|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI
Cytat:
Princ - ja bym poszłal na komisariat, straszne to co opisałaś! ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- a i pochwalę sie jeszce ze znowu zostałam ciocią. Wczoraj TŻ sis urodziła, miała cc a małemu złamali rękę przy wyciąganiu z brzucha . Mały kolos bo prawie 4200 i 68cm.
|
|
|
|
|
#3992 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Princ dobrze że Wam się nic nie stało. Ja bym poszła na policję to zgłosić... Nocka nawet spoko,nie licząc tej 2,5godzinnej zabawy od 2w nocy...ale nawet wyspana jestem,wstaliśmy o 9 :-D tz w ogródku,młody zasypia gotuje mu zupke z rybka katarek jakby trochę mniejszy na dworku mimo że pochmurno to ciepło może jak nie będzie padać i młody nie będzie miał temperatury to na jakiś nie długi spacer wyjdziemy po obiadku bo człowiek oszaleje w domu...
|
#3993 |
|
Zadomowienie
|
Princ zimno mi się zrobiło ja przeczytałam. Moim zdaniem musisz to zgłosić dla spoojnego sumienia że zrobiłaś wszystko co mogłaś dla bezpieczeństwa innych, może w ten sposób uratujesz czyjeś życie, albo właśnie takiego maleństwa.
W moją znajomą też kiedyś na pasach wjechało auto, ona przeleciała przez maskę a 2miesięczne dziecko wypadło z wózka, nic się nie stało, na szczęście! Seona ![]() :rotfl :.Ty to masz sny kobieto Idę pranko wieszać, chata ogarnięta, zrobię Seonkowy torcik dziś Muff ale ciacho z synia, cuuuudowny!!! |
|
|
|
#3994 |
|
Zadomowienie
|
Mszpilka no duży maluszek
szkoda tylko że lekarze nie uważali ...jejku z tymi lekarzami ostatnio to jakaś masakra :/ zdrówka maluszkowi życzę :-*Seona fajny sen ;-)hihi mnie też się czasem głupoty śnią...np że byłam na wakacjach z pewnym aktorem
|
#3995 |
|
Zadomowienie
|
Hejka wszystkim
Widzę że zebrało wam się na wspomnienia i jeszcze ktoś mnie pamięta przepraszam że tak dawno do was nie zaglądałam, ale rekonwalescencja później powrót do pracy i znowu przystosowanie się zeszło mi dużo czasu![]() U nas wszystko po staremu Lilka w następną niedzielę ma roczek (widzę że pisaliście o tortach ja zamawiałam wczoraj ). W poniedziałek Lilka zrobiła swoje pierwsze kroki i ma już 7 zębów, 8 w drodze Na roczek mieliśmy lecieć do Polski ale ze względu na moje chorobowe(brak kasy) nie lecimy robimy tutaj będzie 6 osób z dziećmi 8 ![]() To tak w skrócie co u nas poczytam jeszcze chociaż ostatnie parę stron bo wszystkich nie dam rady ![]() Princ ale przeżyłaś ja bym poszła na policjęEdytowane przez ania21_21 Czas edycji: 2012-10-06 o 11:05 |
|
|
|
#3996 |
|
Zadomowienie
|
O Ania
Gratki dla Lili za wszystkie osiągnięcia. A co ze zdrówkiem się stało, przeoczyłam coś .Szpileczko gratulacje, waga jak waga ale wzrost powalający, koszykarz będzie czy co . A za rączkę to![]() ![]() .Seonko mi też potrzebne buty a kompletnie nie wiem jakie chcę , wybór nie będzie duży bo łape to ja mam jak szuflę więc łatwiej się będzie zdecydować, albo rozmiaru nie będzie |
|
|
|
#3997 |
|
Zadomowienie
|
Elu wracając z Polski w samolocie za szybko się obróciłam i zwichnęłam rzepkę w kolanie (ból był 100 razy gorszy od porodu
) musiałam zostać w Polsce miałam 4 tygodnie nogę w gipsie a później jeszcze rehabilitacja wróciłam do Anglii pod koniec sierpnia a miałam na początku lipca
|
|
|
|
#3998 |
|
Wtajemniczenie
|
Princ
.najwazniejsze,ze nic sie nie stało!!!idz na policję,gbojowi sie należy!!!chociaz z drugiej strony takie przypadki traktowane sa przez sad łagodnie ![]() Seona .Przepis na torcik zanotowany,na pewno wykorzystam ![]() Ania helou .odzywaj sie od czasu do czasu,wstaw jakaś fotkę ![]() Wieczorem jedziemy do Polski i nie będzie mnie tydzień |
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, właśnie nic nie jadłam, poszłam na głodnego, bo nie chciałam się obżerać, a nie miałam nic dietetycznego. A moja mama mówiła zawsze jak byliśmy dzieckiem: "zjedz kolację, bo będę ci się Cygany śniły"
Princ, ja bym zgłosiła, nawet jakbym miała po sądach się włóczyć weź, masakra to co napisałaś!! U mnie na osiedlu nieraz tak śmigną, że o mało Patrycji z chodnika nie zmiecie!! A nie mam jak zdjęcia zrobić ani zanotować rejestracjiAnia!! |
|
|
|
#4000 |
|
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny
Z kolanem teraz jest super już go nie odczuwam i chodzę normalnie dużo dała rehabilitacja ![]() Olusia szkoda no nic może następnym razem teraz będę dopiero na początku grudnia na tydzień, może w końcu kiedyś się spotkamy![]() Dobra mykam odezwę się później jak Lilka zaśnie
Edytowane przez ania21_21 Czas edycji: 2012-10-06 o 11:47 |
|
|
|
#4001 |
|
Rozeznanie
|
Nettko dzięki, na próbę wysłałam na rossmannie zobaczymy jakie wyjdą zdjęcia ![]() Princ nie odpuszczaj sukinsynowi!!!! Olusia szczęsliwej drogi!!!! Aniu ![]() Elu rozmiarem buta mnie chyba nie przebijesz, po ciaży noga mi urosła o jeden rozmiar,aktualnie 42! Już pisałam na fb, daliśmy H. pierwszy raz białko j.kurzego i jest chyba uczulony, wysypka+silne wymioty,gdyby nie tz nie wiem jakby się skończyło bo wymioty przez sen, całe szczęscie tz był obok.
28.11.2011 Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-10-06 o 11:56 |
|
|
|
#4002 |
|
Wtajemniczenie
|
Przemyślałam, pogadałam i z tż i rodzicami i odpuszczam. Latanie po sądach i te stresy. Dziękuje Bogu, że jesteśmy całe. Niech ten kierowca martwi się o własne sumienie....
Wiem, że każda by poszła na komisariat. I ja też chciałam. Ale każdy radzi co innego.. A ja już sama nie wiem.. Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-10-06 o 11:56 |
|
|
|
#4003 |
|
Rozeznanie
|
Do sądu droga jeszcze baardzo daleka, najparwodopodoniej nawet by do sprawy nie doszło.Czy oficjalne zawiadomienie na policji chociaż złożyłaś?
doczytałam.
|
#4004 |
|
Zadomowienie
|
Aniu witam
Sara dobrze że obok był tz. Princ a ty na policje. Niech poniesie konsekwencje
|
#4005 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu to prędzej w przyszłym roku ,w tym juz nie jedziemy.
Owieczko a jak TZ? |
|
|
|
#4006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buahahaha chyba z tych naszych wspominek, bo mi sie tez snilo bylam na IP z drugim w ciazy i mialam rodzic, a lekarz do mnie: to tym razem tak dla odmiany walniemy cc, a ja ryczalam jak glupia, ze nie chce, a potem kazali mi nazwac dziecko Wojtus, a mi sie nie podobalo :brzydal :---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
nie odpuszczaj skur...nowi, niech wie, ze nie jest bezkarny. Matko cale szczescie, ze nic sie wam nie stalo jak ja sie boje przechodzic przez ulice, nawet jak mi sie na pasach zatrzymaja, kiedys z dwoch stron stali, ja weszlam, a zza zatrzymanego samochodu wyjechal drugi i o wlos od nas ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- szpilko gratki dla swiezo upieczonej cioci ja w styczniu i w lutym zostane znowu ciotka i sami chlopcy![]() swoja droga jak ci lekarze musieli to dziecko szarpac, zeby mu raczke zlamac ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Elus dzieki w imieniu Filipka
|
||
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu jak fajnie, ze jestes
gratulacje za pierwsze kroczki ![]() pieknie wygladalas na chrzcinach malej, widzialam foty na nk ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Aniu co za pech z ta noga szpilko dopiero doczytalam wzrost, jak Ela zwrocila uwage nie pomylilas sie na pewno? matko jaki dluuugi---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Ola udanej podrozy |
|
|
|
#4008 |
|
Wtajemniczenie
|
Faktycznie duży,gratulacje dla ciotki
.ja na dniach zostanę ciocia AdasiaA najgorsze jest to,ze ludzie wieszaja psy na tej potraconej matce i ojcu,ze nie patrzyli w ogóle .i ze ojciec po wszystkim zamiast pomagać żonie i dziecku rzucił sie do kierowcy.chyba istnieje cos takiego jak szok????wcale mu sie nie dziwie |
|
|
|
#4009 | |
|
Zadomowienie
|
Olusia a dziękuję tz ma się dobrze
od wtorku w domu jest,bierze jakiś lek i na szczęście nic się nie dzieje,blizna niewielka ładnie się goi tz ma maść będzie smarował![]() Jak młody zaśnie idę robić ciasto z galaretek :-D podobne do tego co Seona pisała tylko ja sobie kolorową tęczę:-D tztowi się zachciało;-) Oglądałam torty w necie i spodobał mi się jeden z figurka misia i ciuchci na górze do tego napis....chyba taki zrobię,tztowi się podoba,figurki zrobiłabym sama...ewentualnie widziałam na all gotowe figurki samochodzików lub wierzch z autem...kurde już sama nie wiem :-( tz mówi że na roczek wystarczy ten z misiem i ciuchcia...ehh ja to mam problemy ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Aniu witaj
|
|
#4010 |
|
Zadomowienie
|
Jestem z powrotem wrzucam parę zdjęć ostatnio robię jej mało
muszę się poprawić![]() A i jeszcze dam zdjęcie z chrzcin (jak ktoś nie widział na nk )Jak wejdę na duży komputer wrzucę jeszcze ze spaceru bo tam mam
Edytowane przez ania21_21 Czas edycji: 2012-10-06 o 15:07 |
|
|
|
#4011 |
|
Zadomowienie
|
Aniu super wyglądasz, śliczną masz córeczkę:-D
|
#4012 |
|
Zadomowienie
|
a to sprzed chwilki sama stoję i oglądam reklamy
|
|
|
|
#4013 |
|
Zadomowienie
|
aniu ale ślicznotka z Lilci
|
|
|
|
#4014 |
|
Zadomowienie
|
Aniu mała śliczna
|
#4015 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To była 3 cesarka i podobno prz kolejnych cesarkach jest to bardzie prawdopodobne bo sa zrosty po przednich cięciach. A przecież naszą Helcię ciachnęli po policzku i miała bliznę a teraz juz nie widać nic a nic. Cytat:
Ciebie nie poznałbym nigdy w porównaniu z tego co pamiętam z ciążowych lub poporodowych zdjęć. Promieniejesz! |
||
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu-ostatnio myślłam o Tobie i miałam pisać pw do Cibei,a sie odezwałaś
Lilka-ślicznota-i już roczek ma!!!Ale ten czas leci ![]() odwiedzaj nas częsciej!!!
|
#4017 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie się podzialyscie?
|
#4018 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem oglądam mam talent i zerkam tu co chwilę ale nikt nic nie pisze :-(
|
#4019 |
|
Zadomowienie
|
hejo
no faktycznie cisza straszna.....Glam gdzie jestes?????ostatnio cie nie widać mały śpi u nas kolega siedzi to tez tak siedze ale głowa mnie boli chyba zaraz sie położe....
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Glam pisze tylko w swoim wątku.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.

Ela mi się śniła
że była w ciąży i miała urodzić Marcela i Maxa
Ja to wszystko na forum czytałam i tak strasznie się przejmowałam i płakałam, że taki dramat spotkał Elę
Aha i nikogo nie dziwiły te okulary ani zapach, tylko mi się to wydawało straszne i niecodziennie
. Mały kolos bo prawie 4200 i 68cm.

ja bym poszła na policję
.
, wybór nie będzie duży bo łape to ja mam jak szuflę

no nic może następnym razem

dzieki w imieniu Filipka