|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
przyjemnosc czy sumienie, co wybrac?
witam, o toz mam taki dylemacik drobny i nie wiem co wybrac, otoz od pewnego czasu pisze z takim kolesiem na czacie, i on prosto mi pow ze chce sie ze mna kochac, caly czas o tym mi przypomina, a ja neiwiem czy sie zdecydowac czy pozniej bede miala wyrzuty sumienia, wkoncu go nie znam realnie bo jeszcze sie nie spotkalismy, on chce sie spotkac ale odrazu w wiadomym celu,kusi mnie to ale neiwiem co zrobic, jesli sie znim spotkam z mysla sex czy bedzie to oznaczac ze ejstem puszczalska, dodam ze nigdy nic takiego nie zrobilam, no i sex tez brakuje, jestem sama aktualnie a tu taka okazja, kurcze meczy mnie to i neiwiem co zdecydowac a jak Wy myslicie?bedzie raczej zjechana opinia, i moje wyzuty sumienia ze na pierwszym spotkaniu odrazu sie z nim przespie?hmmmm ciezko zdecydowac, no i wilekiego doswiadczenia w sex tez niemam, a chcialabym to nadrobic moze znim wlasnie.moze jakie sopinie? dzieki z gory i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: przyjemnosc czy sumienie, co wybrac?
On raczej nie myśli o Tobie poważnie. Pewnie w tym samym czasie proponuje seks dziesięciu innym dziewczynom. Szanuj się i odpuść
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde laska, nie znasz go wgl a chcesz się z nim spotykać... Chodzi mu tylko o sex, jak większości facetów na czacie.. Niestety może się zdarzyć tak, że będą o Tobie mówić puszczalska, no jedynie, że nikomu nie powiesz, no ale może Cię ktoś ujrzeć..
Po 2 bym wgl się nie wybrała sama na spotkanie z obcym gościem, jaką masz pewność, że Cie nie porwie, albo krzywdy Ci nie zrobi, gdy np odmówisz mu sexu... Moim zdaniem to jedna wielka masakra i bym się w to nie pakowała |
|
|
|
|
#4 |
|
jestę wieszczę
|
jak masz wątpliwości, to nie decyduj się na to
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc twój post ma sie trochę nijak do tematu. Do autorki- skoro masz wątpliwości, to pewnie będzie tylko chwilowa przyjemność, potem pewnie dojdą wyrzuty i wątpliwości. Więc lepiej sobie odpuść, bo nie warto. I na przyszłość, gdybyś chciała seksu bez zobowiązań- nie myśl o sobie jak o puszczalskiej, ani nie myśl o tym, że facet tak o tobie pomyśli, bo to też świadczy o nim.
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Na czatach 80% facetów propomuje to dziewczynie.. i to od razu na pierwszym spotkaniu... i już ostatnim.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Puszczalska?? Chyba żartujesz, co jest złego w tym, że ktoś uwielbia seks i że go uprawia, jeśli nikogo nie zdradza i nie rani i nie oszukuje?
Ja bym się z nim spotkała, mam same genialne doświadczenia. To szansa na spełnienie swoich fantazji. Wiadomo, że się denerwujesz, bo to coś nieznanego. Uważaj tylko, żeby się nie zakochać, to najważniejsze.
|
|
#10 |
|
Biała Dama
|
Czy to będzie taka przyjemność, nie wiem, jeśli się z nim nie widziałaś nigdy to skąd wiesz że Ci się w ogóle facet spodoba, czy zadziała chemia, może będzie zaniedbany, nieumyty
I w dodatku on przyjdzie napalony a jak Ty się rozmyślisz może zareagować nieprzewidywalnie. Więc to dość niebezpieczne nawet. Ja bym na to nie szła, już nawet nie mówiąc o sumieniu, tylko o bezpieczeństwie Twoim
|
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Seks bez zobowiązań może być fajny, ale tylko z kimś, kogo znasz i wiesz, że nie zrobi Ci krzywdy.
Inaczej, to takie kuszenie losu i rosyjska ruletka, bo nie wiesz na kogo trafisz. |
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zna Cię i mówi o seksie? O ZGROZO. tu nawet nie ma nad czym się zastanawiać.. chyba,że chcesz coś złapać i psychicznie i fizycznie..
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Tutaj nikt nie da Ci uniwersalnej rady. Każda z nas jest inna, myśli inaczej, ma inne upodobania. Jeśli szybko się angażujesz, nie wchodź w taką relację, bo strzelisz sobie w stopę.
Jeśli chodzi o moje własne doświadczenia, to seks bez zobowiązań wspominam miło, było naprawdę cudownie. Ale to wymaga odpowiedniego nastawienia.
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomyśl, facet Cię może pobić, zarazić syfem czy hivem etc albo porobić zdjęcia i puścić do netu, jest dużo opcjina czacie łatwo uprawiać cyber seks i pisać różne podniecające rzeczy, ale w rzeczywistości to chyba gra niewarta świeczki, tylko kłopotów możesz sobie narobić. Może poszukaj po prostu w realu jakiegoś kolegi, który by z Tobą miło spędził czas i zaspokoił niezobowiązująco Twoje potrzeby? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
rozmawiam znim na skype wiec sie widzimy,mam go w kontaktach na fejsie wiec co nieco wiem o nim niby. ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- wiem ze on nie mysli o mnie powaznie bo ja tymbardziej o nim tak nie mysle, raczej mialaby byc tylko zabawa,w pewnym rodzaju przyjemnosc? no i teraz niewiem sama chyba jednak odpuszcze,chociaz sie waham, co do tego ze pierwsze spotk i napewno ostatnie to zdaje sobie ztego sprawe, zalezy jak bedzie i czy bedzimey mieli ochote powtorzyc , ryzyko jest, ale kto nie ryzykuje nic niema ehhehe, a tak serio niewiem, niewiem.....co postanowie, mam duzo watpliwosci i strachu w pewnym rodzaju tez, juz bym si echciala lepiej psotkac ze 2 razy bez niczego i ewent pozniej "cos zeby wyskoczylo" nie wydaje mi si eze on jest jakims maniakiem czy cos w tym stylu, bardzo duzo rozmawiamy co dziennie,no ale wiadomo roznie to moze byc, on jest ze mna szczery tak sam powiedzial i nie kryje tego ze ma ochote na mnie,i to nie jest zle tak sadze, bo moze byc koles co nic nie mowi o sex a krzywde moglby zrobic, on nie kryje tego ze chce sex, dzieki wam za opinie, i fakt wszyscy jestsmy inne, ale warto wysluchac opini innych osob,dzieki a jelsi si ezdecyduje i bede po dam znac, chociaz jeszcze niewiem co zrobie ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
Jenna jesli moge spytac czy twoj sex bez zobow tez byl na pierwszym spotka tak celowo w tym celu?pozdrawiam i dzieki |
||
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym się nigdy w życiu nie zgodziła na coś takiego, bo najzwyczajniej w świecie się do tego nie nadaję. Po pierwsze obie osoby w takim układzie na dłużej muszą potrafić kontrolować swoje emocje, być silne pod tym względem, żeby się nie zakochać. A druga sprawa - skoro żadna metoda antykoncepcji nie jest w 100% skuteczna, to co z ewentualnym dzieckiem? Skrobanka?
Jeśli już takie masz parcie na ten seks, to lepiej zaproponuj dyskretny układ jakiemuś koledze. Sama mam w swoim otoczeniu kilku kolegów, dla których taka propozycja nie byłaby ani trochę dziwna i pewnie nie mieliby problemu, żeby się na to zgodzić. Natomiast seks z zupełnie obcą osobą, która rozwija znajomość właśnie ze względu na ten seks raczej bym wykluczył. |
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
A nie lepiej poszukać kogoś w realu? To o wiele łatwiejsze i bezpieczniejsze. Kiedyś też pisałam z jednym facetem i było miło ale gościu zaczął się robić agresywny, więc postanowiłam zerwać z nim kontakt. Dobrze że wtedy nie zgodziłam się na spotkanie, a mało brakowało żeby do niego doszło.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Zaznaczę, że poznaliśmy się w realnym świecie, nie w internecie. Pogadaliśmy trochę, umówiliśmy się wieczorem. Poznaliśmy się lepiej i ustaliliśmy reguły naszych spotkań. On mnie do niczego nie zmuszał, oboje czuliśmy pożądanie. Seks miał miejsce dopiero na kolejnym spotkaniu. Jeśli masz wątpliwości, nie wchodź w to. Po fakcie nie będzie Ci łatwiej, będziesz się dręczyć coraz bardziej.
