![]() |
#1921 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
22Paula22
bardzo mi przykro kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1922 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja jeszcze pościeli nie oglądam najpierw trzeba lózczeko do którego później wszystko bede upychać ![]() Cytat:
![]() ![]() ja narazie potanowiłam że nic nie kupuje już zobaczymy czy ktoś się zaoferuje. narazie niby dostałam jedna propozycje ale nie wiem czy cos z tego bedzie. ale poki co czekam do konca października, a jak nie to szalejemy dalej ![]() miłej niedzieli. u mnie paskudna pogoda ;/ dobra ide robic sniadanie. ![]()
![]() |
#1923 |
Zakorzenienie
|
wstalam !! ale jaka dzis jestem polamana
![]() ![]() ![]() qrde zakupy zakupy LaLaLa - w sumie ja cos tam juz dostalam z ciuchow, ale to i tak jak sie juz przeprwadze trza uprac przejzec - lozeczko tez dostane. wiec zostaje mi kupic posciel wozek i takie tam potrzebne male ☠☠☠☠☠☠☠ki ![]() ![]() ![]() ![]() 22paula22 ![]() ![]() no nic lece jesc sniadaniowe mufffffinki ![]() ![]() aaa dodalam w koncu swoje zdjecie :d w klubie, po kilkunastu dniach udalo mi sie to opanowac ![]() Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2012-10-07 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1924 |
Zakorzenienie
|
Paula- przeogrmnie współczuję.
Aż nie wiem, co dodać.
#1925 |
Zakorzenienie
|
22Paula22- Współczuję i uwierz,żemimo teraz ciezkich monetów w Twoim życiu przyjdzie czas na te szczęsliwe
![]() Mój Małż poszedł do pracy, a ja dalej w piżamie....Nawet do kościoła się nie wygramoliła, chyba dopiero na 16.30 popełznę, a teraz czas troszke ogarnąc, pościelić i chyba zaczac pakowac niepotrzebne rzeczy, bo za tydzień wyprowadzka do rodziców i wyczekiwanie na koniec remontu w nowym domku... ![]() Udanej niedzieli życzę! p.s. U mnie dziś ryż z kurczakiem i warzywami- jakby ktoś pytał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1926 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1927 |
Zakorzenienie
|
Jak Wam się podoba ten wózek?
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...&ars_rule_id=8 |
![]() ![]() |
![]() |
#1928 | |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny ,
Cytat:
... och, tak bardzo mi przykro ![]() myślałam, że już wyczerpany limit tragedii na wątku ![]()
![]() |
#1929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1930 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale jak kto woli ![]()
![]() |
#1932 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale 100zł dać za samą poszewkę do kołderki to masakra... Jak coś to sprzedam jeden czaprak i mam bez wyrzutów sumienia, postanowiłam sprzedać połowę czapraków, bo po co mi 32sztuki ![]() A każdy to 100zł w kieszeni, więc będę miała na kołyskę co się sama buja ![]() te dinozaury są fajne, ale nie wiem czy to nie za dużo potem dla takiego malucha, jak już zacznie dobrze widzieć to może być mu za dużo wrażeń kolorowych do zasypiania. Cytat:
dziś jednak idę na spacerek z mężem i Julcią, do lasu (jedziemy autem) Cytat:
![]() świetnie, że imprezka się udała ![]() Cytat:
![]() no ja wiem po sobie, że mi nikt nie da, z Julcią nic nie dostałam :/ także jestem na to przygotowana, mam nadzieję, że odzyskam swój leżaczek, matę, trochę ciuchów co dałam, laktator, pojemniki na pokarm itd itd bo dałam dla tż brata żony, a ona przekazała dla tż siostry. Cytat:
![]() Cytat:
jednak koła mi nie pasują, zwłaszcza te małe z przodu... ciężko będzie jeździć po wertepach i przemierzać miejskie chodniki, najlepiej skrętne pompowane, bądź w jednej wielkości, ale fajnie jak są duże.
![]() ![]() |
![]() |
#1934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1935 | |
Zakorzenienie
|
bardzo, bardzo wspolczuje... takie rzeczy nie powinny sie dziac. nigdy tego nie zaakceptuje....
Cytat:
zero objawow, wszystko smakuje... tylko czasem mi twardnieje powloka tluszczowa i zbyt szybko sie mecze...
![]() ![]() |
![]() |
#1936 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]()
Dziedzic ![]() ![]() Edytowane przez ObserwujeCie Czas edycji: 2012-10-07 o 10:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1937 |
Zakorzenienie
|
właśnie ci, którzy mówili o tym, że dadzą planują kolejne, ale sami też dostali, więc może trochę bardziej "na luzie" do tego podchodzą. nie wiem, ja póki co niczego nie kupuję, tylko oglądam, czytam co piszecie o wyprawkach, żeby potem wiedzieć i szybko kupić w razie czego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Wtajemniczenie
|
Paula - przykro mi bardzo
![]() ![]() --------------------------- A ja dziś mam rybkę na obiad ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1939 | |
Zakorzenienie
|
to u mnie nogi sa wyzylowane
![]() Cytat:
moj sie nie daje wygonic do centrum po pstraga ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1940 |
Zakorzenienie
|
Na POLSACIE "I kto to mówi ?" polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szkoda, że mało kto myśli tak o nas.. co do leniuchowania, to nie wiem, trochę się przejaśnia więc może pójdziemy jednak, bo na razie pochmurno było i mgliście no i +9' Cytat:
![]() Narobiłaś mi ochoty na taką rybkę z frytkami nad morzem... mmm ja chcę nad morzeeee ![]() Dziewczyny second hand internetowy dla maluchów ![]() http://www.pluszowymis24.pl/
![]() ![]() |
![]() |
#1942 |
Zakorzenienie
|
ogladam. inny punkt widzenia sie wlacza
![]()
![]() |
#1943 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1944 |
Zadomowienie
|
Udanej niedzieli życzę wszystkim!
![]() Paula: bardzo, baaardzo mi przykro, bądź dzielna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na a drugi raz nie zamierzam kupować, bo to kupa kasy :/ Też oglądam i kto to mówi i śmieję się z tekstów małego haha
![]() ![]() |
![]() |
#1946 |
Zakorzenienie
|
moge jesc z garnka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1947 |
Kniaginia
|
22paula22, przytulam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1948 |
Zakorzenienie
|
ta pościel jest tańsza o wiele i też ładna http://allegro.pl/ala-i-as-2el-serca...672656341.html
ale tamta zawładnęła moim sercem koleżanka mi napisała, że ma tą właśnie za 89zł wzór z konikiem i mówi, że po wielu praniach i używaniu 1,5 roku jest jak nówka, świetna jakość materiału i warte swojej ceny.
![]() |
#1949 |
Zakorzenienie
|
.....
![]() tak sobie czytam te wasze "rozważania "ciuszkowo-pościelowe ... i tak jakoś czuję się pomijana w tym wszystkim.... ![]() ja poprostu już wszystko mam , ciuszki ,wóżki,meble,akcesoria,po ściele.... i byłam tak zapobiegawcza,że wszystko uniwersalne ,tzn.nie -dla różu .tak więc pościele o ile pamiętam kupowałam razem z meblami w gluck , i po 2 dzieci są w stanie idealnym więc będzie dla 3-i choć były drogie to kasa się zwróciła -bo jak na razie dzielone przez 3 .Ja już w ciąży z 1 dzieckiem wiedziałam,że będę miała co najmniej 3 brzdąców-więc patrzyłam na jakość . I teraz w sumie widzę jak to oszczędność wbrew temu co niektórzy mi mówili.... ![]() ale w sumie zakupy to też radość i przyjemność .... a ja nawet ciuchy ciążowe mam z poprzednich ciąż-kubę rodziłam na koniec pażdziern. ale za to ninkę 16 lutego więc jak teraz mam termin na 8 marca -to jakby to samo...... więc "na poprawę humoru " kupuje buty i kosmetyki....... ![]() ![]() http://www.stylowebuty.pl/products/B...lack-gold.html ...wczoraj założyłam je na 60 teścia i zastanawiałam się czy nadal istnieje zwyczaj dawania jakiejkolwiek formy klapsów na urodziny solenizantowi - bo byłam gotowa dać kilka kopniaków nie zdejmując bucików... ![]()
#1950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.