|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Wrzuciłam na bloga post z serii niekosmetycznych - czyli nowe kozaki i swetry
|
#992 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36938109]
Ta blondi faktycznie namalowała coś podobnego? [/QUOTE] raczej nie...ja przynajmniej nie zauważyłam podobieństwa. Poza tym, to panna od anonimków u one little smile btw Cytat:
Cytat:
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Też się zmobilizowałam i wrzuciłam post o żelu por prysznic od Yves Rocher
Dziś zrobiłam sobie pierwszy pełny makijaż od jakichś 3 tygodni Chyba nie ma tragedii, ale muszę wrócić do formy hehe Nie wiem co mnie tak ostatnio kopnęło na robienie dziwnych rzeczy, ale wyprodukowałam sobie dzisiaj bransoletkę tyko żyłka mnie kłuje w miejscu gdzie ją obcięłam muszę to jakoś opatentować, bo na dłuższą metę sobie rękę poranię
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie mam tych zacisków, a w tutku było inne zakończenie niż tak tradycyjnie i chciałam je wypróbować, ale jak widać nie był to zbyt dobry pomysł...
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj byłam z TŻ w nowo otwartej greckiej knajpce.
I jedliśmy przepyszne greckie hamburgery.
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#998 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Kotlet był mielony, ale tak dobrze, przyprawiony.
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnych tradycyjnych nie jadam w ogóle, ale ten brzmi pysznie
|
|
#1001 |
|
Klientka w krawacie
|
Mój ambitny plan na posiadówkę w czytelni się nie powiódł. Poszłam i zaraz wyszłam. Próbowałam sklecić coś z tego co mam w domu, ale fatalnie się czuję...
. Nie pamiętam kiedy ostatnim razem spałam w ciągu dnia...
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to wszystko za 9zł.
|
|
|
#1003 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dzisiaj jest wybitnie niekorzystny biomet, niskie ciśnienie też - stąd ta senność. Mnie się aż w głowie zawracało...
|
#1005 |
|
Konto usunięte
|
Przepraszam, że długo się nie udzielałam, tak samo na blogu.
Zerwałam z tżem. Powiedział, że mnie nie kocha, ale nadal bardzo lubi i dalej by chciał ze mną być. I, że gdybym się o niego teraz starała to może by uczucie by powróciło Pff... a ić pan w ciorty... przestępstwo na nim mam ochotę popełnić. Czegoś takiego to ja nie chcę. Pewnie w bloga ponownie zaangażuję się w przyszły weekend, teraz wewnętrznie się regeneruję. Tak tylko wpadłam dać znać, że żyję, jeśli kogoś to oczywiście interesuje
|
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36940246]Przepraszam, że długo się nie udzielałam, tak samo na blogu.
Zerwałam z tżem. Powiedział, że mnie nie kocha, ale nadal bardzo lubi i dalej by chciał ze mną być. I, że gdybym się o niego teraz starała to może by uczucie by powróciło Pff... a ić pan w ciorty... przestępstwo na nim mam ochotę popełnić. Czegoś takiego to ja nie chcę. Pewnie w bloga ponownie zaangażuję się w przyszły weekend, teraz wewnętrznie się regeneruję. Tak tylko wpadłam dać znać, że żyję, jeśli kogoś to oczywiście interesuje [/QUOTE]Co za człowiek... ![]() Trzymaj się |
|
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36940246]Przepraszam, że długo się nie udzielałam, tak samo na blogu. Zerwałam z tżem. Powiedział, że mnie nie kocha, ale nadal bardzo lubi i dalej by chciał ze mną być. I, że gdybym się o niego teraz starała to może by uczucie by powróciło Pff... a ić pan w ciorty... przestępstwo na nim mam ochotę popełnić. Czegoś takiego to ja nie chcę. Pewnie w bloga ponownie zaangażuję się w przyszły weekend, teraz wewnętrznie się regeneruję. Tak tylko wpadłam dać znać, że żyję, jeśli kogoś to oczywiście interesuje [/QUOTE]
|
|
|
#1008 |
|
Konto usunięte
|
A ja dziś kicham co chwilę, aż mnie głowa od samego kichania boli
![]() http://www.inermis.pl/p/6868/szampon...i-soft-colours Używałyście może tej farby z Joanny? |
|
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba sama sobie zrobię chociaż tzatziki
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym sobie zjadła jeszcze raz.
![]() Idę zaraz na spotkanie z dwiema koleżankami z byłej klasy. Zakumplowałam się tylko z nimi i obie teraz mieszkają za granicą.:C
|
|
#1011 |
|
Raczkowanie
|
_polly_, narobilas mi smaka od rana! Moze zaciagne meza na greckie dzisiaj
![]() blackdress92, przykro mi. Ale, jak to sie mowi, krzyz na droge, rogal na ryj i next, please! Orlica, myslalam wczoraj o Tobie, bo zagniezdzil mi sie pod lodowka jakis konkretny pajak. Wychodzi co jakis czas i staje tak, ze nie mozna go dorwac. Jest wiekszy niz, te, ktore zwykle widze, ale to pewnie dlatego, ze sie uchowal przed klapkiem dluzej niz poprzednie. Mam potworna schize, jak wchodze do kuchni, bo mam wrazenie, ze skubany na mnie czyha. Jak zyc? Idziemy dzisiaj na jakas parade, czy festyn, jakkolwiek kretynsko by to nie brzmialo. Ale maja byc troopery z Gwiezdnych wojen, wiec i tak idziemy. Pogoda tylko jakas taka...to chyba prawo Murphyego, ze jak czlowiek chce gdzies wyjsc, ma 99,9% szans na to, ze pogoda sie skaszani.
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36940246]Przepraszam, że długo się nie udzielałam, tak samo na blogu.
Zerwałam z tżem. Powiedział, że mnie nie kocha, ale nadal bardzo lubi i dalej by chciał ze mną być. I, że gdybym się o niego teraz starała to może by uczucie by powróciło Pff... a ić pan w ciorty... przestępstwo na nim mam ochotę popełnić. Czegoś takiego to ja nie chcę. Pewnie w bloga ponownie zaangażuję się w przyszły weekend, teraz wewnętrznie się regeneruję. Tak tylko wpadłam dać znać, że żyję, jeśli kogoś to oczywiście interesuje [/QUOTE]Że też coś takiego łazi po ziemi... Trzym się, bo nie warto dla niego łez wylewać! A ja z podobnej okazji idę się dziś bawić, ahoj imprezo!
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O, mój TŻ też by chętnie na taki festyn/paradę by poszedł.
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dziś spokojnie... i na blogu posucha...
blackdress92 mi się jakoś wydaje, że koleś sam do Ciebie wróci z podkulonym ogonem za jakiś czas. nie wiem czemu mam takie wrażenie
|
#1015 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W sumie miałam podobną sytuację, tylko miłość zastąpić tu trzeba przyjaźnią i zaufaniem. Kumpel, który był dla mnie jak brat wyparł się mnie dlatego, że jego panna była o mnie zazdrosna. Zranił mnie tak, że potem jak z nią zerwał i chciał wszystko naprawić to choćbym chciała już było za późno. ![]() U mnie na blogu też posucha w komentarzach, aż takiej dawno nie miałam... |
|
|
|
|
#1016 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36942051]
U mnie na blogu też posucha w komentarzach, aż takiej dawno nie miałam...[/QUOTE] u mnie tez dziś, ale to może dlatego, że pisałam o wątróbce
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Tak z wieczora wzięło mnie na kuchcenie
Piekę ślimaczki z ciasta francuskiego z kremem czekoladowym i kawałkami ananasa suszonego, a potem mam do upieczenia 4 gotowe bułeczki. Szykuję sobie prowiant na jutro, bo 12 godz spędzę w pracy Ciekawe czy mi te ślimaczki wyjdą Czy tylko ja tak lubię ciasto francuskie? ![]() W ogóle aż mi wstyd jak zaniedbałam mojego bloga o jedzonku
|
#1018 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uwielbiam ciasto francuskie. Narobilas mi smaka na camemberta albo gorgonzole z orzechami w ciescie francuskim. W ogole mi tu smaka dzisiaj robicie :P Brzmi pysznie!
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1020 |
|
Raczkowanie
|
Hehe, a nie zostalo Ci ciasta nic a nic?
Ja chce camemberta! BARDZO!
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

Chyba nie ma tragedii, ale muszę wrócić do formy
tyko żyłka mnie kłuje w miejscu gdzie ją obcięłam
muszę to jakoś opatentować, bo na dłuższą metę sobie rękę poranię