Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14. - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-06, 08:11   #1531
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
mabi84 to trzymam kciuki,
moja @ po odstawieniu tabletek od nowa zaczela swirowac i tak jej zostalo niestety
a moja @ przyszła dziś rano po 30 dniach więc można powiedziec że regularnienormalnie cieszę się jak głupiawczoraj wieczorem jeszcze nie było więc mąż skorzystał z okazji...)a rano powiedział że widac TEGO mi było potrzeba

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36927245]Teraz może być inaczej, organizm nie zachowuje się tak samo z tabletkami i bez nich
U mnie @ przyszła 29 dni po odstawieniu. [/QUOTE]
zobaczymy jak się dalej rozwinie ten mój koszmarek
mąż pojechał na grzyby z teściem a ja siedzę i o dziwo brzuch mnie nic nie boli za to paszczęka od śmiechu bardzo-ale dawałyście tu czadu

Edytowane przez mabi84
Czas edycji: 2012-10-06 o 08:04
mabi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 09:14   #1532
blonde_hair
Zakorzenienie

Dzien dobry

Strong udanych chrzcin Kamilka

Zaabcia byc mozeJa zauwazylam tylko inne pokrycia i firme rzecz jasna

Wrocilam z pracy i ide spac
Stary 2012-10-06, 09:22   #1533
kaska87
Zakorzenienie

cześć
wstałam o 9:00

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 09:59   #1534
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
mąż pojechał na grzyby z teściem a ja siedzę i o dziwo brzuch mnie nic nie boli za to paszczęka od śmiechu bardzo-ale dawałyście tu czadu
To tak jak moi dzisiaj

Ja niedawno wstałam..widocznie potrzeba było mi tyle snu....

Muszę coś zjeść, ogarnąć się...i zacząć sprzątać...heh...:brzydal :
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 10:01   #1535
Ana***
Zakorzenienie

Butter, Amani straszne te Wasze przeżycia... u nas kiedyś jeszcze w bloku kopciło się z piwnicy, bo jakiś człek sobie tam zamieszkał, pod całą instalacją miał gąbkowaty materac pewnie zostawił faję albo coś i ten materac się tlił... też uciekaliśmy, bo było podejrzenie, że blok może wybuchnąć ;/

Bika83 nooo to teraz już nie znasz ani dnia ani godziny

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
No tak, ale termin mam na 14go

Ostatnio był u nas facet z ubezpieczeń, i na wychodne mówi do mnie "to życzę takiego finiszu jak, jak, jak......" no i brakło mu słów, a ja "...... jak początku" matko, jak zaczęliśmy się śmiać, a mi było tak strasznie głupio i wstyd....... a tż i ten facet, no że co, że dobrze powiedziałam

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
A wiecie, że ja tych rurek jeszcze nie jadłam... ale ja mało slodkolubna jestem więc zastępuję je ogórkami kiszonymi itp
ja spróbowałam jakieś 2 tyg. temu... i nie żałuje pyszne!! jedynie czego mogłam żałować to, ze ich wcześniej nie jadłam

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Oszzzzzz Wy łajzy!!Aaby, strzelamy świńskiego focha !!!!

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Butter, tak btw, jaki masz rozmiar buta? Zrobię Ci prezent na Mikołajki:

Załącznik 4918097

ojjj dzisiaj pewnie kac po tej wczorajszej imprezce

Hej!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 10:20   #1536
kaska87
Zakorzenienie

a mi się chce buczeć, bo naczytałam się o niedoczynności tarczycy

Stary 2012-10-06, 10:27   #1537
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
To przestań czytać!!

Ja przestałam...bo stwierdziłam, że tylko można sobie zaszkodzić....
Stary 2012-10-06, 10:32   #1538
kaska87
Zakorzenienie

chciałam znaleźć jakąś dietę, no i dowiedzieć się co jeść, żeby był jod w tym i jakoś tak trafiłam, teraz mój durny łeb sobie wkręca, że będę miała problemy z ciążą

już chcę iść do tej endokrynolog, a dopiero 10.11 mam wizytę prywatnie

Stary 2012-10-06, 11:56   #1539
(t)asia
Zadomowienie

Witajcie po dłuugiej przerwie. Ten ślub mnie tak wciągnął że chyba z dwa tygodnie do komputera nie podchodziłam =) Ale już jestem. Od poniedziałku wracam do pracy i będę miała czas nas nadrabianie.
W skrócie powiem tylko że ślub i wesele były boskie!!! A i staranka w toku także czekamy =)
Aż nie wierze że od ślubu minął już tydzień. Jakoś tak szybko to zleciało. Urlop się kończy i wracam do szarej rzeczywistości
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 12:09   #1540
tomalinka
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny

Przepraszam, ze ostatnio tak rzadko tutaj zaglądam. W pracy jakieś niezbyt dobre informacje, samopoczucie też moje kiepskie. Do tego powoli zaczynam odczuwać skutki pcos..

wybaczycie

Żeby nie było, że tylko marudzę to mogę sie pochwalić, że w tym tygodniu już 3 razy ćwiczyłam. Takze powoli wracam do formy Jak trochę mi sie kondycja poprawi to chciałabym znowu zacząć biegać.

Agnusku jak Twoje samopoczucie? Wróciłaś już do ćwiczeń, bo kiedyś pisałaś, że jakoś nie masz na to siły.. Cieszę się bardzo, że zaczynacie znowu się starać . Od kiedy planujecie się starać?

Metka przykro mi, że tak długo musisz czekać na @. A wiesz skąd te nieregularne cykle? Takie oczekiwanie jest chyba najgorsze, a jeszcze człowiek zaczyna sobie coś wkręcać i już w ogóle robi sie nieciekawie. Sama jestem ciekawa jak w tym cyklu będzie bo to będzie pierwszy pełny cykl po laparo..

Butter trzymam za Ciebie kciuki.. jakoś mam dobre przeczucia..

Malamaluczka mi lekarka kazała jedynie sprawdzić hormony - zresztą przy pcos to wiadomo A tak to na własną ręke zrobiłam jeszcze toxo, cytomegalię i różyczkę (tutaj dziewczyny mi tak polecily).
I to chyba tyle.

Butter, Amani ale przeżycia burzowe miałyście. Aż mnie ciarki przeszły..

Mrowinko trzymałam kciuki za udany piątek

Bika, Mona meldujcie jak tam? Ja stawiam przekornie, że to Emilka wyjdzie pierwsza W ogóle to jak przyszłam tu na wątek to właśnie była jedna wielka impreza z powodu II u Biki.. wydaje mi się jakby to było miesiąc temu, a teraz już za niedługo poznamy Emilkę Leci ten czas.

Strippi jak się czujesz? Jak Julka?

Ciekawe jak tam Bao..

Więcej nie pamiętam

Cytat:
chciałam znaleźć jakąś dietę, no i dowiedzieć się co jeść, żeby był jod w tym i jakoś tak trafiłam, teraz mój durny łeb sobie wkręca, że będę miała problemy z ciążą

już chcę iść do tej endokrynolog, a dopiero 10.11 mam wizytę prywatnie
Wiesz co lepiej nie czytaj.. nakręcisz się niepotrzebnie..

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Witajcie po dłuugiej przerwie. Ten ślub mnie tak wciągnął że chyba z dwa tygodnie do komputera nie podchodziłam =) Ale już jestem. Od poniedziałku wracam do pracy i będę miała czas nas nadrabianie.
W skrócie powiem tylko że ślub i wesele były boskie!!! A i staranka w toku także czekamy =)
Aż nie wierze że od ślubu minął już tydzień. Jakoś tak szybko to zleciało. Urlop się kończy i wracam do szarej rzeczywistości
Hej! Już myślałam, że od nas uciekłaś

Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
Mam nadzieję, ze wkrotce doczekacie się Maluszka
A jakieś zdjęcia wrzucisz??

