|
|
#3391 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
niezły zwierzyniec ![]() Cytat:
Cytat:
słyszałam że ten Grey jest gupi Cytat:
Znad kawy |
||||
|
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
fiu fiu nie w kij dmuchał
Cytat:
mi tu - i baaarrrrdzo dobrze heh ale taki potem napęcznieje we brzuchu - bo on zawsze pęcznieje w kontakcie z wilgocią taka już jego natura, no i człowiek myśli że nażar sie pełnej michy makaronu - syty ze hoho to taki fast food dla zapracowanych
|
|
|
|
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
postanowiłam, że zmęczę wychodzę w środę, bez diagnozy konkretnej, bo przeciwciała przeciwjądrowe wyszły dodatnie, ale za mało dodatnie i trzeba powtórzyć za ok. 3 miesiące i jeszcze prześwietlać mnie chcą ale też nie teraz, ehhh dziwnie chora jestem
|
|
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że po tych 3 miesiącach coś się wyjaśni
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3395 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3396 | ||
|
Zakorzenienie
|
teraz to ja muszę bierać tego psa, znaczy tą sukę, Maję ![]() P. się wścieknie gorzej jak się nie zgodzi jasne ![]() Cytat:
ale wstać i tak nie mogłam ![]() Cytat:
![]() i fogle znaleźli mi wadę kręgosłupa
|
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no bo po co Ty chcesz do orto? serio orto nie ma nic do tego - orto jest od kości - juz dawno pisałam Ci na samym początku ze głównie reuma ( bazując na tym co mnie mówili) jeśli kości są całe to orto na nic tzn sam orto mi mówił że on nie ma nic u mnei do roboty 3. pfff też mi wyczyn - to akurat nie sztuka - niemal każdemu znajdujo - ja bez ich zdjec wiedziałąm ze mam - teraz mam tylko opisany ![]() współczuję braku diagnozy -
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-08 o 11:25 |
|
|
|
|
#3398 | ||||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Prawda? ![]() Cytat:
![]() |
||||||||||
|
|
|
#3399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Powoli, powoli, dopiero klucze odebrane teraz trzeba pozałatwiać mnóstwo rzeczów i urządzić sklep
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
tenże
http://www.filmweb.pl/person/Danny+Trejo-2875 tu lepszpy pogląd http://www.google.pl/search?q=danny+...w=1372&bih=632 Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-08 o 13:25 |
|
|
|
#3401 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Luuudzie, piiisaaać!
|
||
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3404 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3405 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hałs w którymś odcinku toczeń zdiagnozował chyba? ![]() Cytat:
znowu mnie wszyscy przytulają ![]() jesu, muszę przestać marudzić i narzekać bo w końcu w tv mnie pokażą jako ciekawostkę przyrodniczą---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3407 | |||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Czasem potrafię byc poważna Cytat:
Bo już chciałam Cię w czwartek nawiedzić ![]() Cytat:
![]() Co konkretnie?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|||
|
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Macham z łóżka i jestem mega zły na siebie Wstałem przed chwilą budziki dzwoniły, ale ja jestem bardzo inteligenty inaczej i je wyłączyłem po prostu i poszedłem dalej spać
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3409 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale... ale jak to?! Dlaczego?! ![]() Cytat:
Trza było daleko od łóżka postawić, żebyś wstać musiał
|
||
|
|
|
#3410 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak ktoś chce za duzo to nie dostaje nic
o!
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
Ad.1
![]() ![]() ![]() : pala:Ad.2 Dobra myśl
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3412 | |
|
BAN stały
|
Ale czy ja faktycznie tak dużo wymagałem? Czy wianek to zbyt wielkie, wygórowane oczekiwania? ![]() Spójrz na to tak - zostało Ci 300 PLN w kieszeni, możesz zaszaleć w Żabce! Cytat:
|
|
|
|
|
#3413 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja też Ci jej nie dam, pfff ![]() Idę coś zjeść, od rana byłam na czczo, bo musiałam iść spuścić sobie krwi do badań
|
|
|
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad.2 Budzika nie mam ![]()
|
|
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Zaliczyłam dzisiaj przypał - poszłam do Carrefour'a na zakupy. Wcześniej kupiłam kilka rzeczy w drogerii, o czym poinformowałam ochroniarzy. Dostałam nalepki na te produkty i weszłam do sklepu. Już wtedy bramka zapiszczała, ale ochroniarze stwierdzili, że mogę pojść, bo jestem oklejona. Przy kasie znów pojawił się pisk kontrolny. Zgarnęli mnie do jakiegoś pokoju i musiałam wyrzucić na stół zawartość torebki (znaczną jej część stanowiły puste torebki jednorazowe, których zawsze zapominam sie pozbyć). Okazało się, że winowajcami zamieszania były: opakowanie po tabletkach na ból gardła i odtwarzacz mp3. Clue? Muszę zrobić w końcu porządek w torebce. Przy kolejnych zakupach nie mam zamiaru spacerować z ochroniarzem wzdłuż szeregu kas, niczym zbrodniarka wojenna
|
|
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wł aśnie dlatego ja wszystko zostawiam w depozycie o ile jest Ale faktycznie przypał na maxa!
|
|
|
|
#3417 |
|
Piers do przodu
|
Pin up -
mnie kiedyś zaczął niespodziewanie piszczeć pasek magnetyczny w portfelu, który użytkowałam od prawie roku i do tej pory nie dawał przy bramkach znaku życia
|
#3418 |
|
To ja :)
|
Pin, biedaku... A mam pytanie, czy po tym, jak już Cię przeszukali, padło słowo "przepraszamy"?? Zawsze nie to zastanawia... Bo OK< to ich praca, muszą reagować na piszczenie, ale czasem patrząc na to, jak grubiańsko traktują ludzi, myślałam sobie o tym, jak się zachowają, jeśli to jednakowoż pomyłka...
A ja już w domku I zaraz ruszam do kuchni szparagolkę obrabiać...
|
#3419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- U mnie portfel też sprawdzali. Co ciekawe, z tym odtwarzaczem, który okazał się być współwinnym zamieszania, chodzę cały czas i dopiero teraz wyciął mi taki numer... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

na weekendzie w domu z basenu wciągłam 3 jaszczurki (żywe
(w tym kilka ropuch)
niezły zwierzyniec 
jestem fioletowo bordowa i serce mi klekocze
nie wiem, ale po przeczytaniu paru stron już wiem, że to nie dla mnie 

o tej porze ciężko o świeże zielsko nawiankowe
a la Warszawska Jesień 

bo w końcu w tv mnie pokażą jako ciekawostkę przyrodniczą