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
związki przygodne zabijają w tobie możliwość głębszego uczucia. albo to albo to.
|
|
|
#22 |
|
Hrodebert
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
dzieki za wypowiedzi, co do znalezienia kolegi tylko dla sex, dl atej ochoty jednej nocy czy ilus tam to ciezko, zapomnialam dodac ze w polsce nie jestem a tutaj jakos takich znajomych niemam ktorym moglabym to podsunac, co do wirt.kolegi a gdyby tak sie spotkac znim 2,razy, raz i koniec, bez dluzszego etatu, nieiwme niewiem....doceniam wasze opinie i biore wszystko pod uwage, on ma ochote ja mam poniekad ochoty to czemu by nie sprobowac hmmmm tak sie mowi tylko ale jednak obaw jest, co da "wpadki "nie biore nic takiego pod uwage,absolutnie nie moze byc,ufam antykoncepcji,prezerw,a jesli by juz to pozniej sie martwic i uzalac bede,ale napenwo skrobanki by nie bylo oj nie,
|
|
|
|
|
#24 |
|
BAN stały
|
Chcesz z nim seksu, to to zrób, nie chcesz - nie ma obowiązku. Nie rozumiem problemu - okażesz się puszczalska? On też, skoro pusci się z tobą.
A przy okazji, co to znaczy to ciągłe "neiwiem", bo nie wiem? W ogóle - wiem, że to nie na temat, ale mam nadzieję, jesteś bardziej dojrzała seksualnie, skoro rozważasz taki problem, niż jesteś dojrzałą użytkowniczką języka polskiego. A przecież to twój pierwszy, jeśli nie jedyny znany??? |
|
|
|
|
#25 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
oj przestawily mi sie literki, nie czepiajcie sie prosze nie nie jedyny, jak szybko klikam to moge przestawic litery a pozniej nie patrze jak wyszlo, a poza tym w szkole nie jestem aktualnie,wiec bez poprawek, no i sory za bledy jak juz tak bardzo raza w oczy
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
oj nie czepiajcie sie, literki mi sie poprzestawialy i juz wielkie halooo ze polskiego nie znam, jak tak bardzo razi to sorki za bledy.........
co do szukania kogos w realu to tak nie za bardzo bo nie jestem w polsce no i znajomych polakow brak, a poza tym tak niezrecznie bym sie czula mowic kolegom zeby sie ze mna przespali, podejrzewam ze lepiej z kims obcym, tak sadze, z kims kogo sie dopiero poznaje a nei zkumplem z ktorym sie znam kilka lat......... |
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
jeśli kręci Cię to że dzisiaj puknie Ciebie a jutro inną - i przy okazji nauczy Cię czegoś nowego - to zaszalej
jednak ja radziłabym bardziej szanować swoje ciało , 1 . nie wiesz kto to jest 2 . z kim w przeszłości to robił , może dzień wcześniej zaliczył inną , a jutro kolejną ? ? ? 3 . choroby weneryczne i sama świadomość TYLKO i wyłącznie zaspokajania się , jakieś takie dzikie jak u zwierząt SEKS = miłość , uczucie , namiętność |
|
|
|
|
#28 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie dla każdego seks= uczucie. I nie zawsze. Poczytaj wypowiedzi na innych wątkach (jeden na tapecie) a może zrozumiesz, że twoje zdanie nie jest jedynym. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
takich "okazji" w internecie jest pełno . Jak już naprawdę musisz, dowiedz się jak się nazywa i zobacz na facebooku czy macie jakiś wspólnych znajomych,żebyś później nie płakała,że się ktoś dowiedział
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

I w dodatku on przyjdzie napalony a jak Ty się rozmyślisz może zareagować nieprzewidywalnie. Więc to dość niebezpieczne nawet. Ja bym na to nie szła, już nawet nie mówiąc o sumieniu, tylko o bezpieczeństwie Twoim

albo porobić zdjęcia i puścić do netu, jest dużo opcji