|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks bez zobowiazan a moralniak
Cytat:
A moim zdaniem kobieta, która miała wielu partnerów, jest pociągająca dla wielu facetów - bo jawi się jako bardziej doświadczona (oczywiście nie zawsze to idzie w parze, ale wielu mężczyzn tak to odbiera). Twój post o przebiegu i brzydzeniu się brzmi, jakby był podszyty kompleksami na własny temat, tak przynajmniej ja to odbieram. |
|
|
|
|
|
#32 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
100% racji równiez myślę że to facetów pociąga |
||
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za tak gremialną obronę, naprawdę jestem wzruszona do łez, nie spodziewałam się takiej reakcji
![]() I tu mała uwaga: żaden facet nigdy nie wypominał mi "przebiegu", ani nie wyzywał od dziwki, szmaty, etc. Ale od strony kobiet uszczypliwości i zwykłego chamstwa już nie raz doświadczyłam. Słusznie zauważyłyście, wychodzą megakompleksy na własny temat. Nigdy, przenigdy nie uprawiałam seksu dla pieniędzy, ani nie szukałam dzianych facetów. Ale każda blachara, która żyje z facetem wyłącznie dla jego kasy, będzie mi z lubością liczyć "przebieg". No i święte matrony to samo. A ja się pytam: co z tego? Czy to, że lubię seks i miałam naprawdę dużo partnerów daje ludziom przyzwolenie na ustawienie mnie pod pręgierzem? Dzięki jeszcze raz za wsparcie, kocham Was. |
|
|
|
|
#34 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może takie, że patrząc wstecz, korzystało się, nie odmawiało sobie przyjemności. Cytat:
![]() Też się spotykałam przez pewien czas z zajętym facetem, wiec podejrzewam, że z nią też nie kończyło się na buziaczkach. Cytat:
No i jeszcze'znajomi' ze wsi o tak ograniczonych poglądach, że słuchać nie można. Facet może dupic wszystko, co się nawinie pod nogi, a laska nawet jak sypia ze swoim facetem, to jest dziwka, jeśli chodzi o coś więcej niż seks pod kołdrą, po bożemu, przy zgaszonym świetle. Generalnie osoby piszące o przebiegu etc, uważam za ograniczone i bez szacunku do innych. My puszczalskie trzymamy się razem
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
ja chcę znowu być "puszczalska", bo teraz to wpadłam
jestem (byłam?) w takim związku i zaangażowałam sie, bo On stał się dla mnie równeiż przyjacielem.jezu, nie moge uwierzyć, że Ja to piszę. ciekawe, co teraz... |
|
|
|
|
#36 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
tak wiem, ale kilka lat wstecz inaczej na to patrzyłam... Głupie błędy młodości.. |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam się ilu partnerów to dużo, gdzie leży ta granica?
|
|
|
#38 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym że u mnie światło nie gaśnie. ![]() A co do liczby partnerów: sądzę, że granicy nie ma; rzecz względna. Ale nie przyznam się ilu miałam, po co mają mi liczyć przebieg? Bo myślę, że da większości wizażanek to jednak byłoby dużo. |
|
|
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
Był taki wątek - ilu partnerów seksualnych miałaś, czy jakoś tak.
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Leniwca:
Jakie maiłoby mieć to znaczenie w życiu?żartujesz czy pytasz poważnie? Człowiek zaczyna traktować seks nijako. Nic to nie znaczy dla człowieka,robi to kiedy chce i zaczyna uważać ,że pójście do łóżka z byle kim jest w porządku. A przepraszam seks to nie jest zabawka,to nie jest codzienny chleb do zjedzenia. Jeżeli ktoś tego nie rozumie.. no cóż,może został wychowany bez żadnych zasad,a w tym najważniejszej ,że człowiek to nie zabawka, którą można się pobawić jeden wieczór i wyrzucić do śmieci.Wtedy ktoś sam jest śmietnikiem i nie ma żadnych wartości w sobie i nie potrafi zbudować więzi między dwojgiem ludzi a bawi się drugą osobą? Kurna mać, to nie jest odmawianie sobie przyjemności! Przyjemność to może być pójście do kina albo skoczenie na bungee do choler..y! A seks powinien być czymś głębszym skierowanym do odpowiednich ludzi, ze wspaniałego powodu.. Jak czytam coś takiego i takie podejście do seksu jako byle czego byle z kim to aż mi włosy dęba stoją.Nie wiem czy ja jestem jakaś chora czy ktoś,ale jeżeli seks to byle co.. to straszne.
|
|
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
a ja twierdzę uparcie, że SEKS BEZ ZOBOWIĄZAŃ jest fajny, pod warunkiem, że naprawdę BEZ ZOBOWIĄZAŃ. jak ktoś tak potrafi, czemu nie. ja potrafiłam. do czasu
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie nawet nie wiem co powiedzieć na to i nie wiem skąd to się bierze,że wszystko sprowadza się do takiego myślenia,że seks dla wszystkich i ze wszystkimi..ręce opadają jak można wiele zniszczyć :/ Ciekawe co jest wtedy zarezerwowane dla miłości.. chyba jest w ogóle zbędna.
|
|
|
|
#45 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#46 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
Clemence
Twoja osoba , a fraczej podejście do życia i tematu to jedna wielka porażka
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No cóż,można wiele rzeczy akceptować.Ja już powiedziałam- mi to OBOJĘTNE. Ale budowanie podejścia,ze seks to zabawa.. no cóż.Wasza wola. ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- [1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36951377]Pójście do łóżka z kimkolwiek zawsze jest w porządku jeśli obie strony zgadzają się na taki układ. Nikt na tym wtedy nie cierpi. Z tego bije słynne przkonanie, że jeśli ktoś nie podziela twoich zasad, to znaczy, że nie ma żadnych. Tak nie jest. Jeśli dwóch (dwoje) ludzie poprzez seks chce właśnie tylko się zabawić, to co w tym złego? A relacje między ludźmi są bardziej złożone niż ci się wydaje. Tak samo jak systemy moralne. Każdy tworzy swój, a jeśli stworzy inny od twojego, to nie znaczy, że jest gorszym człowiekiem. Skoro tak myślisz, to rób po swojemu. Nikt nie krzywdzi cię uprawianiem seksu tak jak mu sie podoba. Seks też jest przyjemnością. Z tego, co tu widziałam, to wiażanki nie uprawiały seksu z "byle kim". Dobrze wiedziały z kim i w jakim celu się zadają. No chyba, że dla ciebie byle kto to ktoś inny niż ten jedyny ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Pewnie będziesz jeszcze bardziej przerażona, ale miłość i seks z miłości też ma różne oblicza. Nie tylko jedno właściwe.[/QUOTE] Ja nie mówię gorszy ,lepszy. Są pewne granice których się po prostu nie przekracza wg mojej opinii.Chociaż w sumie dzisiaj nie wiem jakie granice nie zostały przekroczone.. to prawda akurat. Co do układu- zwróć uwagę,iż zazwyczaj ktoś się zakochuje po takich spotkaniach i jednak cierpi bo nie będzie z tego związku.. Poza tym zabawić.. no cóż,dla mnie seks to nie jest zabawa ![]() Potem pojawia się tona postów ,że dziewczyna jest w ciąży bo to był numerek z jakimś kolesiem a ojciec dziecka ma ją w nosie itd.. i tu jest to podejście. Napisałam bodajże do głównego tematu Że dziewczyna więcej na tym straci niż zyska.Oczywiście moim zdaniem.
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy to wątek o prostytucji? Gwałcie? Molestowaniu? Wykorzystywaniu? Otrzeźwiej trochę i przyjmij do wiadomości że na taki seks GODZĄ SIĘ DWIE DOROSŁE OSOBY. Nikt nikogo nie wykorzystuje, nikt wykorzystanym nie jest. Nie ma pokrzywdzonych, nikt nikogo nie traktuje jak śmiecia. To Ty nas traktujesz jak śmieci i zwyrodnialców.. no współczuję Tobie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
Nie powiedziałabym, że zazwyczaj. Raczej te przypadki z zakochaniem są bardziej widoczne, ale nikt nie każe się zakochiwać. Ludzie potrafią kontrolować swoje emocje. Jeśli para od początku ustala, że seks będzie tylko zabawą, a laska i tak się zakochuje, to jest wyłącznie jej problem.
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36953334]Nie powiedziałabym, że zazwyczaj. Raczej te przypadki z zakochaniem są bardziej widoczne, ale nikt nie każe się zakochiwać. Ludzie potrafią kontrolować swoje emocje. Jeśli para od początku ustala, że seks będzie tylko zabawą, a laska i tak się zakochuje, to jest wyłącznie jej problem.[/QUOTE]
Bywa i tak, że to facet się mimo wszystko zakochuje, a laska już baraszkuje z kolejnym.
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poza tym kobieta która traktuje seks jako zabawę sama szuka faceta o podobnych poglądach, więc nikt tu nikogo nie krzywdzi |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Clemence, a Ty w ogóle seks uprawiałaś czy powtarzasz teorie rodem z lekcji religii? Bo zauważyłam, że lubisz te seksualne wątki.
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko tutaj każdy bierze do siebie Ja tłumaczę swoje zdanie a jak powiedziałam- Mi to wszystko jedno co ktoś postanowi.Chce takiego związku albo zabawy- droga wolna,ja na siebie konsekwencji nie wezmę )beautygosiekNo dokładnie. Ja już mówiłam,że wyrażam swoją opinię i nie będę się szarpać na forum. Ktoś może mieć refleksję nad moim postem,inny ma inne zdanie.Wsio. Vixen- Akurat trafiam na takie wątki,ale nie zawsze odpisuję. Ja wiem czy religia.. Każdy ma swoje podejście do życia po prostu.
|
|
|
|
#55 |
|
jestę wieszczę
|
Clemence, jeżeli takie wypowiedzi są dla Ciebie aż tak straszne i tak nie możesz zrozumieć innego podejścia, to po prostu tego nie czytaj, dla własnego zdrowia. Ja tak zrobiłam z wątkami politycznymi.
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- W sumie niech mi ktoś wyjaśni, czemu w odniesieniu do seksu wszyscy mają myśleć tak samo? Zawsze mnie zastanawiało, co kogo obchodzi, jak inni traktują seks.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie lubię podyskutować i też poznać inne zdania,ale oczywiście wszystko w ramach rozsądku. Też czasem napiszę coś za mocno i wcale się z tego nie cieszę,ale staram się jak mogę żeby było wszystko pod kontrolą. Dzieki za radę;p
|
|
|
|
#57 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#59 |
|
jestę wieszczę
|
Nadal nie rozumiem po co, przecież tych osób nie znasz, więc co Ci zależy, kiedy i z kim zaczną współżyć? Nie pytam złośliwie, tylko próbuję ogarnąć.
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

Gdybym była facetem to czułabym wstręt do takiej kobiety

jestem (byłam?) w takim związku i zaangażowałam sie, bo On stał się dla mnie równeiż przyjacielem.

Z tym że u mnie światło nie gaśnie. 

Czy to wątek o prostytucji? Gwałcie? Molestowaniu? Wykorzystywaniu? Otrzeźwiej trochę i przyjmij do wiadomości że na taki seks GODZĄ SIĘ DWIE DOROSŁE OSOBY. Nikt nikogo nie wykorzystuje, nikt wykorzystanym nie jest. Nie ma pokrzywdzonych, nikt nikogo nie traktuje jak śmiecia. To Ty nas traktujesz jak śmieci i zwyrodnialców.. no współczuję Tobie