|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak tu trafiłyście, jak znaleźliście się na wizażu ?
Rozterko-100 lat kochana
![]() Ja trafiłam na Wizaż szukając informacji o jakimś kosmetyku(nie pamiętam już jekim) i wpadłam na katalog KWC.Z tamtąd po jakimś czasie,po kilku tygodniach zawędrowałam na forum kiedy jeszcze nie było wydzielanej częsci dla perfumomaniaczek i...tak jakos zostałam.Świetnie,że jest takie miejsce i takie osoby z którymi można dzielić się nie tylko przeżyciami związnymi z poznawaniem nowych zapachów ale i usłyszeć kilka ciepłych słów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
No to ja będę oryginalna, bo niczego w necie na temat kosmetyków nie szukałam, a przyszłam tu z Gazetowego forum Uroda, na którym wtedy udzielała się Smoczyca i Justy
![]() Oczywiście - tu juz typowo - najpierw z wypiekami na twarzy czytałam KWC i odkrywałam nowe lądy, potem ośmieliłam zarejestrować się na forum, a jeszcze później zaczęłam pisać. Pisałam i czytałam głównie Kosmetykę, dopóki nie powstało forum O Perfumach, na które przyszłam trochę z sympatii dla Smoczycy i już zostałam - teraz jestem głównie tutaj, czasem zaglądam na Biochemmię, piszę już rzadziej. Rozterko, Sto lat! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
To teraz ja, prawdziwa weteranka wizażu, choć są ode mnie "starsi" stażem.
![]() W ogóle na wizaż trafiła, szukając czegoś tam o o makijażach, kosmetykach, ogólnie o wizerunku... Zarejestrowałam się w kilka minut i tak już 3,5 roku tu siedzę. Brzmi to jakbym tu wyrok odbywała. ![]() ![]() Pamiętam bardzo dobrze czasy kiedy na wizażu nie było forum o perfumach. Ba, były pojedyncze wątki na Plotkowym, które cieszyły się małą popularnością. Później, wraz ze zmianą wyglądu forum i oprogramowaniem wizażu, portal dostał nowe możliwości techniczne i Zło nam utworzył pod-forum Perfumy... A więc jakby w naturalny sposób zaczęłam tutaj bywać. Pamiętam nawet taki wątek na Plotkowym [dawne czasy (uwaga! nie bić mnie ![]() ![]() Z czasem pod-forum zyskało popularności i swoje wierne fanki, no i dostało miano forum gdzie sobie możemy plotkować o zapachach. ![]() Bardzo lubię z Wami tutaj przesiadywać! ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziękuję ślicznie ![]() Joasiak1, MoniaK Tristan , Aga 79, Poziomka61, Adelajda, Aragonte, Tulipanko , Agnyska81, Evee, Agaa13, Doridee, MrsVargas, Margot45, ![]() Wam również za życzenia serdecznie dziękuję ![]() jeżeli kogoś w podziękowaniach pominęłam proszę o wybaczenie , ale slozy wzruszenia zalały mi oczy i litery się mażą ![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Rozterko-
![]() ![]() Podobają mi się twoje sygnaturki,życiowe i mądre ![]() Trafiłam na wizaż przez przypadek,szukając informacji o kosmetykach. A gdy znalazłam to forum ![]() tyle tu Dobrych Dusz,wrażliwych i zawsze chętnych do pomocy osób ![]() Dziękuję,że jesteście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Rozterko, spełnienia marzeń
![]() ![]() ![]() Ja trafiłam na wizaż z powodów fryzjerskich ![]() ![]() Teraz jestem głównie na perfumach moim ulubionym pod-forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuję ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Sto lat, Rozterko, no i spełnienia wszystkich marzeń
![]() Ja trafiłam na wizaż z powodów perfumeryjnych, dopiero po roku użytkowania odkryłam tutaj inne fora ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
A niech to,pomroczość jasna,czy zyczenia złożone po pólnocy tez sie liczą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc Córko D'artagnana ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
![]()
Kiedyś do mnie przyszedł link do tej strony na skrzynkę bodajże WP, kliknęłam i... wpadłam po uszy
![]() To moje ulubione forum dyskusyjne, wspaniale relaksuje a dziewczyny są przesympatyczne; wpływa ono tylko na wypływ gotówki z portfela i kolekcja ekspresowo się powiększa - za to jakich wspaniałych odkryć dzięki tej stronie dokonałam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Ja szukałam cegoś o prostowaniu wlosów i obrazki były tylko dla zalogowanych, dlatego musiałam się zarejestrować, ale nie żałuje tego ani trochę
![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do życzeń oczywiście, spóźnione, ale szczere
![]() ![]() Ja trafiłam z googla jak większość, byłam świeżo upieczoną mamą z problemami z cerą ![]() Najpierw czytałam KWC, potem kosmetyczkę - miałam jeszcze okazję 'spotkać' Smoczycę, której ogromnie mi brakuje - akurat krótko po mojej rejestracji zdecydowała się odejść ![]() Byłam też orędowniczką powstania forum biochemicznego wraz ze wspaniałymi modkami - Sandiją i Alchemiczką, których bardzo bardzo mi brakuje ![]() Na perfumy ściągnęła mnie z biochemii Joasia ![]() ![]() Na mama z klasą mało się udzielam, bo bycie mamą zwykle pochłania tyle mojej energii, że nie mam już siły na ten temat dyskutować. ![]() Za to na perfumach się odprężam i przenoszę w inny świat ![]() Opoczywam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Nie mieszkałam wtedy w Polsce,tylko w Dojczlandzie i kolega miał internet,a szukałam "wiedzy" na temat zapachu z allegro i trafiłam na KWC,potem z każdą wizytą anonimowo podczytywałam, zarejestrowałam się styczeń 2006,ale na dobre pisać zaczęłam po powrocie do Polszy czyli w lipcu.I dalej to już poszło!
Pamiętam ,że pierwsze 2 avatary,które zobaczyłam to była Towarzyszka Mulier i jej grzywka oraz Towarzyszka Króliczek ![]() A teraz to straty finansowe spowodowane negatywnym wpływem Wizażu lecą w grubych,zieloniutkich, pięknie pachnących setkach,setuniach! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.