Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-08, 10:11   #4651
magbes
Zadomowienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
oo!! a jakie?
takie na przylepce ..tzn takie gumowe przylepce,,słowo mi ucieklo kwiatki roze ecri z listkami,,, pojedyncze do dowolnego ulozenia na autku

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
witajcie, przygarniecie mnie? właśnie chcemy z TŻ zacząć się starać, a zawsze to w gronie rozumiejących to istotek raźniej
,przygarniecie przygarniecie, witaj

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Hej

U nas dziś szaro,buro i ponuro.Planów na razie brak.Dziewczyny jak tak sobie myśle że wy dostajecie @ kilka dni po ostawieniu dupka,a ja dostałam od razu to może coś jest nie tak
ja osotatrnio dostalam w 11 dniu po ostatniej tabletce i @ byla o wieeele mniejsza niz zawsze
Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Ja się tylko przywitam niedzielnie.
Tż w domu, więc czasu nie ma. Oczywiście staramy się intensywnie ale nie wiem kiedy była owu (wczoraj znów miałam jajowego gluta z nitkami krwi - cokolwiek on znaczy ). Już sama nic nie rozumiem, bo szyja co innego, glut co innego... Od wczoraj mam zaparcia, więc ciężkawo się czuję i oczywiście wkręcam sobie, że zaparcie to na ciążę - miałam tak w poprzedniej
SANTOM
Nadrobię w poniedziałek
si ju lejter
moze implantacja?

Cytat:
Napisane przez kasiula199 Pokaż wiadomość
No i dupa... @ nadeszła. Pojechaliśmy z TŻem na zakupy, chodzę po sklepie i czuję nagle jak mi się "mokro zrobiło" (nie wiem jak to inaczej określić). Poleciałam do wc i myślałam, że się poryczę jak tą wiedźmę zobaczyłam... trudno, trzeba od nowa rozpocząć starania
:/ to lipowato ale nowy cykl, nowe porzyjemnosci, nowe nadzieje i bedzie dobrze

dzeindoberek
poniedzialek nawet sloneczny...
siedze w pracy,,, i juz mi sie do domu chce.
u mnie nic ciekawego od wczoraj sie nie wydarzylo
dzis mam plan na grzybyyyy pojsc,,zobaczymy
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 10:13   #4652
iza243
Zakorzenienie

Magbes to ja właśnie miałam o wiele bardziej obfitą,w piątek krwotoku dostałam

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 10:16   #4653
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Magbes to ja właśnie miałam o wiele bardziej obfitą,w piątek krwotoku dostałam
no wiem wlasnie biedaku moze to nie ma reguly czy bardziej czy mniej obfite....le ja mialam zdecyydowaaaaanie mniej obfita. i tylko 2 dni lekkie krwawieniei 1 dzien plamienia i koniec.
Stary 2012-10-08, 10:22   #4654
Kejthx
Zadomowienie

Luna, to rzeczywiście kicha z tym kebabem, ja bym mu nawet 1 zeta nie dała... dbają o klienta, nie powiem..., ale chociaż smaczny był?

Karolina2121, paskudny sen , nie lubimy takich , szybko o nim zapomnij

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Kurcze, ale fajnie się z Wami gada, jak już wiadomo jak wyglądacie
Od razu na 2 plan schodzi awatar aby rozpoznać osobę
Stary 2012-10-08, 10:27   #4655
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Też tak uważam Od razu widać osobę przed oczyma, z którą się pisze
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 10:28   #4656
magbes
Zadomowienie

ja to bym tych kebabow juz nie wziela chyba. dziadostwo jedno
Stary 2012-10-08, 10:31   #4657
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Luna, to rzeczywiście kicha z tym kebabem, ja bym mu nawet 1 zeta nie dała... dbają o klienta, nie powiem..., ale chociaż smaczny był?

Karolina2121, paskudny sen , nie lubimy takich , szybko o nim zapomnij

Zgadzam sie,od razu inaczej

Stary 2012-10-08, 10:38   #4658
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie tak bo lubie ostre ale dla reszty nie... bo jak ktoś kto nie lubi ostrego ma zjeść z ostrym sosem.. no to zaczeło ich mulić i nawet wodki nie dopili bo nie bylo jak.. masakra
ii dzieki dziewczyny, bo ja miałam wyrzuty sumienia żeśmy mu pieniedzy nie dali eh to moje dobre serce

a tak wogole to koledzy już się przyzwyczajają i mówią "nie krzycz bo tu dziecko siedzi", "nie przeklinaj przy dziecku" itd haha
byle tylko szeptem przy mnie nie mówili

a i co do odmawiania, wlasnie siostra dzowniła z pytaniem jak zawsze "co robisz" co jest mega ryzykowne bo nie wiadomo czy chce Ci cos przynieść czy chce coś od Ciebie, w 95% to drugie No to mówie że jade do mamy zaraz (tak naprawde to później) no bo ona bedzie o 15 szła do przedszkola wiec zebym malej przypilnowała.. wszystko fajnie, klatka obok ale mnie sie nie chce wstawać ubierac i pilnowac, bo od nich się nie da wyjśc po 15 minutach.. o nie, nie..
gdyby powiedziała ze idzie do lekarza to jak najbardziej ale jak raz przypilnuje, to całą zime bede musiała bo jej sie nie bedzie chciało młodej brac od przedszkola a mnie sie nie chce codziennie punkt 15 miec obowiązku zresztą jak była w ciąży to po starsza ja chodziłam do przedszkola ale byla w ciazy wiec robiłam to bez mrugniecia okiem
Teraz chyba jedynym rozwiązaniem jest nie odbierac telefonu, bo jak powiem leze to powie "to polezysz u mnie"

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 10:46   #4659
ameliar
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
To nie chodzi o przezywanie straty, bo nie masz pojecia jak ja przezyłam.. nie ma nic gorszego chodzi mi o to ze strata wczesnej ciąży to prze ogromny ból więc nie chce sobie nawet wyobrażac jak ogromny ból musi być w późniejszych miesiącach... gdzie musisz urodzic, zrobic pogrzeb temu dziecku itd. ale skonczmy temat
A jak ta kolezanka? Bo pamietam ze sama Ci pisałam żeby jej nie mówiła o ciąży.. dobrze to przyjeła? Normalnie się spotykacie?
Ja dopiero tydzien temu odezwałam się do kuzynki która miała równą ciąże ze mną i wczesniej mialyśmy bardzo dobry kontakt... a ona nie wiedziała o moje ciazy i dopiero tydzien temu jej napisałam o wszystkim i o tamtej ciazy i o tej nowej.. ryczałam strasznie..
a że jest w anglii to na szczescie nie musialam tego mowic w twarz.

No bo chłopaki siedzieli u nas od 14 więc wiadomo ze zrobili się głodni wiec zamówiliśmy kebaby.. o 18. Mieszkam w małym mieście i miały być za 40 minut. Po 1,5 h gdzie już nawet wodka im nie wchodzila na pusty zoladek zaczelismy tak wydzwaniac a Ci zaczeli sie cos tlumaczyc ze adres pomylili cos tam cos tam a my ze przeciez podawalismy numer telefonu wiec mogl kierowca zadzownic! No to że za 20 min, a potem zadzwonilismy i znow za 20 min, potem ze kierowca jeszcze nie wyjechał... Tak więc wkurzyliśmy się i pojechali chłopaki po jedzenie do kwc no i oczywiście wtedy przyjechał ten z kebabami.. wiec mu powiedzielismy ze teraz on ma czekac az tamci przyjada i dadza mu pieniadze.. a jak chłopcy przyjechali to sie wkurzli i dali mu 20 zł (zamowienie było na 105zł) no więc kierowca coś tam krzyczał że policje wezwie itp. ale no ma pecha..
zamówienie kompletnie się nie zgadzało bo wszystkie byly w cieście a połowa miała być w bułce, wszystkie z baraniną i sosem ostrym, więc w polowie jedzenia juz nikt nie chcial bo takie ostre, a moj TŻ wogole zamowil sobie bez sosu bo nienawidzi
a ze ja lubie ostre to zjadlam
ogolnie troche chamsko wyszło... no ale kurde za zimne kebaby, niezgodne z zamowieniem po 2,5h to ciężko bylo dać im 105 zł
Tym bardziej że tyle samo wydali w KFC na drugie jedzenie...
o kurcze, to macie obsługe dziwie się, że w ogóle mu zapłaciliście ja bym w ogóle nie dała. Co za łosie, masakra.

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Dla mnie tak bo lubie ostre ale dla reszty nie... bo jak ktoś kto nie lubi ostrego ma zjeść z ostrym sosem.. no to zaczeło ich mulić i nawet wodki nie dopili bo nie bylo jak.. masakra
ii dzieki dziewczyny, bo ja miałam wyrzuty sumienia żeśmy mu pieniedzy nie dali eh to moje dobre serce

a tak wogole to koledzy już się przyzwyczajają i mówią "nie krzycz bo tu dziecko siedzi", "nie przeklinaj przy dziecku" itd haha

a i co do odmawiania, wlasnie siostra dzowniła z pytaniem jak zawsze "co robisz" co jest mega ryzykowne bo nie wiadomo czy chce Ci cos przynieść czy chce coś od Ciebie, w 95% to drugie No to mówie że jade do mamy zaraz (tak naprawde to później) no bo ona bedzie o 15 szła do przedszkola wiec zebym malej przypilnowała.. wszystko fajnie, klatka obok ale mnie sie nie chce wstawać ubierac i pilnowac, bo od nich się nie da wyjśc po 15 minutach.. o nie, nie..
gdyby powiedziała ze idzie do lekarza to jak najbardziej ale jak raz przypilnuje, to całą zime bede musiała bo jej sie nie bedzie chciało młodej brac od przedszkola a mnie sie nie chce codziennie punkt 15 miec obowiązku zresztą jak była w ciąży to po starsza ja chodziłam do przedszkola ale byla w ciazy wiec robiłam to bez mrugniecia okiem
Teraz chyba jedynym rozwiązaniem jest nie odbierac telefonu, bo jak powiem leze to powie "to polezysz u mnie"
Matko, ale Ty masz przekichane z siostrą. Współczuje. A może powiedz wprost, że jesteś w ciąży i nie masz ochoty bo chcesz odpocząć?
Jak ja byłam chora i tak powiedziałam szwagierce to miesiąc miałam spokój

"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca" Paulo Coelho
(maj 2010-...)

ameliar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 10:47   #4660
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:

Nie odbieraj, powiedz, że spałaś i tyle Najlepszy sposób na olewanie sytuacji Lubie te Twoje dobre seducho ale bez przesady, komu jak komu, ale Tobie należy się odpoczynek
Stary 2012-10-08, 10:49   #4661
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Moim zdaniem powinnaś sie postawić i nie dać tak wykorzystywać cały czas.Wiem że siostra i może sie obrazić,ale czasem nie ma innej metody żeby mieć świety spokój...A ty jesteś w ciąży i masz swoje życie,nie żeby być cały czas na zawołanie siostry..

Stary 2012-10-08, 11:02   #4662
Linka1984
Zakorzenienie

Santom GRATUUUULUJE JA WIDZE ZDECYDOWANIE DRUGĄ KRECHĘ

U mnie dziś jest 31 dzień i bez zmian , brudze już 4 dzien , piatkowy test negatywny , pms przeszedł
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 11:06   #4663
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Santom GRATUUUULUJE JA WIDZE ZDECYDOWANIE DRUGĄ KRECHĘ

U mnie dziś jest 31 dzień i bez zmian , brudze już 4 dzien , piatkowy test negatywny , pms przeszedł

Powtórzyłabym dzisiaj
Masz zamiar zrobić test ponownie dzisiaj? Jeśli tak, to już trzymam
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   

Edytowane przez Anulka_p
Czas edycji: 2012-10-08 o 11:09
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 11:09   #4664
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
iza, wlasnie chodzi o to, ze wlasciwie to ja nie zdarzylam zaczac ich pic bo w pl bylam ok 3-4dc i postanowilam, ze zaczne od nastepnego cyklu. za to teraz bralam castagnusa i czulam prace, bo na owu brzuch bolal mnie 2 dni, okres mi sie skrocil do 4ech, owu mi sie przesunela z 17 na 14dc. wiec duzo zmian jak na pierwszy miesiac.

wklejam Wam ten test: dzis juz nawet aparat chwycil ten cien!!! wczoraj nie bylo mowy o tym
u mnie castagnus przewrócił cykl do góry nogami , miał wyregulować a skopał wszystko i to już przy pierwszym opakowaniu. @ przyszła totalnie bez zapowiedzi po 31 dniach , zero bólu , zero piersi nic. Zalało mnie gdy nie byłam przygotowana :P w gościach..drugi cykl na castagnusie - bóle owulacyjne z 19 dnia przypadeły na 10 dc i tak zostały aż do 30 dc, to chore. W końcu nie wiem ile bedzie trwał ten cykl. Piersi bolą bardziej niż zawsze. PMS wiekszy niż zawsze.Makabra.

Cytat:
Napisane przez grulla Pokaż wiadomość
tak, była podwyższona, a teraz jest ok. Biorę pół tabletki na noc. Dobrze toleruje, okres się wyregulował i mniejsze pms, chociaż z tym różnie Myślałaś o tym, żeby jeszcze ziółka pić?Bo tak się zastanawiam..

santom gratulacje
Bromek wyregulował Ci cykl??? mi przez 6 miesięcy nie pomógł nic

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Powtórzyłabym dzisiaj?
Masz zamiar zrobić test ponownie dzisiaj? Jeśli tak, to już trzymam
Mamy cykle nieregularne ostatnimi czasy 31-32 dni , wydawało mi sie ze ten będzie krótszy bo bóle owulacyjne były troszke wcześniej , ale suma sumaru owu była normalnie wiec licze ze ten cykl bedzie jednak 32 dniowy wiec w środe powinam dostać @ , zatestuje w czwartek jeśli małpa nie nadejdzie aczkolwiek ja zawsze plamiłam/brudzilam przed@ bo mam niedomogę ciałka zółtego ( biore dupka na to) wiec raczej to bedzie małpa.

Edytowane przez Linka1984
Czas edycji: 2012-10-08 o 11:28
Stary 2012-10-08, 11:16   #4665
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy cykle nieregularne ostatnimi czasy 31-32 dni , wydawało mi sie ze ten będzie krótszy bo bóle owulacyjne były troszke wcześniej , ale suma sumaru owu była normalnie wiec licze ze ten cykl bedzie jednak 32 dniowy wiec w środe powinam dostać @ , zatestuje w czwartek jeśli małpa nie nadejdzie aczkolwiek ja zawsze plamiłam/brudzilam przed@ bo mam niedomogę ciałka zółtego ( biore dupka na to) wiec raczej to bedzie małpa.
Nie nadrobiłam całości wątku pojawiając się u was/nas niedawno, więc nie miałam pełnych informacji. W takim razie czekamy do czwartku. Mam jednak nadzieje, że to nie @.
Stary 2012-10-08, 11:16   #4666
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
To nie chodzi o przezywanie straty, bo nie masz pojecia jak ja przezyłam.. nie ma nic gorszego chodzi mi o to ze strata wczesnej ciąży to prze ogromny ból więc nie chce sobie nawet wyobrażac jak ogromny ból musi być w późniejszych miesiącach... gdzie musisz urodzic, zrobic pogrzeb temu dziecku itd. ale skonczmy temat
A jak ta kolezanka? Bo pamietam ze sama Ci pisałam żeby jej nie mówiła o ciąży.. dobrze to przyjeła? Normalnie się spotykacie?
Ja dopiero tydzien temu odezwałam się do kuzynki która miała równą ciąże ze mną i wczesniej mialyśmy bardzo dobry kontakt... a ona nie wiedziała o moje ciazy i dopiero tydzien temu jej napisałam o wszystkim i o tamtej ciazy i o tej nowej.. ryczałam strasznie..
a że jest w anglii to na szczescie nie musialam tego mowic w twarz.

No bo chłopaki siedzieli u nas od 14 więc wiadomo ze zrobili się głodni wiec zamówiliśmy kebaby.. o 18. Mieszkam w małym mieście i miały być za 40 minut. Po 1,5 h gdzie już nawet wodka im nie wchodzila na pusty zoladek zaczelismy tak wydzwaniac a Ci zaczeli sie cos tlumaczyc ze adres pomylili cos tam cos tam a my ze przeciez podawalismy numer telefonu wiec mogl kierowca zadzownic! No to że za 20 min, a potem zadzwonilismy i znow za 20 min, potem ze kierowca jeszcze nie wyjechał... Tak więc wkurzyliśmy się i pojechali chłopaki po jedzenie do kwc no i oczywiście wtedy przyjechał ten z kebabami.. wiec mu powiedzielismy ze teraz on ma czekac az tamci przyjada i dadza mu pieniadze.. a jak chłopcy przyjechali to sie wkurzli i dali mu 20 zł (zamowienie było na 105zł) no więc kierowca coś tam krzyczał że policje wezwie itp. ale no ma pecha..
zamówienie kompletnie się nie zgadzało bo wszystkie byly w cieście a połowa miała być w bułce, wszystkie z baraniną i sosem ostrym, więc w polowie jedzenia juz nikt nie chcial bo takie ostre, a moj TŻ wogole zamowil sobie bez sosu bo nienawidzi
a ze ja lubie ostre to zjadlam
ogolnie troche chamsko wyszło... no ale kurde za zimne kebaby, niezgodne z zamowieniem po 2,5h to ciężko bylo dać im 105 zł
Tym bardziej że tyle samo wydali w KFC na drugie jedzenie...

Jeszcze nic nie wie, dopiero dziś jej powiem tzn napiszę, bo aktualnie jest u swojego nad morzem. Jakoś będzie musiała to przełknąć, ale mam takie jakieś głupie wrażenie. odczucie, że może mi źle życzyć. Wiem, chore, ale no kurcze nie mogę odpędzić tego...

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 11:47   #4667
iza243
Zakorzenienie

Dziewczyny mam pytanie.Umówiłam sie do dentysty na przyszły tydzień.To bedzie mój 15 dc.Czy moge wziasc znieczulenie jak staram sie o ciaże?Bo nie wiem czy i kiedy będzie owu i troche sie boje.

Stary 2012-10-08, 11:51   #4668
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mam pytanie.Umówiłam sie do dentysty na przyszły tydzień.To bedzie mój 15 dc.Czy moge wziasc znieczulenie jak staram sie o ciaże?Bo nie wiem czy i kiedy będzie owu i troche sie boje.
Właśnie samą mnie to zastanawia. Staramy się. Mam wizytę u dentysty i boję się żeby nie zaszkodzić.
Stary 2012-10-08, 11:57   #4669
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Właśnie samą mnie to zastanawia. Staramy się. Mam wizytę u dentysty i boję się żeby nie zaszkodzić.
To czekamy moze inne dziewczyny nam coś poradząBo jak nie wiadomo kiedy owulka,to ja się jakoś obawiam brać znieczulenie.A bez znieczulenia nie pójdeCholerka wizyta u dentysty bardziej mnie stresuje niż wizyta u gina

Stary 2012-10-08, 11:59   #4670
magbes
Zadomowienie

nie potrafie pomoc ze znieczuleniem bo nie wiem,. poki co trzymam sie teorii, zeby nie popadac w skrajnosci.... tzn pozwolic sobie na piwko itepe...ale kurcze przy jakimkolwiek badaniu czy gdyby lekarz przepisywal mi leki jakies to poinformowalabym, ze staram sie o dzidzi. najlepiej zapytaj stomatologa
Stary 2012-10-08, 12:03   #4671
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
To czekamy moze inne dziewczyny nam coś poradząBo jak nie wiadomo kiedy owulka,to ja się jakoś obawiam brać znieczulenie.A bez znieczulenia nie pójdeCholerka wizyta u dentysty bardziej mnie stresuje niż wizyta u gina
w 15dc to jeszcze bym się odważyła, chociaż ja staram się nie brać znieczulenia, no chyba, że bardzo boli to wtedy obowiązkowo Moja teściowa jest stomatologiem i jak byłam u niej z bólem, to pierwsze pytanie, czy nie jestem w ciąży, bo nie wiedziała czy ma mi dać znieczulenie a wtedy miłam tysiące objawów i powiedziałam, że nie wiem i było leczenie bez znieczulenia. Ale była bardzo delikatna i pomimo bólu dałam radę Dostałam nawet od niej prezencik "żabkę" dla odważnego pacjenta I wtedy się dowiedziała, że się staramy ale jakoś nie wyczuwam nasisku z jej strony.
Stary 2012-10-08, 12:26   #4672
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Ja się tylko przywitam niedzielnie.
Tż w domu, więc czasu nie ma. Oczywiście staramy się intensywnie ale nie wiem kiedy była owu (wczoraj znów miałam jajowego gluta z nitkami krwi - cokolwiek on znaczy ). Już sama nic nie rozumiem, bo szyja co innego, glut co innego... Od wczoraj mam zaparcia, więc ciężkawo się czuję i oczywiście wkręcam sobie, że zaparcie to na ciążę - miałam tak w poprzedniej
Kwitka przepowiadam Ci ja fasolę w tym cyklu

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
iza, wlasnie chodzi o to, ze wlasciwie to ja nie zdarzylam zaczac ich pic bo w pl bylam ok 3-4dc i postanowilam, ze zaczne od nastepnego cyklu. za to teraz bralam castagnusa i czulam prace, bo na owu brzuch bolal mnie 2 dni, okres mi sie skrocil do 4ech, owu mi sie przesunela z 17 na 14dc. wiec duzo zmian jak na pierwszy miesiac.

wklejam Wam ten test: dzis juz nawet aparat chwycil ten cien!!! wczoraj nie bylo mowy o tym
Ewidentnie druga kreska jest! Santom gratulacje!!!

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
A u nas sajgon, TŻ wziął się za kuchnię, małe przemeblowanko ... cięcie blatu, podkuwanie parapetu, żeby się wszystko zmieściło .. a kuchnię mam taką małą, że trudno cokolwiek fajnego wymyślić, żeby to miało sens.
Cały dzień więc zarąbany.
Eeeh ale już widać, że kuchnia jest mniej kiszkowata, wydaje się większa. A to tylko przestawienie kilku mebli
Heh, my też jakiś czas temu robiliśmy sajgon w kuchni, bo zachciało nam się zmywarki i trzeba było szafki i blaty przebudować. A w zeszłym tygodniu likwidowaliśmy okap i przy okazji malowanie ścian i sufitu zaliczyliśmy. Także wiem co to znaczy burdel remontowy.

Cytat:
Napisane przez kasiula199 Pokaż wiadomość
No i dupa... @ nadeszła. Pojechaliśmy z TŻem na zakupy, chodzę po sklepie i czuję nagle jak mi się "mokro zrobiło" (nie wiem jak to inaczej określić). Poleciałam do wc i myślałam, że się poryczę jak tą wiedźmę zobaczyłam... trudno, trzeba od nowa rozpocząć starania
Kasiula, nowy cykl nowe możliwości. Trzymam kciuki!

Witam nowe staraczki na wątku i życzę powodzenia!

Hejo w nowym tygodniu!
U mnie po @, cykl chyba znów będzie mega krótki, bo chyba już nawet owulkę zaliczyłam, albo będzie dziś/jutro. Dziś 9dc, śluz jajkowy, szyjka nawet po @ się nie zdążyła do końca zamknąć i już znów się otworzyła na maxa. To chyba te zioła tak mi skracają cykl. Jutro rano się wybieram do gina, tego od Szejdy, więc zobaczymy co się tam u mnie dzieje. Starania w każdym bądź razie w toku.
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 12:40   #4673
iza243
Zakorzenienie

Szejda chyba fajnie mieć lekarza w rodzinie?

Dedra ziółka pijesz raz dziennie przed snem?Też bym chciała żeby mi tak cykl skróciłyMniej oczekiwania

Dobra ja uciekam do pracy.Miłego popołudnia

Stary 2012-10-08, 12:43   #4674
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Hejo w nowym tygodniu!
U mnie po @, cykl chyba znów będzie mega krótki, bo chyba już nawet owulkę zaliczyłam, albo będzie dziś/jutro. Dziś 9dc, śluz jajkowy, szyjka nawet po @ się nie zdążyła do końca zamknąć i już znów się otworzyła na maxa. To chyba te zioła tak mi skracają cykl. Jutro rano się wybieram do gina, tego od Szejdy, więc zobaczymy co się tam u mnie dzieje. Starania w każdym bądź razie w toku.
I ja zastanawiam się czy nie wybrać się do jakigiś gina który świezym okiem spojrzy na mnie bo mi już rece opodają a niby mam 2 doberch lekarzy którzy mnie prowadzą ( gin i endo) . Czy gin szejdy to ten w przychodni na ku słońcu ???
Stary 2012-10-08, 12:46   #4675
magdaammm
Raczkowanie