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

No tak.. dziś sobota to żadnej nie ma!! Pewnie sprzątacie..
Też sie muszę zabrać w końcu. Zakupy spozywcze zrobiłam, poćwiczyłam takze czas na sprzątanie.. A jest co robić

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Bika pytałaś się czy pamiętam o innych rocznicach. Tak staram się pamiętać o rocznicach w rodzinie bądź bliskich znajomych. A przykro mi było tylko trochę, że moi bracia o tym zapomnieli.
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 12:16   #1541
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
a moja @ przyszła dziś rano po 30 dniach więc można powiedziec że regularnienormalnie cieszę się jak głupiawczoraj wieczorem jeszcze nie było więc mąż skorzystał z okazji...)a rano powiedział że widac TEGO mi było potrzeba
Przeskakujesz już na listę starających się?

Cytat:
Fajnie, że wszystko się udało

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Bika pytałaś się czy pamiętam o innych rocznicach. Tak staram się pamiętać o rocznicach w rodzinie bądź bliskich znajomych. A przykro mi było tylko trochę, że moi bracia o tym zapomnieli.
A ja nie pamiętam i nie składam życzeń. I na swoją rocznicę też tego nie oczekiwałam. Za to pamiętam o wszystkich urodzinach i imieninach
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 12:26   #1542
Malensstfo
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36935928]
A ja nie pamiętam i nie składam życzeń. I na swoją rocznicę też tego nie oczekiwałam. Za to pamiętam o wszystkich urodzinach i imieninach [/QUOTE]

Ja pamiętam o rocznicach, chociaż najbliższych przyjaciół...czasem złożę życzenia, ale nie oczekuje tego samego...swoją drogą uważam, że akurat rocznice ślubu są dla nas...my to powinniśmy świętować..z jakiej racji mają inni pamiętać

Ale już urodziny i imieniny pamiętam i zawsze składam życzenia w drugą stronę to samo...

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Tasia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
Stary 2012-10-06, 12:28   #1543
tomalinka
Wtajemniczenie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36935928]A ja nie pamiętam i nie składam życzeń. I na swoją rocznicę też tego nie oczekiwałam. Za to pamiętam o wszystkich urodzinach i imieninach [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Ja pamiętam o rocznicach, chociaż najbliższych przyjaciół...czasem złożę życzenia, ale nie oczekuje tego samego...swoją drogą uważam, że akurat rocznice ślubu są dla nas...my to powinniśmy świętować..z jakiej racji mają inni pamiętać
Ale nawet świadkowie Wam życzeń nie składają?
Ja to nawet kupuję drobny prezencik dla mojego brata i bratowej w każdą rocznicę slubu, bo bylam świadkiem na ich ślubie.

Może jestem dziwna i tyle
Stary 2012-10-06, 12:31   #1544
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć!
Melduję że u mnie spokojnie
właśnie upiekłam ciasto o takie http://arabeskawaniliowa.blogspot.co...-kokosowa.html

Cytat:
moja sis ma niedoczynność, w grudniu urodziła zdrowego synka, udało im się w 4 cyklu więc się nie martw na zapas

Cytat:
czekamy na fotorelację ze ślubu no i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !

Dziewczyny zła jestem, byłam w czwartek u fryzjerki żeby mi odrosty zrobiła, w salonie wszystko ładnie pięknie a teraz nie moge na siebie patrzeć, włosy mam zbyt jasne i wyglądam strasznie blado, pozatym jakoś tak dziwnie rozjaśnione że wyglądam jak zebra, od spodu przebijają pasma z odrostami. i chyba kupię farbę w piance i sama w domu przefarbuję, tylko czy mi włosy nie wypadną?

idę wyszorować łazienkę

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 12:34   #1545
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka;36936138[B
]Ale nawet świadkowie Wam życzeń nie składają? [/B]
Ja to nawet kupuję drobny prezencik dla mojego brata i bratowej w każdą rocznicę slubu, bo bylam świadkiem na ich ślubie.

Może jestem dziwna i tyle
A w życiu! I szczerze to nie spotkałam się z tym...tak jak mówię, dla mnie to takie "osobiste" święto i każdy je obchodzi indywidualnie...
Pewnie, że jakby ktoś pamiętał to by było miło...ale jednak nie to samo co urodziny...czy imieniny...jak dla mnie...

