem bez ![]() ekstra!!!1, jeju jak ja chce iść do pracy właśnie pomalowalam pazurki, czekam aż lakier wyschnie i mam nadzieje że do tego czasu słoneczko nie zajdzie i że zdj bedą
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

Moi rodzice natomiast przyslali jakis pieniadz, zebym cos kupila i pewnie kupie ciuchy i pieluchy. Zabawek mamy w cholere, w dodatku mala woli sie bawic opakowaniami :P

dziś pierwszy test i na razie mi się podoba

.

Lush & China Glaze lover! 
おはよう!