Teściu, tato czy też Panie, już ćwiczymy do teściów zwracanie. PM 2013 cz. 27 . - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-08, 10:38   #1111
blondii91
Zadomowienie

GG do blondii91
Dot.: Teściu, tato czy też Panie, już ćwiczymy do teściów zwracanie. PM 2013 cz. 27 .

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
i juz mam piosenke na pierwszy taniec

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
coś w tym stylu miało być. ale babka ostrzegła ze po paru miesiącach już ten szlif czy tez satyna może sie wytrzeć i zostanie zwykłe błyszczące złoto....
ja cos podobnego tez chcialam ... ale teraz znow bede sie zastanawiac

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
a mam ważne pytanie: mam suknie w domu (tzn wywieźliśmy do babci, bo brak miejsca w szafach ) i teraz w czym ją trzymać? nie zeżółknie? jest w folii i pokrowcu, ale to nie jest chyba zbyt zdrowo dla niej?
ja mam swoja w pokrowcu ktory dostalam z salonu i chyba nic sie jej stac nie powino

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
Nie przesadzajmy, miałam na myśli tylko ten wątek aby być mniej więcej w temacie

No to co o Nas, poznaliśmy się przez internet (tak tak pewnie pomyślicie, że to pewnie kolejna romantyczna znajomość itd ), to ja go znalazłam, w Pw wysłałam mu tylko " " i od tego się zaczęło. Ja z Bogatyni, On z Wrocławia, a że planowałam studia zaoczne we Wrocławiu to pomyślałam, że kogoś poznam, będzie co 2 tyg raźniej No ale wyszło inaczej; pisaliśmy od maja, pierwszy raz zobaczyliśmy się, gdzy przyjechałam zlożyć papiery na uczelnie, to był lipiec. (kilka tyg przed spotkaniem dostalam od Niego zaproszenie na wesele jego przyjaciela-ryzykowne z punktu widzenia, że się nie znamy, tylko tyle co z rozmów tel; ale to w nich byla jakaś magia, był niesamowicie prawdziwy). Cudowne spotkanie, zostałam przetestowana czy poradze sobie z jedzeniem tostów na rynku wrocławskim ;D Następnie wypad na gokarty, a wieczorem piwko nad Odrą Dzień się skończył, trzeba bylo wracać do domu, 2.5h w autobusie dało dużo do myślenia Oczywiście na wesele poszliśmy razem i tak już zostało do dziś
Od października 2009r mieszkam we Wrocławiu, po pół roku zamieszkaliśmy razem u jego babci-i tak do dziś. W zeszłym roku, w marcu oświadczył mi się na wieży na zamku grodno, totalny spontan, kurtka zimowa, czapka, rękawiczki i nagle "wyjdziesz za mnie?" . Z tego całego zamieszania i stresu, zamiast magicznego TAK, odpowiedziałam: "No" hehe
Rok temu podjeliśmy dezycję o wzięciu kredytu na nasze wspólne m3, ryzykowne z punktu że nie jesteśmy małżeństwem. Ale dziś prawda jest taka, że to co łączy małżeństwa to ... kredyt Nie żałujemy, został myślę miesiąc jak dostaniemy klucze od dewelopera Oboje pracujemy, kokosów nie zarabiamy, ale dajemy radę. Za rok wesele, rodzice szczęsliwi - a tak btw. w zeszłym miesiącu było zapoznanie rodziców - 3 lata nam zajęło podjęcie dezycji o jakimś dogodnym terminie

dziewczyny mogłabym tak pisać i pisac, ale więcej bede dopisywać jak coś będzie pod temat
jejjjuu... ja tez sie poznalam z TZem przez slynny portal NK ;d strasznie szybko w moim przypadku sie to potoczylo

Razem od - 18.03.2010

"Czy zostaniesz moją żoną.." - 17.03.2012

Sakramentalne 'TAK' - 27.04.2013
blondii91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 10:46   #1112
capriola_87
Zakorzenienie

Dot.: Teściu, tato czy też Panie, już ćwiczymy do teściów zwracanie. PM 2013 cz. 27 .