Nie jesteś dziwna
Równie dobrze jak mogę dziwna, bo uważam, że powinno się obchodzić urodziny, a nie imieniny...a przynajmniej jak tak robię...urodziny są dla mnie ważniejsze...
Stary 2012-10-06, 12:38   #1546
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie jesteś dziwna
Równie dobrze jak mogę dziwna, bo uważam, że powinno się obchodzić urodziny, a nie imieniny...a przynajmniej jak tak robię...urodziny są dla mnie ważniejsze...
My imienin ogole nie obchodzimy
Stary 2012-10-06, 12:44   #1547
Konto usunięte

Cytat:
Też uważam, że rocznica ślubu to dzień ważny przede wszystkim dla pary, do świętowania we dwoje
Cytat:
Ale nawet świadkowie Wam życzeń nie składają?
Mam za sobą tylko jedną rocznicę. Świadkowa złożyła życzenia, świadek nie. Prezentów w ogóle nie oczekiwałam
Czasem składam życzenia i daję prezent, gdy jest to szczególna rocznica, okrągła, i para wyprawia jakąś imprezę. Np. kiedy rodzice świętowali 45-lecie ślubu, to oczywiście były życzenia i prezenty
Cytat:
My też nie (tzn. ja i mąż), ale moja rodzina obchodzi, więc staram się o tym pamiętać.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 12:58   #1548
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie..ale ogólnie bardziej obchodzi się imieniny niż urodziny...z tego co obserwuje wokół...i ja osobiście tego nie kumam

Ale ...wola każdego co i jak obchodzi

Chyba większość ogarnęłam...i już mi się nie chce...

Mama kazała mi muffinki upiec...też mi się nie chce...
Stary 2012-10-06, 13:01   #1549
Gucia0987
Zakorzenienie

Abby podaje linka http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/kosmetyki/p...560-bodyshave/

Brown skin & soft

Uciekam. Będę w poniedziałek. Wpadlam tylko Abby podać linka

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2012-10-06 o 13:02
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 13:02   #1550
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie..ale ogólnie bardziej obchodzi się imieniny niż urodziny...z tego co obserwuje wokół...i ja osobiście tego nie kumam

Ale ...wola każdego co i jak obchodzi

Chyba większość ogarnęłam...i już mi się nie chce...

Mama kazała mi muffinki upiec...też mi się nie chce...
No u nas w ogóle się imienin nie obchodzi. Ale na śląsku to chyba normalne

No a ja mialam sprzątać i tradycyjnie nie umiem się zmobilizować
A jakie muffiny będziesz robić?
Stary 2012-10-06, 13:05   #1551
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co lepiej nie czytaj.. nakręcisz się niepotrzebnie..
chyba już się nakręciłam
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
moja sis ma niedoczynność, w grudniu urodziła zdrowego synka, udało im się w 4 cyklu więc się nie martw na zapas
ehhh chyba sobie zrobię blokadę rodzicielską na kompie żeby nie czytać

a my do kina się dzisiaj chyba wybierzemy na "Jesteś Bogiem"

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2012-10-06 o 13:09
Stary 2012-10-06, 13:15   #1552
Natala84
Zakorzenienie

hej

kurcze, byłam przekonana że dostanę @ a tu nadal nie ma brzuch pobolewa i tyle...
wczoraj minęły 4 tygodnie od zabiegu, ale ten czas leci

ja też uważam że rocznice są dla nas - nigdy od nikogo nie oczekuje życzeń czy prezentów z tej okazji (oprócz tż rzecz jasna). jak ktoś pamięta to fajnie i tyle w drugą stronę to samo, też nie składam życzeń na rocznice, chyba że akurat mi się przypomni albo się z kimś spotkam

czy mi się wydaje, czy Stokrotki dawno nie było? mogłam coś ominąć, ostatnio tak średnio u mnie z byciem na bieżąco ...

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/

Edytowane przez Natala84
Czas edycji: 2012-10-06 o 13:16
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 13:17   #1553
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
przestan sie wkrecac

ja mam niedocznnosc tarczycy... i mam dwojke zdrowych dzieci, obie ciaze byly bezproblemowe...
druga ciaze co prawda bylam juz pod kontrola lekarska, ale podczas pierwszej nic nie wiedzialam o tej nieszczesnej niedoczynnosci i tez bylo wszystko ok

takze glowa do gory i jesli cos jest nie tak, to tylko pilnuj, kontroluj i bierz leki

dzien dobry weekendowo

i musze sie z wami podizelic wiesciami...

ostatnio rozmawialam z mezem i podjelismy decyzje o stanieciu przed oltarzem ... jeszcze nie wiemy dokladnie kiedy, ale jednak zdecydujemy sie na slub koscielny... troche mi zajelo dojrzenie do tego
i postanowilismy tez, ze w najblizszym czasie ochrzcimy tez dziewczynki... musimy sie dowiedziec tylko wszystkiego co i jak... zwlaszcza jesli chodzi o Sandre
Stary 2012-10-06, 13:17   #1554
kaska87
Zakorzenienie

u nas rocznica jest dla nas, ale od teściowej dostaliśmy super 2 szybkowary (bo nie mieliśmy i od niej pożyczaliśmy), od babci P. kasę iod moich rodziców też.. nie spodziewaliśmy się, ale miło

Gucia6 stresuję się, że na staraniach nam zejdzie...

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2012-10-06 o 13:18
Stary 2012-10-06, 13:30   #1555
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
To przestań czytać!!

Ja przestałam...bo stwierdziłam, że tylko można sobie zaszkodzić....
dokladnie,

Cytat:
witaj po przerwie, super ze wesele udane,
i oczywiscie wszystkiego dobrego

Cytat:
Metka przykro mi, że tak długo musisz czekać na @. A wiesz skąd te nieregularne cykle? Takie oczekiwanie jest chyba najgorsze, a jeszcze człowiek zaczyna sobie coś wkręcać i już w ogóle robi sie nieciekawie. Sama jestem ciekawa jak w tym cyklu będzie bo to będzie pierwszy pełny cykl po laparo..
mam torbiele na jajnikach i stad problem chociaz rzedko sie zdarzalo zebym miala takie dlugasne cykle, wkurzajace jest to zwlaszcza teraz kiedy sie staramy bo normalnie bylabym juz w polowie kolejnego cyklu a tak musze czekac az laskawie @ zawita,

trzymam kciuki zeby ten cylk byl szczesliwy,

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć!
Melduję że u mnie spokojnie
właśnie upiekłam ciasto o takie http://arabeskawaniliowa.blogspot.co...-kokosowa.html

Dziewczyny zła jestem, byłam w czwartek u fryzjerki żeby mi odrosty zrobiła, w salonie wszystko ładnie pięknie a teraz nie moge na siebie patrzeć, włosy mam zbyt jasne i wyglądam strasznie blado, pozatym jakoś tak dziwnie rozjaśnione że wyglądam jak zebra, od spodu przebijają pasma z odrostami. i chyba kupię farbę w piance i sama w domu przefarbuję, tylko czy mi włosy nie wypadną?
mmm jakie ciacho
niezle z tymi wlosami, nie wiem jak Twoje ale moje kiedys po 3 farbach nie wypadly chociaz obawy mialam

Cytat:

my tez nie,

wczoraj moj tato podarowal nam grzybki, zrobilismy sobie wieczorem jajecznice, dzis bedzie zalewajka a jutro sosik
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 13:41   #1556
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Kochana, ja o tym, że mam niedoczynność tarczycy dowiedziałam się podczas starań..... więc nawet nie zdążyłam się dużo naczytać, bo trafiłam na rewelacyjną endo no i wiesz jak się to skończyło..... Emilka na wylocie więc od czasu jak się dowiedziałam o niedoczynności do II minęło chyba tylko 5 miesięcy.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 13:45   #1557
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Kochana, ja o tym, że mam niedoczynność tarczycy dowiedziałam się podczas starań..... więc nawet nie zdążyłam się dużo naczytać, bo trafiłam na rewelacyjną endo no i wiesz jak się to skończyło..... Emilka na wylocie więc od czasu jak się dowiedziałam o niedoczynności do II minęło chyba tylko 5 miesięcy.
Bika, a pamiętasz swoje TSH jakie miałaś?
ja mam 3,98, idę prywatnie do dobrej endo (stąd taki termin) i mam nadzieję, że będzie ok

Stary 2012-10-06, 13:46   #1558
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
ostatnio rozmawialam z mezem i podjelismy decyzje o stanieciu przed oltarzem ... jeszcze nie wiemy dokladnie kiedy, ale jednak zdecydujemy sie na slub koscielny... troche mi zajelo dojrzenie do tego
i postanowilismy tez, ze w najblizszym czasie ochrzcimy tez dziewczynki... musimy sie dowiedziec tylko wszystkiego co i jak... zwlaszcza jesli chodzi o Sandre
Super!!!

Bikuś jak tam??

Tomalinko zrobiłam czekoladowe z nutellą...
Stary 2012-10-06, 13:50   #1559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
czy mi się wydaje, czy Stokrotki dawno nie było? mogłam coś ominąć, ostatnio tak średnio u mnie z byciem na bieżąco ...
Nie było jej od poniedziałku.
Na skarbiemamy wykres uzupełnia na bieżąco

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
No proszę, jakie poważne decyzje
Stary 2012-10-06, 13:51   #1560
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

Bika, Mona meldujcie jak tam? Ja stawiam przekornie, że to Emilka wyjdzie pierwsza W ogóle to jak przyszłam tu na wątek to właśnie była jedna wielka impreza z powodu II u Biki.. wydaje mi się jakby to było miesiąc temu, a teraz już za niedługo poznamy Emilkę Leci ten czas.
Ha ha nawet nie wiedziałam

Po wczorajszym ktg tyle - Emilka spała, więc jej tętno w stałej normie, a nie jak zawsze skaczące kiedy się rusza..... dr próbowała ją obudzić, ale najwyraźniej spanie to Emilka ma po tatusiu za to wyszły 2 duuuuże skurcze no i dr powiedziała, że jak przez weekend nie urodzę, to mam przyjść w poniedziałek na ktg

ALE

Na to poniedziałkowe ktg to już jestem umówiona z położną w szpitalu..... wiecie o co mnie położna poprosiła..... czy zgodziłabym się na zrobienie kilku profesjonalnych zdjęć podczas porodu, które miałyby "ozdobić" salę porodową...... kurde nie wiem co jej powiedzieć powiedziała żebym się zastaniowiła i że potem ten fotograf (fotografka) może nam zrobić sesję z dzidziusiem...... eh, musimy to przemyśleć i dopytać jaki charakter miałby mieć te zdjęcia, bardziej medyczny czy rodzinny...... moj tż nie jest do tego pomysłu przekonany, a jak jestem tak strasznie nie asertywna położna mówiła, że można te fotki zrobić tak, żeby nie było widać naszych twarzy itp, ale z drugiej strony powiedziała, że pomyślała o nas, bo wydaje jej się, że lepiej jak na takich fotkach będą ładni rodzice no więc już zupełnie nie wiem jak te fotki mają wyglądać więc jestem z nią umówiona na poniedziałek i wtedy dopytam..... oczywiście podkreślała, że mój komfort jest najważniejszy, a zdjęcia będą tylko ozdobą sali porodowej..... kurde, ja mam rodzić a tu jeszcze takie dylematy...... a no i też położna mi powiedziała, że jak już takie skurcze mam, to w każdej chwili mogę urodzić..... no więc sobie czekam..... ale dziś nie zapowiada się na żadną akcję u nas tak gorąco, że przed chwilą wróciłam z dłuuuuugiego spacerku
Napiszcie co myślicie o takiej sesji..... chyba kiepski pomysł....... eh, muszę dopytać w poniedziałek.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości