|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DJ na wesele - ŚLĄSK
Witam,
Czy ktos ma jakies doswiadczenie lub opinie o DJ'u Trust - Arturze Darlinskim? Z gory dziekuje za odpowiedzi. |
|
|
|
|
#122 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Ten DJ Sławek to jaką ma stronę www?? Bo jak wpisuję w wyszukiwarkę to wyskakuje ich kilku. |
|
|
|
|
#123 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
ten DJ Sławek jaką ma stronę www?? |
|
|
|
|
#124 |
|
Przyczajenie
|
A czy ktoś może zaopiniować DJ Rafaello ze Szczekocin??
---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Kolejny DJ z którym jestem po słowie. Może grał u kogoś?? http://www.super-impreza.pl |
|
|
|
|
#125 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2011-11
|
.
Edytowane przez raficol Czas edycji: 2011-11-03 o 19:12 |
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Jak będę miałam kiedyś wesele, to na pewno też zamówię Dja
Edytowane przez Lotosowa Czas edycji: 2014-08-11 o 13:13 |
|
|
|
|
#127 |
|
Przyczajenie
|
A wiecie coś na temat Tomasza paszędy o którym wspominano tu wcześniej?
|
|
|
|
|
#128 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was wszystkich serdecznie.
Pozwolicie, że i ja coś wtrącę do tego wątku. Długo z moim nażeczonym, a już obecnie mężem szukaliśmy dj-a na wesele, między innym również tu, dużo czytałam, no i padło na DJ Toma z Chorzowa www.djtom.pl, grał u nas na weselu teraz w listopadzie, słuchajcie zabawa była fantastyczna, facet wychodził do gości bawił się z nami, tańczył, przebierał się, wszyscy byli w mega szoku, widać była jego pełen profesjonalizm. Cena bardzo przystępna. Na imprezie wogóle nie pił, cały czas stał i obserwował towarzystwo, i świetnie dobierał muzykę. Z tego co wiem to jest członkiem jakiegoś centrum weselnego i jeszcze jakiegoś klubu płytowego, praktycznie nigdzie się nie ogłaszają a terminy mają na 1,5 roku do przodu (nam się udało ). Jak się Wam uda zarezerwować termin u niego to macie 1000% pewności, że impreza będzie super.Pozdrawiam i życzę wszystkim, aby ten najważniejszy dzień był dniem najpiękniejszym. |
|
|
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
Poszukuję opinii o Dj wodzirej na wesele Paweł Ormański www.dabrowa.gornicza.pl
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#131 |
|
Przyczajenie
|
Ja jak już mówiłam polecam mojego bo jestem bardzo zadowolona
![]() stolarczyksound.pl |
|
|
|
|
#132 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktokolwiek z WAs byl na weselu na którym grał DJ Lecho - Leszek Skowronek?? Zastanawiamy się nad wyborem dj - jego poleciła nam kierowniczka knajpy w której robimy wesele - mówiła, że daje za niego 1000 % gwarancji. Wolibyśmy jednak poznać jakieś niezależne opinie. Może macie kogoś jeszcze ciekawego do polecenia ze Śląska lub okolic Bielska - wesele mamy w Istebnej. HELP!!
|
|
|
|
|
#133 |
|
Przyczajenie
|
www.djbasu.pl, sympatyczny, prowadzi jak trzeba, sami sprawdzcie.
|
|
|
|
|
#134 |
|
Przyczajenie
|
nieopłacona reklama
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-02-03 o 09:43 |
|
|
|
|
#135 |
|
Przyczajenie
|
Witam
ja również szukam dobrego DJ'a na wesele. Zastanawia nas DJ Raff z Tych.. Prezentuje bardzo bogatą ofertę.. Czy ktoś może był na weselu przez niego prowadzonym? bądź ma o nim jakieś opinie?
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Hejka ! Możecie coś powiedzieć o DJ Malinie ? chyba z Katowic jest ??
|
|
|
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
Ja gorąco polecam Grzegorza Wojtala
. Byłam z nim na weselu i bawiłam się wspaniale. Podpisaliśmy umowę na przyszły rok.Na spotkaniu pokazuje materiały wideo i pomaga stworzyć scenariusz imprezy. Oprócz tego że puszcza muzykę uwzględniając gusta gości(każde pokolenie)jest też świetnym wodzirejem i prowadzi zabawy z dużym smakiem i wyczuciem. |
|
|
|
|
#138 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
jakoś nie ufam kiedy użytkownik z 1 postem poleca jakiegoś DJ.... Ja osobiście odradzam DJ Santi. Koleś naprawdę bezczelny i niemiły (miły jak idzie o kasę, potem nerwowy i burakowaty). Nie wiem jak wybrać DJ, żaden nie chce pokazać filmów z wesel ani dem ani referencji (księga gości na stronie się nie liczy...każdy sam może ją sobie wypełnić). Na jakiej podstawie mam wybrać DJ? Jeden chłopak umówił się z nami w galerii handlowej, zadał trochę pytań i zakończył spotkanie, niby miły i kulturalny, ale skąd po takim spotkaniu mam wiedzieć jakim jest DJ? Szukam DJ za 1000-1200zł z okolic Gliwic. Jakieś rady jeśli chodzi o spotkania/rozmowy i sam wybór DJ? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
nam niestety nie ma kto polecić
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#142 |
|
Przyczajenie
|
Wystarczy umówić się na spotkania z kilkoma prezenterami i zobaczyć co maja do zaoferowania. My tak zrobiliśmy i mam nadzieję że wybraliśmy dobrze
.Pan Grzegorz wzbudził nasze zaufanie.Jest miłym człowiekiem ,który co dla nas ważne potrafi się ładnie wysławiać.Dodatkowo cala półka z filmami z jego imprez, które dostał od Młodych Par nie ukrywam też zrobiła swoje.
|
|
|
|
|
#143 |
|
Przyczajenie
|
A ja polecam http://www.fenomenimprezy.pl/ .
Warto również zajrzec na facebook. Poleciła mi znajoma, wybrałam i jestem bardzo zadowolona. Goście również zachwyceni. A jeśli chodzi o spotkanie- zaprasza do siebie do domu, można obejrzec zdjęcia i filmiki. Pozdrawiam. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Ja bardzo gorąco polecam DJ Alladyn (Krzysztof Wojdecki) z Rudy Śląskiej.
W tym roku grał na moim weselu. Rewelacyjnie poprowadzona impreza, cały czas coś się działo, nikt się nie nudził, wszyscy goście się wytańczyli. Ma bardzo bogatą ofertę zabaw i głowę pełną pomysłów, otwarty na sugestie i spełnia wszystkie oczekiwania. W ofercie ma również dekorację sali światłem i pełne oświetlenia i wszystko co w tym zakresie potrzebne. Pełen profesjonalizm. Poniżej podaję linka do jego strony: http://www.videoalladyn.pl/ |
|
|
|
|
#145 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
Przyczajenie
|
www.djdobry.pl
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- http://djdobry.pl |
|
|
|
|
#147 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
My możemy za to polecić bez cienia wątpliwości DJ Adam Kuzior [Legato z Rybnika], który już od samego początku rozkręcił wesele 6 października 2012 w Kasynie Batory (Chorzów), i grał do ostatniego gościa, a nawet dłużej. Świetnie udało mu się dobrać utwory oraz prowadzić zabawy dla gości - od których otrzymuję bardzo dobre opinie nt. całego wesela, a szczególnie wodzireja DJa
|
|
|
|
|
#148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja polecam serdecznie duet dj+wodzirej którzy grali na moim weselu. http://imprez.org/ Bardzo ciekawy, oryginalny sposób prowadzenia wesela "zabawy" zupełnie inne niż spotyka się na weselach, świetny dobór muzyki. Od naszego wesela minęło prawie 0,5 roku a goście nadal ich wspominają
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2012-10-24 o 11:55 |
||
|
|
|
|
#149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieje że będzie dobrze
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Przyczajenie
|
Powiem, że byłem bardzo pozytywnie zaskoczony tym, jak całe wesele goście się bawili.
Cały czas sugerowano mi, że tylko dobry zespół, a nie DJ, jest w stanie zapewnić taką zabawę ![]() Ogólnie zdaliśmy się na wiedzę prowadzącego, nie mieliśmy żadnych specjalnych wymagań. Do oceny DJa najlepiej właśnie zaglądnąć tutaj ![]() Właśnie dzięki temu forum wybraliśmy DJ Adama Edytowane przez K4r0l Czas edycji: 2012-10-25 o 07:32 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

.Pan Grzegorz wzbudził nasze zaufanie.Jest miłym człowiekiem ,który co dla nas ważne potrafi się ładnie wysławiać.Dodatkowo cala półka z filmami z jego imprez, które dostał od Młodych Par nie ukrywam też zrobiła swoje.