|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
Hej Wam !
Pamiętacie mnie? Odsubskrybował mi się wątek i dopiero dzisiaj się zjarzyłam .. U mnie po staremu, nadal czytam Emmę , nawet mi się podoba ale nie mam kompletnie czasu kiedy czytać, gdyż w tyg. zasypiam już na M jak miłość Niedługo pierwsza wypłata a co za tym idzie: kupno książki T. Gerritsen Idę sobie poczytać w łóżku Miłego dnia!
|
#4412 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#4413 |
|
Raczkowanie
|
Okropnie szaro i buro, pierwszy taki jesienny dzień w Krakowie.
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
milej niedzieli to musi byc cos szczegolnego
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Obudziłam się z bólem kości ogonowej. Ledwo już chodzę i siedzę. |
|
|
|
#4417 |
|
Konto usunięte
|
Ja u Tż
Więc nie pisze I nie czytam heh Plecy mnie bolą:/ a moj kochany mi nadskakuje Wczoraj kolacyjke ugotowal moj kucharzyk świeczki winko bajery można powiedzieć już urodziny świętowane były ![]() Ale jutro już do pracy:/ Miłego dnia!
|
|
|
|
#4418 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a ja od poniedzialku wakacyjnie ![]() A ja dorwalam McDusie ![]() jestem przeszczesliwa. Dawno na zadna ksiazke tyle nie czekalam.
|
||||
|
|
|
#4419 |
|
Blond forever!
|
Ja zmęczyłam w końcu "Zaćmienie" i zabrałam się za "Zaporę" Mankella, bo chcemy z TŻ obejrzeć drugi odcinek serialu Wallander, a ja wolę najpierw zapoznać się z książkową wersją
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
Was nadrobić
![]() Scarlett, załóż sobie suwaczek, nie będziesz się męczyć ze zmianą podpisu ![]() Trzymam kciuki żeby z ET jednak wszystko było ok ![]() Kacha, teraz niby koniec, ale na urodziny jak obfocisz zakupione książki to będzie ich setka Dzięki za zaproszenie na goodreads (jak będę mieć więcej czasu to pomyślę o tym )Jak nowa książka Rowling? Podaj tytuły książek w tematyce au-pair ![]() Inspire, matma jest fajna ![]() Fioleciasto Jak widzę okładki książek wklejane przez kachee to takie kolorowe i wesołe, a u nas same ponure. Pilipiuk jest świetny- zwłaszcza seria o Jakubie U mnie przeczytane :
|
|
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zaglądałam tu wczoraj, bo TŻ przeczołgał mnie po całym mieście i padłam jak wróciliśmy. Byłam zrobić sobie badania - i na papierze jestem zdrowa jak ryba - w tym co mi gin zlecił przyczyny wymiotów nie ma.... Wczoraj było jakoś względnie, tylko kilka pawi, po badaniach wielkie zakupy żarciowe, powrót do domu. Potem szukaliśmy kanapy, krzeseł do biurek i TV. Nałaziłam się tak, że pod koniec już jak paralityk, tak mi miednica i kręgosłup zachrzaniały, w końcu nic nie kupiliśmy. Za to dziś wykończona jestem, nie wstałam wcale z wyrka i pawiuję. Najgorsze i najgłupsze jest to, że im gorzej się czuję tym większą mam ochotę na fastfoody.... No ale raczej nie folguję zachciankom, 2 pizze w miechu na pół z TŻtem chyba nie zabiją ani mnie ani ET. Zbrzydły mi ciążowe lektury, to co w podpisie to raczej zamierzenie, czytam stosy gazet i chyba wezmę się za "Pielgrzyma" Coelho - znalazłam w chacie jakąś miniwersję i dziwne, bo druk ma spory... Dostałam pakę książek z all, o której Wam pisałam, ale mój tummy shield nie przyszedł
|
|
#4422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i czekam na wydanie: Ostatni, który umrze ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
|
|
|
|
#4425 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Może dołączyć jeszcze jeden molik książkowy? |
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() wanie wrócilam z pracy, padam na twarz dobrze, że jutro wolne teraz grzeję obiadek i chyba skończę czytać "Ołtarz kości" dzisiaj w autobusie zaczęłam "Cmentarz w Pradze" ze swojego październikowego wyzwania - zapowiada się całkiem całkiem
|
|
#4427 | ||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Matmy od zawsze nienawidziłam ;/Niedługo wklepię fotę Tylko tata musi załatwić jakiś mocniejszy haczyk, bo ciężka ta antyrama jak cholera ;/Witamy ![]() Cytat:
![]() Ogólnie pomysł z głównym(i) bohaterami to majstersztyk. Nie chcę dalej spoilerować, ale dla mnie jest wybitna
|
||
|
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4429 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jaki tu spokój dzisiaj. Wróciłam z pracy, myślałam że kolejne 100 stron napisałyście, a tu jedna ![]() Skończyłam właśnie "Od początku do końca", czeka na mnie 100 recenzji i nie wiem co czytać dalej. Podpowie mi ktoś? |
||
|
|
|
#4430 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Skończyłam niedawno czytać ,,Zieloną milę''
Nadal nie mogę wyjść ze zdumienia, jak można napisać tak dobrą książkę. 10/10Ciekawe, czy wszystkie książki Kinga są takie dobre, bo po raz pierwszy czytałam coś tego autora
|
|
|
|
#4431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj przeczytalam ponad 100 stron Niewinnego Harlana Cobena. zabieralam sie za ta ksiazke juz kiedys, ale nie moglam przebrnac poczatku, a teraz czytam ja szybciutko. |
|
|
|
|
#4432 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja tez
Cytat:
![]() Ja tam nie widzę sensu w kupowaniu tony ksiązek jak Kacha Bo chcę najpierw przeczytać to co już kupiłam Tym bardziej, że na stancji nie mam miejsca na kolekcje takie![]() tą ksiązkę od jakiś dwóch lat chce przeczytać ![]() Cytat:
![]() Mam jeszcze 10 stron Ale ide się najpierw wykąpać potem będę dalej nadrabiala
|
|
#4433 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Potem, długo potem, sięgnęłam po "Lśnienie" i ta książka mnie wciągnęła. Może nie powaliła, ale bałam się podczas lektury i oderwać się było trudno. Mój wniosek dla Kinga: podpytać osób, które czytały po co warto sięgnąć a czego należy unikać. Mi jeszcze polecano "To", ale jakoś czasu na nie nie mam. |
||
|
|
|
#4435 | |||||
|
Zakorzenienie
|
o tak
Cytat:
T skoro jest w środku musi przecież mieć takie zdanie jak ja, nie? [/QUOTE]Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
a czego tu nie rozumiec?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale nie była to pierwsze moje podejście do Kinga. Kiedyś już próbowałam przeczytać "Miasteczko Salem" (chyba tak to było z tytułem) ale nie potrafiłam przebrnąć przez pierwszy rozdział. Może jeszcze kiedyś spróbuję z Kingiem. A o co chodzi z tym październikowym wyzwaniem bo jeszcze nie zdążyłam nadążyć.
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki
Przeczytalam "Samsare.." Tomka Michniewicza. Fajna, ale wczesniej czytalam milion entuzjastycznych opinii i spodziewalam sie niewiadomo czego ![]()
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie czasu mi brakuje całą sobote przesiedziałam w szkole Jutro znowu między dwoma uczelniami kursuję A wieczorem na test z angielskiego
|
|
#4440 | ||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Cytat:
![]() A czytałyście może ,,Smętarz dla zwierzątek'' czy jakoś tak? Filmy są jednymi z moich ulubieńców
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

Niedługo pierwsza wypłata a co za tym idzie: kupno książki T. Gerritsen 

Zwłaszcza przed okresem 

teraz grzeję obiadek i chyba skończę czytać "Ołtarz kości" 
Tym bardziej, że na stancji nie mam miejsca na kolekcje takie