anemonka99, gratuluję stronki! Nasi znajomi też mieli, było dużo informacji o weselu itp plus aplikacja z listą prezentów i goście rezerwowali, fajny pomysł
dastin, gratuluję 7 lat razem!
FlightlessBird, gratuluję piosenki My chcieliśmy iść na kurs, żeby jakiś fajny układ przygotować bo ja totalnie nie umiem tańczyć Ale nasi przyjaciele mieli ostatnio Tedego na pierwszy taniec i tak pomyśleliśmy że może zrobimy jakiś spontan, i też na jakieś rapsy się zdecydujemy, bo oboje słuchamy namiętnie więc to byłoby takie "nasze" no i bardziej na luzie
panacea, a jakie zaproszenia daliście rodzicom? w sensie takie same co wszystkim gościom czy jakieś wyjątkowe? Bo zwykle na zaproszenieach jest że "narzeczeni wraz z rodzicami zapraszają..." i tak myślałam że rodziców to się chyba nie zaprasza...? nie wiem sama...
Apiska, GagaFace, witajcie
dziobun, ja bym brała ten czwartek

Co do obrączek, my chcemy chyba te: http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ob...-R04-OBR-901WK
tylko, że zamówimy je u zwykłego jubilera, bo będzie dużo taniej
Stary 2012-10-08, 10:48   #1113
Visez
Zakorzenienie

My z Tż póki co na pierwszy taniec chcemy Seweryna Krajewskiego http://www.youtube.com/watch?v=AI0M2-Hj4SQ ale nie mam 100% pewności że w 8 miechów się nie zmieni
Stary 2012-10-08, 10:53   #1114
biibi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anev0 Pokaż wiadomość
Witam się poranna porą z mega katarem..
Ja mam to samo -.-

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Mam 8 miesięcy do ślubu!

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Ja się nie mogę doczekać zakupu sukni I naszych zaproszeń i obrączek I w ogóle jak myślę o tym wszystkim jak to będzie to takie mi się to nieprawdopodobne wydaje
Ja mam tak samo, nie mogę się doczekać i aż nie mogę uwierzyć, że to już się dzieje

Cytat:
Na świeczki można wykorzystać coś takiego:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10187771/
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50116183/
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30092215/
Ja chciałam kupić te szklanki do piwa, bo świetne są - nawet jako wazon potem. Ale muszę się najpierw upewnić czy na pewno będę mogła zrobić dekoracje ze świecami.

Na kwiaty:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20213543/
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40151092/
chciałam te kupić, ale podobno w Krk są niedostępne - cena super i wazon też.
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40113180/
te są na Allegro po 9zł
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00017133/
podobne były w Carrefourze.
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10067655/
Też myślałam o tych wazonach ale ostatnio wymyśliłam, żeby użyć niskich białych doniczek, do nich powkładać gąbkę florystyczną i w niej ułożyć bukiety Wczoraj zamówiłam jedną gąbkę na próbę i zobaczymy jak to wyjdzie.

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Z dziwnych terminów jest jeszcze piątek po Wszystkich Świętych

Chyba z kolorów zostanie żółty i szary Śliczne to jest:
za wybór Super połączenie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Melleczko, dobry pomysł z tymi miejscami na plener! zaraz dopisze swoje pomysły
biibi, my też chcemy plener w Trójmieście, gdzie Wy planujecie dokładnie?
Shawna, mi się takie delikatne bolerka bardzo podobają Ja bym chciała jak najprostsze, z długim rękawem, bez ozdób, przezroczyste takie z szyfonu albo muślinu
acidka, gratuluję godziny! My też 16:00 i byliśmy w sobotę u księdza potwierdzić ostatecznie
FlightlessBird, gratuluję podwyżki
malinka9191, jakby co, to capriola_87 ma urodziny w Walentynki

jeszcze 12 stron
Nie mam pojęcia właśnie:P Chcieliśmy w parku Oliwskim, myśleliśmy też o krzyżu milenijnym bo to takie "nasze" miejsce Dalej nie wiem... pewnie plaża bo ja kocham morze
biibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 10:54   #1115
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
panacea, a jakie zaproszenia daliście rodzicom? w sensie takie same co wszystkim gościom czy jakieś wyjątkowe? Bo zwykle na zaproszenieach jest że "narzeczeni wraz z rodzicami zapraszają..." i tak myślałam że rodziców to się chyba nie zaprasza...? nie wiem sama...

Co do obrączek, my chcemy chyba te: http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ob...-R04-OBR-901WK
tylko, że zamówimy je u zwykłego jubilera, bo będzie dużo taniej
Co do zaproszeń to moja mama zapytała - niby czemu mieliby być wpisani jako zapraszający? Powiedziała, że to nasze wesele i tylko my zapraszamy. Także u mnie nie ma tego problemu i normalnie dostaną zaproszenie

Obrączki ładne, ale dla mnie zdecydowanie za grube. No i pomyślałabym o brylancie zamiast cyrkonii w Twojej.

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 10:56   #1116
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Visez Pokaż wiadomość
My z Tż póki co na pierwszy taniec chcemy Seweryna Krajewskiego http://www.youtube.com/watch?v=AI0M2-Hj4SQ ale nie mam 100% pewności że w 8 miechów się nie zmieni
osobiscie nie przepadam za ta piosenka, sami chyba zatanczymy walca z nocy i dni.

znacie sie moze na cenach kursow? kolezanka placila 70 zl za h indywidualnie.
Stary 2012-10-08, 11:03   #1117
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 11:04   #1118
melleczka
Zakorzenienie

I kolejna porcja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg luxury-wedding-reception-table-decorations-ideas.jpg (122,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cheap-wedding-reception-table-decorations-ideas.jpg (45,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ideas-for-wedding-centerpieces.jpg (31,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-reception-centerpieces1.jpg (52,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg inexpensive-wedding-reception-centerpieces.jpg (115,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-flower-arrangement04.jpg (41,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg flower-arrangements-for-weddings-centerpieces.jpg (45,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wr005475.jpg (27,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 118025-hydrangea-wedding-flower-decorations-3.jpg (51,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg weddingroses.jpg (39,6 KB, 8 załadowań)
Stary 2012-10-08, 11:06   #1119
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
I kolejna porcja
dosterzegam hortensje
Stary 2012-10-08, 11:09   #1120
blondii91
Zadomowienie

GG do blondii91

jesli chodzi o trojmiejski plener to miejsc jest mnostwo...

park oliwski
park orunski
kladka nad obwodnica
orlowska plaża
ul dluga w Gdansku
monciak ... itd

wlasnie przegladam obraczki i mam duzo typow moze pomozecie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 033.jpg (17,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 65.jpg (42,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu 4.jpg (42,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (35,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu2.jpg (46,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu3.jpg (39,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu5.jpg (34,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu8.jpg (37,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg obraczki-slubne-srebrne_2440.jpg (15,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zlote-obraczki-slubne-stelmach-kolekcja-elegancja-wzor-157.jpg (25,6 KB, 3 załadowań)

Razem od - 18.03.2010

"Czy zostaniesz moją żoną.." - 17.03.2012

Sakramentalne 'TAK' - 27.04.2013
blondii91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 11:11   #1121
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
dosterzegam hortensje
Yhmmm
W dodatku w Twoim kolorze chyba

Strasznie mi się podobają takie małe bukieciki

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez blondii91 Pokaż wiadomość
Ja chyba nie pomogę, bo ja lubię klasykę Ale ładne są te proste z cyrkonią
Stary 2012-10-08, 11:12   #1122
zytka26
Zakorzenienie

Dzień dobry
Stary 2012-10-08, 11:13   #1123
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Yhmmm
W dodatku w Twoim kolorze chyba

Strasznie mi się podobają takie małe bukieciki

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Ja chyba nie pomogę, bo ja lubię klasykę Ale ładne są te proste z cyrkonią
ja juz sama nie wiem jaki chce kolor marzy mi sie szmaragdowy ale kwiaty do tego tylko biale.
mell poweidz mi uzupelnialas watek plenerowy z "weselneforum"
Stary 2012-10-08, 11:15   #1124
melleczka
Zakorzenienie

Mialam robić kokardki i zapomniałam nożyczek wziąć A w pracy mam takie wielkie do papieru i one strasznie strzępią tkaninę

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
ja juz sama nie wiem jaki chce kolor marzy mi sie szmaragdowy ale kwiaty do tego tylko biale.
mell poweidz mi uzupelnialas watek plenerowy z "weselneforum"
Mnie by się podobał miks różnych odcieni z jednej palety, czyli w Twoim przypadku szmaragd, szafir, turkus, zimny błękit, chłodna biel, a motywem łączącym to wszystko w ładną całość byłoby pawie pióro tak jak sobie wymyśliłaś

Nie uzupełniałam wątku z tego forum
Stary 2012-10-08, 11:16   #1125
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biibi Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia właśnie:P Chcieliśmy w parku Oliwskim, myśleliśmy też o krzyżu milenijnym bo to takie "nasze" miejsce Dalej nie wiem... pewnie plaża bo ja kocham morze
nasz fotograf robił super plener w Łebie zdjęcia wyszły mega, ale to nasi znajomi więc średnio żebyśmy to samo zrobili
Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Co do zaproszeń to moja mama zapytała - niby czemu mieliby być wpisani jako zapraszający? Powiedziała, że to nasze wesele i tylko my zapraszamy. Także u mnie nie ma tego problemu i normalnie dostaną zaproszenie

Obrączki ładne, ale dla mnie zdecydowanie za grube. No i pomyślałabym o brylancie zamiast cyrkonii w Twojej.
A sami finansujecie wesele? Bo jeśli nie, to chyba dlatego że rodzice finansują...albo ogólnie, wydają córkę za mąż więc są jakby współ-gospodarzami

Co do obrączek - te co wkleiłam mają cyrkonię, ale oczywiście myślę o brylancie
Stary 2012-10-08, 11:16   #1126
Xiezniczka89
Zadomowienie

Cytat:
jesli chodzi o trojmiejski plener to miejsc jest mnostwo...

park oliwski
park orunski
kladka nad obwodnica
orlowska plaża
ul dluga w Gdansku
monciak ... itd

Mnie się podobają te pierwsze najbardziej. No ale tym ścieraniem się wszyscy straszą
Stary 2012-10-08, 11:16   #1127
melleczka
Zakorzenienie

Ja też jeszcze nie wiem jaki kolor chcę Chciałam bukiet z różem, ale nie pali mi się jeszcze, bo to mogę do ostatniej chwili zmienić- jedynym akcentem w tym kolorze byłyby kwiaty, a je się i tak na końcu kupuje, więc mam czas Może być tak, że stanie na białych i koniec
Stary 2012-10-08, 11:17   #1128
biibi
Zakorzenienie

To i ja dorzucam trochę inspiracji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ashley_tom_m_three_studio_126$!x600.jpg (30,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DamaskNAPKINring3.jpg (35,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg katra6.jpg (37,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg piq22.jpg (37,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stoom2.jpg (52,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdj4.jpg (31,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6cpp5.jpg (67,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 464_2.jpg (32,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg langa13.jpg (54,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg langa14.jpg (47,0 KB, 3 załadowań)
Stary 2012-10-08, 11:17   #1129
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:

nasi znajomi mają te przedostatnie i wyglądają przepięknie na żywo dużo lepiej niż na zdjęciu
Stary 2012-10-08, 11:17   #1130
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie by się podobał miks różnych odcieni z jednej palety, czyli w Twoim przypadku szmaragd, szafir, turkus, zimny błękit, chłodna biel, a motywem łączącym to wszystko w ładną całość byłoby pawie pióro tak jak sobie wymyśliłaś

Nie uzupełniałam wątku z tego forum
to zaraz uzupelnie:P:
nie wiem czy nie bedzie za mocno. zastanawiam sie nad samymi kokardami i serwetkami w szamragdzie a cala reszta w bieli. sama juz nie wiem.
Stary 2012-10-08, 11:19   #1131
melleczka
Zakorzenienie

Ostatnio coraz bardziej skłaniam się ku pójściu całkiem w stylizację AP, czyli bukiet i butonierka z anemonów - wtedy by było całkiem elegancko i klasycznie, zwłaszcza gdyby Tż zdecydował się na muchę Ale nie wiem, boję się, że będzie mdło To jeszcze kwestia przemyślenia
Stary 2012-10-08, 11:21   #1132
biibi
Zakorzenienie

Cytat:
nasz fotograf robił super plener w Łebie zdjęcia wyszły mega, ale to nasi znajomi więc średnio żebyśmy to samo zrobili

A sami finansujecie wesele? Bo jeśli nie, to chyba dlatego że rodzice finansują...albo ogólnie, wydają córkę za mąż więc są jakby współ-gospodarzami

W jakimś konkretnym miejscu w Łebie?
Jeśli chodzi o obrączki to stawiamy na klasykę Podobają nam się takie :
http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ob...m-ZO-Z-4OZ-700
Stary 2012-10-08, 11:23   #1133
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
to zaraz uzupelnie:P:
nie wiem czy nie bedzie za mocno. zastanawiam sie nad samymi kokardami i serwetkami w szamragdzie a cala reszta w bieli. sama juz nie wiem.
Na pewno trzeba by to było jakoś stonować, bo jakbyś walnęła wszystkie te kolory na raz to by wyszedł po prostu kicz Kwiaty, kokardy, serwetki - będzie ok. Ja bym dała te mocne kolory bardziej jako dodatek do bieli/ecru.
Stary 2012-10-08, 11:25   #1134
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno trzeba by to było jakoś stonować, bo jakbyś walnęła wszystkie te kolory na raz to by wyszedł po prostu kicz Kwiaty, kokardy, serwetki - będzie ok. Ja bym dała te mocne kolory bardziej jako dodatek do bieli/ecru.
tez wlasnie o tym mysle. tylko jako dadatek bedzie ten szmaragd samo pawie pioro jest dosc "bogate" i zwracajace uwage
Stary 2012-10-08, 11:28   #1135
melleczka
Zakorzenienie

Anemony

1,2 i 4, 6 to moje faworyty

Plusem jest to, że anemonki są białe, na pewno bardziej białe niż róże czy eustomy, a ja będę miała białą suknię.

Na ostatnim zdjęciu wklejam klasyczny bukiecik, który też mi się podoba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3-black-and-pink-bouquet-anemones.jpg (92,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg summer-wedding-colors-3.jpg (96,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2476.anemone-bouquet.jpg (26,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Anemone_Wedding_Bouquet.jpg (142,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg anemone-wedding-bouquet.jpg (48,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vintage,flowers,anemones,black,bouqet,bride,cute-8317fc85d3ca4c1bae39fb2650cff044_h.jpg (55,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg White-Anemone-Bridal-Bouquet-by-The-French-Bouquet-Artworks-Tulsa-Photography.jpg (60,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 268_thumb.jpg (12,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Pink-and-White-Anemone-Bouquet-500x333.jpg (30,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vintage-ivory-bouquet-bench.jpg (65,5 KB, 7 załadowań)
Stary 2012-10-08, 11:33   #1136
melleczka
Zakorzenienie

Wklejam kilka bukietów, może coś którejś wpadnie w oko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lilacs-as-wedding-bouquet.jpg (125,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg amy+bouquet.jpg (54,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000137_300.jpg (55,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Spring-Flower-Wedding-Bouquet2.jpg (106,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pink-rose-peonies-wedding-bouquet-vanillarose-e.jpg (65,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stock-photo-pink-wedding-bouquet-at-bride-s-hands-55797037.jpg (68,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg il_fullxfull.212321911.jpg (34,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg depositphotos_3723004-Wedding-bouquet.jpg (249,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg unique-bridal-bouquets-bridal-bouquets-bridal-bouquet-ideas-uniqu-bridal-bouquet-ideas-36.jpg (78,3 KB, 7 załadowań)
Stary 2012-10-08, 11:36   #1137
Xiezniczka89
Zadomowienie

Cytat:
Anemony

1,2 i 4, 6 to moje faworyty

Plusem jest to, że anemonki są białe, na pewno bardziej białe niż róże czy eustomy, a ja będę miała białą suknię.

Na ostatnim zdjęciu wklejam klasyczny bukiecik, który też mi się podoba
Czytałam, że bywają problemy ze sprowadzaniem anemonów... Albo, że przychodzą nierozwinięte. I czasami czekają do ostatniej chwili czy będą te kwiatki, czy inne... Ale może to zależy od pory roku, nie pamiętam o co to dokładnie chodziło

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez biibi Pokaż wiadomość
W jakimś konkretnym miejscu w Łebie?
Jeśli chodzi o obrączki to stawiamy na klasykę Podobają nam się takie :
http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ob...m-ZO-Z-4OZ-700
A polerowane się nie ścierają? Ładne też takie zwykłe. Ja szukam dalej nowych "ulubionych"
Stary 2012-10-08, 11:36   #1138
melleczka
Zakorzenienie

Przy różowym bukiecie boję się efektu "sama słodycz"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pink-wedding-flowers1.jpg (19,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Pink-Wedding-Photos2.jpg (30,4 KB, 5 załadowań)
Stary 2012-10-08, 11:36   #1139
extassy
Zakorzenienie

ja z bukietem poszaleje i prawdopodobnie bedzie taki

do mojej sukni pasuje muchajeszcze nie widzialam tej sukni i krawatu

watek plenerowy uzupelniony
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (150,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6032 22.jpg (169,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6667_22.jpg (40,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg arttrend-22.jpg (134,9 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez extassy
Czas edycji: 2012-10-08 o 11:41
extassy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 11:37   #1140
cowie
Zakorzenienie

Cytat:

W zasadzie pół na pół. Część my sami finansujemy, częściowo oni nas wspomagają.
Właśnie powiedziałam mamie, że zwykle wpisuje się rodziców na zaproszeniu. Ona powiedziała, że nie chce i to bez sensu.
Jej wola. Dla mnie lepiej, bo będę miała bardzo mało miejsca na tekst

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości