![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tipsy bez kursu! Prosze bardzo :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
No naprawdę Jolu sądzę, że Paula bardzo się przejmnie, że nie zrobisz u niej pazurków
![]() ![]()
#243 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Z rosnącym przerażeniem obserwuję ostatnio, jak w społeczeństwie stopniowo zanika jakakolwiek świadomość zjawisk typu - ironia, autoironia, lekki sarkazm, tudzież żart. Zagnałabym towarzystwo do ksiażek - obowiązkowe 100 stron dziennie poprawiłoby ten przykry stan. A nie wiecznie przy tym oglupiającym komputerze i internecie... Muszę jakiś postulacik do Giertycha spłodzić... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
![]() i zgodnie z nowym trendem.. (tylko jakim? ![]() niestety.. pójdziecie z torbami dziewczęta... ![]()
![]() |
#245 |
Rozeznanie
|
Mam cichą nadzieje ze te skórki to fotomontaż...
#246 |
Zakorzenienie
|
Dziś w końcu znalazłam czas by przerobić cały ten wątek.
Szok czego można się tu naoglądać ale te pazury są NAJ: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...9&d=1170710353 - (przez 15 minut nie mogłam się powstrzymać od śmiechu ![]() Macie może coś jeszcze w tym stylu? PLIZ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
znalazłam 2 rarytasy
![]() ![]()
#248 |
BAN stały
|
Oooj dziewczyny bez przesady... nie jest tak źle
![]() Troszkę wyrozumialości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
szczerze powiedziawszy widziałam gorsze nawet na naszym forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
![]()
kto chce ze mna na kajaki wiosna jechac! Serdecznie zapraszam! Obowiazkowo do zabrania kajak, kamizelka ratunkowa a najwarzniejsze to wiosla i pletwy...
![]()
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
hahaha Robe choćbyś do mnie strzelała z wiatrówki to takich "Płetw" nie zapuszczę
![]()
#253 |
Zadomowienie
|
a oto kwiaty polskie - czyli cytaty z ofert na allegro - tipsów żelowych:
"Jeśli masz łamiące, rozdwajające się i obgryzione i brzydkie paznokcie to zapraszam do skorzystania z moich usług. " czyli jak masz ładne to nie przychodź ![]() "tipsy żelowe- warszawa-dojazd do klijentek gratis " no i co klijentki ![]() "Z reguły zabieg wykonuje u siebie w domu w Bronowicach, ale w szczególnych przypadkach mogę dojechać do klientki (10 zl) na terenie krakowa po wczesniejszym uzgodnieniu ze mną "Udzielam gwarancji na wykonaną uslugę na okres 1 tygodnia" okres gwarancji powalająco długi ![]() "Długość i kształt PAZNOKCI zależy tylko od Ciebie!!! " no mi to się zawsze wydawało że kształt paznokci które komuś robię zależy ode mnie ![]() ![]() "W razie wszelkich pytań proszę mailować" ![]() "WYKONUJĘ RÓWNIEŻ NAPRAWĘ ŹLE WYKONANYCH TIPSÓW jak i również "czyszczenie i równanie" spodu tipsa!! !!!" ciekawe czy wy czyścicie i równacie ? ![]() "USŁUGĘ WYKONUJĘ U SIEBIE W DOMU ORAZ W PRZYPADKU DYSPOZYCJI W DOMU KLIENTKI!!!" przypadek dyspozycji ![]() ![]() "Chcesz mieć paznokcie, takie jak na zdjęciu?" fotka poniżej ![]() i hit!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() " Usługa obejmuje: - przygotowanie płytki paznokcia pod tipsa lub szablon - przyklejenie i opracowanie tipsa lub szablonu - nałożenia żelu oraz zdobienie ( wtapianie ozdób lub malowanie) - modelowanie żelu - modelowanie tipsów według życzeń Klientki -położenie ostatniej warstwy nabłyszczającej lub utwardzacza nabłyszczającego - położenie oliwki nawilażającej na skórki" i pod spodem tekst: Dodano 2007-02-09 23:56 Z powodu wyjazdu wszelkie informacje oraz wysyłanie paczek będzie wstrzymane od 12-16lutego. i tak oto mozna zrobić tipsy korespondencyjnie i wysłać paczką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłej zabawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
