|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
|
|
|
|
#4472 |
|
Konto usunięte
|
Spoko właśnie jestem po pracy i nie omine oczywiście mojego ulubionego charity zeby cos ciekawego wyszperac
|
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
#4474 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porażka ![]() Co do materiałów ze studiów, większość mam schowane u rodziców w domu
Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2012-10-08 o 15:02 |
|
|
|
|
#4476 |
|
Konto usunięte
|
Kupiłam kolejne
|
|
|
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie Oczywiście...
|
|
#4478 |
|
Konto usunięte
|
Przesadzili już ozdoby na lampy świąteczne są założone
a w sklepach ozdoby ImageUploadedByTapatalk1349703210.466198.jpgImageUploadedByTapatalk1349703243.523977.jpg
|
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Kachaaa, widziałam Uggsy w TKMaxx u nas - ale załamka - PO przecenie 650zł - nie wiem, czy tak podrożały czy co, no ale nie kupiłam, choć wyglądały fantastycznie (podobne do Twoich)
|
|
#4480 | |||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() Ale liście jakie piękne Cytat:
![]() Cytat:
![]() Perfumy Pani Walewskiej kupione Są trzy rodzaje i jedne tak śmierdziały, że brak słów. Wzięłam złote, ale jak będzie przypływ kasy, to wezmę czerwone ![]() No i wróciłam po jednym wykładzie na szczęście, bo babeczki nie było |
|||
|
|
|
#4481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że niedługo Boże Narodzenie wkroczy do sklepów zaraz po Wielkanocy ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
Ale takie coś KLIK ![]() Kocham kolorowe liście jesienią |
||
|
|
|
#4482 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4483 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To jeśli to były oryginalne UGGi to taniocha bo ja za swoje zapłaciłam 220 funtów
|
|
|
|
|
#4484 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To jeśli to były oryginalne UGGi a nie jakieś emu czy cos tam to taniocha bo ja za swoje zapłaciłam 220 funtów ![]() ImageUploadedByTapatalk1349705429.841623.jpg Moj stosik
|
|
|
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4486 |
|
Konto usunięte
|
Kurcze nie wiem czemu dwa razy wysłało:/
Zdrzemne sie bo padne |
|
|
|
#4487 |
|
Rozeznanie
|
A ja zabieram się za Sparksa. Sporo z was go tu chwaliło, zobaczymy czy i mnie przypadnie do gustu
|
|
|
|
#4488 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Ooo można sobie bukiety porobić |
|
|
|
|
#4489 |
|
Raczkowanie
|
O to super, nie będę musiała daleko szukać.
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
odebrałam swoją paczuszkę z empiku
3 książki dla mnie, 1 dla tż - niech czyta przy okazji kupiłam kolejny numer "Ale pychota" z silikonową foremką - jak tylko spotkam się z tż to dostanie kupuję mu wszystkie, a później on mi gotuje
|
|
#4491 |
|
Raczkowanie
|
O a jaka teraz jest foremka?? Kurcze bo czaiłam się na tą gazetę ale dawno jej nie widziałam nigdzie.
A przepisy są tam fajne. Już drugi raz robiłam tartę według ich przepisu i była tak genialna, że prawie całą zjadłam sama (oczywiście nie w jeden dzień :p)
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w następnym będzie taka kwadratowa, w sam raz na zapiekankę
|
|
|
#4493 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Właśnie czytam ,,Diabeł ubiera się u Prady''
![]() Kurdę, dlaczego wszystkie te panieneczki z mainstreamowych powieści muszą ubiegać się o jakieś dziennikarskie posady albo ona, albo ta z ,,Wyznań zakupoholiczki''. Jakoś mi się to rzuciło w oczy, jakby innych zawodów nie było albo inne nie są takie modne i cool i w ogóle
|
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4495 |
|
Konto usunięte
|
Mi sie czytać nie chce nic od weekendu jestem jakaś wypompowana chyba przesilenie jakieś jesienne jeśli istnieje
|
|
|
|
#4496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do tego przepisu to jest to tarta warzywno-grzybowa ale ja za każdym razem daje tam coś innego. Ostatnio dałam brokuły podgotowane, pomidory podsmażone z cebulką i ser żółty na górę i było pycha. Ciasto i masę jajeczną wzięłam z przepisu. Przepis na ciasto jest całkiem prosty Mąkę (25 dag) ściecze (sieka?) się z masłem i szczyptą soli. Zagniata dodając jajko i 2 łyżki wody. Jak się to już dobrze zagniecie, tak że można zrobić kulę to oni piszą żeby wsadzić ciasto na 1 godz. do lodówki ale ja stwierdziłam że nie chce mi się tyle czekać i robiłam dalej. ![]() Wałkujemy ciasto jak na pizzę i wykładamy nim naszą blachę (taką na tartę wysmarowaną olejem czy tam margaryną). Zamiast wysypać górę suchym grochem ja po prostu ponakłuwałam wierzch widelcem i wstawiłam blachę do pieca 200 stopni na 10 min. Do tarty możemy dać wszystko co nam się pod rękę nawinie. ![]() Zalewamy nasze pyszności masą jajeczną (2 jajka wymieszane z 3/4 szkl. słodkiej śmietanki, doprawione solą i pieprzem). Wkładamy to znowu do piekarnika (też 200) na jakieś 20 min. Po tych 20 min. jak ktoś lubi może wierzch posypać startym serem i wsunąć na kolejne 5 min. Ale się offtop kulinarny zrobił Przepraszam ale w sumie to też prawie jak z książki (kulinarnej ale książki :p)
|
|
|
#4497 |
|
Konto usunięte
|
zab mnie nawala nie mam na nic cierpliwosci :[
a do pracy musze isc! dop soboty pracuje grafik taki zadzwonie jutro z pracy ale jak mnie nie przyjmie mam przeyebane wgl nie wiem jak wytrzymam w pracy a nie moge zadzwonic ze nie przyjde do pracy bo juz za pozno, office zakmniety a ja ide na 4.30.. |
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
to ta niebieska http://alepychota.pl/kolekcja/ nie mogę się doczekać 8 numeru
![]() ja kupuję w empiku, nigdzie indziej nie widziałam, ale zastanawiam się nad prenumeratą ![]() mam jeszcze pytanie, wiem, że milion milionów razy to się gdzieś przewijało, ale oczywiście nie mogę nigdzie znaleźć w jakiej kolejności najlepiej czytać Philippę Gregory? słyszałam, że lepiej nie tak, jak pokazuje biblionetka, ale inaczej, chronologicznie jeszcze bym sobie coś zamówiła póki promocja w empiku
"Przeszłości nie da się zmienić, ale przyszłość wygląda całkiem nieźle. Jest pełna nieskończonych możliwości." Nasza Niunia 13.03 Edytowane przez Ojoanna29 Czas edycji: 2012-10-08 o 20:35 |
|
|
|
#4499 |
|
Rozeznanie
|
Nowa promocja w weltbildzie. Co czwarta książka za 1 zł
http://www.weltbild.pl/milion-ksiaze...ion=3203800393 |
|
|
|
#4500 |
|
Konto usunięte
|
kurcze szkoda ze weltbild nie wysyla za granice
jeszce 500 postow i 2 watek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.

A ty co się tak ograniczasz Kasiu? Tylko jedna książka?

Nie wiem do końca kto to organizował, ale porażka na całej linii. Ośrodek piękny, nie powiem, ale bardziej nadaje się na wakacyjne wypady niż jesienne. Jedzenie do bani, obsługa też. Prądu nie było, a co za tym idzie wody także przez cały piątkowy wieczór i noc. Fajnie było zobaczyć rodzinkę, ale nie takie okoliczności
Porażka 

a w sklepach ozdoby 

w jakiej kolejności najlepiej czytać Philippę Gregory?
słyszałam, że lepiej nie tak, jak pokazuje biblionetka, ale inaczej, chronologicznie