|
|
#1861 |
|
Kniaginia
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cześć laseczki!
Ja na chwilę, bo nie nadrobiłam wątku od 50 strony, takie mam zaległości. Weź człowieku szukaj mieszkania, to potem jesteś nie na czasie tutaj ![]() Gratuluję wszystkim tym, które poznały płeć w tym tygodniu ![]() Byłam przedwczoraj na usg - też mam dobre wieści, torbiel się zmniejsza, wygląda na całkiem bezpieczną i mam się nią nie przejmować, bo zapewne się wchłonie. Dzieciaczka przy okazji widziałam i słyszałam. Odwrócił się plecami i tyłkiem
|
|
|
|
#1862 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
! - wyników oczywiście ,nie teściowej.... ...no ja mam ulotkę informacyjną przed sobą kliniki specjalizującej się w tego typu badaniach (genetycznych ,wad wrodz. )i niepłod.i w niej jest napisane,że od 20-24. może znowu różne opinie są......... ![]() Cytat:
![]() no nic ,idę spać .... jestem padnięta -niedawno przyjechałam i do tego stałam 1,5 w korku.... bo wybrałam drogę na skróty.......
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
ja tylko na chwilę zobaczcie jakie będą kocyki i zestawy kąpielowe w Biedronce od 18 października.https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1349369015 |
|
|
|
#1864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witam się w sobotę. No nic trzeba się brać za sprzątanie.
|
|
|
#1865 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bardzo ładne ręczniki kąpielowe ale czy uda mi się załapać hmm chyba będę musiała koczować pod sklepem od 6:00
|
|
#1866 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Ide zaraz robić szarlotke miłego weekendu Cytat:
![]() a wozki to ja miałam taką metode że codziennie przeglądałam i po jakimś czasie zaczełam rozoznawac te które mi się podobają a które nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
u mnie to chyba tylko rosną ale nie przejmuje się nimi.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do pasów to troche zależy.. bo ja mam stare auto i te pasy to średniej jakości są. Wydaje mi się że jak mi się brzuch powiększy to sobie je odpuszcze tym bardziej że jeżdże rzadko i w sumie wolno bo tylko po mieście. A zachamuje mocniej i mnie przycisną czy coś to też szkoda ryzykować jest dylemat.. narazie bardzo nie cisną więc zapinam.A i 2 tygodnie temu jak jechałam w nocy z takiej góry między lasami to wyskoczyły mi dwie sarny... na szczęście zdążyłam wychamować bo szybko nie jeżdże ![]() Nie moge nigdzie znaleść tej gazetki z biedronki? Macie linka?
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-10-06 o 09:20 |
|||||||||
|
|
|
#1867 | |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny ale miałam dzisiaj sen..... śniło mi się, że urodziłam synka miał włosy koloru rudo - blond, niebieskie śpiochy i małe druciane okularki
![]() jak się obudziłam się śmiałam ale w tym śnie to mały mi strasznie nie podobał ![]() jak dobrze, że to tylko był sen...................dziewczynki życzę Wam miłej soboty ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
o matko dobrze, że wyhamowałaś, wypadki ze zwierzyną są okropne, mój tż ostatnio widział potrąconego łosia
|
|
#1868 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() bardzo sie ciesze!!!Cytat:
Cytat:
a ja wszamalam na sniadanie miche... zurku. szok.
|
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duzo gazete ze strony, sie kiedys tam 3 lata pracowalo sie wie gdzie szukac :d ew na oficjalnej stronie http://www.biedronka.pl/ Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2012-10-06 o 10:08 |
|
|
|
|
#1870 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() witam weekendowo.. pogoda piękna.. powoli wstaję, śniadanko, jakieś zakupy i spacerek.. ![]() miłego dnia..
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do gazetki to ja tylko tą jedna stronę widziałam skopiowałam z innego wątku. Mam nadzieję, że kocyk uda mi się kupić. |
|
|
|
|
#1872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ile nam potrzeba?Cytat:
|
|
#1873 |
|
Zadomowienie
|
a zaiste bylo i na Matylde
Witam w sobotę
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
,ogłaszam,że ja-księżniczka na ziarnku grochu ,WYSPAŁAM się na new materacu.... było bosko ,już dawno tak nie spałam...... podobno nawet chrapałam (mąż wspomniał)-boże,ale wstyd.....---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- ....ale pogoda......szaro,buro i ponuro.... co to ma być?! fatalnie.....
|
#1875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2 ręczniki mam, jeden błękitny z osiołkiem z kubusia puchatka, a drugi kremowy z maleństwem mam jeszcze różowy Julkowy, bo ona już ma nasze rodzinne ręczniki,a nie te z kapturkiem. na pewno jeden ciepły i jeden letni
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
.........jestem gotowa
.......
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
musze kupic spodnie, bo mam tylko 2 pary ciazowych w tym 1 juz ciut za mala i jak sie schylam to cisna hahaogolnie moze uda mi sie leginsy upolowac !! to do tunik bylo by w sam raz aaaaa i BUTY kupic - i tak bd po moich 3 tys nok bankowo ![]() |
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
to ja się dosiadam
![]() Wiecie, mąż kupił sobie napoleonka i zapomniał zabrać go do pracy mmmm jaki pycha był
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1880 | |
|
Kniaginia
|
Cytat:
Wyspać się to podstawa.Mąż wczoraj zauważył, że zaczęłam sapać. Sapię podobno jak idę, jak siedzę też. Mówi na mnie "parowozik". No rzeczywiście, latamy po pracy z wywieszonym językiem i mieszkania oglądamy. Często jak wyjdę na rano do pracy, to do domu wracam o 20.30. Dlatego dziś i jutro zwalniam obroty i się byczę. |
|
|
|
|
#1881 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej!
a my z JUlką upiekłyśmy mufinki Jula juz jedną spałaszowała mówiąc ze są przepyszne![]() Cytat:
![]() tak jak stripi pisała ja tych mniejszych wymiarów mam właśnie jeden cienki i jeden grubszy a później kupiła juz taki duży bardziej praktyczny później Cytat:
Cytat:
|
|
#1882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja mam już kocyki 3 (; jeden cieńki i dwa takie super mięciutkie i grubiutkie i jeden ręcznik z kapturkiem (;A do mnie dzisiaj goście przychodzą na polskie jedzenie, dostaną gołąbki, kluski śląskie (szare i białe) z sosikiem z wołowiny i cieciorkę (; Ciasto też upiekłam, piernikowo - jabłkowe takie jesienne... Oby się tylko z wszystkim wyrobić oO
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.......sprawdzę czy Julka miała rację......
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja tylko na chwilkę później nadrobię i poodpisuję. Chciałam tylko powiedzieć, że przez 3 dni niepotrzebnie brałam ten Furigan Dziewczyny co do wyników krwi na małe odstępstwa nie patrzcie bo kobiety w ciąży mają inne przedziały a z laboratorium i tak dostaje się przedziały dla "normalnego" człowieka bo my teraz jesteśmy "nie normalne" jak to mój ginekolog określił. I będzie nam dużo na - pokazywać a one w ocenie lekarza prowadzącego będą dobrymi wynikami. Jedynie co powinno was martwić to ilość PLT których powinno być min 150 tys do 400 bodajże jeśli będziecie mieć poniżej można zacząć się martwić bo jeśli jest poniżej i to dużo to może być małopłytkowoć z którą da się żyć ale wtedy taka kobieta w ciąży powinna być pod stałą kontrolą hematologa i ginekologa ściśle ze sobą współpracujących. Pamiętam taką sytuację sprzed paru lat w Poznaniu dziewczyny końcówka ciąży w sumie już 8-9 mc miała rodzić bliźniaki i miła małopłytkowość i nie wiedziała o tym czy nie poinformowała lekarza w szpitalu, miała jakieś powikłania i zmarła a maluchów nie dało się uratować, lekarze nie zdążyli. Na temat małopłytkowości jestem obeznana bo mój tż choruje co ja przeżyłam jak się dowiedziałam i jakaś opatrzność Boska czuwała nad nim bo robił wyniki w takim okresie kiedy ich poziom miał 18 tysięcy na min 150 to pielęgniarki i lekarze patrzyli się na niego jak na trupa dosłownie co on tu robi bo już powinień krwawić każdą stroną i umierać. On chodził załamany mimo iż dobrze się czuł ale jak każdy na niego się patrzył z wytrzeszczonymi oczyma to wcale się nie dziwiłam. Później pobieranie szpiku by wykluczyć inne choroby nawet białaczkę no to się rozpisałam idę coś zjeść i nadrabiać
|
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha aż się smieje do monitora
|
|
|
|
#1886 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Nestelle - to gratuluje materaca
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę powoli zaczynasz kompletować wyprawkę jemy 2 raz się zdarzyło zapomnieć i 2 razy to był napoleonek dziś pewnie wieczorem będzie szukał po szafkach jego, a tu niespodzianka - zjedzony
|
|
|
#1888 | |
|
Zadomowienie
|
Szczególnie ciasto pyszne... tak sobie odkrajam... i muszę przestać bo dla gości nic nie zostanie
![]() Cytat:
![]() Co do kompletowania... ja jak ja, mama mi kupuje Ona się powstrzymać nie może.A skarpetki takie mini dostaję hurtowo z każdą ulotką
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1890 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
już się uspokoiłam, i siostra mnie uspokoiła że ona miała większe spadki... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no to super że będzie ci teraz wygodnie spać u mnie ładnie ale tak wiejeeee że szok ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a co do PLT to dobrze wiedzieć, będziemy pilnować Cytat:
![]() Jejku ale mi się nic nie chce, kto za mnie podłogi umyje no nic zbieram zadek pomyję podłogi i nic więcej nie robię o i już ![]() |
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

ujowa opieka prenatalna tutaj jest ehh, no ale cos za cos - socjal jest zajefajnisty 

.......
05.07.2008
.......sprawdzę czy Julka miała rację......