nie mogłam się oprzeć
![]() W SKŁAD ZABIEGU WCHODZI: (...) - NAŁOŻENIE PŁYNÓW: ![]() - (...) - MODELOWANIE I NADANIE KRZTAŁTU PAZNOKCIOM "srócenie i opiłowanie tipsa" ![]() Posiadam suszki kwiatków (...) ... a nawet wycinki z gazet ![]() ![]() Dłonie są jedną z najbardziej rzucających się w oczy części ciała ![]() Zabieg wykonuję w przyjaznej atmosferze ( bezpieczna okolica, dogodne połączenia komunikacyjne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
PIĘKNE DŁONIE ZA NISKĄ CENĘ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Wtajemniczenie
|
o jejku no nie moge, spadlam z krzesla
wiecej wiecje |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
to ja wam powiem kiedyś jak robiłam tipsiki żelowe
i oczywiście wszystko ładnie wyrównałam -boczki prościutkie,pazurki zgrabniutkie itd. ![]() a ona do mnie "ale ja widziałam że niektórzy mają rozszerzane końcówki czemu ja tak nie mam-fajnie to wygląda"- ![]() ![]() ![]() ![]() niektórzy myślą że to jest poprawne wykonanie -rany tak to jest jak się robi pazurki za 30 czy 50 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
Oferty z allegro wymiataja poprostu
![]() ![]()
#261 |
Raczkowanie
|
http://upload4.postimage.org/981032/photo_hosting.html
o raaaaaaaany ![]() ![]() ![]()
,,Niechaj Bóg ma w swojej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, psotna, okrutna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków'' |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Przyczajenie
|
czesc!tydzien temu robilam kurs paznokci w olsztynie.widze ze bez kursu nic ci nie wychodzi.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
czy to ważne...
![]() tak, tak... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zadomowienie
|
Ojej zobaczcie ile za jednym zamachem bedzie stylistek
![]() ![]() ![]() Tak szczerze to powiem, ze tez mam taki film z allegro. No, ale nie mial mi on sluzyc jako nauka stylizacji paznokci, tylko do poszerzenia wiedzy. Duzo teorii, ponad 200 stron, cztery filmiki. Tylko osoba, ktora go sprzedawała miala chyba cos nie tek z glowa. Napisala mi pozniej w mailu cos w tym stylu: "Nie ma sensu isc na kurs, ja na kursie niewiele sie nauczyłam, taki filmik wystarczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To jeden z moich ulubionych wątków. Już nawet nie wchodzę na "Uśmiechnij się". ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zadomowienie
|
Świetny wątek, a teksty z Allegro powalają
![]() ![]() Co do wypowiedzi koleżanki atakującej Paule to czuję się urażona tekstem o wykształceniu bo też robię paznokcie od niedawna i studiuję kształcenie zintegrowane i terapię dziecka. Nie czuję się głupia i niedouczona, a taki wniosek można wysnuć. Uważam, że temat swietny i bardzo dobrze ,że pokazuje się taki foty ku przestrodze. Paula pomaga na forum bo wiele jej uwag pomogło mi robić coraz lepsze pazurki. Nie sa tak ładne jak Jej ale wciąż się uczę. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie: chcialam sobie zrobic tipsy domowym sposobem, wiem ze to glupie ale sprobowac zawsze mozna., Jako domowy sposob dokladnie chodzi mi o to czy kazda lampa UV (nie taka profesionalna do tipsoow) np mam taką jażyniówkę ultrafioletową, to ona mi utwardzi ten żel? czy utwardzic moge tylko w tej takiej lampie specjalnej do tipsów?>
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.