|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Cytat:
W którym salonie i jaką suknie kupiła Twoja siostra? Byłyście może w Kysmenie?
|
|
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli tym samym, gdzie ja kupiłam swoją suknię, nieco ponad rok temu taka tradycja rodzinna z tego wyrasta ![]() Ale piękne suknie też mierzyła w Madonnie, Annie i Kwiecie Lotosu Do Ksymeny niestety nie dotarłyśmy (żałuję bo byłam ciekawa, co mają, jak sama szukałam to jeszcze nie było tego salonu w Katowicach) bo w Evicie już się zakochała w swojej i od razu zdecydowała na zakup Namiar do wizażystki: http://www.makeupslubny.pl |
|
|
|
|
#4653 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale dzieki za info, bo do Katowic też zamierzam pojechać. To jaką wybrała? Umawiała się na przymiarki czy tak poszłyście? Bo nie wiem czy wcześniej dzwonić, zwłaszcza że nie wiem kiedy będę mogła pojechać
|
|
|
|
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Umawiałyśmy się tylko do Madonny (tam sie trzeba umawiać, "z ulicy" Cię raczej nie przyjmą). Poza tym wszędzie po prostu wchodziłyśmy i zawsze ktoś miał czas, najwyżej chwilę poczekałyśmy (tak samo ja robiłam jak szukałam dla siebie sukni) Z tym że my wzięłyśmy 0,5 dnia wolnego w pracy i ok południa już zaczęłyśmy polowanie, po godzinach pracy myślę że jest większy problem trafić na dyspozycyjną obsługę
|
|
|
|
|
#4655 |
|
Rozeznanie
|
No to i ja się przyłącze
Ślub: 21 czerwca 2014 sala: Pinocy Lędziny http://www.pinocy.com.pl/ zespół: Geminix Tarnów http://www.geminix.pl/ kamerzysta: Mariusz Wyderka http://www.studio-wyderka.pl/?home,123 fotograf: Ewa i Michał Wyderka http://emwfotografia.vxm.pl/ Teraz tylko odliczać! |
|
|
|
#4656 |
|
Przyczajenie
|
Dołączę do Was kochane
![]() Ślub : 22.08.2013 ( czwartek) Restauracja : Leśna Perła Rudziniec Fotograf: Artur Hałagan Zespół : brak (w trakcie poszukiwań ) Suknia : idę wybierać w przyszły weekend Kolor przewodni: fiolet |
|
|
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj
|
|
#4658 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
ja już kiedyś się pojawiłam na forum, wesele 2.08.2014 loneliness18 ile w Pinocym płaci się od osoby? Pozdrowienia. |
|
|
|
#4659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4660 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4661 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
NA 2014 rok koszt wesela jednodniowego wynosi 220 zł ( największy pakiet menu), 1,5 litra napoi na osobę, tort weselny oraz ciasta w cenie, słodycze + owoce. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to zapraszam na prv
|
|
|
|
|
#4662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4663 |
|
Przyczajenie
|
Cześć śląskie PM
TŻ i ja Planujemy ślub na 2014r. Narazie jesteśmy w czarnym lesie. Nic nie mamy a widzę że PM 2014 mają większość zaklepane. Szukamy sali w okolicach Częstochowy. Zwiedziliśmy chyba wszystko co było warte obejżenia. Nic nam nie przypadło do gustu. Czy są tu PM-ki z moich okolic? Potrzebujemy pomocy.
|
|
|
|
#4664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4665 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
My chcemy zrobić max na 100 os. Niemniej jednak dzięki za Info - będzie dla potomnych
|
|
|
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
130 osób kto takie wesela robi, to chyba rzadkość ![]() Powodzenia w dalszym szukaniu
|
|
|
|
|
#4667 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Przynajmniej teraz nie będę robić sobie wyrzutów, wiem że nic nie tracę.Dzieki Ewusia_marchew |
|
|
|
|
#4668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem z Twoich okolic, ale życzę powodzenia w przygotowaniach ![]() Pochwal się jak już znajdziecie odpowiednią salę
|
|
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Podczytuje wątek i wyłapuję informacje na temat sal niedaleko Żor ![]() Dopiero wczoraj ustaliliśmy datę ślubu, a ja już bym chciała mieć wszystko ustalone
|
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To kiedy ten Wielki Dzień ??
|
|
|
|
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4672 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jest najbliżej, polecają ją znajomi i porównując z innymi wizualnie wygląda najlepiej choć tereny wokół sali stawiają wiele do życzenia. Naprawdę brakuje w moich okolicach ładnej sali. Oglądałam Wasze. Są takie piękne. Jednak 2,5h godz drogi na sale byłoby niemałą przesadą. Edytowane przez sweetyangel Czas edycji: 2012-10-08 o 12:37 |
|
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4674 |
|
Przyczajenie
|
Widzę dodaja że Wy również planujecie na czerwiec
my chyba zdecydujemy się na ostatni weekend czerwca. Jeśli będą wolne terminy na sali.Albo maj albo czerwiec. Wg mnie najpiękniejsze miesiące. Każdego roku rozkwitam, gdy widzę wybudzoną do życia nature
|
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że nasz termin będzie wolny na wybranej przez nas sali. Na razie czytam, oglądam i czuję się oszołomiona ![]()
|
|
|
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
Wstępnie ok. 100 osób. Może 110.
Sale jakie mi się wstępnie spodobały to Rojanka, Paszkówka (o tej jest mało informacji), u Biesa też ładnie, ale opinie na prawdę różne. Zależy mi na tym, żeby za daleko nie jechać. |
|
|
|
#4679 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie,
mam do Was prośbę, czy znacie jakiegoś dj wodzireja, który zorganizuje przyjęcie urodzinowe w kwocie do 600 zł? Teściowa w listopadzie odprawia 50-te urodziny i poszukuje właśnie dj wodzireja do tej kwoty. |
|
|
|
#4680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

robi i makijaż i fryzurę 
W którym salonie i jaką suknie kupiła Twoja siostra? Byłyście może w Kysmenie?
godz. 15.00

kto takie wesela robi, to chyba rzadkość