|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
trust to ja poprosze
|
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak wypełnić ten formularz od Firmoo, pomoże któraś?
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ogółem mogę powiedzieć, że warto
Oprócz tego jednego :P
|
#1174 |
|
w krainie snu i marzeń
|
czekam na ładowarkę do lustrzanki, która (mam nadzieję) przyjdzie jutro
ale dziś udało mi się jeszcze cyknąć parę fotek możecie looknąc na mój blog i powiedzieć mi, czy podoba Wam się dzisiejsze fioletowe tło w zdjęciach, czy wolicie białe?
|
|
|
|
#1175 |
|
Wolę prosto!
|
Puk, puk, pytam nieśmiało czy mogę wbić tu do Was?
![]() Udzielałam się trochę w pierwszej części, potem jakoś czasu na wizaż nie było i powracam córa marnotrawna po 11 częściach :P Nie zbijecie mnie?
|
|
|
|
#1176 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2012-10-08 o 15:05 |
|
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1178 |
|
Zadomowienie
|
mi bardziej podoba się fioletowe, choć poprzenim zdjęciom nie mam nic do zarzucenia
|
#1179 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1180 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
witam ![]() A w podpisie celowo link nieaktywny, bo mam na blogu zakładkę wyprzedaż i link jest chyba niezgodny z regulaminem czy coś, więc wolę nie ryzykować :P aaa a co do tła - ja jestem maniakiem białego, raz na jakiś czas kombinuję z kolorami, ale jednak biały wygląda wg mnie najestetyczniej ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Trust ![]() Wybaczcie mi, że nie umiem wielocytować, po kilku latach na wizażu wciąż nie wiem jak to się robi :P |
|
|
|
|
#1181 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
w takim wypadku lepiej niech tak pozostanie
|
|
|
|
|
#1182 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Hmmm... Sama robię zdjęcia na białej koszulce, na najbardziej nasłonecznionym parapecie. Myślicie, że takie zdjęcia wystarczą czy też mam się bawić w namioty? |
|
|
|
|
#1183 |
|
Konto usunięte
|
Name to wiadomo
Eyewear link - podajesz linka do wybranych okularów Model okularów to taki szary napis pod menu w firmoo np #CSMY8023 color number masz po prawej w menu rozwijanym na ogół purpose of using no to na przykład czy na co dzień, czy sporadycznie, czy do komputera czy do czytania shipping address wiadomo phone number wiadomo personal blog address - link do Twojego bloga prescription to dane od okulisty/ optometrysty : SPH, CYL itd. nie zmierzysz sama Musisz iść na badanie wzroku (robiłam bezpłatnie w salonie Fielmann, wyniki pokryły się z tym, jakie noszę soczewki, więc nie wątpię w prawidłowość wyników ). A PD to odległość od źrenicy do źrenicy mierzona w milimetrach http://www.firmoo.com/pupillary-distance.html tu sobie zobacz jak to zmierzyć ja narysowałam kreski kredką do oczu nad brwiami (przyłożyłam linijkę od środka źrenic poziomo i narysowałam kreski wyżej, zmierzyłam odległość między nimi). Tak było mi najłatwiej zmierzyć prawidłowo tą odległość Inaczej nie potrafiłam. Wybaczcie, że ostatnio mnie tu tak mało, ale mam taki zakręcony czas ostatnio. Ledwo weszłam do domu, a zaraz lecę na miasto załatwić kilka spraw. Będę wieczorem, zrobię co trzeba i spać. O 5 rano wstać i znowu zakręcony dzień. Matko
|
|
|
|
#1184 |
|
Wolę prosto!
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36967988]Mnie podoba się i białe i fioletowe
![]() Hmmm... Sama robię zdjęcia na białej koszulce, na najbardziej nasłonecznionym parapecie. Myślicie, że takie zdjęcia wystarczą czy też mam się bawić w namioty?[/QUOTE] Wg mnie są jak najbardziej okej Jasność jest w porządku i podoba mi się jak cień jest od tego słońca, takie niepłaskie są zdjęcia dzięki temu ![]() Może zamiast koszulki spróbuj na zwykłej białej kartce (A3 np.) wtedy nie będzie widać faktury materiału
|
|
|
|
#1185 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36967988]Mnie podoba się i białe i fioletowe
![]() Hmmm... Sama robię zdjęcia na białej koszulce, na najbardziej nasłonecznionym parapecie. Myślicie, że takie zdjęcia wystarczą czy też mam się bawić w namioty?[/QUOTE] A ja Ci powiem tak, jeżeli tło nie razi, jest przyjemne, a zdjęcia ostre i wszystko dokładnie widać (uwielbiam, kiedy mogę powiększyć i przeczytać etykietę lub już jest powiększona) - to mi wszystko jedno Dla mnie liczy się jakość zdjęć, a różnorodność ich robienia jest dla mnie nawet plusem, że różne osoby robią na różnym tle. Głupio by było, gdyby każda bloggerka robiła zdjęcia w namiocie bezcieniowym na białym tle, to by się zrobiło nudne
|
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Nie trzeba namiotu bezcieniowego - wystarczy bristol. Oprzeć go o ścianę tak, żeby nie było załamania i robić zdjęcia tuż przy źródle naturalnego światła (u mnie np. jest to łóżko tuż przy oknie)
|
#1188 |
|
Wolę prosto!
|
Tak jeszcze apropo teł (?)..tła :P - mi się gdzieś kiedyś u kogoś (skleroza nie boli) rzuciło w oczy czarne tło, niektóre zdjęcia naprawdę fajnie wyglądały, aż myślę czy by jakiegoś czarnego brystolu nie kupić i nie wypróbować, tylko boję, że na zdjęciach zamiast czerni będzie szarość...
|
|
|
|
#1189 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1190 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
![]() Hmmm... Sama robię zdjęcia na białej koszulce, na najbardziej nasłonecznionym parapecie. Myślicie, że takie zdjęcia wystarczą czy też mam się bawić w namioty?[/QUOTE] mi Twoje zdjęcia podobają się bardzo, więc nie widzę sensu, abyś cokolwiek zmieniała chyba, że będziesz robić zdjęcia np. kilkunastu kosmetykom z oddali, to wtedy zaopatrz się w brystol za 2,50zł ja dziś kupiłam 5 kolorów w tym biały również ![]() dzięki Cytat:
|
|
|
|
|
#1191 |
|
Wolę prosto!
|
Ostatnio robiłam na szarym (za tło posłużył mi laptop, bo leżałam w wyrku i po nic innego nie chciało mi się ruszyć tyłka :P) i też było dobrze
basiago - cześć
|
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Asia
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Moniak mi się bardzo podoba
|
|
|
|
#1193 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
Na blogu nowy konkurs, gdzie do wygrania są cuda z Lime Crime
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1197 |
|
Wolę prosto!
|
Super tematy, nawet mam już parę pomysłów
Można wysłać prace do obu tematów?
|
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co, mam uczulenie na uczelnię chyba - przez weekend w domu byłam zdrowa jak ryba, wróciłam dziś z zajęć -> mam katar roku
|
|
#1199 |
|
Life is a drink ...
|
A ja tworzę pościk 'odwykowy'
|
#1200 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
![]() ja mam uczulenie za każdym razem jak przekraczam próg Politechniki, więc wszystko jest możliwe w ogóle tak jakoś ciężko mi się po wakacjach przestawić i chodzę jak zombie mimo, że zajęcia tak na upartego mam tylko w poniedziałki i środy (ale z drugiej strony inżynierka się sama nie napisze..) niech mnie ktoś dobije
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

Oprócz tego jednego :P