|
|
#3151 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XLIV
mam pilne pytanie-w jakich butach chodzą na codzień wasi TZowie?
chodzi mi o bytu nie adidasowate i nie garniakowe i zeby nie wyglądały jak dla starego chuopa
|
|
#3152 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś tylko machnę
|
#3154 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie mogłam znaleźć postów, ale szalenie spodobały mi się te promodowe długie swetry wklejone przez Winter
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a kartofel melanż nie przestaje mnie radować ![]() o, dzięki za cynk, zajrzałam, to w tę środę już? tylko 18.30 gupia godzina trochę.. Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na jesień ma coś w tym stylu - kupił sobie na targu noł nejm a teraz - znaczy sie jutro ejdzie ze mną po jakieś Mac arthury - ale zabij mnie nie mam pojęcia jakie jutro sie może dowiem
|
|
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Znacie jakieś szampony, które nie zawierają SLS, SLES, ALS i tym podobnych?
Przychodzą mi na myśl tylko Babydream i te z Alterry
|
|
|
|
#3157 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kameno, spadam właśnie na szoping z didem, zmacam jakby cuś i dam znać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3158 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
własnie takich szukam! -jak te ostatnie- ! tylko chcialabym z prawdziwej skóry zeby sie nie rozlazły po roku... tylko oczywiscie czarne.... przez całe lata kupowalimy takie w wojasie...ale wypolizowali
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-10-06 o 12:12 |
|
|
|
|
#3159 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3160 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2 x trumniaki 1 x trampki 1 x glany Chyba nie pomoglam. Cytat:
|
||
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3162 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
si Cytat:
3-4 razy w roku ![]() ale farbuję na kolor zbliżony do naturalnego a siwych mam śladowe ilości jak na razie ![]() Jak farbowałam na rudości to raz w miesiącu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
z Baty. I jeszcze jedne z Adidasa takie ni to trampy ni to adidasy heloł |
||||
|
|
|
#3163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam Zelmera w spadku po babci. Daje radę już piąty rok Cytat:
![]() Wczoraj zostawiłam w Lidlu przy kasie komórkę. Skapnęłam się dość szybko, telefon czekał u pani w kasie. Podziękowałam i poszłam, bo się bardzo śpieszyłam, ale tak się zastanawiam czy może bardziej wypadało zostawić choćby ze 20zł? Albo jakieś czekoladki? Co wypada zrobić w takiej sytuacji?Help! Panią zapamiętałam, więc mam możliwość nadrobienia ewentualnego pafona
|
|
#3164 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
To tym bardziej bier Cytat:
Cytat:
Wielka i niepowetowana ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak fogle przypomło mi się ad sinupret, w polo mają wynalazek pt. "mięso mielone garmażeryjne", paczkowane, które wygląda jak słonina zmielona razem z błonami ![]() Zasięg w komórce chyba też Cytat:
j/w |
|||||||
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Macham do was z łóżka
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3166 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I ja poproszę o toż samo ![]() Tzn. potrzebuję róż do polików i brązer (kupuję już prawie dwa lata nowe ), potem jak wypollizowali ten, który używałam z YR.---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Zrobiłam wielocytowanie i co??? I nic ... ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
(I sama czasem chadzam podobnie )Cytat:
![]() Poza tym nie wchodzę do mięsnych ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Pachnącego dzionka wszystkim
|
|
|
#3167 |
|
Nindżopesz
|
Pytanie do osób, które wynajmowały mieszkanie:
czy podpisywaliście czasem umowy najmu okazjonalnego? Tzn. z tym podaniem zastępczego adresu? Albo czy nigdy byście takiej umowy nie podpisali i dlaczego nie? |
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3169 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() fak no....nie musze dodawac ze wrócili my bez butów? po raz kolejny mam dosc..pozatym teraz te wszystkie meskie buty sa na takich dosc cienkich podeszwach a moj tz jako i ja preferuje masywniejsze a na masywmiejszych są tylko trekingowe..ide sie pociąc ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
niestety za sportowe i za kolorowe poczebujemy butów nie sportowych i nie garniakowych, na raczej grubszej podeszwie...serio trudno cos upolowac...zeby jesczez wygodne było
|
|
|
#3170 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
glany, co nie?
![]() na pocieszenie złego humoru odlewkę Szpilkówny zanabyłam. I chwilowo chciejstw zapachowych brak
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
upiekłam
http://pikleandbinokle.blogspot.com/...gruszkami.html pyyycha
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Macham znad muffiny bananowej z białą czeko
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3175 |
|
BAN stały
|
Co się robi z kiełkami na patelnię (oprócz smażenia)? Z czym to się je?
|
|
|
|
#3176 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ten był, ale za 120 zł, dosyć cienki, w sumie gdyby nie cena to bym kupiła. Tego nie widziałam, ale szukałam niezbyt dokładnie, więc może mi umknął. A to ma przezroczysty tył i na żywo wygląda okropnie ![]() A dzwoniłeś do mnie? Nie zasięg, tylko bateria, dopiero rano naładowałam.To bierz się do roboty i nadrabiaj ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- I Polly, u mnie były te kurtki z ćwiekami Za 199 zł, bo to nie eko skóra, tylko taki materiał co ostatnio jest modny- taki lekko błyszczący, jakby dźins, ale grubszy. Fajna, ale cienka, wzięłam większy rozmiar, żeby ciepły sweter się zmieścił pod spód.Potem wlazłam do Tatuum obejrzeć mój płaszcz za całe 519 zł I spodobała mi się inna kurtka i modelka ma fajne dżinsy ![]() I obejrzałam na żywo Janiaka i Malinowską, Ona bardzo ładnie wygląda z bliska
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2012-10-06 o 17:59 |
||
|
|
|
#3177 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ogarnęłam dziś trochę badyle na balkonie i umyłam kolejne dwa okna
jak tak dalej pójdzie to na przyjazd mamy się wyrobię ze sprzątaniem bez pomocy z zewnątrz ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3178 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2012-10-06 o 18:19 |
|
|
|
|
#3179 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie to dość normalny odruch że pani komórkę Ci przechowała, mnie by na jej miejscu było głupio jakby mi ktoś chciał nadzwyczajnie dziękować Cytat:
![]() mój na szczęście zazwyczaj kupuje w pierwszym sklepie, mało wybredny jest ![]() Cytat:
Cytat:
może jak tamta cienka to warto wymienić.. ta z Tatuum b. fajna Fogóle to nabyłam czytnik i dziś przez pół dnia układałam w nim e-booki, teraz mam dylemat co czytać |
||||
|
|
|
#3180 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.

i zeby nie wyglądały jak dla starego chuopa

i wystające spod nietopsza rękawy bawełnianej długorękawnej koszulki. Zaczynam podejrzewać,że winowajcą mogła być wściekle różowa gumka, którą związany był kucyk na czubku głowy(coś jak fryzura na cebulę praktykowana w czasach mojej wczesnej podstawówki). Myłam głowę wieczorem,więc do porannego prysznica zrobiłam sobie takie cóś na głowie, coby nie pomoczyć za bardzo. Normalnie musiałam wyglądać na posuniętą dzidzię piernik 
jutro sie może dowiem

mamy oddzielny salonik w tem celu
Normalnie hardkor
kochany gryxiu
To teraz jest ten czas? 

), potem jak wypollizowali ten, który używałam z YR.
I spodobała mi się inna kurtka
i dziś przez pół dnia układałam w nim e-booki, teraz mam dylemat co czytać