|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 23
Cytat:
Jakim prawem wywyższasz się nade mną? Dlaczego mnie tłamsisz i traktujesz jak gorszą od siebie, mniej inteligentną? Dlaczego jesteś tak negatywnie do mnie nastawiona? I jeszcze piszesz o fałszu Nawet nie wiesz jak mnie to zraniło Zawiodłam się na Tobie, ojjjj zawiodłam.
|
|
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłabym
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3843 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Monia- patrzyłam na bloga, niestety, ale mimo pozytywnego wyglądu, dalej wątróbka na mnie żle działa.... zamieść przepis na buraczki jeszcze dobra?
|
|
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3846 | |
|
szeryfcio
|
Oj, ja też
![]() Przecież ja nie o czekoladzie pisałam Nie powinno się ich spożywać z nabiałem, bo sie nie wchłaniają dobrze. Cytat:
Wrażenia z mydła - nic szczególnego. Po umyciu nie mam uczucia ściągnięcia skóry jak po innych żelach, więc mały plus.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-10-06 o 16:50 |
|
|
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Neyra- a uwierzysz mi jak Ci powiem że to wszystko wiem? Czy nie bardzo, serio nie jestem taka głupia, za jaką jestem uważana. Zapycha owszem, ale nie wszystkich...
Poza tym wszelkie substancje "szkodliwe" a takimi parabeny niewątpliwie są - są wszędzie dookoła, wiec gdybyśmy tak bardzo chcieli ich uniknąć, to nasze życie było by....niefajne (najprościej mówiąc). |
|
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() To ja tez pare słów o mleku, pije te średnioprocentowe żeby nie bardzo tłuste a z przyzwoitą ilością wapnia- lubie do kawy, kakaa i płatków Swojskiego mleka nie cierpię, dla mnie ma specyficzny smak i śmierdzi tak samo to z automatu na mleko...fuuuj! No ale każdy ma inny gust. Toniu zapomniałam o tej maseczce, dziś wypróbuje...zaczęłam stosować Acne-derm...dermatolog poradziła mi żeby spróbować
|
|
|
|
|
#3849 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak możesz pytać o takie rzeczy Panią profesor, która na dodatek jest świetnym psychologiem. To przecież oczywiste, że my jesteśmy kretynkami, które nic nie rozumieją i nic nie potrafią. Są ludzie i ludzie. A niektórym nadmiar zaje.bistości rozsadza szare komórki i pozwala się wywyższać.
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie to masło czarne nie kusi, bo się boje tego brudzenia...uwielbiam peeling z kawy, ale tez czesto nie robie bo potem mnóstwo sprzątania...ach leń ze mnie ![]() Zauroczyły mnie kolczyki delphine gala...chyba sobie wezmę ![]() Teraz zamawiałam sobie tylko 3 tusze(różne), 3 cienie CT i Simply Because
|
|
|
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wlasnie zrobilam liste: czarne mydlo, nowy plyn jezynowy, i kilka kremów oliwkowych dla tesciowej |
|
|
|
|
|
#3853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem że niektórzy by mnie za to zlinczowali, ale te wszystkie akcje typu"czego się wystrzegać w kosmetykach" troche mnie juz draznią...czasem z ciekawości obejrze, przeczytam, ale jak mam wybierac między szamponem z silikonami i sls- miec ładne błyszczace włosy, a bez nich i przy rozczesywaniu połowe stracić, mieć matowe to dla mnie wybór oczywisty...nie dajmy sie zwariować ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
![]() Ten płyn też sobie wezmę, podoba mi sie zapach ze strony
|
||
|
|
|
|
#3854 | |
|
szeryfcio
|
Służą, to są konserwanty....
Cytat:
Nikt kto Cię zna, nie uwierzy, że piszesz to serio Nie rób sobie jaj z nas. A zresztą rób, jaja mile widziane, zawsze to weselsze niż sprzeczki. ![]() I dobrze wiesz, że w moim poście nie było żadnej zgryźliwości (bo wiem, że zrozumiałaś, co było napisane i chciałam ci to dać do zrozumienia). Co więcej, pomimo wszystko ładnie rozpisałam i wytłumaczyłam co miałam na myśli. Po trzecie, słowo fałsz jest w definicji i odnosi się do obrazu - i też o tym wiesz A na koniec jest uwaga, ale z emotką, która wskazuje na żartobliwe potraktowanie postu. Moje posty do Ciebie pełne były nastepujących emotek: , . W to, ze ich nie rozumiesz też nie uwierzę. ![]() Ale Ty jesteś aparatka. Chciałaś z siebie zrobić sierotkę, a ze mnie złą Sheryl A przecież to Ty byłaś dla mnie niemiła pierwsza, buuu Wystarczy się cofnąć do pierwszego postu, niooo to toraz sobie popłaczemy
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-10-06 o 17:18 |
|
|
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dopiero we wtorek paka ![]() no czuję się lepiej, nawet na miotłach polatałam i teraz czekam aż mi podłogi wyschną chmury się zbierają trochę popaduje, a wiatraki machają skrzydłami jak szalone
|
|
|
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Idę ścinać włosy
zamierzam jakieś 15 cm, ale siostra powiedziała ze aż tyle nie zetnie to podejrzewam ze pójdzie jakieś 10
|
|
|
|
|
#3858 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nakładałam maseczkę z glinką i od razu poczułam ten zapach kadzidła kościelnego...strasznie podoba mi sie ten zapach na twarzy, choć w Kościele niekoniecznie
|
|
|
|
|
#3860 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3861 |
|
szeryfcio
|
Wiesz, co nos to inne wrażenie. Może Tobie skojarzy się inaczej: kadzidła,orient...
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę sobie w tej maseczce i wyglądam juz jak krówka(jasna w ciemne ciapki) jakby Wojtek teraz wszedł to by się pośmiał- poszedł po bilet na jutrzejszy mecz...a żeby było sprawiedliwie po drodze kupi mi karnet na fitness...robi się zimno, mniej specerków to muszę się rozruszac na zajęciech...mam nadzieje ze juz na wtorek bedzie miejsce
![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3863 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czuję kadzidełko, orient, jakieś piżmo...tylko nie wiem co ta maseczka ma robić...nie jest to okreslone na opakowaniu...ja zmyłam i w sumie nie widzę żadnej różnicy poza tym że skóra jakby ściągnięta... rzadko po maseczkach widzę super efekt...najbardziej lubie lotosową bo pory jakby zwężone i cera gładsza. Jakie są Twoje spostrzeżenia???
|
|
|
|
|
#3865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co papuguję?? ostatnio jadłam na boże narodzenie Cytat:
boisz się?? ja tam byłam wczoraj i będę na pewno za miesiąc może moja paczka zaginie |
||
|
|
|
|
#3866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mnie to lotto nie zwracam na to uwagi i mi z tym dobrze ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- 9ooo post
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2012-10-06 o 17:51 |
||
|
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
Jamapi, możesz zrobić fotkę żyrafy jak wygląda na szyi?
![]() A masz może mniejszą, żeby zrobić bransoletkę? |
|
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z Wawy, -która była w Romie na "Deszczowej piosence"? Słyszałyście coś o tym spektaklu dobrego? Bo wybieram się z rodzinką no i ... i sama nie wiem
|
|
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coś mi się wizaż tnie i to strasznie
|
|
|
|
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mniejszej nie mam i nie widziałam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

Jakim prawem wywyższasz się nade mną? Dlaczego mnie tłamsisz i traktujesz jak gorszą od siebie, mniej inteligentną? Dlaczego jesteś tak negatywnie do mnie nastawiona? I jeszcze piszesz o fałszu

(oprócz zapachu). Maseczkę zostawiłam na razie Zalotnicy do przetestowania- ciekawe czy jej sie spodobała

A przecież to Ty byłaś dla mnie niemiła pierwsza, buuu
.... tak tym, kościołem