|
|
#3181 | |||||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Znad urobienia przy garach
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kurs wizażu ![]() Cytat:
też mam -20% , ale nie mam po co (czytaj z czym w kieszeni ) tam iść . Cytat:
Cytat:
![]() 2. zwłok nie zamierzam utylizować ani produkować wędlin przemysłowo Cytat:
2. 3.możesz czekoladki zanieść przy okazji . Cytat:
2.nie mielają , bo maszyny nie mają jestem wrogiem gotowego mielonego zawierającego niewiadomoco ![]() Tak więc dzięki Państwa głosom zwyciężyła maszynka Zelmera trzy do zera Jak będę miała za co to może zanabędę kiedyś ![]() Niech mnie ktoś kopnie , żebym poszła się za szycie wziąć . I za pranie .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#3182 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Smsa żem słał ![]() --- Ale pomorek
|
||||
|
|
|
#3183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3184 |
|
grozi wypollizowaniem
|
winterio-doczytalam o kurtece-moze ja tez zanabendeu? tylkou mnie nie było...był za to nawet fajny płaszczyk ze skoropodobnymi rękawami...
w ogle ten oromod co w nim byłam jakis dziwny-teco co jest online nie było, a były inne rzeczy których nie ma inline
|
|
#3185 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dziś M. w pracy
Sms nie doszedł, dziwne. a zgaduj zgadula jak? co to jest?Poszukaj, u mnie np tylko 3 sztuki wisiały, w samym rogu. Albo zapytaj, może Ci zamówią.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3186 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3187 | ||||
|
BAN stały
|
Znad rolady z kurczaka z pieczarkami w serowym cieście
Pfff! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Dzisiaj już nie mam tej wczorajszej śmiałości ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3188 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Dam podpowiedź taką, że jak nie zgadniesz to żeś cep To z serii Armani Prive a drugi testowałeś? ostatnio był szał na to, w barze tyż
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3189 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
to budka z co dzień przywożonym świeżutkimi półtuszami na miejscu rozbieranymi , znajdź mi takie w sklepie , dlatego brak maszyny im wybaczam ![]() 2.wszelkie kupne a fuuuuuuu ![]() 3. a żebyśwa żarna mieli to by se pobruszał , delikatniejszy sprzęt to on zdemolować gotów jest a białogłowskich robót lepiej żeby całkiem nie tykał , jeszcze se igłę gdzie wrazi i dopiero będzie od wąpierzy i innych ćmychunów wymyślał
|
|
|
|
#3190 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciągle wcinam suodkie a nie wolno mi![]() Cytat:
mnie by się taki kop przydał bo od kiedy nie pracuję to nic nie robie![]() Cytat:
|
|
#3191 | ||
|
Zakorzenienie
|
macham znad choroby ![]() teraz to już mnie wzieło na dobre A trza było odchorować wtedy jak należy...Szatą i Mić wysyłkę zrobię dopiero po niedzieli , ok w ciągu ostatnich dwóch dni nie miałam kiedy![]() Nadrobię kiedyś... chyba że ktoś się wreszcie ulituje i zacznie tworzyć piękne streszczenia dla mniej obecnych ![]() Win fajna kurtałka A Ty Polly jaką chcesz?
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
po co ja właziłam na stronę mojego ulubionego new looka http://www.newlook.com/shop/womens/t...vest_265944401 ![]() mam nadzieję, że w Pl tej kolekcji pełnej krzyży i czach nie mają, bo chyba wyczyszczę konto na debet
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-10-06 o 20:27 |
|
|
|
#3193 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3194 | ||
|
Zakorzenienie
|
aaaaa
![]() a ona we dotyku jaka jest? ![]() Ja mam ramoneskę w kolorze.. hmmm camel z wyłogami z koronki , kurde niby mi się podobała a teraz jak próbuje załozyć to mi nie pasi i ściągam natychmiast ![]() Dzięki
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spoko, ja poczekam
|
|
#3196 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hmmm, to taki ostatnio modny połyskujący materiał- coś pomiędzy eko skórą a dżinsem. Na metce 90% 2 % elastanu.Taki woskowany, sztywny dżins
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2012-10-06 o 20:38 |
|
|
|
#3197 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
lub Mac Arthur - my jedziem jutro jak wrócimy bez to normalnie każe chuopom sie wymienić telefonami i niech se sami radzo |
|||
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
O, z Mac Artura nie polecam albo my trafiliśmy na takie egzemplarze ale nie dość że przemakały to rozwaliły się po 2 miesiącach mało chodzenia
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
|
|
#3199 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale własnie bylismy ...w ccc i mc arthurze, deichmanie, ryłku i wojasie.... i juz nie mam wiecej pomysłów kurdwa
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Mam podły humor i jestem zły na siebie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3201 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
przejrzałam buty na wojasie, te
Cytat:
Cytat:
najwyżej wezmę knigę i sobie poczytam...2. ale jedzonko dla kotów mogłabyś przygotować, np. z królika albo kurczaka w całości ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#3202 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Idę zaraz farbować włosy, z alfaparfu były tylko żele,więc kupiłam inną, nr 8.44
|
|
|
|
#3203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam ochotę na ciepłą chałkę z masłem ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() ja za to wręcz przeciwnie...myślę nad zamalowaniem rudzieła jakimś brązem
|
|
#3204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gdzie jesteście? ![]() ja niedawno wstałam pogoda zachęca do spania... za to TŻ już sprząta bo być może moi rodzice przyjadą dziś popatrzeć na moją nogę, więc popłoch jest
|
|||
|
|
|
#3205 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jak ostatnio weszłam do new looka, to miałam ochotę wziąć niemal WSZYSTKO ![]() co prawda w tym miesiącu będę mieć spory zastrzyk finansowy, na który czekam i czekam, ale musiałabym zwariować, żeby wydać jednorazowo więcej niż 100 zł na szmaty i chyba wyrzuty sumienia by mnie pożarły hmm do 14.10 jest w NL -20% dla studentów, więc mogliby się pospieszyć z tym przelewem.świetna moda teraz jest - dajcie mi chociaż 5000, a obkupię się w ciuchy na 10 lat.
|
|
|
|
|
#3206 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do streszczenia.. hmm A Luszek chyba ma zrobić w następnym barze ![]() Cytat:
Ja muszę kupić kozaki na zimę, w czarnym kolorze, max do 150 zł ![]() Małż jak małż, ale może Polly się nie podobają i nie chce Mu kupić ![]() ![]() I właśnie, bo miałam się wypowiedzieć wczoraj na temat butów i nie zdążyłam Mój małż chodzi w takich ... jakie są na Niego dobre ![]() Tj. ma po prostu zazwyczaj ograniczony wybór Bo z Jego rozmiaru jest mało egzemplarzy Także problem jest mniejszy albo większy. Zależy jak na to spojrzeć ![]() Ostatnio w Deichmannie podobały Mu się ze 3 pary, tylko jedne były w Jego rozmiarze, więc problem wyboru rozwiązany ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-10-07 o 11:53 |
|||
|
|
|
#3207 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() będzie poka |
|||
|
|
|
#3209 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
może być poka bez twarzy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

bo mielenei jest dla każdego a we mieście lezy już przemielone - niewiadomokiedy
i z czego 
też mam -20% , ale nie mam po co (czytaj z czym w kieszeni
zwłok nie zamierzam utylizować ani produkować wędlin przemysłowo
Tak fogle przypomło mi się ad sinupret, w polo mają wynalazek pt. "mięso mielone garmażeryjne", paczkowane, które wygląda jak słonina zmielona razem z błonami 

ciągle wcinam suodkie a nie wolno mi
A trza było odchorować wtedy jak należy...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Bo z Jego rozmiaru jest mało egzemplarzy