Cytat:

Dedra ziółka pijesz raz dziennie przed snem?Też bym chciała żeby mi tak cykl skróciłyMniej oczekiwania

mi skrocily cykl do 29 dni, a mialam 32..

dzien dooobryy!! ciekawe czy santom znow robila tescior i czy juz sie cieszy
magdaammm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 12:47   #4676
Linka1984
Zakorzenienie

Jakieś takie dziwne te moje bóle przed@ 2 dni bolało mocno,teraz jeden słabo , dziś boli z przerwami , kilka godzin boli, przechodzi na 2-3 i znowu boli pffffffffff czy ja sie kiedyś z tym uporam? czy do menopauzy bede wiecej cierpić niż to wszystko warte??
Stary 2012-10-08, 12:49   #4677
Szejda
Rozeznanie

Cytat:

Jeśli chodzi o stomatologa to bardzo fajnie Ostatnio jak miałam zapalenie i leczenie kanałowe to miałam chyba z 6 wizyt, nawet nie myślę ile musiałabym zapłacić za te wizyty a tu nie dość, że zaufana osoba to jeszcze za darmo.
Stary 2012-10-08, 12:52   #4678
nuna2
Zakorzenienie

witam
wróciłam.
i jak zaciązyła ktoraś??
my za chwilunie jedziemy na zakupy do kuchni, po gary

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

santom 2 krechy??

super!! ile dni przed @ zrobiłaś??
Stary 2012-10-08, 12:53   #4679
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Jeszcze nic nie wie, dopiero dziś jej powiem tzn napiszę, bo aktualnie jest u swojego nad morzem. Jakoś będzie musiała to przełknąć, ale mam takie jakieś głupie wrażenie. odczucie, że może mi źle życzyć. Wiem, chore, ale no kurcze nie mogę odpędzić tego...
No właśnie.. dobrze ze jej napiszesz bo będzie mogla się z tym oswoić a nie robić dobrą mine..
I niestety może Ci źle życzyć jeśli jest przyjaciółką od serca to będzie pozytywnie zazdrościć, a jeśli tylko koleżanką, no to różnie może być..
ja np. mojej kuzynce chyba nie życzyłam dobrze.. nie mogłam pomyśleć "oby coś sie stalo" ale tak samo nie mogłam myśleć że wszystko będzie dobrze.. dlatego unikałam kontaktu żeby własnie źle nie życzyć..
tylko ja miałam taką sytuacje że moja kuzynka to taka pijaczka i wogole, piła w ciąży (siostra i mama mi opowiadały) itp. mowiła że jej dziecko będzie chowane jak dawniej, bez zandych kremow itp., nawet kwasu foliowego nie chciala jeść...i nie mogłam znieśc faktu że mimo że nie uważa i robi wszystko żeby coś się stało to i tak bedzie dobrze..
I tylko i wyłącznie dlatego dobrze jej nie życzyłam.. Nie źle, poprostu nie dobrze, czyli jakby wogole nie życzyłam.
Ale gdyby to był ktoś inny, np moja przyjaciółka to bardzo bym się ucieszyła mimo że sprawiłoby mi to wielki ból.. ale wspierałabym ją i cieszyła się jej szczęściem tego jestem pewna
Dlatego wszystko zalezy od serca, charakteru i zażyłości Twojej koleżanki

Zastanawiam sie czy iść dziś do gina..
wizyte mam na środę ale to poradnia wiec moge dziś też iść.. tylko ze w poniedziałki dużo ludzi jest i gin mówił żebym przychodziła w środy.. ale w sumie jak mu powiem że w czwartek miałam plamienie i się niepokoje.. no nie wiem

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 12:59   #4680
nuna2
Zakorzenienie

ale jazda ciesze sie z santom jakbym to ja była w ciązy

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości