|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.
Cytat:
Więc odpowiadając na pytanie "jak mi" musze powiedzieć, ze na prawdę "super" nawet jakiegoś stresu nie czuje...... Ale zauważłam wczoraj że w sytuacji mało komfortowej (podczas gdy tż w prawie "cyrkowej" pozycji próbował mi wygolić moją "niewymowną") dostaję napadu śmiechu...... więc na sali porodowej może być ciekawie no chyba, że ból mi na to nie pozwoli ale ogólnie jestem pozytywnie i optymistycznie nastawiona ![]() Jej, ale namieszałam ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- A ile się jescze od nas możesz dowiedzieć kto pyta nie błądzi ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do sesji - ja bym się nie zdecydowała ![]() Ooo, to zupełnie jak u mnie ![]() Nikita, a wiesz, że byłam wczoraj w Biedro i kompletnie zapomniałam o rurkach? Moje szczęście ![]() Wykrakałam ![]() Melduję, że czwarty rozdział (bez jednego małego podpunktu) wysłany do promotorki. Jeszcze najgorszy - piąty W weekend pojechałam z mamą na zakupy. Robiłam rekonesans w kurtkach zimowych i kozakach. Z kozakami będę miałam ogroooooomny problem! W CCC miałam już nawet odłożone te, co pokazywałam Bice, ale nie byłam na 100% przekonana, więc nie kupiłam. Do końca nie wiem, czy iść w takie na obcasie i z niższą cholewką, czy płaskie a do kolan Jedyne, które naprawdę mi się spodobały, były w Aldo. Cena: 579zł Wyszłam szybciej, niż weszłam Tzn. gdybym miała kasę, to pewnie bym kupiła (było od tego -20%), bo były skórzane, do kolan - patrząc na inne sklepy to jeszcze nie jest tragedia. A u mnie kozaki są co najmniej na 3 sezony. Ale że nie śpię na kasie, to szukam tańszych ![]() agnusek, widziałam w CCC te, co Tobie się podobają. Bardzo ładne Wracając do tematu... Szukałam też kurtki i... znalazłam boską! Płaszczyk taki: re.jpg Także jak widać dobrze, że nie kupiłam tych butów w CCC, bo by nie pasowały ![]() Muszę jeszcze dorwać jeansy, bo nie mam w czym chodzić No i koniecznie potrzebuję małą czarną na obronę! Chcę kupić jakąś uniwersalną, która będzie ok na obronę, a jak dołożę jakieś dodatki, to będzie pasowała na Wigilię. Trafiłyście ostatnio gdzieś na coś? ![]() Wczoraj urodziny teściowej. A poza tym ogarnianie mieszkania i ta nieszczęsna mgr. I po weekendzie...
|
|
#1683 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz bylam ciekawa samopoczucia tuz przed. Ponoc organizm wytwarza jakies pozytywne hormony aby kobieta sie uspokoila. W ogole natura chyba wszystko przemyslala, niemniej jednak ja bede mega panikara. Juz sie nie moge doczekac twojego opisu porodu!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() Kciukam za ten 5 rozdzial, oby gladko poszlo! No i fajny plaszczyk! Ja dzis po pracy moze wyskocze na szybcie szopowanie
|
|||
|
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby, świetny płaszczyk
Skąd on i za ile? Też potrzebuję kurtkę/płaszczyk na zimę... mój stary już w ogóle nie grzeje ![]() I chciałabym jakieś niskie buty jesienne... muszę też oddać dwie pary do szewca, żeby ponaprawiał obcasy. Kozaki zimowe mam, więc kupować nie będę. Mam też zimowe wiązane botki na obcasie z futerkiem w środku..więc butowo teoretycznie jestem wyposażona. W ogóle ostatnio stwierdziłam, że kupuję ciuchy całkiem bez sensu. Jakieś wzorzyste bluzki ipt, które suma summarum do niczego nie pasują. Chyba pójdę w zestawy na zasadzie jednokolorowa marynarka, jednokolorowa bluzka i spodnie w neutralnych kolorach pasujące do tego... dla złamania nudy uwielbiam szale, chusty, kominy... |
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nawet nawet, plecy mi wysiadają, ale poza tym ok
![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Bika, co do liczenia, dobrze prawisz ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Kotek, trzymamy kciuki |
|
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobacz na inne tego sprzedwacy bo dużo fajnych ma, tylko nie wiem które by Ci do tej kurteczki pasowały........ a kurteczka/płaszczyk bardzo fajny ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Hi, hi dzięki
|
|
#1688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I nie bede inwestowac w plaszcze bo styknie mi co mam a i tak wsiadam do auta i potem tylko sie grzeje w zbyt wielku warstwach. ![]() czy mi sie wydaje, czy juz dawno nie bylo fotki twojego brzuszka???
|
||
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Abby a teraz? http://www.mediamarkt.pl/golarka-bra...5560,id-185707
Witajcie, Nieco Was podczytywałam. Nasz weekend szybko minął i bardzo miło. W sobotę byliśmy u rodziców i zrobiliśmy ognisko a wczoraj znajomi do nas przychodzili na obiad. Dłuuugo posiedzieliśmy, nagadaliśmy się w końcu ![]() Ale dzisiaj mam dzień paszteta. Wszystko jest nie tak! Źle mi!
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,
Niestety dopadła mnie choroba i ledwo siedzę Muszę szybko zdrowieć, bo w środę mam ważne zajęcia, których opuścić nie mogę! Podczytywałam w weekend i pewnie już mało pamiętam ![]() Tasia wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ![]() ![]() Strong jak poszły chrzciny? Ucałuj Kamilka ![]() Gucia trzymam kciuki za taki wynik tekstu, jaki chcesz. Mała piękne schody ![]() Aaby śliczny płaszczyk ! Taki elegancki Ja w tym roku oblecę jeszcze w kurtce z zeszłego sezonu. Buty też się trzymają, także te zakupy u mnie odpadają. Bika super, że nie boisz się i nie stresujesz. To chyba dobrze ![]() Onyks jak z Twoim L4? Strippi pokój Julci jest śliczny ![]() W weekend u mnie się trochę działo Nawet nie przypuszczałam, że sprawy przybiorą taki obrót sprawy. Otóż ustaliliśmy z tż datę ślubu Dalej w to nie wierzę, ale stało się i machina ruszyła
|
|
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
bede trzymac ![]() gochaa super, mysia piekne schody, aaby ładny plaszczyk tez sobie musze kupic i wlasnie zauwazylam ze mi podeszwa pekla wiec buty tez bede musiala dokupic, brawa za kolejny rozdział
|
|
#1693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łeee, to Ty w buty jesteś zaopatrzona. Ja generalnie butów mam jak na lekarstwo. A na zimę praktycznie ani jednej pary (prócz zjechanych już trzyletnich kozaków). Mam tylko na jesień zamszowe kozaczki. Cytat:
![]() No i coś czuję, że stanie jednak na niskich z wysoką cholewką... Tak w ogóle uwaga uwaga, macie w grupie kurę domową. Kurzysko wręcz! Dostałam od taty mnóóóstwo jabłek z działki (pyyysznych! ) i co? I wczoraj wzięłam od teściowej słoiki i będę dziś robić kompot. No nie jest kurzysko?
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Mała też robiła schody??
![]() Hehe, dzieki
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmieniłam to liczenie, jak zauważyłam, że mój lekarz tak liczy, a właściwie patrzy na tydzień, a nie na ilość dni...a do tego potem zobaczyłam, że tak naprawdę w książkach i nawet naszych suwaczkach też tak liczą A w ogóle to dzień dobry! ![]() Dziś wizyta i nie mogę się doczekać...
|
|
|
|
|
#1696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I mam nadzieje, ze szybko wrocisz do zdrowia. Ja mam dzisiaj isc sie zaszczepic przeciw grypie ale sama nie wiem czy isc czy nie, boje sie, ze mnie moze choroba rozlozyc... No ale chyba pojde.. ech |
||
|
|
|
#1697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo fajna A w sprawie dnia paszteta przytulam mocno Cytat:
Gratulacje Kochana ![]() I zdrowiej!
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2012-10-08 o 09:45 |
||
|
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie nosze z zamiarem zrobienia dzemu z dyni ale nie mam sloikow, ma razie mam tylko dynie ![]() jupiiiiiiiiii, alez mi sie chce zdjecia kropkow! koniecznie potem wstaw!!!! |
|
|
|
|
#1699 | |
|
Zakorzenienie
|
Widzisz? To ta choroba robi wodę z mózgu
Przepraszam, miało być Mysia ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Strasznie się cieszę, bo w grudniu stuknie nam z tż 8 lat bycia razem Co do szczepienia, to ja jestem sceptycznie do tego nastawiona, ale to oczywiście indywidualna decyzja każdego
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Nic sie kochana nie dzieje
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby, no z rabatem cena całkiem całkiem. Muszę pójść, przymierzyć
były inne kolory?Dodaja, gratuluję ustalenia daty...no to kiedy?? ![]() Nikita, chyba każda z nas tak ma, że idzie po jedno, wraca z czymś innym ![]() Mnie jednak najbardziej wkurza inna wersja: jadę z mężem do sklepu coś sobie kupić....a wracamy z czymś dla niego ![]() Gucia, co to za dzień paszteta? Aaby, prawdziwa z Ciebie kura.... ja też dostałam wczoraj cały kosz jabłek od teściów...zrobię mus jabłkowy..chociaż wcale mi to nie na rękę, bo czasue nie mam na to...ale nie lubię wywalać jedzenia. A moi teściowie robią tak, że nie pytają czy chcę, tylko ni z gruchy ni z pietruchy przywożą... |
|
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj wołałam męża i chyba udało mu się zauważyć jednego kopniaczka I fart był taki, że kopniak był na gołym brzuchu...bo jak tylko go odkrywam, to małe skubańce cichną...---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Dodaja gratulacje!
|
|
|
|
|
#1704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bedziesz miala tanczacy brzuch
|
||
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1706 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
za ustalenie daty![]() Chyba od środy ![]() A chyba nie podziękowałam wam za wszystkie odpowiedzi w tym temacie, dziękuję dziewczyny Cytat:
A ja się właśnie nie mogę połapać w tym suwaczku. Za tydzień w piątek skończę 26 tydzień więc powinnam zacząć 7 miesiąc i to by nawet było logiczne bo to będzie 19 października, a ja mam termin na 19 stycznia, a na suwaczku nawet na 6 miesiącu jeszcze nie jestem ![]()
|
||
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo i ja też licze na jakieś piekne portrety maluszków do obejrzenia
![]() I ja też mam dzisiaj wizyte kontrolna u gina
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ty juz masz 7 miesiac?????????????????? ????????????????????? Matko swieta, przeciez dopiero co bylo swietowanie, ze sie udalo.. nie wierze! |
|
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki!
![]() jak to przy dniu paszteta bywa... nic! Tak po prostu. Myślałam, że poprawię sobie humor jak ubiorę się jakoś ładniej, w sukienkę czy coś. I du.pa. Czuję się gorzej niż źle. Żałuję, że nie ubrałam jeansów, rozciągniętego swetra... chcę dzisiaj stać się niewidzialna ![]() Cytat:
Dostałam ją od męża kilak lat temu. I zdecydowanie nie wykorzystuję jej w całości, bo żadnych nakładek nie stosuję ![]() mam nadzieje, że znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie!
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Abby, ładny płaszczyk
a z kozaczkami też zawsze mam problem, czy krótka cholewka, czy długa...tylko nad wysokością się nie zastanawiam, bo co bym nie planowała to i tak zawsze na wysokim obcasie kupuję, a potem przeklinam siebie jak jest śnieg i ślisko A teraz to jakieś "człapiące" mi pewnie pozostaną
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

nawet jakiegoś stresu nie czuje......
no chyba, że ból mi na to nie pozwoli
ale ogólnie jestem pozytywnie i optymistycznie nastawiona 

Jedyne, które naprawdę mi się spodobały, były w Aldo. Cena: 579zł 

Muszę szybko zdrowieć, bo w środę mam ważne zajęcia, których opuścić nie mogę! 

) i co? I wczoraj wzięłam od teściowej słoiki i będę dziś robić kompot. No nie jest kurzysko?